Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειδαμε αναλογη κινηση απο Μαρινακη ομως.....νταξει. μια 5αρουμπα εφαγε απο την παναθα, του μειναν 4.800.000
Δεν ειδαμε αναλογη κινηση απο Μαρινακη ομως.....νταξει. μια 5αρουμπα εφαγε απο την παναθα, του μειναν 4.800.000
ο μαρινακης δινει 200αρες για να πιασει τα κορακια δεν του περισευουνΔεν ειδαμε αναλογη κινηση απο Μαρινακη ομως.....
Καλά η ανυπαρξία της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Καίγεται το πελεκούδι και αντί να πάρει τις κασέτες με την προσπάθεια δωροδοκίας του αγώνα γαύρος-MACCABI και να πάει σφαίρα στην UEFA, αυτοί οι ανύπαρκτοι, οι προδότες των ονείρων μας, τα μηδενικά στην καρδιά, αφήνουν τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής και τον Βοργιά ΜΟΝΟΥΣ τους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!!!!
ετσι ειναι αλλα απο ποτε ο τυφλος οπαδος θα δει τι γινετε μπροστα τουΦιλε ειμαστε και εμεις βουτηγμενη στα σκατα. ο πατερας την εχει λερωμενη τη φωλια του. αυτο βλεπω εγω οχι οτι δεν το εβλεπα και περυσι αλλα ειναι επιβεβλημενο να βγουν ολα στη φορα. δεν εχει σημασια αν εμεις γιναμε παραγκαρχες για 1 χρονο και οι αλλοι για 15.. πρεπει να ξεριζωθει αυτη η νοοτροπια παση θυσια
τέτοιες μαλακίες λέτε.Παιδιά αν ο Πατέρας είχε στήσει πέρυσι παράγκα όπως διατείνονται κυρίως οι γαύροι γιατί η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις βλέπει, τότε δεν θα είχαμε χάσει 2 φορές από τον γαύρο αλλά θα το είχαμε στήσει αλά Παπουτσέλη και Καλόπουλο και θα είχαμε κερδίσει και στα 2 ή έστω στο 1.
Όσο για τον οπαδισμό συμφωνώ! Το πρόβλημα όμως με τις εμετικές οπαδικές εφημερίδες (όπως και όλα τα υπόλοιπα κατά βάση), είναι πρόβλημα της πολιτείας που δεν ξέρει τι της γίνεται στα πάντα (οικονομία, μεταναστευτικό, νομοθετικό, αστυνομία, αθλητισμός, κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ).
Προφανώς και πρέπει ΟΛΑ στο φως, εγώ δεν μίλησα για κανενούς είδους παράγκα. Εγώ θέλω να επιστρέψει το απρόβλεπτο στο προδόσφαιρο, αυτό που το κάνει να είναι όμορφο και όχι αυτό το αίσχος με τον ολυμπιακό που ξέρεις εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, ενώ η έκπληξη που γίνεται αραιά και που (σε ήσσονος σημασίας ματς) γίνεται γιατί το έχουν στήσει στο στοίχημα κάποιοι!
Παιδιά αν ο Πατέρας είχε στήσει πέρυσι παράγκα
γιατί ο καρντόσο έγινε αλλαγή απο το βλάχο ενώ ήταν ο καλύτερος παίκτης του αστέρα;
Πρόσεξε να δεις τι λες...Γιατί έγινε αλλαγή ο Καρντόσο......γαμώ τις αποδείξεις για παράγκες!!!! Βρε δεν θα μπορούσε αν είχε παράγκα αλά Κόκκαλη να πάρει ένα πέναλτυ και μια αποβολή από το 15' όπως ο γαύρος σε καμμιά 200αριά παιχνίδια τα τελευταία 15 χρόνια; Και εσυ ψάχνεις αποδείξεις για παράγκες σε αλλαγές παικτών, σε αράουτ και σε κόρνερ;;;; Δεν θα είχε στήσει τα ματς με το γαύρο και την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ στην τούμπα;;;
Τέλος πάντων πιστεύετε ΟΤΙ θέλετε είναι δικαίωμά σας αλλά μαλακίες μη μου γράφετε. Αρκετά διαβάζουμε από τους αντικειμενικούς του κώλου στις αντικειμενικές και καλά εφημερίδες επίσης του κώλου.
Πρόσεξε να δεις τι λες...Γιατί έγινε αλλαγή ο Καρντόσο......γαμώ τις αποδείξεις για παράγκες!!!! Βρε δεν θα μπορούσε αν είχε παράγκα αλά Κόκκαλη να πάρει ένα πέναλτυ και μια αποβολή από το 15' όπως ο γαύρος σε καμμιά 200αριά παιχνίδια τα τελευταία 15 χρόνια; Και εσυ ψάχνεις αποδείξεις για παράγκες σε αλλαγές παικτών, σε αράουτ και σε κόρνερ;;;; Δεν θα είχε στήσει τα ματς με το γαύρο και την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ στην τούμπα;;;
Τέλος πάντων πιστεύετε ΟΤΙ θέλετε είναι δικαίωμά σας αλλά μαλακίες μη μου γράφετε. Αρκετά διαβάζουμε από τους αντικειμενικούς του κώλου στις αντικειμενικές και καλά εφημερίδες επίσης του κώλου.
ελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααγια να μην χασει ο βαζελος το πρωταθλημα
εγώ πρέπει να σου κάνω εγχείριση να καταλάβεις ότι το μπέρδεμα που έγινε με πατέρα και τζίγγερ είχε να κάνει με τα μαύρα ταμεία του παναθηναικού και πού πήγαιναν τα φράγκα....Άσε τους χαρακτηρισμούς και απευθύνσου σε όσους μπορούν να κατανοήσουν τη λογική του παραλόγου που πρεσβεύεις. Απάντηση γιατί δεν έστησε τα ματς με γαύρο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορείς να μου δώσεις; Η παράγκα είναι με διαιτητές και πάμπολα φιλικά και όχι με αλλαγές, αράουτ και άλλες τέτοιες παπαριές που μου γράφεις.
Δεν θέλω πράσινη παράγκα, θέλω καθαρό ποδόσφαιρο, αυτό μπορείς να το καταλάβεις ή πρέπει να σου κάνω εγχείριση εγκεφάλου για να το κατανοήσεις;;;
μαλακιες λες σε οποιον και να το πεις απο αυτους που ξερουν θα γελανε με τις ωρεςεγώ πρέπει να σου κάνω εγχείριση να καταλάβεις ότι το μπέρδεμα που έγινε με πατέρα και τζίγγερ είχε να κάνει με τα μαύρα ταμεία του παναθηναικού και πού πήγαιναν τα φράγκα....
όταν έφυγε ο πατέρας και χρώσταγε στους λεγάμενους για το παίγνιο στην τρίπολη τα γκαφρά για το παίγνιο που ήταν συνεννοημένο να γίνει πέναλτι αλλά το πρόλαβε ο βύντρας με το γκολ αυτοί τα ζήτησνα απο τον τζιγγεράκο ο οποίος έγινε έξαλλος......
αλλα πολλά είπαμε. αλλωστε γελούσαν και οι πέτρες στους μυημένους με το τι είχε γινει σ αυτό το παίγνιο.
Μοϊκανέ δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής. Εσυ πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει οπότε τι να σχολούμαστε; Να δεχτούμε μοιραλατρικά τη μοίρα μας. Έ όχι ρε φίλε εγώ και μερικοί άλλοι δεν τα το δεχτούν ΠΟΤΕ αυτό. Θέσφατα δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι μια ζωή χιλιάδες χρόνια παλεύουν για κάτι καλύτερο. Γιατί αν δεν παλεύαμε εμείς οι Έλληνες για κάτι καλύτερο τώρα θα πιστεύαμε στον Αλλάχ και θα φοράγαμε τα ρούχα του ραγιά ακόμα, ως υπήκοοι των Τούρκων.
Όσα για τα άλλα που γράφεις για διαχρονικές παράγκες, διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά αποκλείεται να σε πείσω γιατί η προπαγάνδα καλά κρατεί γενικώς. Αν δεν σε έχει πείσει το γεγονός ότι κάποτε παίρναν πρωτάθλημα ΟΛΟΙ, ακόμα και η Λάρισα πήρε, ενώ το πρωτάθλημα τώρα είναι του ενός με κάποια διαλείματα τυχαίων στιγμών, δεν πρόκειται να σε πείσει τίποτα και σίγουρα πάντως όχι εγω. Άλλωστε εγώ στους Παναθηναϊκούς απευθύνομαι που πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξυπνήσουν και να υπερασπιστούν ότι αγαπάνε πολύ ΑΝ το αγαπάνε τελικά και δεν δηλώνουν απλά Παναθηναϊκοί έτσι για να πουν ότι είναι κάποια ομάδα.