Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ακου αρχιδακη-βακη κατι τελευταιο...
και σε λεω αρχιδακι γιατι τα αρχιδακια δεν αντεχουν την πραγματικοτητα....
κοζαρισε τις λεπτομερειες που φτιαχνουν την διαφορα....
αναμεσα στα δυο μαγαζια....
ειχα τον πρακτορα...εκανε μια δυο χρονιες νερα το μαγαζι την πηραμε χαμπαρι ολοι και ο ιδιος εβαλε αγγελια ηρθε ο νταραβεριτζης ο χοντρος μπαμ μπαμ ποσα θες τοσα παρτα....
καθαρες δουλειες και ισιες...και βεβαια το καραισκακη που ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ παραμενει για τα υπολοιπα χρονια που εχει συμβαση στην κατοχη του θρυλου με δικαιωμα χρησης....
παμε τωρα σε σενα...εχεις τον σωφερ...τον βριζεις κανεις δειχνεις ,φυγε καρκινε πουλα ,διαδηλωσεις ,πολυμετοχικοτητες ,πασαρελλες φανφαρες ,ολη η ελλαδα (παλι) να ασχολειτε με σενα και τα διοικητικα σου κλπ κλπ ....
καποια στιγμη λεει ο σωφερ πουλαω...καλα...τα αρχιδια μου κουνιουνται...δεν πλησιαζει κανεις ουτε απεξω...ουτε καν να καταθεσει μια αστεια προταση ετσι για το ονορε που λενε....
ναγκαζεται να ΧΑΡΙΣΕΙ (αν ειναι δυνατον για μια υποτιθεται σοβαρη εταιρια και ''συλλογο μεγαλο που δεν υπαρχει αλλος'' κλπ...)και παλι βλεπεις οτι δεν κανει κανεις αμεσως κινηση παρα κλεινουν ραντεβου για να δουν το θεμα κλπ...αρχιδια καπαμα δηλαδη...
κατι βρωμαει...διδασκω τωρα ..ακου...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και ακου αρχιδακη-βακη κατι τελευταιο...
και σε λεω αρχιδακι γιατι τα αρχιδακια δεν αντεχουν την πραγματικοτητα....
κοζαρισε τις λεπτομερειες που φτιαχνουν την διαφορα....
αναμεσα στα δυο μαγαζια....
ειχα τον πρακτορα...εκανε μια δυο χρονιες νερα το μαγαζι την πηραμε χαμπαρι ολοι και ο ιδιος εβαλε αγγελια ηρθε ο νταραβεριτζης ο χοντρος μπαμ μπαμ ποσα θες τοσα παρτα....
καθαρες δουλειες και ισιες...και βεβαια το καραισκακη που ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ παραμενει για τα υπολοιπα χρονια που εχει συμβαση στην κατοχη του θρυλου με δικαιωμα χρησης....
παμε τωρα σε σενα...εχεις τον σωφερ...τον βριζεις κανεις δειχνεις ,φυγε καρκινε πουλα ,διαδηλωσεις ,πολυμετοχικοτητες ,πασαρελλες φανφαρες ,ολη η ελλαδα (παλι) να ασχολειτε με σενα και τα διοικητικα σου κλπ κλπ ....
καποια στιγμη λεει ο σωφερ πουλαω...καλα...τα αρχιδια μου κουνιουνται...δεν πλησιαζει κανεις ουτε απεξω...ουτε καν να καταθεσει μια αστεια προταση ετσι για το ονορε που λενε....
ναγκαζεται να ΧΑΡΙΣΕΙ (αν ειναι δυνατον για μια υποτιθεται σοβαρη εταιρια και ''συλλογο μεγαλο που δεν υπαρχει αλλος'' κλπ...)και παλι βλεπεις οτι δεν κανει κανεις αμεσως κινηση παρα κλεινουν ραντεβου για να δουν το θεμα κλπ...αρχιδια καπαμα δηλαδη...
κατι βρωμαει...διδασκω τωρα ..ακου...

Χριστίδη ετοιμάσου και φέτος να γλείψεις τα τριχωτά αρχίδια του MR MIG

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

η οι μαγκες ειναι λαμογια με Λ κεφαλαιο και δεν εχουν ορεξη να σπρωξουν χαρτι και τους ενδιαφερει μονο η λεζαντα η......η ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (κατα πως εχει δειξει η εκθεση της delloite) και κανουν πραξη τα λογια το aegean(η τρελλος η λαμογιο οποιος αγοραζει χρεη...)σκεψου λιγο τι σου γραφω και ασε τα εμοτικον κατα μερους...
σε κοβω για κοζαδορο γιαυτο και γραφω το σεντονι....
παναθηναικαρες που ξεκινησαν την ΠΕΚ (θυμησου πως μπηκαν στο σκηνικο και τα διαγγελματα τους ) και τωρα τους χαριζουν το μαγαζι και αυτοι ''το σκεφτονται''  ;) ;)
τονουμερο που σου ειπα ειναι ετσι ακριβως...16 μυρια εχει παρει ο σωφερ δανειο για φετο για να βγει το μαγαζι και με περικοπες σε μεταγραφες και μπατζετ οπως και θα εχεις αντιληφθει...
υπηρξε πολιτικη λιτοτητας κανω λαθος;;;οι ιδιοι το ειπαν και ετσι εκαναν...δεν ειναι δικια μου διαπιστωση...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

σε τρια χρονια η μαυρη τρυπα θα ειναι πανω απο 200 χαρτια...οπως σου τα λεω ειναι...λογιστικα....σε τρια χρονια για να παιξεις ευρωπη η ουεφα εχει ορισει financial fair play.. (μασημενη τροφη σου δινω) ψαξε να δεις τι ειναι αυτο...
αν θες σκεψου αυτα που γραφω ηρεμα χωρις να τρελλαινεσαι και χωρις διαθεση να παιξεις με τα εμοτικον...φυσικα αμα θεωρεις μπορεις να διαφωνησεις αλλοιμονο δεν εχω προβλημα αλλα να ξερεις οτι εχω καθαρη συνειδηση οτι γραφω γεγονοτα (ασχετα αν με βολευουν) και οχι ευχολογια οι δικες μου επιθυμιες...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
η οι μαγκες ειναι λαμογια με Λ κεφαλαιο και δεν εχουν ορεξη να σπρωξουν χαρτι και τους ενδιαφερει μονο η λεζαντα η......η ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (κατα πως εχει δειξει η εκθεση της delloite) και κανουν πραξη τα λογια το aegean(η τρελλος η λαμογιο οποιος αγοραζει χρεη...)σκεψου λιγο τι σου γραφω και ασε τα εμοτικον κατα μερους...
σε κοβω για κοζαδορο γιαυτο και γραφω το σεντονι....
παναθηναικαρες που ξεκινησαν την ΠΕΚ (θυμησου πως μπηκαν στο σκηνικο και τα διαγγελματα τους ) και τωρα τους χαριζουν το μαγαζι και αυτοι ''το σκεφτονται''  ;) ;)
τονουμερο που σου ειπα ειναι ετσι ακριβως...16 μυρια εχει παρει ο σωφερ δανειο για φετο για να βγει το μαγαζι και με περικοπες σε μεταγραφες και μπατζετ οπως και θα εχεις αντιληφθει...
υπηρξε πολιτικη λιτοτητας κανω λαθος;;;οι ιδιοι το ειπαν και ετσι εκαναν...δεν ειναι δικια μου διαπιστωση...

ΠΘΘΘΘ....Χριθτίδη...

παίξε τώρα με το Φοθστερ το Πάντλιτθ και τον ουρτάθο..... και μετά κλάψε για μας.. :uzi: :uzi: :piss:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Φοβάμαι, ότι όλοι (μηδ' εμού εξαιρούμενου)βλέπουμε το τυρί και δε βλέπουμε τη φάκα...

αντιγράφω:
" Τα οποία λεφτά που απαιτούνται για να κουμαντάρεις ένα μεγάλο καράβι όπως ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολλά - πολύ περισσότερα απ' όσα πιστεύουν τα παιδιά της φυλής των «πούλα - φύγε». Με όλα να πηγαίνουν πρίμα, με τα διαρκείας να κάνουν ρεκόρ και τον Παναθηναϊκό μόνη ελληνική ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το μείον στο ταμείο αναμένεται εφέτος στα 25 εκατ. ευρώ. Βάλτε και το -15 από την περυσινή χρονιά, ξεκινάμε με -40. Θα βάλουν τα 20 και κάτι που τους αναλογούν οι νέοι ιδιοκτήτες; Θα βάλουν και το μερίδιό τους για τα άλλα 30 που λένε οι εκτιμήσεις ότι θα είναι η ζημιά του χρόνου ή τα πολύ περισσότερα (σχεδόν τα διπλάσια) αν κάτι πάει στραβά και μείνει έξω η ομάδα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έμεινε για τρία σερί χρόνια;

Να με συμπαθά η χάρη σας, εγώ φοβάμαι ότι δεν μπορούν να τα βάλουν. Δεν είναι παιχνιδάκι του στιλ «δώσαμε χρήματα μία φορά και ξεμπερδέψαμε για δέκα χρόνια». Μακάρι να βγω ψεύτης, και ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα να μπορούν να τα δώσουν και να απογειώσουν τον Παναθηναϊκό στη στρατόσφαιρα. Αλλά έτσι και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποδειχθεί ότι δεν μπορούν να τα δώσουν, ποιος θα κληθεί να πληρώσει στο τέλος τον λογαριασμό; Οι «πούλα - φύγε» ή ο ΠΑΟ 44; Το χρήμα, λοιπόν, θα μιλήσει. Money talks, όπως λένε και οι Αμερικάνοι. Και μέσα στο γήπεδο θα φανεί ποιος το έχει και ποιος το δίνει για να είναι μάγκας με τη δική του τσέπη."

όλο το κείμενο:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

ρε μαλάκα είσαι απίστευτος...μιλάς εσύ ο γαύρος η βραζιλιανοαργεντίνικη ομάδα για το Βάζελο που στελεχώνει κάθε χρόνο την Εθνική? ήμαρτον ρε πούστη μου..

Τζόρβας, Νίνης,Μαυριάς,Σειταρίδης,Καρνέζης,Καραγκούνης φυτώρια...και έπονται κι άλλοι ;)

απ αύτούς που παίζουν σου είπα φέτος (δε σου μιλώ για γκουμομπασινοχαλκιάδες και Κυριάκους και μύρια ακόμη..)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκα είσαι απίστευτος...μιλάς εσύ ο γαύρος η βραζιλιανοαργεντίνικη ομάδα για το Βάζελο που στελεχώνει κάθε χρόνο την Εθνική? ήμαρτον ρε πούστη μου..

Τζόρβας, Νίνης,Μαυριάς,Σειταρίδης,Καρνέζης,Καραγκούνης φυτώρια...και έπονται κι άλλοι ;)

απ αύτούς που παίζουν σου είπα φέτος (δε σου μιλώ για γκουμομπασινοχαλκιάδες και Κυριάκους και μύρια ακόμη..)
ειμαι απιστευτος αλλα εσυ εισαι κατι παραπανω... :2funny: :2funny: :2funny:
οτι να'ναι...ακριβως απο πανω σου (σηκωσε καλη μου λιγο το κεφαλακι σου ) εχει ποσταρει κατι ο ομοιδεατης σου bonbenito...κανε μου τη χαρη δες το και απαντησε...σε παρακαλω θερμα...
γεια σου ρε πυροτουβλε τζιμανι...
εχεις δικιο...στελεχωνεις τις εθνικες αρα....δεν χρωστας τιποτα πουθενα....
ρε οτι να΄ναι λεμεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Φοβάμαι, ότι όλοι (μηδ' εμού εξαιρούμενου)βλέπουμε το τυρί και δε βλέπουμε τη φάκα...

αντιγράφω:
" Τα οποία λεφτά που απαιτούνται για να κουμαντάρεις ένα μεγάλο καράβι όπως ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολλά - πολύ περισσότερα απ' όσα πιστεύουν τα παιδιά της φυλής των «πούλα - φύγε». Με όλα να πηγαίνουν πρίμα, με τα διαρκείας να κάνουν ρεκόρ και τον Παναθηναϊκό μόνη ελληνική ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το μείον στο ταμείο αναμένεται εφέτος στα 25 εκατ. ευρώ. Βάλτε και το -15 από την περυσινή χρονιά, ξεκινάμε με -40. Θα βάλουν τα 20 και κάτι που τους αναλογούν οι νέοι ιδιοκτήτες; Θα βάλουν και το μερίδιό τους για τα άλλα 30 που λένε οι εκτιμήσεις ότι θα είναι η ζημιά του χρόνου ή τα πολύ περισσότερα (σχεδόν τα διπλάσια) αν κάτι πάει στραβά και μείνει έξω η ομάδα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έμεινε για τρία σερί χρόνια;

Να με συμπαθά η χάρη σας, εγώ φοβάμαι ότι δεν μπορούν να τα βάλουν. Δεν είναι παιχνιδάκι του στιλ «δώσαμε χρήματα μία φορά και ξεμπερδέψαμε για δέκα χρόνια». Μακάρι να βγω ψεύτης, και ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα να μπορούν να τα δώσουν και να απογειώσουν τον Παναθηναϊκό στη στρατόσφαιρα. Αλλά έτσι και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποδειχθεί ότι δεν μπορούν να τα δώσουν, ποιος θα κληθεί να πληρώσει στο τέλος τον λογαριασμό; Οι «πούλα - φύγε» ή ο ΠΑΟ 44; Το χρήμα, λοιπόν, θα μιλήσει. Money talks, όπως λένε και οι Αμερικάνοι. Και μέσα στο γήπεδο θα φανεί ποιος το έχει και ποιος το δίνει για να είναι μάγκας με τη δική του τσέπη."

όλο το κείμενο:

τι να σχολιάσω ρε? τα γραφέντα του τσιράκι του γκόντζου Κοντού? έλεος ρε..Τζιγγεράκο? πούλα ρε ή μάλλον χάρισε γτ κάποιοι δε χόρτασαν γαμήσια :pipa3: :knockinb: :2on1: :pipa1:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
σε τρια χρονια η μαυρη τρυπα θα ειναι πανω απο 200 χαρτια...οπως σου τα λεω ειναι...λογιστικα....σε τρια χρονια για να παιξεις ευρωπη η ουεφα εχει ορισει financial fair play.. (μασημενη τροφη σου δινω) ψαξε να δεις τι ειναι αυτο...
αν θες σκεψου αυτα που γραφω ηρεμα χωρις να τρελλαινεσαι και χωρις διαθεση να παιξεις με τα εμοτικον...φυσικα αμα θεωρεις μπορεις να διαφωνησεις αλλοιμονο δεν εχω προβλημα αλλα να ξερεις οτι εχω καθαρη συνειδηση οτι γραφω γεγονοτα (ασχετα αν με βολευουν) και οχι ευχολογια οι δικες μου επιθυμιες...

...βρε  μαλακα  Χρηστιδη ,  ωρες  ωρες  τρως  φλασιες  και  λες  ευστοχα  πραγματα  τα  οποια   ομως  ακυρωνονται  απο  το  ασοβαρο  αβαταρ  με  τον  Σερβο πρεζακια  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μιλάμε για πάταγο. Για σοκ και δέος. Εν μέσω Μουντομπάσκετ, Διαμαντίδη, Σάντος, Γεωργίας, Κετσπάγια και Κροατίας, πέφτει ο κεραυνός Τζίγκερ. Αλλόφρονες, Παναθηναϊκοί και μη, να είναι από το πρωί της Δευτέρας με το κινητό στο χέρι. "Έλα, ξύπνα, τα 'μαθες; Δεν πουλάει, χαρίζει. Ναι, ρε, το λένε τα ράδια και τα σάιτ. Βάλε ν' ακούσεις, μπες να διαβάσεις και πάρε με να μου πεις τη γνώμη σου."

Η πρώτη ανάγνωση είναι και η εύκολη, η απλοϊκή. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν βρεθεί κατά καιρούς στη θέση του, ο Τζίγκερ δεν άντεξε. Κανείς άλλωστε δεν κατάφερε να αντέξει, άπαξ και βρέθηκε στο στόχαστρο "οργανωμένων", αυθόρμητων και μη. Η εύκολη σκέψη, λοιπόν, είναι αυτή. Μετά το τέλος της διετίας Πατέρα, ο Τζίγκερ ήθελε να επανέλθει και να τρέξει το μαγαζί, το έκανε για μερικούς μήνες, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβε πως δεν θα τη βγάλει. Το διάβασα μάλιστα και σε κάποια σάιτ, πως η απόφαση πάρθηκε μετά το φιλικό με την Τζένοα, τα συνθήματα και όλα αυτά. Εκεί άλλαξε, λένε, γνώμη ο Τζίγκερ. Ήθελε να τρέξει πάλι αυτός τον Παναθηναϊκό, είχε σαφείς λόγους κόντρας με Πατέρα και Βγενό, πήρε την απόφαση να πάει κόντρα στο ρεύμα και να κάνει το δικό του, αλλά κάποια στιγμή τα είδε ψύχραιμα, κατάλαβε πως θα τον φάει η διάρκεια και πέταξε τα φύλλα στο τραπέζι.

Μπορούμε, λοιπόν, να δεχθούμε πως τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και ότι από την Τετάρτη, μετά το ραντεβού, ξεκινά μια (ακόμα) νέα σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Ο Τζίγκερ είναι ο μέγας ευεργέτης, που πήγε πάσο για το καλό της ομάδας, ο "καπετάνιος του νταμπλ" επιστρέφει στο τρέξιμο της ομάδας, ενώ Βγενό και Παύλος δεν έχουν πλέον λόγους για φιτίλια και έριδες. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Μοναδική ανησυχία, το μέλλον των δεκάδων "επαγγελματιών"... Τζιγκερομάχων, που δείχνουν να χάνουν το αντικείμενο της "εργασίας" τους.

Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Είναι τόσο απλά; Ένα "χαρίζω το 25%" και όλα τέλεια; Χωρίς να έχω πληροφόρηση για το αντίθετο, δυσκολεύομαι να υιοθετήσω αμάσητη την πρώτη ανάγνωση. Ναι, μπορεί και να είναι έτσι όπως τα έγραψα μέχρι τώρα, απλώς μου φαίνεται πολύ απλό, πολύ απλοϊκό, για να είναι αληθινό. Και καταλαβαίνω πως το ίδιο σκέφτονται και στην πλευρά Πατέρα - Βγενόπουλου.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από όσα είπε ο Βγενόπουλος στον αέρα: "Εκτός απροόπτου και πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη, τα μηνύματα είναι θετικά. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε. Εφόσον πήρε αυτή την πρωτοβουλία ο κ. Βραδινογιάννης, οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από εκεί, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε θετικά."

Λέξεις και φράσεις κλειδιά. Εκτός απροόπτου, εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά, εκ πρώτης όψεως οτιδήποτε κι αν κρύβεται από πίσω. Ηλίου φαεινότερον πως ο Βγενόπουλος και ήταν και ήθελε να φανεί επιφυλακτικός. Και μου φαίνεται απολύτως λογικό. Μετά από όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στους 4 της πολυμετοχικότητας, μετά από τόσα επεισόδια, συμμαχίες, χαρακτηρισμούς, κάθε κίνηση υπολογίζεται δυο φορές, κάθε λέξη έχει τη σημασία της.
[size=14pt]
Πατέρας και Βγενόπουλος δεν είναι μόνο αιφνιδιασμένοι από το "χαρίζω", αλλά και επιφυλακτικοί. Για να το γράψω λαϊκά, εκτιμώ πως από το πρωί ψάχνουν το λάκκο στην φάβα. Και για να τον βρουν, κάνουν ερωτήσεις, ρητορικές και μη: "Αυτός που δεν πούλαγε, τώρα χαρίζει; Γιατί; Μήπως μας λέει χαρίζω για να κάτσουμε στο τραπέζι και μετά να πει πουλάω; Κι αν πει τελικώς πως πουλάει, πόσα δίνουμε; Κι αν όντως χαρίζει, τί θέλει να πετύχει με αυτό; Τον πιστεύουμε πως το κάνει μόνο και μόνο γιατί δεν άντεξε; [size=18pt]Γιατί δεν το πήρε τσάμπα το ποσοστό ο σύμμαχος Παύλος; Πώς γίνεται ο Τζίγκερ να πήγε πρώτα στον Παύλο και η οικογένεια Γιαννακόπουλου να έχασε τέτοια ιστορική ευκαιρία να μεγαλώσει το ποσοστό της στην ΠΑΕ και μάλιστα τσάμπα; Τί λέει για όλα αυτά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;[/size] Και εντάξει, παίρνουμε το 25%, φτάνουμε το 51%, έχουμε την πλειοψηφία των μετοχών. Και; Το καταστατικό, που λέει πως χρειάζεται το 66% για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, μένει το ίδιο ή αλλάζει; Αν μένει το ίδιο, τότε ποιος και με ποιον τρόπο θα διοικήσει, αν χρειάζεται πάντα και η ψήφος του Τζίγκερ ή των Γιαννακόπουλων; Έχει ουσία το να κατέχεις το 51% της ΠΑΕ εάν δεν έχεις ταυτόχρονα και τα κλειδιά του μαγαζιού;". Εδώ σας (τους) θέλω...[/size]

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
σε τρια χρονια ο γαυρος τι ανοιγμα θα εχει?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
...βρε  μαλακα  Χρηστιδη ,  ωρες  ωρες  τρως  φλασιες  και  λες  ευστοχα  πραγματα  τα  οποια   ομως  ακυρωνονται  απο  το  ασοβαρο  αβαταρ  με  τον  Σερβο πρεζακια  ;)
εισαι μαλακας...ειναι ατομο ο μιλος...τον αδικειτε με την μανια που σας εχει πιασει...
τυποι που στ'αρχιδια τους σηκωνονται και σουταρουν οποτε γουσταρουν εγω τους παω με τρελλα...και βαζελος να ηταν το ιδιο θα ελεγα...
συν του οτι η ''κοινη γνωμη'' ειναι εναντιον του ;)  ;) ;)
οι σκουντοσυριγοπαπαδογιανοχατζηγεωργιουμαλακες....
που για μενα αυτο ειναι τεραστιο συν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι να σχολιάσω ρε? τα γραφέντα του τσιράκι του γκόντζου Κοντού? έλεος ρε..Τζιγγεράκο? πούλα ρε ή μάλλον χάρισε γτ κάποιοι δε χόρτασαν γαμήσια :pipa3: :knockinb: :2on1: :pipa1:
εισαι ωραιος ρε μαλακα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
σε τρια χρονια ο γαυρος τι ανοιγμα θα εχει?
Δε μας αφορά στο παρόν νήμα. Πόσο άνοιγμα θά χει ο Παναθηναικός? Ούτε κι αυτό ουσιαστικά μας νοιάζει απ τη στιγμή που δε θα το καλύψουμε εμείς, με τη στενή έννοια. Το αν είναι ικανοί-κι αν θέλουν- να το καλύψουνε οι ΑΒ-ΝΠ και λοιποί πολυμετοχικοί, ναι.
Όπως και νά χει, στο μπου τελεία κομ, για τον πούτσο κουβέντα, ποιός τον έχει πιο μακρύ.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
θα εχει ενα ποσο αλλα ευκολοκουμανταριστο...λες να μην τα εψαξε ο χοντρος;;;τον εχεις για μαλακα;;;πως το πηρε το μαγαζι;;;
επειδη μιλας για οικονομικο fair play
αν υπολογιζεις, με τα 15-20 εκατ. που θα εχεις τζιρο απο την Ελλαδα,οτι θα μπορεις να φερνεις παιχταραδες απο εξω, τοτε μαλον πρεπεινα εισαι αναγνωστης του Γαυρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom