ποσο λακαμας μπορει να εισαι;;;;
ασε τον γαυρο και κοιτα την απολυτη ξευτιλα που πατακολουθησες χτες...δες τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ...μιλαω απολυτως σοβαρα και δεν καθολου πλακα...
το οτι η αντιμετωπιση σου απο ολους (πλην των γαυρικων μμε) ΔΕΝ ειναι αναλογη της τραγωδιας που ειδαμε χτες μην σε παραμυθιαζει....αυτο ειναι το καθεστως εδω...
το οτι δεν ασκειται (παρα μονο τοση οσο χρειαζεται για να κρατηθουν τα προσχηματα) κριτικη με βδελυγμια και με ειρωνια αναλογη με το του πως θα αντιμετωπιοζοταν ο θρυλος σε αυτη την περιπτωση μην σε κανει να νομιζεις οτι δεν πρεπει να αναρωτηθεις περι του ποιο ακριβως ειναι το προβλημα στην ομαδα σου...
γιατι μην λεμε τωρα μαλακιες...δεν ειναι το σκορ αυτο καθαυτο που πρεπει να σε βαλει σε περισσυλογη...οχι...θα ελεγα την πενταρα που εφαγες και ''τιμητικη''...
το προβλημα ειναι η εμφανιση η μαλλον η ''μη εμφανιση'' σου....
δεν μπορουσες να κρατησεις την μπαλλα ουτε για 2 δευτερα....
δεν μπορουσες να την αλλαξεις...δεν τους προλαβαινες καν για να τους κανεις φαουλ...
δεν ζητησε κανεις να εισαι ανταγωνιστικος (αν και ενας πρεσβης θα επρεπε)...
οχι ...σου ζητησαν ΑΠΛΑ να αλλαξεις 2 μπαλλιες και να δημιουργησεις εστω 2 με 3 φασεις ρε αδερφε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ!!!!!!
δεν μιλαω με αρρωστια πιστεψε με...ουτε εγω ειλικρινα περιμενα να δω αυτο το πραγμα...
βλεπω μπαλλα χρονια...εχω δει χιλιαδες παιχνιδια..
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχω ξαναδει αυτο το πραγμα...μιλαμε για την απολυτη ξευτιλα...
και τα ''γκαλακτικος'' τα play station και τα ρεστα ειναι για τροφη για τα προβατα γι να μην στεναχωρηθουν...
σαφως ειναι η μπαρτσα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στον κοσμο...δεν το αμφισβητει κανεις...
αλλα μην αμφισβητεις οτι ΜΕ ΑΥΤΗ την ιδια (σχεδον ) μπαρτσα εχουν μπει και αλλες ομαδες στο καμπ νου και εχουν υπαρξει ανταγωνιστικες η τουλαχιστον εχουν παιξει ενα καποιο ποδοσφαιρο...
θυμησου τα περσινα ματς στο τσαμπιονς (το οποιο τελικα ΔΕΝ πηρε)...σταθηκαν εκει μεσα και επαιξαν ποδοσφαιρο και η ντιναμο και η ρουμπιν και η αλλη που ηταν στον ομιλο (δεν θυμαμαι ποια ηταν)που εχασε νομιζω η 2-1 η 2-0...
αλλα και μετα η στουτγγαρδη και η αρσεναλ εφαγαν τεσαρες αλλα επαιξαν μπαλλα...ειδαμε ποδοσφαιρο...
παραδεξου οτι χτες ηταν η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ απο ελληνικη ομδα σε ευρωπη...
ακομα και εγω που ειχα φαει ην εφταρα στο τορινι αμα θυμασαι το ματς χωρις αρρωστια και χωρις ΜΟΝΟ διαθεση για πικαρισμα ειχα αλλαξει 5 φορες την μπαλλα και ειχα κανει και τρεις φασεις ρε φιλε...
με τιποτα αυτο το χαλι το χτεσινο...
τωρα το οτι το ξεβρακμα και το απολυτο χτεσινο χαλι προσεγγιστηκε απο τους σαλιαρηδες ομφυοσκμπτες σαλιγγαρους σφιγγοκολαριους της δημοσιογραφιας (σωτηρακοθαναηλασακελλαρο ...κλπ κλπ...) αποκλειστικα (η σχεδον ετσι ενεκα των προσχηματων)μονο και μονο απο την μερια της μπαρτσα και την διαθεση για κριτικη και αποθεσης φορου τιμης σε αυτην την πραγματικα μεγαλη ομαδα δεν πρεπει να ριχνει σταχτη στα ματια σε κανενα...
το οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογραφισκος του ελληνικου αθλητικου κατεστημενου δεν εχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ να αμφισβητησei αυτα τα παραμυθια περι''ευρωπαιου'' ,''πρεσβη' ''βαριας φανελλας στην ευρωπη'' και ''οπου εχω ταξιδεψει εγω'' και ''only panathinaikos'' klp klp...δεν πρεπει νασας παραμυθιαζει....εγω δεν λεω οτι ο παο ειναι καφενειο η οτι δεν εχει οντως μια καλη και αξιοπροσεκτη (για τα ελληνικα δεδομενα) παρουσια στην ευρωπη...οχι...λεω ομως οτι εχει δημιουργηθει μια εικονικη πραγματικοτητα με σκοπο να διατηρηει το φρονημα των παναθηναικων οπαδων ψηλα ουτως ωστε να αντεξουν τις εγχωριες σφαλιαρες απο τον αιωνιο αντιπαλο....
γι'αυτο και τωρα κανεις δεν μπορει να ακουμπησει επι της ουσιας τον ''ευρωπαιο''..
γκαλλακτικος κανεις δεν μπορειο να σταθει και τα ρεστα...ομως ΞΑΝΑΛΕΩ εχουν σταθει πολλοι...μολις την προηγουμενη εβδομαδα εχει περασει νικηφορα απο το καμπ νου μια ομαδα πυ περσι αγωνιζοταν στη σεκουντα ντιβιζιν η χερκουλες....
ασε λοιπον κατα μερους που παιζει ο γαυρος και μαλακιες...και να εισαι σιγουρος οτι ο γαυρος θα ''υπηρχε'' στο γηπεδο...
μπορει (μιας και δεν δοαθετει τον πατο σου ) να ετρωγε και περισσοτερα αλλα...θα ''υπηρχε''
και στο κατω κατω ο γαυρος την φετινη του ευρωπαικη ξευτιλα την ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΘΛΗ ΕΛΛΑΔΑ....
εσυ;;;