Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
πουστάκι εάν είμαστε κολλητοί μόλις κάρφωσες τον κλώνο σου.
Κολλητοί ??? Eξω εννοάς? Δε νομίζω, γιατί αποφεύγω να κάνω παρεά με βάζελους. :-*
πουστάκι εάν είμαστε κολλητοί μόλις κάρφωσες τον κλώνο σου.
και ποιός σου είπε ότι είμαι βάζελας;Κολλητοί ??? Eξω εννοάς? Δε νομίζω, γιατί αποφεύγω να κάνω παρεά με βάζελους. :-*
και ποιός σου είπε ότι είμαι βάζελας;
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΠΕΡΣΟΝΑ - ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΕ - ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΕΖΟΥΡΑ
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Οι τύποι στο bleach report έχουν καπνίσει μπάφο.
5η θέση το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα;;;
Την ώρα που όλος ο πλανήτης είναι καθηλωμένος στις τηλεοράσεις για το Ντ. Ζάγκρεμπ-Χάιντουκ. Ερημώνουν οι δρόμοι λέμε!!!
Και Λιανοκλάδι-Στυλίδα, μιλάμε για πολύ μίσος!Εδω εισαι οφ-σαιντ. Δεν μιλαει για ο παικτης για δημοφιλή παιχνιδια, μιλαει προφανως για "σχεση μισους"
Εγω πολυ ψηλα στη λιστα θα εβαζα και το "Αιαντα Σαλαμινας-Βυζαντας Μεγαρων" (ισως σε ποιο "παλιες" εποχες)
εεεεεελα ρε πουστη....μην ξηγιεσαι...δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλλω...μην το παιρνεις προσωπικα ..δεν ηθελα να σου δημιουργησω τραυμα...δεν σε ειπα εντελως βλακα...δεν ειπα οτι εισαι τελειως ηλιθιος...απλα δεν καταλαβες αμεσως το νοημα σε καποια πραγματα...ενταξει σε ολους μπορει να συμβει αυτο...δεν σημαινει οτι εισαι τελειως στοκος...απλα δεν εισαι και καμμια διανοια...Και Λιανοκλάδι-Στυλίδα, μιλάμε για πολύ μίσος!
μαλακιες...
και δηλ θελουν να μας πουν πως το Δ. Ζαγκρεμπ- Χαιντουκ κρύβει περισσότερο μισος μεταξυ των φιλαθλων απο το Σελτικς - Ρειντζερς πχ..??????????
Τα αμερικανακια ας ασχοληθουν με κανα NBA η Αmerican Football, γιατι απο soccer εχουν μαυρα μεσανυχτα...
είχε δοκιμαστεί στα παίγνια με ομάδες από το ΝΒΑ παλαιότερα. καιρός ήταν.
όχι μόνο το τρίποντο
αυτα δε σφυριζονται και ποτε εξαλλου...όχι μόνο το τρίποντο
αλλά και τα δευτερόλεπτα στη ρακέτα
και άλλα αρκετά
που αλλάζουν αρκετά τα συστήματα
και ομοιάζει το παιχνίδι της FIBA με αυτό του ΝΒΑ
βάζελος στο μπάσκετ τέλος.o zελικο εστειλε και το σαρας...
βλεπω το διαμαντιδη φετος να μη βγαινει ουτε για κατουρημα απο το παρκε...
μεγα λαθος σερβε..οταν θα καιει η μπαλα θα χεις τον καλαθη και τον τεπιτσ