ελεος ρε τι εκανε ο σισε δηλαδη?εκανε καμμια ντριμπλα ?με το μελμπεργκ τιποτα δεν εκανε ο αβρααμ ηταν κακος...αμπαλλος ειναι ο πιθηκομουρης το ξερουν ολοι...ο χριστοδουλοπουλος του δωσε ετοιμο γκολ και ενα γκολ πεναλτυ ανυπαρκτο και φαση που ξεκινα απο οφσαιντ...για μενα ο τζιμπουρ σαν μπαλλα(οχι ταχυτητα)ειναι κλασσεις πανω...αν τον σισσε τον παιξει ενα χαφ απο μπροστα και ενα μπακ απο πισω τον ασβησες...ετσι τον εσβησες και εσυ..ασχετα αν εγω δεν σπαταλαω παιχτη μπροστα του να καθεται...τεραστια υποθεση η προσωπικοτητα και το κινητρο ενος παικτη...
οταν συνδιαζονται με απιστευτα προσοντα,κανουν το αποτελεσμα εκρηκτικο..σπουδαιος επαγγελματιας,σπουδαιος ηγετης..
Τζιμπριλ Σισσε λοιπον...οτιδηποτε αλλο πανω σε αυτο το ματσ ειναι περιττο..
**φανηκε ακομα και στους τυφλους πως τα στοπερ του οσφπ ΔΕΝ ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...
κοντρα στον κοκε ισως...σημερα? δεν το νομιζω...
δε μιλω μονο για τα 2 τεμαχια του τζιμπριλ..απο το πρωτο 15λεπτο φαινοταν πως ΔΕΝ μπορουσαν να τον παιξουν ουτε με φαουλ..
το θεμα ηταν να πηγαινε η μπαλα σε αυτον...τελικα πηγε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αμα μου λες οτι το πεναλτυ ειναι ανυπαρκτο δε απαντω τιποτα..ελεος ρε τι εκανε ο σισε δηλαδη?εκανε καμμια ντριμπλα ?με το μελμπεργκ τιποτα δεν εκανε ο αβρααμ ηταν κακος...αμπαλλος ειναι ο πιθηκομουρης το ξερουν ολοι...ο χριστοδουλοπουλος του δωσε ετοιμο γκολ και ενα γκολ πεναλτυ ανυπαρκτο και φαση που ξεκινα απο οφσαιντ...για μενα ο τζιμπουρ σαν μπαλλα(οχι ταχυτητα)ειναι κλασσεις πανω...αν τον σισσε τον παιξει ενα χαφ απο μπροστα και ενα μπακ απο πισω τον ασβησες...ετσι τον εσβησες και εσυ..ασχετα αν εγω δεν σπαταλαω παιχτη μπροστα του να καθεται...
δεν εχω χρονο για χασιμο...
ε καλα εσυ κατι θα ξερεις..εδω μας βγαζεις ηγετη τον σισσε....και μαλιστα σπουδαιοαμα μου λες οτι το πεναλτυ ειναι ανυπαρκτο δε απαντω τιποτα..
δεν εχω χρονο για χασιμο...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο κακος σε εφαγε...παραγκα!ε καλα εσυ κατι θα ξερεις..εδω μας βγαζεις ηγετη τον σισσε....και μαλιστα σπουδαιο
αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα....μην χανεις το χρονο σου ρε.....ο κακος σε εφαγε...παραγκα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ'αυτια μου...η παραγκα ρε....αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα....μην χανεις το χρονο σου ρε.....
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Βαλβίδας μας έφαγε σήμερα.ο κακος σε εφαγε...παραγκα!
Ερνέστο αλήτη, με τη μεγάλη μύτη!!
Αρτούρ Κοΐμπρα* οεοεοε οεοεοε!!!
*το κανονικό όνομα του Ζίκο
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε μαλακα παλι με γραφικους ασχολεισαι;σε λιγο θα πουν οτι δεν τους εδωσε 2 πεναλτυ και 4 αποβολες στον βαζελο.περιμενε λιγο.αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τ'αυτια μου...η παραγκα ρε....
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
με κοφτες ιμπαγασα-ντουντου πας να βγαλεις το ημιχρονο της πιεσης..φετφα ανυπαρκτος επιθετικα και αμυντικα..Ο Βαλβίδας μας έφαγε σήμερα.
Ερνέστο αλήτη, με τη μεγάλη μύτη!!
Αρτούρ Κοΐμπρα* οεοεοε οεοεοε!!!
*το κανονικό όνομα του Ζίκο
σημερα θυμισε βατραχο ο ισπανος..κοιμηθηκε στον παγκο..
λες ο κυρ-σαββας να χει λογαριασμο στο μπουρδελα.κομ?ρε μαλακα παλι με γραφικους ασχολεισαι;σε λιγο θα πουν οτι δεν τους εδωσε 2 πεναλτυ και 4 αποβολες στον βαζελο.περιμενε λιγο.
Μεγαλοπροπονητα μαζι με τα φλοκια του Ζελικο παρε σημερα και τα φλοκια του Τζιμπριλ στα χρωσταγε γιατι ολο γλωσσα και αστειακια εισαι και συ και μερικοι αλλοι!Και εισαι και τυχερος γιατι αν δεν φοβοταν ο νικολακης με 10 παικτες θα σε πηγαινα στα πολλα!Μαζι με τον Τζιμπριλ την κηδεια σημερα στην εκανε ο Λαζαρος(γιογιο τον αβρααμ)!Και τελος μαζεψτε τον μπουχεσα τον Μαριδακη γιατι θα γινει πιο γραφικος απο τον Κατμαν(πηγε στα αποδυτηρια των διαιτητων και κλαφτηκε παλι)!Κλαααααααααααααααααααααψτε και παααααααααααααααααψτε!
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ετσι πουτσα πουστακια ο τζιμπριλ σας ανοιξε τις σουφρες γιατι μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια
norton13
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ο βαλβίδας μεταξύ 45-55 είχε πάει για κατούρημα?πάντως μου κάνει εντύπωση που οι γαύροι σκούζουν για τον Κάκο ενώ όλο το γήπεδο γκρίνιαζε με τον συγκεκριμένο και μετά το πέναλτυ και την αποβολή έτρωγε βρισίδι κανονικότατο....πάντως αντίστοιχο ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή δεν έχουμε και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο ξεκάθαρα
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ :o :o
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
εγω ημουν στη 2, τελικα τι εγινε εξω και επεσε τοσο δακρυγονο?ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ :o :o
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ :o :o
....γαμησε τα φιλε.........με το ζορι εφτασα σπιτι , δεν εβλεπα τιποτα μπροστα μου καθως οδηγουσα.........ριξανε οι μαλακες ενω ξερανε οτι δεκαδες χιλιαδες κοσμος θα εφευγε ? Μιλαμε φυσικα για εξω απο το ΟΑΚΑ......δεν μπορω να καταλαβω...
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
επεφτε πολυ ξυλο εξω απο την 1 στο ημιχρονο και στο 2ο τι παιχτηκε δε ξερω
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
και μόνο του ότι έχω για αρχηγό τον Αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας ζιλμπέρτο και σεις το κουρασμένο παλικάρι ντουντού καταλαβαίνεις..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K