Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σκάστε ρε μαλάκες - μόλις έσκασε μύτη η Καραμανλή, νυσταγμένη τη βλέπω και έτοιμη για :knockinb: και :pipa2: όλο το βράδυ.

Α ναι - κλείστε τη φωνή γιατί είναι και τα :zfuck: μαζί της.

Επισκέπτης
dusan_tencate_sadtimes.jpg

psolias13

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον gayβρακια παω για υπνο λυστε τα θεματακια σας μονες σας οι κυριες. οσο για σενα γανυμηδη ουτε βεικου ουτε σαραγοσα με εχουν ξεκωλοιασει, ακομα εχω τα φυλαχτα που πηρα απο καποιους που ομως ειχαν τα αρχιδια να πηγαινουν οι ιδιοι εκει που οι αλλοι φανταζονται μονο.
αλεφα θα μπαινω ως psolias και το da pipa στο κερναω δωρα απο αρουραιους δεν παιρνω  

Επισκέπτης
λοιπον gayβρακια παω για υπνο λυστε τα θεματακια σας μονες σας οι κυριες. οσο για σενα γανυμηδη ουτε βεικου ουτε σαραγοσα με εχουν ξεκωλοιασει, ακομα εχω τα φυλαχτα που πηρα απο καποιους που ομως ειχαν τα αρχιδια να πηγαινουν οι ιδιοι εκει που οι αλλοι φανταζονται μονο.
αλεφα θα μπαινω ως psolias και το da pipa στο κερναω δωρα απο αρουραιους δεν παιρνω  
πουστρακο13 θες να μου τα πεις αυτα απο κοντα???θες ψωλιτσα μου να μου δειξεις τα φυλαχτα που πηρες???εισαι για ραντεβουδακι να σου σκισω το κωλαντερο???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πουστρακο13 θες να μου τα πεις αυτα απο κοντα???θες ψωλιτσα μου να μου δειξεις τα φυλαχτα που πηρες???εισαι για ραντεβουδακι να σου σκισω το κωλαντερο???
αμα κλεισει ραντεβου πες μου να παμε καμια τσαρκα μετα στο μεταξι  :2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βαζελακια ο τεοδοσιτσ πως σας φαινεται???γουσταρετε??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ψωλαποθηκουλες hooliganakia και 33000 μνμ στο ρδελα δεν παιζει με τιποτα.

κοίτα επειδή είμαι βάζελας και δεν θέλω το κακό σου και επειδή τον τριανταροχιλιάρη τον ξέρω προσωπικά, όχι απλά παίζει χουλιγκανιά αλλά κάτσε και φρόνιμα γιατί θα σου τορνάρει το σουφρέτο χωρίς να προλάβεις να το πάρεις γραμμή.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
μπραβο λαγουδακια ετσι να περνετε νικες και να ειστε περιφανοι για την ομαδα σας ωραια ηταν η εκδρομη πηραμε και 1 κασκολακι λαφυρο το θελει κανας λαγος η να το δωσω στον φιλο μου τον doriti η τον πλεζουρα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπραβο λαγουδακια ετσι να περνετε νικες και να ειστε περιφανοι για την ομαδα σας ωραια ηταν η εκδρομη πηραμε και 1 κασκολακι λαφυρο το θελει κανας λαγος η να το δωσω στον φιλο μου τον doriti η τον πλεζουρα;

επειδή εχω βαρεθεί να διαβάζω παπαριές και αντεγκλίσεις ας μιλήσουμε λίγο για μπάλλα.....

ας εύχονται οι γάβροι να μη γίνει ότι έγινε με το βάζελο και τον Μαλακαζάνι...
Το μαγαζί σερνόταν με κείνο τον ανεκδιήγητο Μπάκε, η ομάδα έκανε 3 παιχνιδάρες με τον Φυλακούρη με ένα μάλιστα απίστευτο αποτέλεσμα τότε με την Αρσεναλ. Μετά ήρθε ο Μεσσίας Μαλακαζάνις και τα διέλυσε όλα.......
Και γω ακόμα αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει σε κείνο το πρωτάθλημα εάν ο βάζελας πήγαινε μέχρι τέλους με Τότη...
ΝΑ δούμε εάν οι γάβροι θα κάνουν την ίδια απορία για Νινιάδη στο τέλος της σεζόν........

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
επειδή εχω βαρεθεί να διαβάζω παπαριές και αντεγκλίσεις ας μιλήσουμε λίγο για μπάλλα.....

ας εύχονται οι γάβροι να μη γίνει ότι έγινε με το βάζελο και τον Μαλακαζάνι...
Το μαγαζί σερνόταν με κείνο τον ανεκδιήγητο Μπάκε, η ομάδα έκανε 3 παιχνιδάρες με τον Φυλακούρη με ένα μάλιστα απίστευτο αποτέλεσμα τότε με την Αρσεναλ. Μετά ήρθε ο Μεσσίας Μαλακαζάνις και τα διέλυσε όλα.......
Και γω ακόμα αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει σε κείνο το πρωτάθλημα εάν ο βάζελας πήγαινε μέχρι τέλους με Τότη...
ΝΑ δούμε εάν οι γάβροι θα κάνουν την ίδια απορία για Νινιάδη στο τέλος της σεζόν........
Ρε σεις θελετε να μας τρελλάνετε εντελως πια ? .....μιλάμε για μια γκέλα με την Καβάλα και αυτό είναι όλο
τεσσερις αγωνιστικές (3 για τον θρυλο) και νομίζετε ότι πήρατε πρωτάθλημα ?
Αφήστε τον Μαλεζάνι και την παπαρολογια ..... εχετε χάσει πρωτάθλημα ενω ησασταν μπροστα 2 αγωνιστικές πριν το τελος .....
Αφήστε τον Ολυμπιακό ασχοληθείτε με τον καφενέ σας ....αν ο Σωκρατης θέλει και επιτρεψει θα πάρετε πρωτάθλημα αλλιως θα σας κάνει πάλι τον γάμο σας τον Μάη ....και πάλι θα γίνετε πρωταθλητές του Αυγούστου .....
Ημαρτον η παπαρολογία από Σεπτέμβρη

Επισκέπτης
Ρε σεις θελετε να μας τρελλάνετε εντελως πια ? .....μιλάμε για μια γκέλα με την Καβάλα και αυτό είναι όλο
τεσσερις αγωνιστικές (3 για τον θρυλο) και νομίζετε ότι πήρατε πρωτάθλημα ?
Αφήστε τον Μαλεζάνι και την παπαρολογια ..... εχετε χάσει πρωτάθλημα ενω ησασταν μπροστα 2 αγωνιστικές πριν το τελος .....
Αφήστε τον Ολυμπιακό ασχοληθείτε με τον καφενέ σας ....αν ο Σωκρατης θέλει και επιτρεψει θα πάρετε πρωτάθλημα αλλιως θα σας κάνει πάλι τον γάμο σας τον Μάη ....και πάλι θα γίνετε πρωταθλητές του Αυγούστου .....
Ημαρτον η παπαρολογία από Σεπτέμβρη
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
η επιστροφη του τιτανοτεραστιου ζωγραφου..
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Συνημμένα

• baseball.jpg
    baseball.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • enjoy.jpg
    enjoy.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • hotboys.jpg
    hotboys.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • warning.jpg
    warning.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Συνημμένα

• WHISTLERUSTY.jpg
    WHISTLERUSTY.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • varouxas.jpg
    varouxas.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • tapesr9.jpg
    tapesr9.jpg
    94,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • prasinh.jpg
    prasinh.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 14

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........................ :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
η επιστροφη του τιτανοτεραστιου ζωγραφου..
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Pleasura ....δεν τους αντεχω αλλο ....διαβάζω και δεν μιλώ αλλα και η υπομονή εχει όρια
αντι στα τέσσερα φέτος τον παίρνει στα 3 ο ευρωπαίος και νομίζει ο μαλάκας ότι είναι καλύτερα .....ακόμα δεν καταλαβε ότι του τον χωνουν απλά με το ένα πόδι σηκωμένο .....αλλα τον τάισαν Σισέ και Λέτο όλο το καλοκαίρι και τωρα που του τον περνάνε ασάλιωτο στην Ευρωπή ....βγάζει γλώσσα Ελληνική
Εδω πού τον έχει μουρλάνει ο Κόκκαλης στην σβουριχτή και στο πουτσοσκάμπιλο ζητιανεύει για ένα πρωταθληματάκι .....αντι να πάρει μεταγραφη τον Τζόλε ....πήρε τον Λέτο που του θυμίζει το γνωστό καυλέτο πάνω στο καβαλέτο
Και μιλάνε οι άρχοντες της καρπαζιάς που τα 5 τελευταία χρόνια έχουν δει 4 νταμπλ του θρυλου και μια ψωλή από το αλογάκι της Λάρισας
Από τότε που τους εστησαν στα τρια οι Σερραίοι κόψαν ταρίφα οι Ευρωπαίοι .....
Πατέρααααααα τα έμαθες τα νεα .......σου πηδήξαν και την κόρη οι Γαλατασερρέι .....
Ο Δεκάγατος τεντοπανάς ήθελε να δείρει και τον Φρανκ ....αλλαξοκολιες ....γαμήσι ο Ραινκαρτ ξύλο ο Ολλανδός Παϊτέρης
Ρε ουστ απο δω..... κάθε χρόνο με τον γαβρο ασχολείστε

Ελλας-Ευρωπη-Παναθηναϊκός ξυριστηκε η πούτσα μου και ντυθηκε γαμπρός !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom