Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Καλά η  ανυπαρξία της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Καίγεται το πελεκούδι και αντί να πάρει τις κασέτες με την προσπάθεια δωροδοκίας του αγώνα γαύρος-MACCABI και να πάει σφαίρα στην UEFA, αυτοί οι ανύπαρκτοι, οι προδότες των ονείρων μας, τα μηδενικά στην καρδιά, αφήνουν τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής και τον Βοργιά ΜΟΝΟΥΣ τους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!!!!

Εδώ μέχρι και ο Αδαμίδης έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό και οι δικοί μας αντί  να απαιτήσουν εδώ και τώρα διακοπή του σάπιου πρωταθλήματος όπως αποδεικνύεται από το στήσιμο του Δαλούκα (άσχετα αν δεν τους βγήκε γιατί ο Δαλούκας πήγε να πουλήσει εκδούλευση μια και τον κυνηγάγανε γιατί τους έφαγε τα λεφτά που ήτανε για τον Ιταλό διαιτητή), ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ!!!

Τη μισή καρδιά του Σισσέ να είχανε και μία από τις 2 αρχιδάρες του Λέττο, θα είχανε ρίξει την παράγκα και το σιχαμερό δημιούργημά της στη Β' Εθνική!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε συμφωνω πως ειναι ανυπαρκτοι ,απλως οι κασετες δεν αποτελουν αποδεικτικο στοχειο νομιζω για ουεφα κλπ!
συν ολα τα αλλαμπορει καλλιστα και ο οσφπ να ζητησει αρση απορρητου για το κινητο δαλουκα και να δουμε κλησεις πατερα στο δαλουκα την ημερα παιχνιδιου κλπ!
ολοι εχουν λερωμενη τη φωλια τους και παντα θα πιστευω πως αυτα ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου!πειτε μου μια φορα που εγινε κατι απο εισαγγελεα φιφα ουεφα για δορωδοκια στην ελλαδα οι κασετες του στυλ το αιγαλεω και ο ολυμπιακος!και παλιοτερα καποια τερτιπια του παναθηναικο και αεκ με μελισανιδη!και μια χαρα τρομερο ταιμινγκ εχουν ετσι ωστε να ασχοληθει η μαζα με τα του ποδοσφαιρου και να αποπροσανατολιστει λιγο ο κοσμος απο την επικειμενη χρεωκοπια?ακομα πιο σκληρα μετρα? κλπ κλπ!
τσακωνομαστε-βριζομαστε  τους δινουμε λεφτα εισητηρια εφημεριδες κλπ κλπ για το τιποτα!για ενα φανατισμο!που αν σα χωρα ειχαμε αυτο το φανατισμο σε που εχουμε για το ποδοσφαιρο σε αλλα πραγματα πιο ουσιαστικα θα ειμαστα πολυ μπροστα!και στο κατω κατω αν μιλαμε για μπεο - μαρινακη - πατερα -γκαγκατση - διαιτητες κλπ φανταζομαι ανεξαρτητως ομαδας ολοι ξερουμε οτι στηνουν αγωνες?και παει στο διαλο ο παο οσφπ να στησουν αγωνα με την εννοια οτι ειναι πολλα τα λεφτα στο τσου λου (κατακριτεο βεβαια και αυτο)...αλλα κατι μεσαιες ομαδες γιατι τα στηνουν?για αυτο που ξερουμε ολοι...οχι για να χασει ο κοσμος στο στοιχημα αλλα για να τσεπωσουν αυτοι χοντρα!και παρεπιπτοντως και για να χασει ο κοσμος!και μετα εγω γκρινιαζω γιατι εκανα στραβοκλωτσια ο αλλος στο 90 και γιατι εχασα τα λεφτακια μου!και το συμπερεσμα!γιατι ρε πουστη μου να μη ξερω ενα παραγοντα τελικα?λαμογιο και εγω στο στοιχημα τοτε!!!αλλα ελα που δε ξερω κανενα να μου πει ενα σιγουρακι.....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καλά η  ανυπαρξία της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Καίγεται το πελεκούδι και αντί να πάρει τις κασέτες με την προσπάθεια δωροδοκίας του αγώνα γαύρος-MACCABI και να πάει σφαίρα στην UEFA, αυτοί οι ανύπαρκτοι, οι προδότες των ονείρων μας, τα μηδενικά στην καρδιά, αφήνουν τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής και τον Βοργιά ΜΟΝΟΥΣ τους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!!!!

Φιλε ειμαστε και εμεις βουτηγμενη στα σκατα. ο πατερας την εχει λερωμενη τη φωλια του. αυτο βλεπω εγω οχι οτι δεν το εβλεπα και περυσι αλλα ειναι επιβεβλημενο να βγουν ολα στη φορα. δεν εχει σημασια αν εμεις γιναμε  παραγκαρχες για 1 χρονο και οι αλλοι για 15.. πρεπει να ξεριζωθει αυτη η νοοτροπια παση θυσια

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φιλε ειμαστε και εμεις βουτηγμενη στα σκατα. ο πατερας την εχει λερωμενη τη φωλια του. αυτο βλεπω εγω οχι οτι δεν το εβλεπα και περυσι αλλα ειναι επιβεβλημενο να βγουν ολα στη φορα. δεν εχει σημασια αν εμεις γιναμε  παραγκαρχες για 1 χρονο και οι αλλοι για 15.. πρεπει να ξεριζωθει αυτη η νοοτροπια παση θυσια
ετσι ειναι αλλα απο ποτε ο τυφλος οπαδος θα δει τι γινετε μπροστα του
ρε δεν ενδιαφερει κανεναν οπαδο η εξυγιανση του ποδοσφαιρου.νομιζεις οτι ο βαζελος οπαδος θελει το καλο του ποδοσφαιρου???οχι...πλυ απλα θελει τον ολυμπιακο να ξεβρακωνετε με στημενα παιχνιδια και και και ας ξερει μεσα του οτι και η δικη του ομαδα στηνει ματς...

αυτο ισχυει και για τον οπαδο της αεκ του ολυμπιακου του αρη του παοκ κτλπ

οσο εχουμε ανθρωπους που διαβαζουν πρασινες κοκκινες φυλλαδες αλλο τοσο θα εχουμε εναν μμπεο να μας λεει για ταρζανια

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά αν ο Πατέρας είχε στήσει πέρυσι παράγκα όπως διατείνονται κυρίως οι γαύροι γιατί η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις βλέπει, τότε δεν θα είχαμε χάσει 2 φορές από τον γαύρο αλλά θα το είχαμε στήσει αλά Παπουτσέλη και Καλόπουλο και θα είχαμε κερδίσει και στα 2 ή έστω στο 1.

Όσο για τον οπαδισμό συμφωνώ!  Το πρόβλημα όμως με τις εμετικές οπαδικές εφημερίδες  (όπως και όλα τα υπόλοιπα κατά βάση), είναι πρόβλημα της πολιτείας που δεν ξέρει τι της γίνεται στα πάντα (οικονομία, μεταναστευτικό, νομοθετικό, αστυνομία, αθλητισμός, κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ).

Προφανώς και πρέπει ΟΛΑ στο φως, εγώ δεν μίλησα για κανενούς είδους παράγκα. Εγώ θέλω να επιστρέψει το απρόβλεπτο στο προδόσφαιρο, αυτό που το κάνει να είναι όμορφο και όχι αυτό το αίσχος με τον ολυμπιακό που ξέρεις εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, ενώ η έκπληξη που γίνεται αραιά και που (σε ήσσονος σημασίας ματς) γίνεται γιατί το έχουν στήσει στο στοίχημα κάποιοι!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδιά αν ο Πατέρας είχε στήσει πέρυσι παράγκα όπως διατείνονται κυρίως οι γαύροι γιατί η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις βλέπει, τότε δεν θα είχαμε χάσει 2 φορές από τον γαύρο αλλά θα το είχαμε στήσει αλά Παπουτσέλη και Καλόπουλο και θα είχαμε κερδίσει και στα 2 ή έστω στο 1.

Όσο για τον οπαδισμό συμφωνώ!  Το πρόβλημα όμως με τις εμετικές οπαδικές εφημερίδες  (όπως και όλα τα υπόλοιπα κατά βάση), είναι πρόβλημα της πολιτείας που δεν ξέρει τι της γίνεται στα πάντα (οικονομία, μεταναστευτικό, νομοθετικό, αστυνομία, αθλητισμός, κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ).

