milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
μη το φανε το παληκαρακι και μεινει αιωνιο ταλεντο και αυτοςαμήν και πότε με όλους τους καθυστερημένους που έχουμε στα άκρα πίσω
μη το φανε το παληκαρακι και μεινει αιωνιο ταλεντο και αυτοςαμήν και πότε με όλους τους καθυστερημένους που έχουμε στα άκρα πίσω
δυστυχώς η καθιέρωση στις ομάδες δεν γίνεται μόνο βάσει αξίας ή αποδοσης...τυπε στις δηλωσεις του σε μια φαση λεει''Στόχος μου η καθιέρωση"
τον σπυροπουλο εχει να ανταγωνιστει,αν δεν καθιερωθει και τωρα τι να πω
καλο!!!Νεος τιτλος και εξελιξη:
"Αερα-ΠΑΤΕΡΑ ο Γκαλας"
Μια ζωη ΠΑΝΑΘΑ!!!
μιαν ζωην προοδευτικηνΜια ζωή ΜΑΛΑΚΑ!!!
θελουμε κ εναν στο κεντρο γιατι μονο με νινη ή καρα δεν την βγαζουμε
κι αν δεν σε καλυπτει ο πετροπουλος σαν δευτερος επιθετικος για backup του σισε, τοτε θελουμε κ εναν επιθετικο
Η χθεσινή μέρα μου θύμησε σε πολλά μία άλλη καλοκαιρινή ημέρα του προηγούμενου καλοκαιριού του 2009.΄Ήταν η ημέρα που ερχόταν μετά βαϊων και κλάδων ο Μελμπεργκ στον Ολυμπιακό και την ίδια ακριβώς ημέρα ο "κλεισμένος" Ενχελααρ μας έκλανε για να μείνει στην πατρίδα του. Η συνέχεια γνωστή σε όλους. Γλυτώσαμε από το παλτό και πήραμε τον Κατσουράνη.
DEJAVU!!!!!!!!!!!!!!!
λιγοι, δεν κανουν για πρωταθλητισμο...δεν μπορεις να στηριχτεις σ αυτους...τους λειπουν πολλα, μα πανω απ ολα η προσωπικοτητα....στις θεσεις του κεντρου χρειαζονται αρχιδατοι παιχτες...κι αυτοι δεν ειναι...Rucavina,Χριστοδουλ, Πετρόπουλος ,
Παρτη μου και λακα.....Μια ζωή ΜΑΛΑΚΑ!!!