Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ε βαζελια κανονιστε αυριο να χασετε μπας κ πληρωθω απο ρομα οκ?αντε καλα μου παιδακια

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν παίζει ρεεεε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω διαβασα στο Μatch Money οτι ειναι αμφιβολος αλλα λογικα θα ειναι
διαθεσιμος γιατι δεν παιζει στο επομενο ματς πρωταθληματος αφου ειναι τιμωρημενος!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
διαθεσιμος γιατι δεν παιζει στο επομενο ματς πρωταθληματος αφου ειναι τιμωρημενος!!!

πέρα απο την πλάκα...και επειδή δεν θέλω να σε δουλεύουν...δεν ήρθε καν στην Ελλαδα... :grin: :grin: :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σταματα ρε μαλεα,ρομπα εχεις γινει!!

Ειναι εκτος αποστολης λεμε,θα τον κανεις εσυ με το ζορι να παιξει τον ξυλινο? Α ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αρουραιε τραβηξου και μη λεσ παπαριεσ

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Οκ λαθος εκανα, μολις το επιβεβαιωσα.
Εχει  μεινει στην Ιταλια λογω προβληματος στο γονατο!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οι πιθανοτητες αυριο ειναι 70% για ρομα και 30% για βαζελο.ετσι το βλεπω εγω.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε  γλεντια ,αυριο με Ρομα!!
Θα βλεπω τον Τοτι ,τον Περοττα και τον Πιζαρρο
να κανουν παρτι στην αμυνα του βαζελου
και εγω :bigdick: :bigdick:

ελα ρε, μην γινεσαι βαζελος τωρα, ας κανουν οτι θελουν, ας κοψουν το λαιμο τους, οχι να καρτερουμε το ματς για τυχον δουλεμα... (αλλο που αν την φανε ΜΕΤΑ θα πεσει  :grin:) αλλα με μετρο... στα παπαρια μας στην τελικη

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ελα ρε, μην γινεσαι βαζελος τωρα, ας κανουν οτι θελουν, ας κοψουν το λαιμο τους, οχι να καρτερουμε το ματς για τυχον δουλεμα... (αλλο που αν την φανε ΜΕΤΑ θα πεσει  :grin:) αλλα με μετρο... στα παπαρια μας στην τελικη
Kαλα κατσε να δεις ποιηματακι που θα βγαλω ετσι και χασει ο βαζελος!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ομπράντοβιτς: "Το καλύτερο μας παιχνίδι"
18 Φεβ. 2010 14:09 
Tags: Κύπελλο Ελλάδας
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν απάντησε στο αν θα παίξει ή όχι ο Σαρούνας Γιασικέβιτσιους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθήνων.
3 σχόλιο/α 
Στο πάνελ βρέθηκαν οι δύο προπονητές αλλά και μέλη της ΕΟΚ, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ερωτάται δύο φορές για το αν θα παίξει ή όχι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά να αποφεύγει να απαντήσει.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζοτς:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ευκαιρία να παίξω ξανά σε έναν τελικό κυπέλλου στην Ελλάδα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο καλό είναι ένα ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ιδιαίτερα αν είναι τελικός. Έχω πολλούς φίλους σε όλη την Ευρώπη και όλοι μιλάνε για αυτό το παιχνίδι. Όλοι κατανοούν πόσο μεγάλες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για τον αγώνα του Σαββάτου. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον απολαύσουν όλοι", είπε.
"Ας τηλεφωνήσουν στους Γερμανούς"

Τόσο ο Ζοτς όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ερωτήθηκαν για το τι πρέπει να γίνει ώστε να έχουμε έναν τελικό με... περισσότερους φιλάθλους και λιγότερους αστυνομικούς...
"Τα λέμε 2 χρόνια και για αυτό ισχύουν τα όσα είπε και πέρυσι! Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Κάθε χρόνο βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Ισως το καλύτερο να είναι μην είναι στον τελικό οι δυο ομάδες και να είναι γεμάτο το γήπεδο όπου και αν γίνεται, στο ΣΕΦ, στο ΟΑΚΑ, στο Αλεξάνδρειο", και πρόσθεσε "Το Βερολίνο ήταν πολύ καλό παράδειγμα. Ας φωνάξουν τους Γερμανούς να τους πουν! Έχουν την εμπειρία, οπότε ας τους ρωτήσουν. Και αν το ταξίδι είναι ακριβό για το Βερολίνο, ας τους πάρουν τηλέφωνο".

Ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρόσθεσε ότι "Θα έπρεπε να είναι προγραμματισμένα όλα. Πότε, που, πως θα προκρίνονται στον τελικό, πως θα παίζει κάποιος παράγοντας του αγώνα για να παίξει. Ο καθένας θα πρέπει να φέρνει εις πέρας αυτό που έχει κληθεί να κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ολυμπιακούς αγώνες κάναμε. Για να τους πάρουμε έπρεπε να έχουμε ασφάλεια και σεκιούριτι».
"Το καλύτερο παιχνίδι"

Η επόμενη ερώτηση πήγε σε αγωνιστικά θέματα και στον Σάρας...
"Είναι πολύ δύσκολος αγώνας και για τους δυο. Το λέω σκεπτόμενος τους παίκτες. Σε μια εβδομάδα παίξαμε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Δεν είναι εύκολο να αλλάζουν οι παίκτες τσιπ. Όλοι περιμένουν να παίξουμε εκπληκτικά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο αυτό. Δεν κατηγορώ κανένα. Αυτό το γνωρίζουμε από την αρχή. Αυτό το ξέρουμε, αλλά το λέω για να πω πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες.

Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε αν κερδίσουμε, ούτε για θυμό αν χάσουμε. Ακολουθούν συνέχεια παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε και να σκεφθούμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος", είπε χωρίς να απαντήσει για τον Σάρας.
Όταν δημοσιογράφος επανήλθε και τον ξαναρώτησε του απάντησε: "Πιστεύεις ότι το ξέχασα... Μοιάζει καλύτερα από ότι πριν 20 μέρες, προσπαθεί πολύ σκληρά, δουλεύει με ειδικό πρόγραμμα και κάνει τα πάντα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που κάνει τα πάντα και προσπαθεί"
"Η ζωή είναι μία μπαλιά"

Σε ερώτηση σχετικά με την πίεση που μπορεί να έχει ένας τελικός, ο Ζοτς είπε: "Πάντα μία ομάδα νιώθει πίεση σε τελικό. Δεν είναι άσχημο. Το θέμα πώς θα την αντιμετωπίσεις. Η πίεση δεν είναι άσχημη μερικέ φορές. Μέχρι ένα σημείο όμως. Προσπαθούμε να ηρεμούμε τους παίκτες μας. Σε αυτά τα δέκα χρόνια τις 19 φορές καταφέραμε να τους χαλαρώσουμε καλά. Μόνο τρεις φορές δεν τα καταφέραμε. Οι δύο που χάσαμε από την ΑΕΚ ήταν στα πρώτα μου χρόνια στην Ελλάδα. Είμαι μεγάλος τώρα πια. Ήταν δύσκολα παιχνίδια και κρίθηκαν σε μία φάση. Πρέπει να σκέπτεσαι τα πάντα συνέχεια, μια άμυνα, μια κατοχή. Η ζωή είναι έτσι. Μία μπαλιά, ένα γκολ αποφασίζει ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος. Αν κερδίσεις με ευκολία όλοι πιστεύουν ότι δεν είναι καλός ο αντίπαλος. Αν το παιχνίδι είναι κοντά στο σκορ και κερδίσεις με δυο πόντους, όλοι λένε μπράβο, αλλά για την άλλη ομάδα, τι; Η διαφορά ανάμεσα στον νικητή και τον χαμένο είναι μια μπαλιά. Αυτό λέω και στους παίκτες μου"
Γιαννάκης: "Αμφίβολος ο Μπουρούσης"

Από την μεριά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε ότι: "Θέλουμε να κερδίσουμε και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα συναντήσουμε. Ο Μπουρούσης δεν είναι καλά, θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Χθες δεν μπόρεσε να παίξει και είναι αμφίβολος για τον τελικό. Τα παιδιά έχουν καταλάβει με ποιο τρόπο θα παίξουν στον τελικό και κάθε μέρα είναι καλύτεροι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα μας".

Ενώ σε ερώτηση για τον Γιασικεβίτσιους είπε πως: "Προετοιμαζόμαστε για τον οποιοδήποτε αντίπαλο"
Η θέση της ομοσπονδίας
Πριν τους δύο προπονητές μίλησαν ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης και ο β' αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος.

"Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα έχουμε έναν καλό αγώνα σε καλύτερα πλαίσια από κάθε άλλη χρονιά. Εύχομαι και ελπίζω ο καλύτερος και τυχερότερος να σηκώσει την κούπα. Πρέπει να προβάλουμε ένα αίτημα της αστυνομίας για τον έλεγχο των εισιτηρίων. Είναι ονομαστικά και θα γίνεται αυστηρός έλεγχος. Πρέπει να ενημερωθούν οι κάτοχοι για να μην υπάρχει ταλαιπωρία. Υπάρχει παράκληση να μην έρθουν την τελευταία στιγμή, γιατί η διαδικασία είναι χρονοβόρος", είπε ο δεύτερος.
Ενώ ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε ότι "Έγινε μια πρώτη σύσκεψη της ΕΟΚ με τα σωματεία παρουσία των προέδρων τους. Προσπαθήσαμε να βρούμε κοινή φόρμουλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι προτάσεις προς την αστυνομία ήταν να δοθούν 1.200 εισιτήρια με διαχείριση από την ΕΟΚ και να μπουν αυτοί που έχουν χρυσές και ασημένιες κάρτες.

Η δεύτερη πρόταση ήταν το θέμα των μαθητών. Έμπαιναν τόσοι προβληματισμοί από την ΕΟΚ σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί αν δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση η αστυνομία. Η αστυνομία δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός φιλάθλων. Με μια παρέμβαση καταφέραμε να πάρουμε και άλλες 150 θέσεις για κάθε ομάδα

Ελπίζουμε να υπάρχει κάποιος έλεγχος. Θα είναι καλό τεστ για να δούμε στο μέλλον ένα γεμάτο γήπεδο. Γίνεται ένα βήμα παραπάνω με το ονομαστικό εισιτήριο για να αποτραπεί η δράση του όχλου.

Ο τελικός κυπέλλου βόλεϊ έγινε με τις ακαδημίες των ομάδων στις θέσεις των θεατών. Η αστυνομία διατύπωσε επιφυλάξεις.

Για μας είναι το πιο λογικό να φθάνουν στον τελικό οι δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δυστυχώς οι συνθήκες που έχουν επικρατήσει τον τελευταίο καιρό στη ν Ελλάδα δεν μας επιτρέπου να δείξουμε ότι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ. Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Στο παρκέ δείχνουμε θέαμα, αλλά πρέπει να προσέχουμε να μην δείξουμε τις εξέδρες γιατί η εικόνα μεταδίδεται στο εξωτερικό".
Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:
Για το ότι όλη η Ευρώπη ασχολείται με αυτό τον αγώνα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλάει για τη διοργάνωση του τελικού:

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Γιασικεβίτσιους:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866