Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κομπλεξικος εισαι εσυ μεγαλε που σε εχει παρει τρενο ολη η Ευρωπη. Προς το παρον εισαι απο κατω και μη μιλας
καλύτερα μην ξύνεις πληγές.... γιατί ο "ευρωπέος" είναι για το πέος τα τελευταία χρόνια.
και σταματείστε αυτή την πιπίλα με την ευρώπη γιατί δεν μιλάμε για μπάσκετ αλλά για ποδόσφαιρο.
κουκιά μετράνε και οι 2 και δεν βγαίνει ούτε για μια μερίδα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καμια σχεση δεν θα εχει ο Παναθηναικος που επαιξε με την Καβαλα με αυτον που θα παρουσιαστει την ΠΕΜΠΤΗ απεναντι στους Ιταλους!!!!!

Συνημμένα

• 1245868498_2_468x308_317x209.jpg
    1245868498_2_468x308_317x209.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 15

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ρε χαζουλη.χαχαχαχαχαχαχ
Πολυ χαιρομαι που εχεισ για ινδαλμα αυτη τη φατσα του μητρογλου
Τον εχεις και αφισα στο δωματιο?
Πιστευα οτι δεν υπαρχει πιο ηλιθια φατσα απο αυτην ...
Αλλα μαλλον υπαρχει. Η δικια σου :2funny:

Προς το παρον μεγαλε σε εχω απο κατω στη βαθμολογια και εισαι μπουκωμενος με την ψωλη του Σισε.Οποτε δεν σε παιρνει να μιλας. Παρε τον πουλο τωρα απο το θρεαντ μας και τραβα να αποθεωσεις τον παγκοσμιο παιχταρα Μητρογλου πουθενα αλλου.
Παρα κανα τηλεφωνο στην εκπομπη του Τσουκαλα να τα πειτε

κοιτα να δεις ποσο πλακα εχεις..

1.πετας μια μαλακια για το Μητρογλου και σου απανταω πως σε γαμησε και το ειδε ολη η Ελλαδα..Εφαγες 2 και σε μπουκωσε ο ιδιος..Αντιθετα σε εκεινο το ματς ο Σισε δεν ακουμπησε μπαλα.

2. μετα το γυρνας στην παπατζα της εδρας και σου ξαναλεω πως χαρη στην εδρα σας στην λεωφορο υπαρχεις σε αυτο το κοσμο καθως εμεις ειμασταν εκει και σας γιορτασαμε 1-4 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ

3.το ξαναγυρνας στην παπατζα περι χαζομαρας κλπ..δηλαδη εσυ εχεις παικτες με μυαλο? καραγκουνης ας πουμε?καντε?βυντρα?μπιερσμιπ και δεν ξερω ποσους ακομα αναπηρους εχεις μαζεψει

μωρακι ακου να δεις ποσο απλο ειναι το πραγμα..αυτη τη στιγμη που μιλαμε μπορεις να πεις οτι θες.θα παιξεις με την θυγατρικη σου στη τουμπα και θα περασεις ολοι το ξερουμε αυτο (ελληνικα πετρελαια=βγενο=μεγας χορηγος του μπαοκ)..αυτο το οποιο ξεχνας ειναι ποσες μα ποσες φορες σε εχω παρει σε ολες τις στασεις και σε ολα τα γηπεδα..γιαυτο θα προτεινα να κρατησεις μια καβα μια πισινη και να πεις

-εχεις δικιο γαμια μου δεν ξαναβγαζω γλωσσα μεχρι να γινει ο αγωνας

υ.γ. εγω θα ειμαι εδω και μετα τον αγωνα οπως και στο πρωτο γυρο..εσυ θα κανεις σχεδια για τον πολυμετοχικο του 2011 και θα γιορτασεις ξανα τα 100 χρονια

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παρεκτρεπεσαι παιχτη & θα σου βαλω πιπερι..

Συγγνωμη  δεν το ξανακανω. Αλλα δεν φταιω εγω  ρε πλεζουρα. Μου εβαλε την φατσα του Μητρογλου. Δεν την αντεχω αυτη τη σκατοφατσα ρε γαμωτο. Μου θολωνει το μυαλο μολις τον βλεπω. Δεν τον αντεχω στο οπτικο μου πεδιο(αυτο το ειχα και πριν μας βαλει τα γκολ. Απλα δεν αντεχω αυτη τη βλακοφατσα)

Επισκέπτης
Συγγνωμη  δεν το ξανακανω. Αλλα δεν φταιω εγω  ρε πλεζουρα. Μου εβαλε την φατσα του Μητρογλου. Δεν την αντεχω αυτη τη σκατοφατσα ρε γαμωτο. Μου θολωνει το μυαλο μολις τον βλεπω. Δεν τον αντεχω στο οπτικο μου πεδιο(αυτο το ειχα και πριν μας βαλει τα γκολ. Απλα δεν αντεχω αυτη τη βλακοφατσα)
πιες κανα λεξοτανιλ γιατι προβλεπεται πολυ πικρα..
Υ.Γ στο οακα θα σας γαμησει ο αγγλος λεμε..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα παμε καλα με Ιταλικες ομαδες...αμα παιξουμε μπαλα ισως να....μετα απο τους Ιταλους δεν παιζει ο Τοτι...οχι οτι δεν μπορουν να το καλυψουν το κενο του,αλλα κατι ειναι και αυτο!!!!!

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα να δεις ποσο πλακα εχεις..

1.πετας μια μαλακια για το Μητρογλου και σου απανταω πως σε γαμησε και το ειδε ολη η Ελλαδα..Εφαγες 2 και σε μπουκωσε ο ιδιος..Αντιθετα σε εκεινο το ματς ο Σισε δεν ακουμπησε μπαλα.

2. μετα το γυρνας στην παπατζα της εδρας και σου ξαναλεω πως χαρη στην εδρα σας στην λεωφορο υπαρχεις σε αυτο το κοσμο καθως εμεις ειμασταν εκει και σας γιορτασαμε 1-4 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ

3.το ξαναγυρνας στην παπατζα περι χαζομαρας κλπ..δηλαδη εσυ εχεις παικτες με μυαλο? καραγκουνης ας πουμε?καντε?βυντρα?μπιερσμιπ και δεν ξερω ποσους ακομα αναπηρους εχεις μαζεψει

μωρακι ακου να δεις ποσο απλο ειναι το πραγμα..αυτη τη στιγμη που μιλαμε μπορεις να πεις οτι θες.θα παιξεις με την θυγατρικη σου στη τουμπα και θα περασεις ολοι το ξερουμε αυτο (ελληνικα πετρελαια=βγενο=μεγας χορηγος του μπαοκ)..αυτο το οποιο ξεχνας ειναι ποσες μα ποσες φορες σε εχω παρει σε ολες τις στασεις και σε ολα τα γηπεδα..γιαυτο θα προτεινα να κρατησεις μια καβα μια πισινη και να πεις

-εχεις δικιο γαμια μου δεν ξαναβγαζω γλωσσα μεχρι να γινει ο αγωνας

υ.γ. εγω θα ειμαι εδω και μετα τον αγωνα οπως και στο πρωτο γυρο..εσυ θα κανεις σχεδια για τον πολυμετοχικο του 2011 και θα γιορτασεις ξανα τα 100 χρονια

αστο μην πιανεις θυγατρικες γιατι δεν σε συμφερει.
Πρωτον τον Παοκ τον γαμας επι 13 χρονια στην τουμπα. Εμεις περσι πηραμε ενα ''χ''

Δευτερον ο Ολυμπιακος φετος στο πρωτο δεκαλεπτο δεν εβαλε 2 γκολ παρα μονο στον Μποροθρυλο

και την Κυριακη πας στο αλλο παραρτημα τον εργοτελη.Ειναι τυχαιο οτι δηλωθηκε να μην παιξει ο Μαρεσκα?
Τοσο ευκολο παιχνιδι ειναι?

φιλε εγω ενα παραρτημα υποτιθεται ειχα φετος. Την Καβαλα. και ειδες τι μου εκανε. Και ετσι πρεπει να ειναι.
Μη μιλας για παραρτηματα με Ξανθη , Λεβαδειακο και Εργοτελη στην κατηγορια
Ασε δεν σε παιρνει

υ.γ. Και μονο το γεγονος οτι συγκρινεις Μητρογλου με Σισε τα λεει ολα
Δεν ξανασχολουμαι με καμενα. Βρισε και γραψε οτι θες

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ειδες μαλακα πως τους εχω???
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ πλακα κανουμε μωρακι..

Το ξερω ρε . Και γω πλακα κανω. αμα ειναι να μας γαμησει καποιος χιλιες φορες ο Αγγλος παρα ο ντελιβερας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αστο μην πιανεις θυγατρικες γιατι δεν σε συμφερει.
Πρωτον τον Παοκ τον γαμας επι 13 χρονια στην τουμπα. Εμεις περσι πηραμε ενα ''χ''

Δευτερον ο Ολυμπιακος φετος στο πρωτο δεκαλεπτο δεν εβαλε 2 γκολ παρα μονο στον Μποροθρυλο

και την Κυριακη πας στο αλλο παραρτημα τον εργοτελη.Ειναι τυχαιο οτι δηλωθηκε να μην παιξει ο Μαρεσκα?
Τοσο ευκολο παιχνιδι ειναι?

φιλε εγω ενα παραρτημα υποτιθεται ειχα φετος. Την Καβαλα. και ειδες τι μου εκανε. Και ετσι πρεπει να ειναι.
Μη μιλας για παραρτηματα με Ξανθη , Λεβαδειακο και Εργοτελη στην κατηγορια
Ασε δεν σε παιρνει

υ.γ. Και μονο το γεγονος οτι συγκρινεις Μητρογλου με Σισε τα λεει ολα
Δεν ξανασχολουμαι με καμενα. Βρισε και γραψε οτι θες
Αστον και ο Μαρτιος ειναι κοντα!!!!!!!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έφτιαξε δικό του σάιτ αλλά τώρα...

Aληθεια εχει σαιτ?  ανεφερε λινκ σε πμ για να μη σπαμαρουμε οπως τα χαζα εδω μεσα.

στα δικα μας..

Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Αν παίξετε στα παιχνίδια που απομένουν βάσει των δυνατοτήτων σας, θα διατηρήσετε τη διαφορά και θα πάρουμε τον τίτλο», είπε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο του Λέτο με τον Καραγκούνη, τονίζοντας: «Δεν θα ανεχτώ άλλες τέτοιες συμπεριφορές».

τωρα μαλιστα νικολα πατερα..

αν παιξουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους τοτε σιγουρα το χασαμε το ματσακι.. :headbang:

γιατι ειναι περιορισμενων δυνατοτητων .ειδικα η αμυντικη γραμμη.

το θεμα ειναι αν θα το καθαρισεις εσυ το ματσακι.  αν εχεις τη δυναμη.

τα αλλα ειναι παπαρια μαντολες. ;)

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
αν δε τους γκαζωσουνε μυαλο δε θα βάλουνε
εκτους του σισε και του σίλβα ολα τα αλλα τα μαλακιστακια πρεπει να τα πιασουν απ το αυτι να τους πουνε σε ποια ομάδα παιζουν
και επειδη με τη ρομα θα ξεσκιστουν τα ποδια τους το καλο πους τους θελουμε ειναι να παρουν το 2πλο στη τουμπα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εκτους του σισε και του σίλβα ολα τα αλλα τα μαλακιστακια πρεπει να τα πιασουν απ το αυτι να τους πουνε σε ποια ομάδα παιζουν
και επειδη με τη ρομα θα ξεσκιστουν τα ποδια τους το καλο πους τους θελουμε ειναι να παρουν το 2πλο στη τουμπα

ρε ποια ρομα και πρασινα αλογα?

εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται. αυτο μου θυμιζει ο αυριανος αγωνας.

κανονικα θα πρεπε να βαλει τους αναπληρωματικους.μπιερσμιρ, χριστοδουλοπουλο ,γκαλινοβιτς πετροπουλο ,κλειτον,

και golden team.

στην τουμπα πρεπει να πετανε οχι απλα να τρεχουνε. κοιτα να δεις που παιζουνε το πρωταθλημα σε ενα ματς κορωνα γραμματα.

κοιτα να δεις που φτασανε.. >:( :idiot:

τελος παντων αν δεν το στησει ο βγενο, θα τους στησουνε..

5 μερες πριν το τελος..

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6

ναι θα παρουν τις 2 μου μπαλες  :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Με τη λογική των ολυμπιακών(και γενικότερων αντιπαναθηναϊκών) ότι ΕΑΝ έρθει 2πλο στην τούμπα είναι σίγουρα στημένο

τότε

εάν έρθει διπλό στο παγκρήτιο είναι σίγουρα στημένο,το ίδιο καίγεται κι ο οσφπ

Υ.Γ. μακάρι στο εξής να τα παίρνουμε όλα στημένα,όλα με διαιτησίες,όλα με παράγκα όλα με θυγατρικές,όλα με πέτσινα πέναλτυ

να δουν το νόμισμα κι από την άλλη του όψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom