Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Εγώ όταν τους γνώρισα ήταν μου είπαν Κρητικοί. Βγενάκης και Μπενάκης. Ο δεύτερος δε μου είπε ότι μία εκ των ημερών θα γίνει Εθνικός Ευεργέτης. Μαλακίες του Μανώλη.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
κανα σαιτ να δούμε το βάζελο?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Συνεντευξη  του  μεγαλυτερου  προπονητη  της  Ευρωπης  στο "Τριφυλλι".......ο    Αρχοντας  Ζοτς  :rockon:  μιλαει....

«Δεν θα το 'λεγα! Και φέτος θα έχω το ίδιο κίνητρο που έχω κάθε καλοκαίρι, σκεπτόμενος τη νέα σεζόν! Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που λόγω του μεγαλείου του, είναι “καταδικασμένος” να διεκδικεί κάθε χρόνο όλους τους τίτλους! Μιας και αναφερθήκατε στην αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, έχετε δίκιο (σ.σ.: αρχίζει να κοκκινίζει), ωστόσο, ίσως να γίνομαι κουραστικός, μπορεί και αστείος, αλλά έχω μία μανία με τους αριθμούς! Στα 11 χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, έχουμε αγωνιστεί σε 24 τελικούς κι έχουμε κερδίσει τους 20 από αυτούς! Αν κάποιος που δεν ζει στην Ελλάδα, ακούσει αυτό το 20/24, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το πιστέψει! Κατακτήσαμε δύο “triple-crown” μέσα σε τρία χρόνια... Ποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη, έχει τόσο επιτυχημένη πορεία στα τελευταία 11 χρόνια; Για να σας βοηθήσω, δεν υπάρχει καμία που να μας πλησιάζει».
«Είμαι πολύ ευτυχής και πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου, είναι το σπίτι μου! Οι συνθήκες που έχω βρει σε αυτή την οικογένεια είναι εξαιρετικά δυσεύρετες και το πιο σημαντικό πράγμα απ' όλα είναι ο σεβασμός που χαρακτηρίζει τη σχέση μου με όλους όσους αποτελούν μέλη της ομάδας... Από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας, από τους συνεργάτες και τους παίκτες μου, μέχρι τους φιλάθλους... Η Αθήνα είναι μία μοναδική πόλη για να ζει κανείς... Είναι πολλοί οι παράγοντες που με κρατούν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό και πραγματικά αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό...»

Η μισή καρδιά… Παρτιζάν και η άλλη μισή Παναθηναϊκός

«Αυτό που μπορώ να σας πω, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είναι ότι έχω δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ βαθιά μέσα μου (σ.σ.: δείχνει την καρδιά του)! Τον Παναθηναϊκό και την Παρτίζαν και αυτό το συναισθηματικό δέσιμο δεν μπορεί, δεν γίνεται να διακοπεί... Μπορεί σε δύο χρόνια να αποφασίσω να φύγω, να συνεχίσω κάπου αλλού ή ακόμη και να παραμείνω, γιατί πάνω απ' όλα είμαι επαγγελματίας... Παρ' ότι έχω προπονήσει επίσης την Χοβεντούτ Μπανταλόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπενετόν Τρεβίζο κι έχω πολλούς φίλους και στις τρεις αυτές ομάδες, η σύνδεση που νοιώθω με τον Παναθηναϊκό δεν συγκρίνεται...»  :dancing:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Συνεντευξη  του  μεγαλυτερου  προπονητη  της  Ευρωπης  στο "Τριφυλλι".......ο    Αρχοντας  Ζοτς  :rockon:  μιλαει....

«Δεν θα το 'λεγα! Και φέτος θα έχω το ίδιο κίνητρο που έχω κάθε καλοκαίρι, σκεπτόμενος τη νέα σεζόν! Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που λόγω του μεγαλείου του, είναι “καταδικασμένος” να διεκδικεί κάθε χρόνο όλους τους τίτλους! Μιας και αναφερθήκατε στην αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, έχετε δίκιο (σ.σ.: αρχίζει να κοκκινίζει), ωστόσο, ίσως να γίνομαι κουραστικός, μπορεί και αστείος, αλλά έχω μία μανία με τους αριθμούς! Στα 11 χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, έχουμε αγωνιστεί σε 24 τελικούς κι έχουμε κερδίσει τους 20 από αυτούς! Αν κάποιος που δεν ζει στην Ελλάδα, ακούσει αυτό το 20/24, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το πιστέψει! Κατακτήσαμε δύο “triple-crown” μέσα σε τρία χρόνια... Ποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη, έχει τόσο επιτυχημένη πορεία στα τελευταία 11 χρόνια; Για να σας βοηθήσω, δεν υπάρχει καμία που να μας πλησιάζει».
«Είμαι πολύ ευτυχής και πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου, είναι το σπίτι μου! Οι συνθήκες που έχω βρει σε αυτή την οικογένεια είναι εξαιρετικά δυσεύρετες και το πιο σημαντικό πράγμα απ' όλα είναι ο σεβασμός που χαρακτηρίζει τη σχέση μου με όλους όσους αποτελούν μέλη της ομάδας... Από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας, από τους συνεργάτες και τους παίκτες μου, μέχρι τους φιλάθλους... Η Αθήνα είναι μία μοναδική πόλη για να ζει κανείς... Είναι πολλοί οι παράγοντες που με κρατούν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό και πραγματικά αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό...»

Η μισή καρδιά… Παρτιζάν και η άλλη μισή Παναθηναϊκός

«Αυτό που μπορώ να σας πω, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είναι ότι έχω δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ βαθιά μέσα μου (σ.σ.: δείχνει την καρδιά του)! Τον Παναθηναϊκό και την Παρτίζαν και αυτό το συναισθηματικό δέσιμο δεν μπορεί, δεν γίνεται να διακοπεί... Μπορεί σε δύο χρόνια να αποφασίσω να φύγω, να συνεχίσω κάπου αλλού ή ακόμη και να παραμείνω, γιατί πάνω απ' όλα είμαι επαγγελματίας... Παρ' ότι έχω προπονήσει επίσης την Χοβεντούτ Μπανταλόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπενετόν Τρεβίζο κι έχω πολλούς φίλους και στις τρεις αυτές ομάδες, η σύνδεση που νοιώθω με τον Παναθηναϊκό δεν συγκρίνεται...»  :dancing:
ελα ρε...συγκινηθηκα...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ειχα δηλωσει γκοβου και σκοκο.για νοβιτσκι επεσα εξω.για σκοκο παντωσ μη τον αποκλειεις τελειως ακομα

Ο Νιόπλιας από τι έχω καταλάβει θα παίξει 4-2-3-1
campo6.png

Ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν έτοιμος , η μόνη εκκρεμότητα είναι να πάρει ένα στόπερ top κλάσης. Είναι μια ομάδα που έχει πρόβλημα στην άμυνα (στα στόπερ κυρίως), στο δεξί άκρο που έψαχνε αντικαταστάτη του Σαλπιγκίδη βρήκε υπάρχουν ακόμα ο Χριστοδουλόπουλος ,ρουκάβινα, Κλέιτον. Δεν νομίζω να ξοδέψουν λεφτά για μια θέση που δεν πάσχει. Εδώ τόσο καιρό παζαρεύουν τον Γκαλάς και τον έχασαν για λίγα λεφτά σιγά μην δώσουν για τον Σκόκο.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Το πρόβλημα παιδιά είναι η ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού και όχι τι σύστημα θα παίζει ή ποιους παίχτες θα έχει. Δείτε εδω τώρα που είναι μόνος, δεν μπορεί να αγοράσει ένα στόπερ! Ένα στόπερ, όταν η ομάδα χρειάζεται 2 αυτός δεν μπορει να πάρει έναν!!!

Μιλάμε ο ορισμός του άχρηστου!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
2 στόπερ
και ένας στη θέση του νίνη που καλός είναι για αναπληρωματικός
(τη μια δεν παίζει, την άλλη έχει περίοδο, την άλλη βγάζει μάτια κλπ)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
2 στόπερ

Αναπληρωματικό του Νίνη έχει η ομάδα το είπα και στο πιο πάνω post. Δεν χρειάζεται να ξοδεύει η ομάδα τζάμπα λεφτά για μια θέση που είμαστε πλήρεις.
Συγκεκριμένα έχουμε : Καραγκούνη, Ρουκάβινα, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο.
Επίσης μην ξεχνάμε αυτό που είπε ο ProudToBeGreek.
Το πρόβλημα παιδιά είναι η ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού και όχι τι σύστημα θα παίζει ή ποιους παίχτες θα έχει. Δείτε εδω τώρα που είναι μόνος, δεν μπορεί να αγοράσει ένα στόπερ! Ένα στόπερ, όταν η ομάδα χρειάζεται 2 αυτός δεν μπορει να πάρει έναν!!!
Μιλάμε ο ορισμός του άχρηστου!
Η ομάδα δεν έχει λεφτά, για 2 εκ. χάσαμε τον Γκαλάς έναν παίκτη Top κλάσης και αν δεν βρούμε έναν άλλον υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το πρωτάθλημα!
Γιατί θα χάσουμε το πρωτάθλημα ;
Δείτε εδώ :

*Στο γκολ του Muslimovic (8:40) η άμυνα είναι στο κέντρο του γηπέδου !
Επιτρέπεται, να παίζεις στην τούμπα με τον Πάοκ και να είναι τα σέντερ μπακ σου στην σέντρα. Ειδικά με αυτούς  τους στόπερ (Καντέ,Σαριέγκι)που είναι αργοί, γι ‘αυτό  θέλει ο Νιόπλιας ένα παίκτη σαν τον Γκαλάς για να μην τρώει τέτοια αστεία γκολ.

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
2 στόπερ
για μπακ-απ του νινη εχεις καραβουτα-ρουκαβινα-κλευτον μεχρι και τον κατσουρανη...δε χρειαζεσαι 2 στοπερ...ειναι προτιμοτερο να δωσεις πακετο και να φερρεις εναν καλο..διπλα του θα ανεβει και ο παρτενερ του..
και ενα σεντερ φορ θες...αν τραυματιστει ο σισσε,θα μπει ο κωσταντοπουλος να παιξει?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Συμφωνα  με  την  οικονομικη  εφημεριδα    DEAL    οι  πωλησεις  της   MOTOR OIL  για  το   2009   ηταν  3.493.334.000 €    και  τα  κερδη  προ  φορων   130.406.000 € ............εγω   απορω  πως  ειναι  δυνατον   να   εχεις   ερθει   τοσο  κοντα  στον  Γκαλας  και  να  τον  χανεις  :tickedoff:.......σιγουρα   δεν  ειναι  και το πιο  ησυχο  παιδι  και  περσι   ηταν  τραυματιας  πολυ  καιρο , ομως  αν  τον  επαιρνε  ο  Τζιγγερ  θα  βουλωνε  πολλα  στοματα  και  επικοινωνιακα  θα  κερδιζε  πολλους ποντους.....

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ρε παιδιά η οικογένεια δεν είναι Παναθηναϊκοί αυτό πλέον είναι ολοφάνερο. Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα γενικώς. Ο δε Τζιγκεράκος είναι για κλωτσιές, αυτός μόνος τρέχει και ούτε δεύτερος δεν μπορεί να βγεί, όχι πρώτος.

Η λύση είναι μία: πρέπει να αυξήσει την πίεση ο κόσμος, μόνο αυτός μπορεί να κάνει κάτι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνα  με  την  οικονομικη  εφημεριδα    DEAL    οι  πωλησεις  της  MOTOR OIL  για  το  2009  ηταν  3.493.334.000 €    και  τα  κερδη  προ  φορων  130.406.000 € ............εγω  απορω  πως  ειναι  δυνατον  να  εχεις  ερθει  τοσο  κοντα  στον  Γκαλας  και  να  τον  χανεις  :tickedoff:.......σιγουρα  δεν  ειναι  και το πιο  ησυχο  παιδι  και  περσι  ηταν  τραυματιας  πολυ  καιρο , ομως  αν  τον  επαιρνε  ο  Τζιγγερ  θα  βουλωνε  πολλα  στοματα  και  επικοινωνιακα  θα  κερδιζε  πολλους ποντους.....
η Αράμκο δεν έχει τη μότορ όιλ πλέον ως πλειοψηφικό πακέτο;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.269
Πόντοι
7.135
Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τζιγκεροπρεζακηδες εχουμε καταντησει :zombie: :zombie:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε   μαγκες   αυτη  η   ψυχη  ο   Βγενο  που  κρυφτηκε  παλι.........αυτος  ο  τυπος  εχει  το  απιστευτο   ταλεντο  να   κανει  μια  θεαματικη  εμφανιση  με  φανφαρες  κλπ  και  την  επομενη να εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης......

Υ.Γ........αν  οι  2  εκατομμυρια  Παναθηναικοι  βαλουμε απο 1 €  και  καλυψουμε  την  διαφορα  με  Γκαλας  θα  ερθει ο  Γαλλος  ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom