Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδη μιλας για οικονομικο fair play
αν υπολογιζεις, με τα 15-20 εκατ. που θα εχεις τζιρο απο την Ελλαδα,οτι θα μπορεις να φερνεις παιχταραδες απο εξω, τοτε μαλον πρεπεινα εισαι αναγνωστης του Γαυρου
τωρα για τον βαζελο ειναι εδω αλλα θα σου απαντησω....
αν δεν εχεις παρει χαμπαρι ο χοντρος εχωσε περιπου κατοσταρα,,,και φυσικα τα περισσοτερα πηγαν σε χρεη....μην ψηνεσαι οτι πηρε ο πρακτορας λεφτα...τα ανοιγματα την μαυρη τρυπα που ειχε δημιουργηθει καλυψε ο χοντρος και την εκανε ο πρακτορας...
οντως αν δεν συμμετεχεις σε ομιλους του τσαμπιονς και δεν κανεις και εκει μια αξιοπρεπη πορεια τα κοζα ειναι δυσκολα...φυσικα και δεν θα περιμενω μεταγραφες στυλ ριερα...δεν γινεται...αυτη ηταν κινηση εντυπωσιασμου για να πει ο χοντρος καλημερα....
οποις δεν παιρνει τα πακετα του τσου λου ...κλαφτα ζωη...
οποιος παιρνει τα πακετα με μια σωστη διαχειρηση μπορει να επιβιωσει αξιοπρεπως...τα πραγματα στενεψανε και για ομαδες μεγαθηρια που δεν βαζει ο νους σου...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τωρα για τον βαζελο ειναι εδω αλλα θα σου απαντησω....
αν δεν εχεις παρει χαμπαρι ο χοντρος εχωσε περιπου κατοσταρα,,,και φυσικα τα περισσοτερα πηγαν σε χρεη....μην ψηνεσαι οτι πηρε ο πρακτορας λεφτα...τα ανοιγματα την μαυρη τρυπα που ειχε δημιουργηθει καλυψε ο χοντρος και την εκανε ο πρακτορας...
οντως αν δεν συμμετεχεις σε ομιλους του τσαμπιονς και δεν κανεις και εκει μια αξιοπρεπη πορεια τα κοζα ειναι δυσκολα...φυσικα και δεν θα περιμενω μεταγραφες στυλ ριερα...δεν γινεται...αυτη ηταν κινηση εντυπωσιασμου για να πει ο χοντρος καλημερα....
οποις δεν παιρνει τα πακετα του τσου λου ...κλαφτα ζωη...
οποιος παιρνει τα πακετα με μια σωστη διαχειρηση μπορει να επιβιωσει αξιοπρεπως...τα πραγματα στενεψανε και για ομαδες μεγαθηρια που δεν βαζει ο νους σου...
σωστο το αρρωστακι  :)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
εγω αντιθετως πιστευω τα πραγματα θα εξομαληνθουν μεταξυ παο-οσφπ(λογω σχεσης πατερα μαρινακη). Θα δουμε αλλα πραγματα, πιο καλα. Επιτελους δηλαδη! Οχι αυτο τον αρρωστημενο οπαδισμο επι εποχης κοκκαλισταν.

Μακάρι!
Αυτό θα φανεί αν καταφέρουν και άλλες ομάδες να πάρουν πρωτάθλημα
Τότε θα έχουμε αλλάξει πραγματικά σελίδα 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ε αφου το ζω και αυτο
ο ενας μετα τον αλλο βαζελο να δικαιωνουν τον χριστιδη μπορω να τα δω ολα στη ζωη

περαν της πλακας συμφωνω και γω με τον χρηστιδη
αφηστε τα χειροκτορτηματα και τις υποσχεσεις περι μελλοντικων γαμησιων απο βγενο-πατερα
και σκεφτητε λιγο αυτο το γαμημενο λακκο που εχει η φαβα
αν δε μπορειτε να σκεφτητε τοτε απλα αναμενετε και ολα θα ξεκαθαρισουν
εγω παντως σαν γαυρος οχι μονο δε φοβαμαι αυτη τη κινηση καθε αλλο πιστευω οτι θα κανει ευκολοτερο το εργο του ολυμπιακου τουλαχιστον τε επομενα 3-4 χρονια

ειδωμεν

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
αλλα λογια να αγαπιομαστε!