Προφανώς και πρέπει ΟΛΑ στο φως, εγώ δεν μίλησα για κανενούς είδους παράγκα. Εγώ θέλω να επιστρέψει το απρόβλεπτο στο προδόσφαιρο, αυτό που το κάνει να είναι όμορφο και όχι αυτό το αίσχος με τον ολυμπιακό που ξέρεις εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, ενώ η έκπληξη που γίνεται αραιά και που (σε ήσσονος σημασίας ματς) γίνεται γιατί το έχουν στήσει στο στοίχημα κάποιοι!
τέτοιες μαλακίες λέτε.
προσπαθείς να δικαιολογήσεις με 1-2 αποτελέσματα πως το πρωτάθλημα ήταν καθαρό
με την ίδια λογική θα οτ κάνει και ο Ολυμπιακός φίλαθλος και ο Αεκτζής κοκ

κατά βάση...μαλακίες
όλες οι ομάδες είναι μπλεγμένες ανάλογα με το πότε έχουνε λεφτά και επηροή οι πρόεδροί τους.
Για παράδειγμα πέρσι ο Κρόκους είχε αποφασίσει να την κανει οπότε δεν ασχολήθηκε, ασχολήθηκε ο Πατήρ
Πιο παλιά είχε ασχοληθεί ο Γιδόπουλος και ο Μελισσανίδης
Τώρα ασχολείται και ο Μαρινάκης - νεόκοπος παράγοντας αλλά έτσι του μάθανε οι "παλιοί"

Γενικώς το ξέρουνε και οι πέτρες πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι λασπωμένο - και δεν είναι από μία ή δύο ομάδες.
Είναι συνδεόμενα συμφέροντα των προέδρων
ο Πηλαδάκης ας πούμε μια χαρά τα είχε βρει με τον Πατέρα, τώρα που δεν τον έχει ξαφνικά...πάπαλα
όσο το βλέπετε οπαδικά το θέμα δεν αλλάζει τίποτα όσες αποκαλύψεις και να γίνουνε.

Ας πούμε πως βγήκανε 2-3-5-7 "κασέτες"
πόσα ακόμα δεν έχουνε καταγραφεί γιατί απλά δεν ήτανε τόσο έξυπνοι οι εμπλεκόμενοι;

Το ποδόσφαιρο είναι απλά ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με την υπόλοιπη κοινωνία μας (και ειδικά ίδιο ακριβώς με τη συμπεριφορά του έλληνα τα πολιτικά). Η δική μου ομάδα έχει πάντα δίκιο, το δικό μου κόμμα ποτέ δεν φταίει
η άλη ομάδα πάντα με σφάζει, το άλλο κόμμα πάντα φέρνει την καταστροφή

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
και επιτέλους καταλάβετε πως όλο το οικοδομημα είναι σαθρό επειδή ΕΜΕΙΣ οι φίλαθλοι το κάνουμε έτσι, επειδή εμείς οι πολίτες το δεχόμαστε και το υποστηρίζουμε.
το κέρατό μου το τράγιο, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει ο γαμωέλληνας.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Μοϊκανέ δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής. Εσυ πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει οπότε τι να σχολούμαστε; Να δεχτούμε μοιραλατρικά τη μοίρα μας. Έ όχι ρε φίλε εγώ και μερικοί άλλοι δεν τα το δεχτούν ΠΟΤΕ αυτό. Θέσφατα δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι μια ζωή χιλιάδες χρόνια παλεύουν για κάτι καλύτερο. Γιατί αν δεν παλεύαμε εμείς οι Έλληνες για κάτι καλύτερο τώρα θα πιστεύαμε στον Αλλάχ και θα φοράγαμε τα ρούχα του ραγιά ακόμα, ως υπήκοοι των Τούρκων.

Όσα για τα άλλα που γράφεις για διαχρονικές παράγκες, διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά αποκλείεται να σε πείσω γιατί η προπαγάνδα καλά κρατεί γενικώς. Αν δεν σε έχει πείσει το γεγονός ότι κάποτε παίρναν πρωτάθλημα ΟΛΟΙ, ακόμα και η Λάρισα πήρε, ενώ το πρωτάθλημα τώρα είναι του ενός με κάποια διαλείματα τυχαίων στιγμών, δεν πρόκειται να σε πείσει τίποτα και σίγουρα πάντως όχι εγω. Άλλωστε εγώ στους Παναθηναϊκούς απευθύνομαι που πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξυπνήσουν και να υπερασπιστούν ότι αγαπάνε πολύ ΑΝ το αγαπάνε τελικά και δεν δηλώνουν απλά Παναθηναϊκοί έτσι για να πουν ότι είναι κάποια ομάδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παιδιά αν ο Πατέρας είχε στήσει πέρυσι παράγκα

και οι πράσινες πέτρες το ξέρουν....
ρώτα το φίλο σου τον γκότζο όταν μεταδίδοντας το παίγνιο αστέρας - παο έλεγε και ενώ ο βάζελος δεν είχει κάνει ούτε μια ευκαιρία...

"δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει τρόπος ο παναθηναικός στο βου ημίχρονο να μην πάρει το τρίποντο. "

Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου:
γιατί ο καρντόσο έγινε αλλαγή απο το βλάχο ενώ ήταν ο καλύτερος παίκτης του αστέρα;

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Πρόσεξε να δεις τι λες...Γιατί έγινε αλλαγή ο Καρντόσο......γαμώ τις αποδείξεις για παράγκες!!!! Βρε δεν θα μπορούσε αν είχε παράγκα αλά Κόκκαλη να πάρει ένα πέναλτυ και μια αποβολή από το 15' όπως ο γαύρος σε καμμιά 200αριά παιχνίδια τα τελευταία 15 χρόνια; Και εσυ ψάχνεις αποδείξεις για παράγκες σε αλλαγές παικτών, σε αράουτ και σε κόρνερ;;;; Δεν θα είχε στήσει τα ματς με το γαύρο και την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ στην τούμπα;;;

Τέλος πάντων πιστεύετε ΟΤΙ θέλετε είναι δικαίωμά σας αλλά μαλακίες μη μου γράφετε. Αρκετά διαβάζουμε από τους αντικειμενικούς του κώλου στις αντικειμενικές και καλά εφημερίδες επίσης του κώλου.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πρόσεξε να δεις τι λες...Γιατί έγινε αλλαγή ο Καρντόσο......γαμώ τις αποδείξεις για παράγκες!!!! Βρε δεν θα μπορούσε αν είχε παράγκα αλά Κόκκαλη να πάρει ένα πέναλτυ και μια αποβολή από το 15' όπως ο γαύρος σε καμμιά 200αριά παιχνίδια τα τελευταία 15 χρόνια; Και εσυ ψάχνεις αποδείξεις για παράγκες σε αλλαγές παικτών, σε αράουτ και σε κόρνερ;;;; Δεν θα είχε στήσει τα ματς με το γαύρο και την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ στην τούμπα;;;

Τέλος πάντων πιστεύετε ΟΤΙ θέλετε είναι δικαίωμά σας αλλά μαλακίες μη μου γράφετε. Αρκετά διαβάζουμε από τους αντικειμενικούς του κώλου στις αντικειμενικές και καλά εφημερίδες επίσης του κώλου.

οι σφαγες γινονται πλεον με το βαμβακι και οχι με παπουτσελια πεναλτι
π.χ στελνω τον σπαναθα και δινει καρτα για να μην μπορει να κουνηθει ο αλλος απο τα αποδυτηρια

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ναι το είδα το σφάξιμο με το μπαμπάκι στο Καραϊσκάκη....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

θες και όνομα μέσα από την ΠΑΕ γιατί έγινε αλλαγή ο καρντόσο και γιατί το γκολ του Βύντρα πρόλαβε το πέναλτυ που έπρεπε να γίνει υπέρ του βάζελου; Θες και να μάθεις γιατί έγινε έξαλλος ο τσίγγερ που τον έπαιρναν τηλέφωνο και το ζήταγαν φράγκα που είχε τάξει ο πατέρας όταν έφυγε ο πατέρας;

ξέρω ξέρω εάν έχεις στοιχεία πήγαινε στον εισαγγελέα. κάνε τον κινέζο και άλλο. η πούτσα οικονομικά ήρθε. τώρα θα ρθει και σε σένα που τσου λου θα βλέπεις ως βορειότερο κράτος της αφρικής.

φιλαράκο με πράσινα ή κόκκινα κασκόλ δε γίνεται κάθαρση.
είσαι ένας μαλάκας λαός που το μόνο που ζητάς είναι πάντα κάθαρση αρκεί να με σε ακουμπάει και να ακουμπάει μόνο το γείτονα. 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Άσε τους χαρακτηρισμούς και απευθύνσου σε όσους μπορούν να κατανοήσουν τη λογική του παραλόγου που πρεσβεύεις. Απάντηση γιατί δεν έστησε τα ματς με γαύρο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορείς να μου δώσεις; Η παράγκα είναι με διαιτητές και πάμπολα φιλικά και όχι με αλλαγές, αράουτ και άλλες τέτοιες παπαριές που μου γράφεις.

Δεν θέλω πράσινη παράγκα, θέλω καθαρό ποδόσφαιρο, αυτό μπορείς να το καταλάβεις ή πρέπει να σου κάνω εγχείριση εγκεφάλου για να το κατανοήσεις;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσε τους χαρακτηρισμούς και απευθύνσου σε όσους μπορούν να κατανοήσουν τη λογική του παραλόγου που πρεσβεύεις. Απάντηση γιατί δεν έστησε τα ματς με γαύρο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορείς να μου δώσεις; Η παράγκα είναι με διαιτητές και πάμπολα φιλικά και όχι με αλλαγές, αράουτ και άλλες τέτοιες παπαριές που μου γράφεις.

Δεν θέλω πράσινη παράγκα, θέλω καθαρό ποδόσφαιρο, αυτό μπορείς να το καταλάβεις ή πρέπει να σου κάνω εγχείριση εγκεφάλου για να το κατανοήσεις;;;
εγώ πρέπει να σου κάνω εγχείριση να καταλάβεις ότι το μπέρδεμα που έγινε με πατέρα και τζίγγερ είχε να κάνει με τα μαύρα ταμεία του παναθηναικού και πού πήγαιναν τα φράγκα....
όταν έφυγε ο πατέρας και χρώσταγε στους λεγάμενους για το παίγνιο στην τρίπολη τα γκαφρά για το παίγνιο που ήταν συνεννοημένο να γίνει πέναλτι αλλά το πρόλαβε ο βύντρας με το γκολ αυτοί τα ζήτησνα απο τον τζιγγεράκο ο οποίος έγινε έξαλλος......
αλλα πολλά είπαμε. αλλωστε γελούσαν και οι πέτρες στους μυημένους με το τι είχε γινει σ αυτό το παίγνιο.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εγώ πρέπει να σου κάνω εγχείριση να καταλάβεις ότι το μπέρδεμα που έγινε με πατέρα και τζίγγερ είχε να κάνει με τα μαύρα ταμεία του παναθηναικού και πού πήγαιναν τα φράγκα....
όταν έφυγε ο πατέρας και χρώσταγε στους λεγάμενους για το παίγνιο στην τρίπολη τα γκαφρά για το παίγνιο που ήταν συνεννοημένο να γίνει πέναλτι αλλά το πρόλαβε ο βύντρας με το γκολ αυτοί τα ζήτησνα απο τον τζιγγεράκο ο οποίος έγινε έξαλλος......
αλλα πολλά είπαμε. αλλωστε γελούσαν και οι πέτρες στους μυημένους με το τι είχε γινει σ αυτό το παίγνιο.
μαλακιες λες σε οποιον και να το πεις απο αυτους που ξερουν θα γελανε με τις ωρες
ολοι ξερουμε τις αριστες σχεσεις που εχει ο αστερας τριπολης με τον ολυμπιακο
τι να πρωτοπουμε? Μποροβηλο? που ηταν ο διαιτητης στο ματς στην ριζουπολη που δεν ειδε δεν ακουσε τπτ? το γαμιετε ο θρυλος και ο μποροθρυλος ακουγετε σε καθε ματς μεταξυ των 2 ομαδων ψαξε κανα αλλο ματς που μπορει να ειχε στεισει ο Πατερας αυτο παντως ουτε μια στο εκαττομυριο

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μοϊκανέ δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής. Εσυ πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει οπότε τι να σχολούμαστε; Να δεχτούμε μοιραλατρικά τη μοίρα μας. Έ όχι ρε φίλε εγώ και μερικοί άλλοι δεν τα το δεχτούν ΠΟΤΕ αυτό. Θέσφατα δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι μια ζωή χιλιάδες χρόνια παλεύουν για κάτι καλύτερο. Γιατί αν δεν παλεύαμε εμείς οι Έλληνες για κάτι καλύτερο τώρα θα πιστεύαμε στον Αλλάχ και θα φοράγαμε τα ρούχα του ραγιά ακόμα, ως υπήκοοι των Τούρκων.

Όσα για τα άλλα που γράφεις για διαχρονικές παράγκες, διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά αποκλείεται να σε πείσω γιατί η προπαγάνδα καλά κρατεί γενικώς. Αν δεν σε έχει πείσει το γεγονός ότι κάποτε παίρναν πρωτάθλημα ΟΛΟΙ, ακόμα και η Λάρισα πήρε, ενώ το πρωτάθλημα τώρα είναι του ενός με κάποια διαλείματα τυχαίων στιγμών, δεν πρόκειται να σε πείσει τίποτα και σίγουρα πάντως όχι εγω. Άλλωστε εγώ στους Παναθηναϊκούς απευθύνομαι που πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξυπνήσουν και να υπερασπιστούν ότι αγαπάνε πολύ ΑΝ το αγαπάνε τελικά και δεν δηλώνουν απλά Παναθηναϊκοί έτσι για να πουν ότι είναι κάποια ομάδα.

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom