Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ασχετο τωρα...πας καθολου μπαγκλαντες στον μπαμπα να τον δεις η του κανεις μουτρα;;ρε εξωγαμο του Ρουσβελτ για το χερι του Μιραλλαχ λες
ασχετο τωρα...πας καθολου μπαγκλαντες στον μπαμπα να τον δεις η του κανεις μουτρα;;ρε εξωγαμο του Ρουσβελτ για το χερι του Μιραλλαχ λες
μεγαλη εκτακτη εισφορα θα πληρωσε ο κακομοιρης... και θα χει και εξοδα... τετοια αφανα 2 φορες τη βδομαδα κομμωτηριο πρεπει να πηγαινει...απο όσα ξέρω ζει και βασιλεύει και οι λογαριασμοί του εχουν πολλά εκατοντάδες χιλιάρικα......
εδω εσυ μπουκωνεσαι σε ολα τα υπολοιπα, ας χαρεις και λιγοναι
κάτσε είναι μπουκωμένος ακόμα.
εχεις δικιο ...μπερδεψα τις λεξεις ...επανορθωνω...
[size=20pt]ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟΓΟΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ[/size]
δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά μου έχει προσφέρει γέλια μέχρι δακρύων και στομαχόπονοαν και γαυρος αρρωστος, αυτο το μουνι το σιχαινομαι...
ρε μαλακα τι πινεις;;;;Παντα με το σπαθι μου ρε Αχρηστιδη αλλα δε σε ειδα να σηκωνεις το χερακι και να λες ναι εγω που φοραω παντελονια και με λενε Αχρηστιδη ειπα μαλακια ειδα ενα ονομα που μου φανηκε περιεργο και το εγραψα αφου δεν κατεχω γρι απο ιστορια ποδοσφαιρου γιατι διαβαζω μονο προβαταθλητη ουτε καν φως ρε παντελονατε λιμανισιε
απο όσα ξέρω ζει και βασιλεύει και οι λογαριασμοί του εχουν πολλά εκατοντάδες χιλιάρικα......
πάτησε μέχρι και τις βαλβίδες απο τα ποδφλατα των γάβρωντι εκανε το τραινο απολυτε;;;δεν ειδα ....
ναι μωρη αδερφη κλασσικη βαζελινη...πρωτα μιλας ΠΟΥΣΤΙΚΑ για μανες και μετα εχεις επιπεδο...πολυ αχοληθηκα μαζι σου θα μιμηθω τον Κοσταντζο και δε θα πεσω στο επιπεδο σου
αυτος και ο δημητρακης ο γιαννακοπουλοςείναι κωλόφαρδος. πετυχαίνει τις εκπλήξεις στο στοίχημα
οκ, αλλα απο ενα σημειο και μετα .... τον σιχαινομαι...δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά μου έχει προσφέρει γέλια μέχρι δακρύων και στομαχόπονο
νικησαμε με 1 ποντο τυπετι εκανε το τραινο απολυτε;;;δεν ειδα ....
αυτος και ο δημητρακης ο γιαννακοπουλος
περιγραφη μαμουζελος λεει τυπεναι μωρη αδερφη κλασσικη βαζελινη...πρωτα μιλας ΠΟΥΣΤΙΚΑ για μανες και μετα εχεις επιπεδο...
τα αρχιδια μου τα δυο εχεις αδερφαρα...
και αν εχεις αρχιδια δειξτα εξηγωντας τι εννοεις με τα τρουμαν και τα ρεστα...
κλασικο πουστρακι ;) ;)
κρατα καλα το επιπεδο σου τρυπα
μποχα βρωμα απο παλια...
πηρες σφυριγματακια η νορμαλ;;νικησαμε με 1 ποντο τυπε
περιγραφη μαμουζελος λεει τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.bibliopolio.gr/images/Authors-images/65863.jpg[/img[/URL]] :2funny:
[/quote]θεος ρε μαγκα...αλλα το πεναλτι πολυ μπαμπουινος ρε τυπε...
το 85 δεν ειχαμε χουντα σωστα;; :think: :think:
ναι μονο που αυτό το είδος οπαδών πριμοδότησε ο κρόκους.οκ, αλλα απο ενα σημειο και μετα .... τον σιχαινομαι...
εκτος απο μια μαλακο-κουλτουρα που καλλιεργησε στα πιτσιρικια,
εκτος απο το οτι σιχαθηκα μια εποχη να ακουω ολο τον κοσμο να λεει "αντε γεια!!",
εκτος του οτι εξαργυρωνει τα οπαδικα του φρονηματα,
εκτος του οτι δε μ αρεσει να μου κανει κανεις το αφεντικο στο γηπεδο
εκτος ολων αυτων.... ειναι και τελειως ανεγκεφαλος και ΜΑΛΑΚΑΣ
ε ενταξει... ο καθενας τη δουλεια του θελει να κανει...ναι μονο που αυτό το είδος οπαδών πριμοδότησε ο κρόκους.
αυτούς έχουμε αυτούς αγαπάμε έλεγε.
μαλακας δεν ειναι καθολου,αυτος και καποιοι αλλοι αρχηγοι της θυρας 7 ειναι μεσα στην λιστα με τους πιο "τυχερους"ανθρωπους στο στοιχημα,μαζι με την γυναικα του σαλονικη,που δεν εχει παιξει ποτε στοιχημα στην ζωη της.οκ, αλλα απο ενα σημειο και μετα .... τον σιχαινομαι...
εκτος απο μια μαλακο-κουλτουρα που καλλιεργησε στα πιτσιρικια,
εκτος απο το οτι σιχαθηκα μια εποχη να ακουω ολο τον κοσμο να λεει "αντε γεια!!",
εκτος του οτι εξαργυρωνει τα οπαδικα του φρονηματα,
εκτος του οτι δε μ αρεσει να μου κανει κανεις το αφεντικο στο γηπεδο
εκτος ολων αυτων.... ειναι και τελειως ανεγκεφαλος και ΜΑΛΑΚΑΣ