Συνημμένα

• gavros.jpg
    gavros.jpg
    351 KB · Εμφανίσεις: 19

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
έχετε υπόψη τι κεφάλαια και συμφέροντα είναι πίσω απ'το Βγενόπουλο;έχουν αγοράσει ήδη όλη την Ελλάδα
το θέμα είναι εάν ΘΕΛΟΥΝ και όχι αν μπορούν,αυτό δεν αμφισβητείται.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
νεα μεθοδευση για αναβολη του παιχνιδιου,αιτημα των πρασινων για παρουσια χιλιων πρασινων λαγων στις κερκιδες του ΝΑΟΥ(καποτε τους παρακαλουσαμε και δεν ηθελαν,τωρα του γκαβλωσε :jerking: :jerking:)
Η τρυφυλοφορος παε προσπαθει να φερει σε δυσκολη θεση τον ΑΡΗ
γνωριζοντας οτι δεν μπορει να αρνηθει να δωσει εισητηρια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
νεα μεθοδευση για αναβολη του παιχνιδιου,αιτημα των πρασινων για παρουσια χιλιων παρσινων λαγων στις κερκιδες του ΝΑΟΥ(καποτε τους παρακαλουσαμε και δεν ηθελαν,τωρα του γκαβλωσε :jerking: :jerking:)
Η τρυφυλοφορος παε προσπαεθι να φερει σε δυσκολη θεση τον ΑΡΗ
γνωριζοντας οτι δεν μπορει να αρνηθει να δωσει εισητηρια

%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1-%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3-01.jpg

%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1-%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3-02.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ στον "Sentra FM 103.3":

"Αν δεν τελειώσει το θέμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Σίγουρα είναι καλές οι προθέσεις. Ο κύριος Βαρδινογιάννης αποφάσισε να δώσει τις μετοχές του. Μου έκανε πρόταση, την οποία δεν αποδέχθηκα και τις έδωσε στους άλλους δύο κυρίους. Τίποτα περισσότερο".

Ερωτηθείς για ποιο λόγο αρνήθηκε την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, απάντησε: "Έχουμε και δουλειές... Πνιγόμαστε στη δουλειά όλη μέρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα δουλειάς".

20 χρόνια έχει φαγωθεί να πάρει ττην ΠΑΕ...... τώρα έχει δουλειές........

και μετά απορείτε κοκοβιοί που μας κοροιδεύουν οι πολιτικοί που στο κάτω κάτω είναι και η δουλειά τους.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τώρα ο Παύλος έχει δουλειές
κρίμα πάντως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
ξενέρωσε ε;
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε κοκοβίκοι.

αγορι μου ο παυλος τωρα δεν εχει χρημα να διαθεσει. οποτε γιατι να ξενερωσω; μη κοιτας στο μπασκετ, εκει το χρημα το εριξε ο θανασης μονο και μονο επειδη ειναι αρρωστος παναθηναικος. εγω δεν ειμαι με  κανεναν παυλο, ειμαι με αυτον που θα ριξει λεφτα στην ομαδα και θα ειναι παραλληλα και οπαδος. ο σωφερ εριχνε λεφτα αλλα δεν ηταν οπαδος. ο πατερας και ο βγενο ειναι οπαδοι, αν θα ριξουν λεφτα θα το δουμε. απο αυτο θα κριθουν ετσι και αλλιως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αγορι μου ο παυλος τωρα δεν εχει χρημα να διαθεσει. οποτε γιατι να ξενερωσω; μη κοιτας στο μπασκετ, εκει το χρημα το εριξε ο θανασης μονο και μονο επειδη ειναι αρρωστος παναθηναικος. εγω δεν ειμαι με  κανεναν παυλο, ειμαι με αυτον που θα ριξει λεφτα στην ομαδα και θα ειναι παραλληλα και οπαδος. ο σωφερ εριχνε λεφτα αλλα δεν ηταν οπαδος. ο πατερας και ο βγενο ειναι οπαδοι, αν θα ριξουν λεφτα θα το δουμε. απο αυτο θα κριθουν ετσι και αλλιως.
διομήδη είσαι στο διοικητικό γιατί σε βλέπω που αναφέρεσαι με τα μικρά τους ονόματα όπως ο τζίγγερ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κι  εγώ  είχα  μια  ξεκωλιάρα  που  την παρακαλούσα  2 χρόνια .
Όταν  τελικά  μου  είπε  ναι ξενέρωσα  και  την  έδωσα  παρτούζα  σε  2  φίλους .
Δεν  με  ξενίζει  η  επιλογή  του  Παύλου .

Αλλά  να  έχει  και δουλειές  ο Παύλος  και μάλιστα  πιο πολλές  από  το Βγενόπουλο , ε  αυτό  είναι  Έκτωρ Κακναβάτος

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26

Stories

Νέο!