Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρεζιλι τους εκανε ο αρχοντας...
<<ρωτατε τους γερμανους τους>> ειπε
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ρε τυποι παρτε ματι το σακακι του ζελικο :2funny: :2funny:

κάτι σε ταμτάκος;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φίλε βάλε στο google εικόνες "ταμτάκος" η πρώτη -πρώτη φωτό που θα σου βγαλει είναι ίδιο το σακκάκι
δεν ξέρω πως τη βάζω εδώ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• tamtakos.jpg
    tamtakos.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • tamtakos-o-ilektronikos-gyftos.jpg
    tamtakos-o-ilektronikos-gyftos.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
θα σας γαμησει ο καρλος..
εισαστε χλεμπουρες ρε..
ο σερβος ειναι τυπος..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άιντε μάγκες ξεκινάω σιγά-σιγά για Ο.Α.Κ.Α. Πάμε γερα! Αν και δεν με πολυενδιαφέρει το σημερινό. Το σημαντικό ματς είναι με τον Π.Α.Ο.Κ και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ευρωπαϊκό κοστούμι του φοράει απόψε ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την σούπερ φορμαρισμένη Ρόμα στην πρώτη τους αναμέτρηση για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ (22:05,ΑΝΤ1). Σκορ που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης αναζητούν οι «πράσινοι», που δεν θα έχουν στο αρχικό σχήμα τον τραυματία Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ από την πλευρά τους οι «τζιαλορόσι» ήρθαν στην Αθήνα χωρίς τα δύο μεγάλα αστέρια τους, τον αρχηγό Φραντσέσκο Τότι και τον επιθετικό Λούκα Τόνι.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοππιήσει στην ενδεκάδα τον Σωτήρη Νίνη αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, αμυντική τετράδα οι Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλος, στα χαφ οι Σιμάο, Κατσουράνης και Καραγκούνης, αριστερό εξτρέμ ο Λέτο, δεξί ο Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

Το σύνθημα για νίκη επί των Ρωμαίων έδωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ξέσπασε για όσα γράφονται περί άσχημου κλίματος στα αποδυτήρια. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νιόπλιας: «Η Ρόμα είναι για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Και δεν είναι οργανωμένη, μόνο επειδή είμαι ιταλική, αλλά και γιατί το δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα».

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Το λέω ειλικρινά, όπως πάντα μιλάω ειλικρινά. Δεν είναι χώρος και ώρα να μιλήσουμε. Αν εσείς έχετε ένα πρόβλημα στην οικογένειά σας, θα το βγάλετε έξω; Ποιος σας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα; Τι διαιωνίζεται; Δύο μήνες είναι σωστός και δίκαιος απέναντί σας. Τι θα πει αιωρείται; Και εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Και είμαι ξηγημένος. Θα μιλάμε, όμως, για ποδόσφαιρο και όχι ότι αιωρείται. Παντού γίνονται επεισόδια. Πέντε έξι παίκτες έχουν πλακωθεί μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να λύνεται εκεί. Τότε είσαι ομάδα. Κι εμείς στην εποχή μας παίζαμε ξύλο στην προπόνηση. Αλλά τα πάντα τελείωναν εκεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ξένους. Και με τους ξένους μιλάω και με τους Έλληνες, αφού όσοι ξένοι έπαιζαν πριν τόσοι παίζουν και τώρα. Δεν κρύβω ότι έγινε ένα επεισόδιο. Το θέμα είναι πού μένει. Αν προχωρήσει δεν έχει να κερδίσει η ομάδα. Δεν θα το πληρώσει ο Γιώργος ή ο Λέτο ή ο Νίκος. Θα το πληρώσει η ομάδα. Δεν διαβάζω εφημερίδες, γιατί είμαι καινούριος στον χώρο και δεν θέλω να επηρεαστώ. Είμαστε λαός που αν δεν γράψει ο Τύπος δεν θα πάμε στο γήπεδο. Πολλές φορές είναι ακραίος και μας πάει στο Θεό και την άλλη στιγμή σφαλιάρα στα τάρταρα».

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]Roma Pızza - ¨Οσοι την δοκιμάζουν...δεν την αφήνουν ποτέ...[/size] ;) ;) ;)

pizzaroma.png
bigsausagepizzasunnylan.jpg

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον αυτο μεσα απο την πιτσα αρχισε και ξεπροβαλλει... 0-1

francesco