Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα και τοσοι να ειχανε παει (που ΔΕΝ ειχανε παει) ο γκοτζος ως γνησιος, αυθεντικος γλειφτης του τζιγγερ ειχε όφελος να τους βγαλει λιγοτερους...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ηταν ΠΟΛΥ λιγοτεροι, απλα ο γκοτζος ειχε κ οφελος να υποστηριξει κατι τετοιο, δεν ειναι δηλαδη κριτηριο  ;)
στον πρωταθλητη το διαβασες ζωρζετο?η ειχες παει και εσυ?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ειχε παει εγω πιστευω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αρχισατε παλι το φαγωμα ρε!!!!!!!!!ειπαμε χαρειτε το .δεν ειστε συνηθησμενοι.εδω χτες δε γεμισατε το γηπεδο με μια κουπα που πηρατε μετα απο χρονια. ακου 30.000

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αρχισατε παλι το φαγωμα ρε!!!!!!!!!ειπαμε χαρειτε το .δεν ειστε συνηθησμενοι.εδω χτες δε γεμισατε το γηπεδο με μια κουπα που πηρατε μετα απο χρονια. ακου 30.000

..παρε  τον  πουλο  ρε  καραγκιοζακο  που  θα  μειωσεις  αυτο  που  ζησαμε  τοτε.....σκασε  κι  ακου  να  μαθαινεις....

.....εναντια  στην  ομερτα  που  ειχε  στησει  η  οικογενεια   με  τα  ΜΜΕ  να  μην  αναφερουν  ουτε λεξη ,  εντελως  αυθορμητα  χιλιαδες  φιλαθλοι  απαιτησαν   να  αλλαξει  πορεια  ο ΠΑΟ........οσοι   ειμασταν  εκει  θα  θυμομαστε  για παντα  τις  ομιλιες  των  αρχηγων  της  θυρας  13......αλλα  εκει  που  συγκινηθηκα  ηταν οταν  ειδα  παιδια  17-18  χρονων   να   τραγουδανε  το  ονομα  του  Τακη  Λουκανιδη  και   του  Φραγκισκου  Σουρπη  , ιερα  τερατα  της  παναθηναικης  ιστοριας  ,  που  εδρασαν  ταν  αυτα  τα  παιδια  δεν   ειχαν  γεννηθει......και  φυσικα  μετα  το  βραδυ   τα  ελεγχομενα  ΜΜΕ  και  οι  ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ   απεκρυψαν  τα  παντα.......ως  δια  μαγειας  ,  εξαφανιστηκαν  30000  κοσμος  που  εκλεισαν  με  ειρηνικη  πορεια  μια  απο τις  μεγαλυτερους  λεωφορους της  πρωτευουσας....λες  και  δεν  ειχε  γινει  τιποτα , λες  και  οσοι  συμμετειχαμε  σε   αυτο  το  μεγαλειωδες  συλλαλητηριο  ,  βρεθηκαμε  σε  μια  εικονικη  πραγματικοτητα.....μονο  ενα  μικρο καναλι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και ο  Γεωργιου  εδειξε  στιγμιοτυπα.........τελικα  αποδειχτηκε  οτι  το  μονο  που  φοβαται  η  καθε  μορφη  εξουσιας  ειναι  ενα  μαζικο  κινημα.......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
..παρε  τον  πουλο  ρε  καραγκιοζακο  που  θα  μειωσεις  αυτο  που  ζησαμε  τοτε.....σκασε  κι  ακου  να  μαθαινεις....

.....εναντια  στην  ομερτα  που  ειχε  στησει  η  οικογενεια   με  τα  ΜΜΕ  να  μην  αναφερουν  ουτε λεξη ,  εντελως  αυθορμητα  χιλιαδες  φιλαθλοι  απαιτησαν   να  αλλαξει  πορεια  ο ΠΑΟ........οσοι   ειμασταν  εκει  θα  θυμομαστε  για παντα  τις  ομιλιες  των  αρχηγων  της  θυρας  13......αλλα  εκει  που  συγκινηθηκα  ηταν οταν  ειδα  παιδια  17-18  χρονων   να   τραγουδανε  το  ονομα  του  Τακη  Λουκανιδη  και   του  Φραγκισκου  Σουρπη  , ιερα  τερατα  της  παναθηναικης  ιστοριας  ,  που  εδρασαν  ταν  αυτα  τα  παιδια  δεν   ειχαν  γεννηθει......και  φυσικα  μετα  το  βραδυ   τα  ελεγχομενα  ΜΜΕ  και  οι  ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ   απεκρυψαν  τα  παντα.......ως  δια  μαγειας  ,  εξαφανιστηκαν  30000  κοσμος  που  εκλεισαν  με  ειρηνικη  πορεια  μια  απο τις  μεγαλυτερους  λεωφορους της  πρωτευουσας....λες  και  δεν  ειχε  γινει  τιποτα , λες  και  οσοι  συμμετειχαμε  σε   αυτο  το  μεγαλειωδες  συλλαλητηριο  ,  βρεθηκαμε  σε  μια  εικονικη  πραγματικοτητα.....μονο  ενα  μικρο καναλι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και ο  Γεωργιου  εδειξε  στιγμιοτυπα.........τελικα  αποδειχτηκε  οτι  το  μονο  που  φοβαται  η  καθε  μορφη  εξουσιας  ειναι  ενα  μαζικο  κινημα.......
βρισε εξυπνοπυλι εσυ βρισε. αλλα και συ σαν τα αφεντικα σου εισαι . φαντασματα βλεπεις νουμερο
ρουφα μου το παπαρι νουμερο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 37
παο 20
ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ 12
αεκ 11
αρης 3
παοκ 2
λαρισα 1

ολοι για το κακο του παο ειναι ρε. με τους δευτεροτριτους νομιζεις θα ασχολουνται συνεχεια. και σου ξαναλεω επειδη φοραω παντελονια και ειμαι αντρας.
κατσε να χαρεις τον τιτλο σου γιατι οντως ησουν καλυτερος απο τον χειροτερο ολυμπιακο.
δεν ξερω ποτε θα το ξαναζεις
φιλικα παντα :birdman: :birdman: :birdman:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Παν - Αξιος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ τελεία και παύλα...!!!    :thumbsup: :headbang2:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
βρισε εξυπνοπυλι εσυ βρισε. αλλα και συ σαν τα αφεντικα σου εισαι . φαντασματα βλεπεις νουμερο
ρουφα μου το παπαρι νουμερο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 37
παο 20
ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ 12
αεκ 11
αρης 3
παοκ 2
λαρισα 1

ολοι για το κακο του παο ειναι ρε. με τους δευτεροτριτους νομιζεις θα ασχολουνται συνεχεια. και σου ξαναλεω επειδη φοραω παντελονια και ειμαι αντρας.
κατσε να χαρεις τον τιτλο σου γιατι οντως ησουν καλυτερος απο τον χειροτερο ολυμπιακο.
δεν ξερω ποτε θα το ξαναζεις
φιλικα παντα :birdman: :birdman: :birdman:

....παπαρα  ,  δεν  μιλαω  οπαδικα  τωρα.....μιλαω για το  συλλαλητηριο   αυτο καθε  αυτο.......κατσε  να  συγκρινεις πρωταθληματα  5χρονε........αλλα  τι  να καταλαβεις  ,  σου εχει κανει το μυαλο  πουρε  η  προπαγανδα  του Κροκους...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Κρίμα τοσα πρωταθλήματα εχεις παρει και κλαιγεσαι σαν παιδακι που εχασες ενα, μηπως ποτε δεν πίστευες οτι το πηρες αξια γιαυτο και εχεις αποθημένα? Ο αληθινος πρωταθλητης φιλε μου ξερει και να χανει, και κοιταει μπροστα, εσυ κοιτας πισω και μετρας τα 37 βαλτα ολα στο κωλο σου

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
και 37 γκομενες να ειχες, μια να σε παρατησει θα στεναχωρηθεις και με την επομενη θα την ξεχασεις, ετσι παει

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κρίμα τοσα πρωταθλήματα εχεις παρει και κλαιγεσαι σαν παιδακι που εχασες ενα, μηπως ποτε δεν πίστευες οτι το πηρες αξια γιαυτο και εχεις αποθημένα? Ο αληθινος πρωταθλητης φιλε μου ξερει και να χανει, και κοιταει μπροστα, εσυ κοιτας πισω και μετρας τα 37 βαλτα ολα στο κωλο σου
ασε ρε χαλιεσαι. ξερω και να αναγνωριζω την φετινη ανωτερωτητα. οσο για τους αληθινους πρωταθλητες αχω να πω οτι εισαι μαλακας. οχι ρε δεν εχω μαθει να χανω γιατι δε χανω. το προβλημα το εχετε εσεις αυτο..οσο για τον καρλος στα λογιαμου εχρεται.αντι να καθεται να λεει για τα προβληματα που νομιζαν οτι εχεουν τσακονωντουσαν για το ποσοι πηγαν στην πορεια...
χαλαρωστε λιγο ρε. σε 5-6 χρονια παλι

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ο Γάλλος σταρ μιλώντας στο NOVASPORTS είπε μεταξύ άλλων:

Καταρχήν θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για αυτό το πρωτάθλημα. Τον Χενκ Τεν Κάτε, τους συμπαίκτες μου, την τεχνική ηγεσία, τους φροντιστές. Όλη την ομάδα. Όλοι έχουν το μερίδιο τους.

Ήρθα για να είμαι εδώ 4 χρόνια και ελπίζω να πανηγυρίσω 4 πρωταθλήματα. Μην ακούτε τις φήμες. Είναι καλό να ακούγεται το όνομα σου αλλά δεν μπορώ να ζω με τις φήμες. Είναι δύσκολο. Αν λάμπω για αυτό έχουν μεγάλη ευθύνη οι συμπαίκτες μου.

Όταν ήρθα στην Ελλάδα κάποιοι έλεγαν ότι θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Κανείς δεν έλεγε το όνομα μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι μαχητής και δεν τα παρατάω ποτέ. Στον Παναθηναϊκό βρήκα τον εαυτό μου, σκόραρα πολλά γκολ για αυτό πάντα αυτή η ομάδα θα είναι στα βάθη της καρδιάς μου. Αυτή την στιγμή είμαι στην λίστα για το Μουντιάλ και μέσα στους πέντε κορυφαίους Γάλλους σκόρερ. Αυτό το χρωστάω στον Παναθηναϊκό...

R e s p e c t ... !!!

Συνημμένα

• jc.jpg
    jc.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 14

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ασε ρε χαλιεσαι. ξερω και να αναγνωριζω την φετινη ανωτερωτητα. οσο για τους αληθινους πρωταθλητες αχω να πω οτι εισαι μαλακας. οχι ρε δεν εχω μαθει να χανω γιατι δε χανω. το προβλημα το εχετε εσεις αυτο..οσο για τον καρλος στα λογιαμου εχρεται.αντι να καθεται να λεει για τα προβληματα που νομιζαν οτι εχεουν τσακονωντουσαν για το ποσοι πηγαν στην πορεια...
χαλαρωστε λιγο ρε. σε 5-6 χρονια παλι

Και αμα χανεις δηλαδη τι κανεις ... λες το νουμερο 37? νουμερο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και αμα χανεις δηλαδη τι κανεις ... λες το νουμερο 37?
οχι ρε φιλε .στεναχωριεμαι. το θεμα ειναι ομως οτι σπανια στεναχωριεμαι. και ξαναλεω οτι ξερω να συζηταω και ξερω να παραδεχομαι οτι φετος ετσι οπως πηγε το πρωταθλημα εμεις δεν το αξιζαμε. το εχεις πει ποτε στη ζωη σου αυτο????να συζητας ξερεις????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δυστυχώς δεν μπορώ να πώ συγχαρητήρια σε καμμία ελληνική ομάδα όταν παίρνει το πρωτάθλημα ιδίως των τελευταίων 14 ετών καθότι το ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί είναι της πλάκας από παίκτες της πλάκας και προπονητές της πλάκας και γυμναστές της πλάκας πλήν εξαιρέσεων.Μή μου πείς τώρα κανείς για τον ολυμπιακό του 98-99,τον ριβάλντο και τα σχετικά γιατί αποτελούν εξαιρέσεις στο δύσμοιρο ελληνικό μπουρδέλο που το έχουν βαπτίσει και suproleaugue τρομάρα τους!!!!!!!!Ούστ ρε άχρηστοι μπινέδες φαφλατάδες.Ούστ στους άμπαλους "δημοσιογράφους" του κώλου!Ζήτω στον γεωργίου,τον καίσαρη και τον τσάρλυ που πραγματικά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και γνωρίζουν πώς να διατυπώσουν ποδοσφαιρικό λόγο(ιδίως οι 2 τελευταίοι).Άει σιχτήρ κόκκαλη και βαρδινογιάννη που κατασφάζετε κάθε κυριακή τους ανήμπορους,τους αόμματους και δεν βοηθάτε έτσι τις ομάδες σας για ανώτερο εύ αγωνίζεσαθαι.Άει σιχτήρ σε όλους τους άχρηστους και άμπαλους παραγοντίσκους-μανατζαρέους που στο βωμό της αισχροκέρδειας πουλάνε ότι σκατό κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά στο ελλαδιστάν.Άει σιχτήρ σε όλους τους κάφρους που επειδή είναι ακέφαλοι πρέπει να τους τρώει στη μάπα όλος ο κόσμος που θέλει να πάει με την οικογένειά του να δεί κανά ματσάκι έστω και άθλιο έτσι για να ξεσκάσει,να γελάσει κλπ...Άει σιχτήρ σε όλους τους μπαλαδόρους της εξέδρας που νομίζουν ότι είναι οι καραθεοδωρήδες του αθλήματος και έχουν το δικαίωμα να ζαλίζουν τα αρχίδια σε όλους τους διπλα τους.Άει σιχτήρ τέλος και μεγάλο στην πολιτεία που τόσα χρόνια είναι ανίκανη και άβουλη στο να αντιμετωπίσει τη βία και τους τραμπουκισμούς στα γήπεδα..

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πολλες φορες με τοσα παλτα που εχουν περασει με τελευταιο τον Τεν Κατε

Εσυ δεν ξερεις να συζητας οταν πετας νουμερα και η Νοτινγχαμ πηρε τσαμπιονσ λιγκ το 82 τι να κανουμε τωρα... ΤΩΡΑ τι κανεις

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
βρες λεφτά πρώτα γιατί χρωστάς και στις πέτρες και άσε τα φιλικά....
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα
χααχαχαχαχαχαχαααχαχα. πολυ ωραιος . ακομα δε πηρες συνταξη απο το σδοε εσυ????
ρε κατι λογιστακια που γεμισε το φορουμ.περσονα παλια τα λεγαμε καλυτερα και τα λεγες καλυτερα.χαλασες

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Εσυ δεν ξερεις να συζητας οταν πετας νουμερα και η Νοτινγχαμ πηρε τσαμπιονσ λιγκ το 82 τι να κανουμε τωρα... ΤΩΡΑ τι κανεις

η άστον βίλα το πήρε τότε στον τελικό με την μπάγερν 1-0

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

ωραια εχεις δικιο να σου πω. μου απαντας αντικειμενικα σε κατι???οχι οτι ειναι καποιο κριτηριο αλλα οχι οτι θα πρεπει να σε ενδιαφερει κιολλας. πιστευεις οτι αν ειχα γκαλετι και ντουντου φετος θα ηταν διαφορετικα τα πραματα???μη μου αρχισεις τα αν και αν και ειρωνιες. αν θες απαντησε μου. μονο εγω τα βλεπω ετσι τα πραματα?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom