Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τεραστια υποθεση η προσωπικοτητα και το κινητρο ενος παικτη...
οταν συνδιαζονται με απιστευτα προσοντα,κανουν το αποτελεσμα εκρηκτικο..σπουδαιος επαγγελματιας,σπουδαιος ηγετης..
Τζιμπριλ Σισσε λοιπον...οτιδηποτε αλλο πανω σε αυτο το ματσ ειναι περιττο..
**φανηκε ακομα και στους τυφλους πως τα στοπερ του οσφπ ΔΕΝ ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...
κοντρα στον κοκε ισως...σημερα?  δεν το νομιζω...
δε μιλω μονο για τα 2 τεμαχια του τζιμπριλ..απο το πρωτο 15λεπτο φαινοταν πως ΔΕΝ μπορουσαν να τον παιξουν ουτε με φαουλ..
το θεμα ηταν να πηγαινε η μπαλα σε αυτον...τελικα πηγε..
ελεος ρε  τι εκανε ο σισε δηλαδη?εκανε καμμια ντριμπλα ?με το μελμπεργκ τιποτα δεν εκανε ο αβρααμ ηταν κακος...αμπαλλος ειναι ο πιθηκομουρης το ξερουν ολοι...ο χριστοδουλοπουλος του δωσε ετοιμο γκολ και ενα γκολ πεναλτυ ανυπαρκτο και φαση που ξεκινα απο οφσαιντ...για μενα ο τζιμπουρ σαν μπαλλα(οχι ταχυτητα)ειναι κλασσεις πανω...αν τον σισσε τον παιξει ενα χαφ απο μπροστα και ενα μπακ απο πισω τον ασβησες...ετσι τον εσβησες και εσυ..ασχετα αν εγω δεν σπαταλαω παιχτη μπροστα του να καθεται...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ελεος ρε  τι εκανε ο σισε δηλαδη?εκανε καμμια ντριμπλα ?με το μελμπεργκ τιποτα δεν εκανε ο αβρααμ ηταν κακος...αμπαλλος ειναι ο πιθηκομουρης το ξερουν ολοι...ο χριστοδουλοπουλος του δωσε ετοιμο γκολ και ενα γκολ πεναλτυ ανυπαρκτο και φαση που ξεκινα απο οφσαιντ...για μενα ο τζιμπουρ σαν μπαλλα(οχι ταχυτητα)ειναι κλασσεις πανω...αν τον σισσε τον παιξει ενα χαφ απο μπροστα και ενα μπακ απο πισω τον ασβησες...ετσι τον εσβησες και εσυ..ασχετα αν εγω δεν σπαταλαω παιχτη μπροστα του να καθεται...
αμα μου λες οτι το πεναλτυ ειναι ανυπαρκτο δε απαντω τιποτα..
δεν εχω χρονο για χασιμο...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αμα μου λες οτι το πεναλτυ ειναι ανυπαρκτο δε απαντω τιποτα..
δεν εχω χρονο για χασιμο...
ε καλα εσυ κατι θα ξερεις..εδω μας βγαζεις ηγετη τον σισσε....και μαλιστα σπουδαιο  :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ'αυτια μου...η παραγκα ρε....
ρε μαλακα παλι με γραφικους ασχολεισαι;σε λιγο θα πουν οτι δεν τους εδωσε 2 πεναλτυ και 4 αποβολες στον βαζελο.περιμενε λιγο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Βαλβίδας μας έφαγε σήμερα.

Ερνέστο αλήτη, με τη μεγάλη μύτη!!
Αρτούρ Κοΐμπρα* οεοεοε οεοεοε!!! :rockon: :rockon:

*το κανονικό όνομα του Ζίκο
με κοφτες ιμπαγασα-ντουντου πας να βγαλεις το ημιχρονο της πιεσης..φετφα ανυπαρκτος επιθετικα και αμυντικα..
σημερα θυμισε βατραχο ο ισπανος..κοιμηθηκε στον παγκο..
ρε μαλακα παλι με γραφικους ασχολεισαι;σε λιγο θα πουν οτι δεν τους εδωσε 2 πεναλτυ και 4 αποβολες στον βαζελο.περιμενε λιγο.
λες ο κυρ-σαββας να χει λογαριασμο στο μπουρδελα.κομ? :grin: :2funny:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλοπροπονητα μαζι με τα φλοκια του Ζελικο παρε σημερα και τα φλοκια του Τζιμπριλ στα χρωσταγε γιατι ολο γλωσσα και αστειακια εισαι και συ και μερικοι αλλοι!Και εισαι και τυχερος γιατι αν δεν φοβοταν ο νικολακης με 10 παικτες θα σε πηγαινα στα πολλα!Μαζι με τον Τζιμπριλ την κηδεια σημερα στην εκανε ο Λαζαρος(γιογιο τον αβρααμ)!Και τελος μαζεψτε τον μπουχεσα τον Μαριδακη γιατι θα γινει πιο γραφικος απο τον Κατμαν(πηγε στα αποδυτηρια των διαιτητων και κλαφτηκε παλι)!Κλαααααααααααααααααααααψτε και παααααααααααααααααψτε!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για να λεμε και τα καλα,η κινηση του νιοΜπλια να βαλει το λαζαρο πισω απο το σισσε ηταν ολοσωστη..
στο πλαι δε μπορει το παιδι..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ετσι πουτσα πουστακια ο τζιμπριλ σας ανοιξε τις σουφρες γιατι μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
ο βαλβίδας μεταξύ 45-55 είχε πάει για κατούρημα?πάντως μου κάνει εντύπωση που οι γαύροι σκούζουν για τον Κάκο ενώ όλο το γήπεδο γκρίνιαζε με τον συγκεκριμένο και μετά το πέναλτυ και την αποβολή έτρωγε βρισίδι κανονικότατο....πάντως αντίστοιχο ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή δεν έχουμε και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο ξεκάθαρα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ  :o :o

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ  :o :o

....γαμησε  τα  φιλε.........με το ζορι  εφτασα  σπιτι  , δεν εβλεπα  τιποτα μπροστα μου καθως οδηγουσα.........ριξανε  οι μαλακες  ενω  ξερανε  οτι  δεκαδες χιλιαδες  κοσμος  θα  εφευγε  ?  Μιλαμε φυσικα  για εξω απο το ΟΑΚΑ......δεν μπορω να καταλαβω...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
επεφτε πολυ ξυλο εξω απο την 1 στο ημιχρονο και στο 2ο τι παιχτηκε δε ξερω

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
:pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:
DjibrilCisse.jpg

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και μόνο του ότι έχω για αρχηγό τον Αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας ζιλμπέρτο και σεις το κουρασμένο παλικάρι ντουντού καταλαβαίνεις.. :cum: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom