ευτυχως που ο πεδρο ειχει μαλακια στον εγκεφαλο,αλλιως θα σπαγατε το ρεκορ χθες..
για να μη γελιομαστε παντως,οποιοδηποτε ελληνικο καφενειο και αν επαιζε εκει,καπου κει θα γραφε η ταριφα..
ισως και περισσοτερο...
Μετά από αυτήν την χθεσινοβραδυνή ποδοσφαιρική πανδαισία της Τριφυλλάρας,
ομολογώ ότι κοιμήθηκα πολύ καλά.................
ενώ και η μέρα μου εξελίσσεται πολύ καλά κερνώντας βαρύ γλυκούς Έλληνικούς........... Γιατί ????????????????????????
αυτο ισχυει και στη ζωη. ο κακομοιρης περιμενει πως και πως να παθει κατι ο γειτονας, ο συναδελφος, ο γνωστος κ.τ.λ. για να παρει λιγο χαρα. Αυτο σε επιπεδο οπαδων ισχυει για ολες τις ομαδες, απλα τωρα ο κακομοιρης της ιστοριας ειναι ο γαβρος. ο βαζελος ηταν οντως καφενειο. με εξαιρεση 3-4 παιχτες. και ο νιοπλιας αργησε σε καποιες αλλαγες...
αυτο ισχυει και στη ζωη. [size=15pt]ο κακομοιρης[/size] περιμενει πως και πως να παθει κατι ο γειτονας, ο συναδελφος, ο γνωστος κ.τ.λ. για να παρει λιγο χαρα. Αυτο σε επιπεδο οπαδων ισχυει για ολες τις ομαδες, απλα τωρα ο κακομοιρης της ιστοριας ειναι ο γαβρος. ο βαζελος ηταν οντως καφενειο. με εξαιρεση 3-4 παιχτες. και ο νιοπλιας αργησε σε καποιες αλλαγες...
Μαγκες ειμαι αλλοθρησκος.Δεν θα σας δουλεψω γιατι δεν υπαρχει λογος...αλλα εχτες η λεξη καφενες δεν αρκει για να σας περιγραψει.Τα παιχτουρα σας πηγαν για λογους προφανως αναψυχης...ΣΕ ενα βαθμο εκνευριστηκα...ουτε μια κοντρα???Τοσα μυρια τσιμπανε εκαστος ας βαλουν και κανα ποδαρακι στη μπαλα.Ειναι προκληση τα λεφτα που εισπρατουν...
Μαγκες ειμαι αλλοθρησκος.Δεν θα σας δουλεψω γιατι δεν υπαρχει λογος...αλλα εχτες η λεξη καφενες δεν αρκει για να σας περιγραψει.Τα παιχτουρα σας πηγαν για λογους προφανως αναψυχης...ΣΕ ενα βαθμο εκνευριστηκα...ουτε μια κοντρα???Τοσα μυρια τσιμπανε εκαστος ας βαλουν και κανα ποδαρακι στη μπαλα.Ειναι προκληση τα λεφτα που εισπρατουν...
νομίζω ότι έχεις δίκηο
και αρχίζω να βλέπω ότι όλα τα και καλά ονόματα που έρχονται στην ελλάδα
έρχονται για πάρκινγκ για να αποφύγουν σοβαρά πρωταθλήματα όπου τους βγαίνει ο κώλος
για αυτό και διαλέγουν παιχνίδια