Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν πειραζει παλι δευτεροι ειστε ρε βαζελια!!!!
Το πρωταθλημα δεν το χανουμε με τιποτα.
μπααααααααααα,αεκ και βαζελος θα παλεψουν,εσεις απο συγκιρια εισαστε πρωτοι,γρηγορα θα πατε στην τριτη θεση,πριν τα χριστουγεννα ακομη.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
μπααααααααααα,αεκ και βαζελος θα παλεψουν,εσεις απο συγκιρια εισαστε πρωτοι,γρηγορα θα πατε στην τριτη θεση,πριν τα χριστουγεννα ακομη.
Οι περισσότεροι απο εμάς λέγαμε διπλό χαλαρά και είδες τι πάθαμε απόψε.
Μην λες μεγάλα λόγια και εσύ και έρθουν όλα αντίθετα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τέλος πάντων,η παραμονή Νιόπλια είναι θείο δώρο για τον Ολυμπιακό,αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες

Πέρσυ έκανε τα πάντα για να χάσει το πρωτάθλημα!!!

ΥΓ Οι προπονητές παγκοσμίως είναι

1.Μουρίνιο
2.Σερ Άλεξ
3.Χίντινγκ
4.Αναστασιάδης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Εσυ καλε μου φιλε, παντως, θα στοιχηματιζες 1.000 ευρω π.χ. οτι ο ολυμπιακος δεν θα παρει το πρωταθλημα? Εγω ΑΕΚτζης ειμαι και σε διαβεβαιωνω οτι θα δισταζα παρα πολυ.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Παιδιά ο Νιόπλιας όντως (δυστυχώς γιατί τον πίστευα) είναι λίγος...Όμως τα εγκλήματα τα καλοκαιρινά του Βαρδινογιάννη πληρώνονται τώρα... Τσακώνεται με τους άλλους δύο, τους διώχνει από την διοίκηση, δεν παίρνει τον Γκαλάς, δεν παίρνει τον Κυργιάκο γιατί είναι τσακωμένος μαζί του σαν χαζογκόμενα που κρατάει μούτρα, διώχνει τον γυμναστή για 100.000 Ευρώ, δεν κρατάει τον Σαλπιγγίδη πάση θυσία για να πάρει τον Γκοβού που όταν δεν ξενυχτάει και όταν δεν είναι τραυματίας (δηλαδή μία στο τόσο) παίζει έτσι και έτσι, αμυντικούς δεν παίρνει, προτεινει για πρόεδρο της Super League τον Κατέλη και τελικά με την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει μυριστεί ότι η ομάδα είναι καμμένη και θα φάει πολύ ξύλο, αποφασίζει να δώσει τη διοίκηση στον Πατέρα για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Η αποτυχία στο λεξικό έχει τη φωτογραφία του!!!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Δεν πειραζει παλι δευτεροι ειστε ρε βαζελια!!!!
Το πρωταθλημα δεν το χανουμε με τιποτα.

ψιτ παλικάρι.. νίκησε πρώτα το Πάοκ και την Άεκ και ξαναμιλάμε.. ;)

μου παιζες ως τώρα με τον Ολυμπιακό Βόλου τη Ξάνθη και το Πανσεραϊκό και μου βγαλες γλωσσίτσα και μου κανες το Φετφατζίδη Μέσι...

τσίμπα τώρα τον όρχι και μη μιλάς...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!! :cum: :cum: :cum:

2 σοβαρά παιχνίδια έπαιξες κι έχασεςς(με μένα και με τον Ηρακλή)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι απο εμάς λέγαμε διπλό χαλαρά και είδες τι πάθαμε απόψε.
Μην λες μεγάλα λόγια και εσύ και έρθουν όλα αντίθετα.
κοιτα να δεις.σαν ολυμπιακος παιζεις καλα 20-30 λεπτα.στο δευτερο ημιχρονο,δεν υπαρχεις.σε λιγο ερχονται τα παιχνιδια με τις δυνατες ομαδες.τι νομιζεις οτι θα κανεις;και ποσο καλυτερα να παιξουν οι παιχτες που εχεις;δεν βλεπεται οτι δεν τραβανε;σας φλωμονουν φως,πρωταθλητης και σια οτι και καλα εχετε ομαδαρα σαν την μπαρτσελονα,ενας απο εσας το ελεγε,ο χρηστιδης νομιζω.διπλο χαλαρα μονο εσεις το λεγατε.εγω ημουν σιγουρος οτι δεν θα νικησετε,γιατι δεν εχετα τα φοντα φετος.και αλλοι,εκτος απο γαυρους βεβαια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά ο Νιόπλιας όντως (δυστυχώς γιατί τον πίστευα) είναι λίγος...Όμως τα εγκλήματα τα καλοκαιρινά του Βαρδινογιάννη πληρώνονται τώρα... Τσακώνεται με τους άλλους δύο, τους διώχνει από την διοίκηση, δεν παίρνει τον Γκαλάς, δεν παίρνει τον Κυργιάκο γιατί είναι τσακωμένος μαζί του σαν χαζογκόμενα που κρατάει μούτρα, διώχνει τον γυμναστή για 100.000 Ευρώ, δεν κρατάει τον Σαλπιγγίδη πάση θυσία για να πάρει τον Γκοβού που όταν δεν ξενυχτάει και όταν δεν είναι τραυματίας (δηλαδή μία στο τόσο) παίζει έτσι και έτσι, αμυντικούς δεν παίρνει, προτεινει για πρόεδρο της Super League τον Κατέλη και τελικά με την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει μυριστεί ότι η ομάδα είναι καμμένη και θα φάει πολύ ξύλο, αποφασίζει να δώσει τη διοίκηση στον Πατέρα για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Η αποτυχία στο λεξικό έχει τη φωτογραφία του!!!!
τυπε οντως ο γκοβου ειναι ενα προβλημα,η τραυματιας ή ξενυχτης :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσυ καλε μου φιλε, παντως, θα στοιχηματιζες 1.000 ευρω π.χ. οτι ο ολυμπιακος δεν θα παρει το πρωταθλημα? Εγω ΑΕΚτζης ειμαι και σε διαβεβαιωνω οτι θα δισταζα παρα πολυ.
ουτε καν το οριτζιναλ στοιχημα δεν παιζω ρε.απλα γνωμη μου ειναι οτι με αυτους τους παιχτες ο ολυμπιακος δεν προκειται να το παρει.δεν ξερω αν θα παρει τον γεναρη 10 παιχταραδες.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
τυπε οντως ο γκοβου ειναι ενα προβλημα,η τραυματιας ή ξενυχτης :2funny:

στα παπάρια μου...αν παίζει έτσι ο Λάζαρος θα φάει πάγκο ο Γκοβού. Ά και για να μη ξεχνιόμαστε γυρνάει Νίνης Λέτο..

είπε κανείς τίποτα??...... :think:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Nομιζεις!!!Παιζουμε καλη μπαλιτσα και δεν νομιζω να ειναι απο συγκυρια!!
Αν δεν μεναμε με 10 παιχτες θα πετυχαιναμε κατι καλυτερο σημερα!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Nομιζεις!!!Παιζουμε καλη μπαλιτσα και δεν νομιζω να ειναι απο συγκυρια!!
Αν δεν μεναμε με 10 παιχτες θα πετυχαιναμε κατι καλυτερο σημερα!!!
ποια καλη μπαλα παιζετε;

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ποια καλη μπαλα παιζετε;
Τι ποια καλη μπαλα παιζαμε!!
Στο πρωτο ημιχρονο μονο εμεις υπηρχαμε στο γηπεδο και
καναμε φασεις!!Μετα ηρθε η ισοφαρριση, πιο υστερα το πεναλτι και η αποβολη
και σαφως επεσε η ψυχολογια!!Αλλα παιξαμε καλη μπαλα πιστευω ,και με 10 παιχτες
δεν το βαλανε κατω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τι ποια καλη μπαλα παιζαμε!!
Στο πρωτο ημιχρονο μονο εμεις υπηρχαμε στο γηπεδο και
καναμε φασεις!!Μετα ηρθε η ισοφαρριση, πιο υστερα το πεναλτι και η αποβολη
και σαφως επεσε η ψυχολογια!!Αλλα παιξαμε καλη μπαλα πιστευω ,και με 10 παιχτες
δεν το βαλανε κατω.
:think: :think: μηπως μπερδεψες τα ματς και εβλεπες κανα αλλο ρε;ειδες μπαλα στο πρωτο ημιχρονο;ποιες φασεις,μια εγινε ολη και ολη,και μπηκε γκολ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:think: :think: μηπως μπερδεψες τα ματς και εβλεπες κανα αλλο ρε;ειδες μπαλα στο πρωτο ημιχρονο;ποιες φασεις,μια εγινε ολη και ολη,και μπηκε γκολ.
ρε μαστορα και στο γερμανια ισπανια μια εγινε και μπηκε γκολ, αυτο σημαινει οτι οι γερμανοι ηταν το ιδιο καλοι με τους γερμανους;; εχειςιδεα απο μπαλα η μας σπας τα αρχιδια τετοια βραδυα;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τεραστια υποθεση η προσωπικοτητα και το κινητρο ενος παικτη...
οταν συνδιαζονται με απιστευτα προσοντα,κανουν το αποτελεσμα εκρηκτικο..σπουδαιος επαγγελματιας,σπουδαιος ηγετης..
Τζιμπριλ Σισσε λοιπον...οτιδηποτε αλλο πανω σε αυτο το ματσ ειναι περιττο..
**φανηκε ακομα και στους τυφλους πως τα στοπερ του οσφπ ΔΕΝ ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...
κοντρα στον κοκε ισως...σημερα?  δεν το νομιζω...
δε μιλω μονο για τα 2 τεμαχια του τζιμπριλ..απο το πρωτο 15λεπτο φαινοταν πως ΔΕΝ μπορουσαν να τον παιξουν ουτε με φαουλ..
το θεμα ηταν να πηγαινε η μπαλα σε αυτον...τελικα πηγε..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε μαστορα και στο γερμανια ισπανια μια εγινε και μπηκε γκολ, αυτο σημαινει οτι οι γερμανοι ηταν το ιδιο καλοι με τους γερμανους;; εχειςιδεα απο μπαλα η μας σπας τα αρχιδια τετοια βραδυα;;
δεν ξερω αν οι γερμανοι ηταν το ιδιο καλοι με τους γερμανους,αλλα ο ολυμπιακος ηταν το ιδιο χαλια με τον ολυμπιακο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
1)  :cum: με ΣΙΣΕ (μπορει να μην ειναι σουπερ παιχταρας αλλα ειναι αρρωστακι-παθιαζεται)
2)ο νιομπλιας ειναι λιγος
3) μεταγραφες το δεκεμβρη

θα μου πειτε που να μην κερδιζαμε κιολας.... :sunglasses:

καληνυχτα σε παναθες και λοιπους  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom