Δεν σου κανει ο συγκεκριμενος στην θεση του νικολακη?Αν ο Πατερας με τον Βγενοπουλο εχουν οραμα οπως λενε να το αποδειξουν φερνοντας ενα προπονητη με μεγαλο ονομα και χρονια δουλειας στην πιο μεγαλη αθλητικη σχολη του κοσμου την Ισπανια!Εγω ετσι το καταλαβαινω και αυτον θελω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν ξέρω αν είναι καλός για εμάςΔεν σου κανει ο συγκεκριμενος στην θεση του νικολακη?Αν ο Πατερας με τον Βγενοπουλο εχουν οραμα οπως λενε να το αποδειξουν φερνοντας ενα προπονητη με μεγαλο ονομα και χρονια δουλειας στην πιο μεγαλη αθλητικη σχολη του κοσμου την Ισπανια!Εγω ετσι το καταλαβαινω και αυτον θελω!
αν είναι τον θέλω
έχω γράψει ότι θέλω έναν ζέλικο του ποδοσφαίρου
όπως και θέλω να φύγει ο νιόμπλιας άμεσα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν του κάνει του συγκεκριμένου ο βάζελος στη θέση της Ρεάλ και ο Βύντρα στη θέση του Ράμος.Δεν σου κανει ο συγκεκριμενος στην θεση του νικολακη?
Ο Λε Γκουέν υποτίθεται ότι μπορεί να έρθει Ελλάδα.
ρε μαγκες θα δειξει το ματς το contra.gr?
Στις 19.30 μείνετε συντονισμένοι στο contra.gr για να παρακολουθήσετε live το ντέρμπι από το Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο θα σχολιάσει-αναλύσει ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Αμέσως μετά την αναμέτρηση, παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση τη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Στις 19.30 μείνετε συντονισμένοι στο contra.gr για να παρακολουθήσετε live το ντέρμπι από το Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο θα σχολιάσει-αναλύσει ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Αμέσως μετά την αναμέτρηση, παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση τη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπαααα , απλα θα λεει τι γινεται στο ματς.κανα σαιτ εχουμε εντοπισει?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για το πουστο η ομαδα ακομα μια φορα
περσονα τυπε ο λουξοτικα μετραει λεπτα πλεον
περσονα τυπε ο λουξοτικα μετραει λεπτα πλεον
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τον πουλο βαζελοι.........
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κοντευει η ωρα του τυπετι κέντρο κατέβασε ο πούστης......ποιός θα δώσει μια μπαλλιά.....και τώρα θα κάνει 2 αλλαγές?........βάλε ρε αρχίδι δεύτερο επιθετικό στην περιοχή......μαλάκα...χάνεις τι περιμένεις?....
αλλα 45 λεπτα μειναν
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι.....και η κούπα μαζί...καθότι με -7 μόνο με αυτοκτονία του γάβρου γυρνάει///////κοντευει η ωρα του τυπε
αλλα 45 λεπτα μειναν
τι κέντρο κατέβασε ο πούστης......ποιός θα δώσει μια μπαλλιά.....και τώρα θα κάνει 2 αλλαγές?........βάλε ρε αρχίδι δεύτερο επιθετικό στην περιοχή......μαλάκα...χάνεις τι περιμένεις?....
Θα διαφωνήσω. Έτσι όπως είναι οι δύο ομάδες αυτό το καιρό, ο ΠΑΟ δεν μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα ίσα.
Πρώτα θα κοιτάξεις να σταματήσεις τη πεντάδα Ριέρα-Φουστερ-Φετφα-Μιραλά-Ιμπαγάσα, κάτι που μέχρι τώρα κανείς δεν έχει καταφέρει
Και μετά να προσπαθήσεις να κλέψεις το ματσάκι.
Πρόσεξε τις τρύπες που θα δημιουργηθούν μόλις βάλει κάνα Καραγκούνη μέσα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μιλατε και εσεις με τα 3 τ.Τιρανα,Τελ αβιβ,ΤελοςH Πλακα ειναι οτι μεσοβδομαδα ακολουθει η ταφοπλακα
απο την Ρουμπιν.Πως θα τα αντεξει η ψυχουλα σας ολα αυτα
ρε βαζελια πως;
Hank Moody
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Hank Moody
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τον πουλο βαζελοι.........
ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟ θα κάνει τεράστια ζημιά στον βάζελο....ουσιαστικά θα δώσει τον τίτλο στον Ολυμπιακό!!!
θα κρατήσει τον Νιόπλια
θα κρύψει το ανύπαρκτο υλικό που έχει(Πλεσίς,μαρίνους κλπ)
Γενικά να έχεις στη διοίκηση 3-4 επιχειρηματίες που τα λεφτά τους ίσως είναι περισσότερα από του Ανιέλι ή του Μοράτι και να έχεις τέτοιον αστείο προπονητή και τέτοιο μέτριο υλικό,είναι κοροιδία!
θα κρατήσει τον Νιόπλια
θα κρύψει το ανύπαρκτο υλικό που έχει(Πλεσίς,μαρίνους κλπ)
Γενικά να έχεις στη διοίκηση 3-4 επιχειρηματίες που τα λεφτά τους ίσως είναι περισσότερα από του Ανιέλι ή του Μοράτι και να έχεις τέτοιον αστείο προπονητή και τέτοιο μέτριο υλικό,είναι κοροιδία!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Θα διαφωνήσω. Έτσι όπως είναι οι δύο ομάδες αυτό το καιρό, ο ΠΑΟ δεν μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα ίσα.
Πρώτα θα κοιτάξεις να σταματήσεις τη πεντάδα Ριέρα-Φουστερ-Φετφα-Μιραλά-Ιμπαγάσα, κάτι που μέχρι τώρα κανείς δεν έχει καταφέρει
Και μετά να προσπαθήσεις να κλέψεις το ματσάκι.
Πρόσεξε τις τρύπες που θα δημιουργηθούν μόλις βάλει κάνα Καραγκούνη μέσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K