Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
η άστον βίλα το πήρε τότε στον τελικό με την μπάγερν 1-0
Ναι καλα λες η Νοτινγχαμ ειχε παρει δυο συνεχομενα το 79-80

ωραια εχεις δικιο να σου πω. μου απαντας αντικειμενικα σε κατι???οχι οτι ειναι καποιο κριτηριο αλλα οχι οτι θα πρεπει να σε ενδιαφερει κιολλας. πιστευεις οτι αν ειχα γκαλετι και ντουντου φετος θα ηταν διαφορετικα τα πραματα???μη μου αρχισεις τα αν και αν και ειρωνιες. αν θες απαντησε μου. μονο εγω τα βλεπω ετσι τα πραματα?????

Αν ειχες Γκαλέτι και Ντουντου παλι δεν θα γινοταν τιποτα, γιατι φετος ησουν μπαχαλο απο την αρχη του πρωταθλήματος, ολοι ντεφορμε ηταν οι παιχτες σου
Και ο Σισσε το πηρε μονος του το πρωτάθλημα με τα γκόλ με τισ μικρές ομάδες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αν ειχες Γκαλέτι και Ντουντου παλι δεν θα γινοταν τιποτα, γιατι φετος ησουν μπαχαλο απο την αρχη του πρωταθλήματος, ολοι ντεφορμε ηταν οι παιχτες σου
να σου πω εγω τι πιστευω. σαφως και ο φετινος ο ολυμπιακος ηταν το μπουρδελο. θες προπονητες θες μεταγραφες θες φορμα θες διαθεση θες ψυχραιμια??οτι θες. θεωρω οτι οχι τρελλα πραματα αλλα αν ειχα τον περσινο γκαλεττι και ντουντου αν δεν ημουν τωρα πρωτα;θλητης τουλαχιστον θα ειμασταν στη 30η αγωνιστικη χωρις να εχει κριθει τιποτα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
απλως ετσι να σου υπενθιμισω οτι αν παω καλα στο μπασκετ φετος και κανω την αρχη να πικαρω βαζελο θα ακουσω το κραξιμο για την ιστορια μας. η κανω λαθος καπου????

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
TO ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ FORUM ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ:

Στο άρθρο 99 η ΑΕΚ!
Κώστας Παπαντωνίου | 12/4/2010 3:53:06 μμ

Φάνταζε ακατόρθωτο, ωστόσο η ΑΕΚ πλέον μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο άνετα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να ικανοποιήσει το αίτημα της για υπαγωγή στο άρθρο 99. Πλέον η Ενωση έχει τακτοποιημένα τα χρέη της και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επιστροφή της εκεί όπου της αρμόζει, καθώς πλέον ανοίγονται νέα μονοπάτια, όχι όμως μόνο γι' αυτή!

Είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα κατορθώνει κάτι τέτοιο και φυσικά η πεπατημένη η οδός αναμένεται να ακολουθηθεί και από άλλες ομάδες με σημαντικά χρέη. Τι εστί υπαγωγή στο άρθρo 99 για την ΑΕΚ; Αποπληρωμή των χρεών (3 εκατομμύρια ευρώ) σε δόσεις με χρονικό περιθώριο 2 χρόνων σε όσους έχουν τελεσίδικες αποφάσεις γι' αυτά που τους οφείλονται. Κατά αυτό τον τρόπο ο δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία με 50-60.000 ευρώ το μήνα να βγάλει από πάνω του το βάρος όλων των χρεών που έχει.

O Mπάμπης Καραμανλής δήλωσε για την απόφαση του Πρωτοδικείου: "Η δικαίωση της ΑΕΚ από το Πρωτοδικείο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομικό επιτελείο και συγκεκριμένα την κα. Λία Μάντη - Διαμαντοπούλου και τον κ. Σωκράτη Λαμπρόπουλο για τις πετυχημένες ενέργειες που πραγματοποίησαν. Ξημερώνει μια νέα μέρα για την ΑΕΚ. Θα τα πούμε ξανά σε περίπου 1,5 μήνα. Και σίγουρα, θα έχουμε πολλά να πούμε..."

Ελευση Κοζώνη τον Μάϊο
Ο Μπομπ Κοζώνης είχε επισημάνει στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεύτερου στις Η.Π.Α πως δεν πρόκειται απλώς να βάλει ορισμένα χρήματα τώρα προκειμένου διευκολύνει προσωρινά τον δικέφαλο. Αντίθετα είχε τονίσει πως θέλει να μπει κανονικά στην ομάδα και τον Μάϊο πρόκειται να υπάρξει συνάντηση με τον Γιάννη Φιλίππου στην Ελλάδα, όπου και θα ξεκινήσουν ουσιαστικά οι διαπραγματεύσεις με τον μεγαλόμετοχο της ΚΑΕ.

ΜΑΛΙΣΤΑ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99. ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΚ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, 59, 49, 33, 73 Κ.ΛΠ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 69 ΣΑΝ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ "ΧΡΗΣΤΗΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΤΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΤΑΙΝΙΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ;;;;;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φανταζομαι συμφωνεις στα σχολια. πλην αυτα που λεει για τον παο. γιατι οσο και αν ακουγεται πατριτωτικο δεν ειναι.οπαδικο ειναι. οχι ρε φιλε αν δεν εξιζεις να πεσεις ειτε εισαι ολυμπιακος ειτε παο ειτε αεκ ειτε οτι γουσταρεις. επεισης θα φτιαξεις το γηπεδο με τους ορους που πρεπει οχι με τους ορους που θες.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Σιγα μη ριξουν ομάδες.. Θα αρχισουν οι αλλο οι ΑΕΚτζηδες να μας λενε για την ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ  ασταδιαλα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.

ποιοι ολοι ΜΑΣ? εγω σαν ολυμπιακος σου μιλαω
εγω σου μιλησα για το γηπεδικο βεβαια...
απο ΧΡΕΗ ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ξεπληρωσε τα χρεη, τους τοκους και το κρατος του χαρισε τα ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ και μονο.... καθε μηνα εσκαγε λεφτα στο κρατος ο σωκρατης μεχρι να ξεχρεωσει... ΟΥΔΕΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα , αν & ειναι ασχετο να συζηταμε για τον πρακτορα σωκρατη σε θρεντ για την παναθα , ρε φιλε zwrzeto σοβαρα να σε ρωτησω , εσυ πηγαινες καθε μηνα να πληρωσεις τα χρεη & το λες τοσο σοβαρα ?
Ολοι γνωριζουμε οτι το κοκκαλισκακι εγινε με χρηματα ολων των φορολογουμενων ελληνων , ανεξαρτητα εαν συμφωνουμε η οχι.Απλα πραγματα .
Το δικαιο θα ηταν να συμβει το ιδιο & στον Παναθηναικο -αεκ κ.α αλλα εδω βλεπουμε να μην γινονται τα αυτονοητα , δηλ. να αρνουνται να φτιαξουν γηπεδο στην Μεγαλυτερη ομαδα της Αθηνας που θα το χρηματοδοτησει κιολας .
Πολλες  ομαδες εχουν χρηματοδοτηθει , τους εχουν σβηστει χρεη γαβρος -μπαοκ -αεκ κ.α
Μονο στην ελλαδα γινονται αυτα  φιλε μου αυτη ειναι η αληθεια .

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα , αν & ειναι ασχετο να συζηταμε για τον πρακτορα σωκρατη σε θρεντ για την παναθα , ρε φιλε zwrzeto σοβαρα να σε ρωτησω , εσυ πηγαινες καθε μηνα να πληρωσεις τα χρεη & το λες τοσο σοβαρα ?
Ολοι γνωριζουμε οτι το κοκκαλισκακι εγινε με χρηματα ολων των φορολογουμενων ελληνων , ανεξαρτητα εαν συμφωνουμε η οχι.Απλα πραγματα .
Το δικαιο θα ηταν να συμβει το ιδιο & στον Παναθηναικο -αεκ κ.α αλλα εδω βλεπουμε να μην γινονται τα αυτονοητα , δηλ. να αρνουνται να φτιαξουν γηπεδο στην Μεγαλυτερη ομαδα της Αθηνας που θα το χρηματοδοτησει κιολας .
Πολλες  ομαδες εχουν χρηματοδοτηθει , τους εχουν σβηστει χρεη γαβρος -μπαοκ -αεκ κ.α
τι λες ρε νταγκλα. εγω ειμαι ολυμπιακος και συμφωνω οτι φτιαχτηκε με λαμογια η οποια εμενα επιβαρυνε και σενα. και λες οτι αφου την καναν ε ας την κανουν ολοι??????μονο για την ομαδα????ας σοβαρευτουμε λιγο και ειναι και 5.00 το πρωι

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αρχισατε παλι το φαγωμα ρε!!!!!!!!!ειπαμε χαρειτε το .δεν ειστε συνηθησμενοι.εδω χτες δε γεμισατε το γηπεδο με μια κουπα που πηρατε μετα απο χρονια. ακου 30.000

Εννοω οτι θα ηταν δικαιο προς ολους οχι οτι συμφωνω .
Ρε νικο ποιο φαγωμα ρε φιλε ? μην γινεσαι αστειος , απλα θα ηταν σωστο να γραφεις για πραγματα που γνωριζεις .
Ειχες παει & ξερεις οτι ηταν π.χ 15 χιλιαδες ?
Ηταν η μεγαλυτερη πορεια που εχει γινει -συλλαλητηριο ( εκτος κομματικων )

Επισης καλο  ειναι να γνωριζετε οτι φετος εχει γινει Рεκορ 20 ετιας για την Ελλαδα πετυχαμε φετος
27.531 εισιτηρια μεσο ορο καναμε που ειχε να γινει κατι αναλογο στην Ελλαδα απτα 80s...
καλυνηχτα !

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ρε νικο ποιο φαγωμα ρε φιλε ? μην γινεσαι αστειος , απλα υπαρχεις εσυ & ο zwrzetos7 που γραφεις για πραγματα που δεν γνωριζεις .
εκτος & εαν ασχολεισαι περισσοτερο με τον Παναθηναικο απο την ομαδα σου .
Ειχες παει & ξερεις οτι ηταν π.χ 15 χιλιαδες ?
Ηταν η μεγαλυτερη πορεια που εχει γινει -συλλαλητηριο ( εκτος κομματικων )

Επισης καλο  ειναι να γνωριζετε οτι φετος εχει γινει Рεκορ 20 ετιας για την Ελλαδα πετυχαμε φετος
27.531 εισιτηρια μεσο ορο καναμε που ειχε να γινει κατι αναλογο στην Ελλαδα απτα 80s...
καλυνηχτα !
απο τη πορτα σου παιρνω και τηγανιζεις ψαρια.
ρε φιλαρακι ναι δεν ημουν.ξεκινησε η συζητηση οπως ειδες οτι τοτε αντι να κατσετε και να λετε στα ραδιφωνα για τα προβληματα που νομιζατε οτι ειχατε βριζοσασταν για το ποσοι ησασταν.εχεις υποψη ποσοι ειναι 30.000 ανθρωποι???

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν με ενδιαφερει εαν βγαινει η καθε κατινα & λει οτι ναναι στα ραδιοφωνα , σιγα μην απολογηθω κιολας. Εσενα σε ενδιαφερει ?
Δεν θελω να σε πεισω αλλα τετοια πυκνοτητα δεν εχω ξαναδει σε πορεια  ,φενεται αλλωστε απο τις φωτο ,ριξε 1 ματια .
καλημερα !

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν με ενδιαφερει εαν βγαινει η καθε κατινα & λει οτι ναναι στα ραδιοφωνα , σιγα μην απολογηθω κιολας. Εσενα σε ενδιαφερει ?
Δεν θελω να σε πεισω αλλα τετοια πυκνοτητα δεν εχω ξαναδει σε πορεια  ,φενεται αλλωστε απο τις φωτο ,ριξε 1 ματια .
καλημερα !
τι να με ενδιαφερει γενικα χεστηκα για οποια πορεια ποσοι ειναι.αλλα εγω δεν τους ειδα τοσους. για σας εχει τοση πολλη σημασια????καλημερα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε ρε, γιατι σβησατε τα ποστ του βαζελα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι λες ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ....
επειδή το έκανε ο ένας απατεώνας ΠΡΕΠΕΙ να επιτραπεί σε όλους;
ΡΕ γαμώ τη ράτσα μου πτώχευση τΩΡΑ και ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ μέχρι να πεθάνετε όλοι....
ακου ρε μαλάκα ΛΟΓΙΚΗ ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.....

Υ.Γ.
ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

οτι να ναι... οτι να ναι πραγματικα...
η ΕΚΤΑΣΗ του καραισκακη εχει παραχωρηθεί ως το 49 στον ολυμπιακο
για το ΧΤΙΣΙΜΟ του ΓΗΠΕΔΟΥ εχει παρει δανειο ο σωκρατης το οποιο το ξεχρεωνει... ποια ειναι τα λεφτα που εχει δωσει το κρατος δεν καταλαβαινω...
ασε που τους εχτισε ετοιμο γηπεδο για τους ολυμπιακους

απλα να σου πω οτι η λεωφορος χαριστηκε στον παναθηναικο απο τον δημο αθηναιων, τοσο η εκταση οσο και το γηπεδο... αυτη τη στιγμη το γηπεδο ανηκει στον παναθηναικο, και η πλακα ειναι οτι θελει να την ΠΟΥΛΗΣΕΙ στο δημοσιο  :2funny: :2funny: :2funny: δηλαδη μιλαμε για θρασος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι να ναι... οτι να ναι πραγματικα...
η ΕΚΤΑΣΗ του καραισκακη εχει παραχωρηθεί ως το 49 στον ολυμπιακο
για το ΧΤΙΣΙΜΟ του ΓΗΠΕΔΟΥ εχει παρει δανειο ο σωκρατης το οποιο το ξεχρεωνει... ποια ειναι τα λεφτα που εχει δωσει το κρατος δεν καταλαβαινω...
ασε που τους εχτισε ετοιμο γηπεδο για τους ολυμπιακους

απλα να σου πω οτι η λεωφορος χαριστηκε στον παναθηναικο απο τον δημο αθηναιων, τοσο η εκταση οσο και το γηπεδο... αυτη τη στιγμη το γηπεδο ανηκει στον παναθηναικο, και η πλακα ειναι οτι θελει να την ΠΟΥΛΗΣΕΙ στο δημοσιο  :2funny: :2funny: :2funny: δηλαδη μιλαμε για θρασος

τώρα μη σε αρχίσω γιατί δεν έχει νόημα..........
πες μας τους όρους που παραχωρήθηκε.
επίσης πες μας γιατί η εκμετάλλευση των εμπορικών ανήκει σε εταιρεία που ΔΕΝ είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ σταματείστε να γράφετε. ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΡΑΤΣΑ ΕΙΣΤΕ. Μονο τα καλά και συμφέροντα.
ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΟΛΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom