You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τι τον ρωτάς, τόσα χρόνια πια...κλαψε καλη μου,μονο μολογα..
που σε εχουμε ξεκωλιασει???
Επισκέπτης
λοιπον gayβρακια παω για υπνο λυστε τα θεματακια σας μονες σας οι κυριες. οσο για σενα γανυμηδη ουτε βεικου ουτε σαραγοσα με εχουν ξεκωλοιασει, ακομα εχω τα φυλαχτα που πηρα απο καποιους που ομως ειχαν τα αρχιδια να πηγαινουν οι ιδιοι εκει που οι αλλοι φανταζονται μονο.
αλεφα θα μπαινω ως psolias και το da pipa στο κερναω δωρα απο αρουραιους δεν παιρνω
αλεφα θα μπαινω ως psolias και το da pipa στο κερναω δωρα απο αρουραιους δεν παιρνω
Επισκέπτης
πουστρακο13 θες να μου τα πεις αυτα απο κοντα???θες ψωλιτσα μου να μου δειξεις τα φυλαχτα που πηρες???εισαι για ραντεβουδακι να σου σκισω το κωλαντερο???λοιπον gayβρακια παω για υπνο λυστε τα θεματακια σας μονες σας οι κυριες. οσο για σενα γανυμηδη ουτε βεικου ουτε σαραγοσα με εχουν ξεκωλοιασει, ακομα εχω τα φυλαχτα που πηρα απο καποιους που ομως ειχαν τα αρχιδια να πηγαινουν οι ιδιοι εκει που οι αλλοι φανταζονται μονο.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αμα κλεισει ραντεβου πες μου να παμε καμια τσαρκα μετα στο μεταξιπουστρακο13 θες να μου τα πεις αυτα απο κοντα???θες ψωλιτσα μου να μου δειξεις τα φυλαχτα που πηρες???εισαι για ραντεβουδακι να σου σκισω το κωλαντερο???
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[size=16pt]Ε, αυτό σε ρωτάει μισή ώρα:[/size][size=20pt] "ΠΟΥ[/size] [size=16pt]ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ";;;;;[/size]οσο για σενα γανυμηδη ουτε βεικου ουτε σαραγοσα με εχουν ξεκωλοιασει,
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
βαζελακια ο τεοδοσιτσ πως σας φαινεται???γουσταρετε??
Επισκέπτης
τι ραντεβου να κλεισει ο κλωνος ρε???αμα κλεισει ραντεβου πες μου να παμε καμια τσαρκα μετα στο μεταξι
για το τελευταιο ακομη κλαιγονται οι ρουφιανοι..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε ψωλαποθηκουλες hooliganakia και 33000 μνμ στο ρδελα δεν παιζει με τιποτα.
κοίτα επειδή είμαι βάζελας και δεν θέλω το κακό σου και επειδή τον τριανταροχιλιάρη τον ξέρω προσωπικά, όχι απλά παίζει χουλιγκανιά αλλά κάτσε και φρόνιμα γιατί θα σου τορνάρει το σουφρέτο χωρίς να προλάβεις να το πάρεις γραμμή.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπραβο λαγουδακια ετσι να περνετε νικες και να ειστε περιφανοι για την ομαδα σας ωραια ηταν η εκδρομη πηραμε και 1 κασκολακι λαφυρο το θελει κανας λαγος η να το δωσω στον φιλο μου τον doriti η τον πλεζουρα;
επειδή εχω βαρεθεί να διαβάζω παπαριές και αντεγκλίσεις ας μιλήσουμε λίγο για μπάλλα.....
ας εύχονται οι γάβροι να μη γίνει ότι έγινε με το βάζελο και τον Μαλακαζάνι...
Το μαγαζί σερνόταν με κείνο τον ανεκδιήγητο Μπάκε, η ομάδα έκανε 3 παιχνιδάρες με τον Φυλακούρη με ένα μάλιστα απίστευτο αποτέλεσμα τότε με την Αρσεναλ. Μετά ήρθε ο Μεσσίας Μαλακαζάνις και τα διέλυσε όλα.......
Και γω ακόμα αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει σε κείνο το πρωτάθλημα εάν ο βάζελας πήγαινε μέχρι τέλους με Τότη...
ΝΑ δούμε εάν οι γάβροι θα κάνουν την ίδια απορία για Νινιάδη στο τέλος της σεζόν........
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Ρε σεις θελετε να μας τρελλάνετε εντελως πια ? .....μιλάμε για μια γκέλα με την Καβάλα και αυτό είναι όλοεπειδή εχω βαρεθεί να διαβάζω παπαριές και αντεγκλίσεις ας μιλήσουμε λίγο για μπάλλα.....
ας εύχονται οι γάβροι να μη γίνει ότι έγινε με το βάζελο και τον Μαλακαζάνι...
Το μαγαζί σερνόταν με κείνο τον ανεκδιήγητο Μπάκε, η ομάδα έκανε 3 παιχνιδάρες με τον Φυλακούρη με ένα μάλιστα απίστευτο αποτέλεσμα τότε με την Αρσεναλ. Μετά ήρθε ο Μεσσίας Μαλακαζάνις και τα διέλυσε όλα.......
Και γω ακόμα αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει σε κείνο το πρωτάθλημα εάν ο βάζελας πήγαινε μέχρι τέλους με Τότη...
ΝΑ δούμε εάν οι γάβροι θα κάνουν την ίδια απορία για Νινιάδη στο τέλος της σεζόν........
τεσσερις αγωνιστικές (3 για τον θρυλο) και νομίζετε ότι πήρατε πρωτάθλημα ?
Αφήστε τον Μαλεζάνι και την παπαρολογια ..... εχετε χάσει πρωτάθλημα ενω ησασταν μπροστα 2 αγωνιστικές πριν το τελος .....
Αφήστε τον Ολυμπιακό ασχοληθείτε με τον καφενέ σας ....αν ο Σωκρατης θέλει και επιτρεψει θα πάρετε πρωτάθλημα αλλιως θα σας κάνει πάλι τον γάμο σας τον Μάη ....και πάλι θα γίνετε πρωταθλητές του Αυγούστου .....
Ημαρτον η παπαρολογία από Σεπτέμβρη
Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ρε σεις θελετε να μας τρελλάνετε εντελως πια ? .....μιλάμε για μια γκέλα με την Καβάλα και αυτό είναι όλο
τεσσερις αγωνιστικές (3 για τον θρυλο) και νομίζετε ότι πήρατε πρωτάθλημα ?
Αφήστε τον Μαλεζάνι και την παπαρολογια ..... εχετε χάσει πρωτάθλημα ενω ησασταν μπροστα 2 αγωνιστικές πριν το τελος .....
Αφήστε τον Ολυμπιακό ασχοληθείτε με τον καφενέ σας ....αν ο Σωκρατης θέλει και επιτρεψει θα πάρετε πρωτάθλημα αλλιως θα σας κάνει πάλι τον γάμο σας τον Μάη ....και πάλι θα γίνετε πρωταθλητές του Αυγούστου .....
Ημαρτον η παπαρολογία από Σεπτέμβρη
η επιστροφη του τιτανοτεραστιου ζωγραφου..
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Συνημμένα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
παππου τον περνεις & γερνεις..κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........................
Συνημμένα
Επισκέπτης
παππου τον περνεις & γερνεις..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=2598.0;attach=211654;image[/img[/URL]]
[/quote]
Kωστάκη άραξε και παίξε κάνα PS3 μην σε πάρει ο διάολος
Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε πουστρακο..Kωστάκη άραξε και παίξε κάνα PS3 μην σε πάρει ο διάολος
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
η επιστροφη του τιτανοτεραστιου ζωγραφου..
χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Pleasura ....δεν τους αντεχω αλλο ....διαβάζω και δεν μιλώ αλλα και η υπομονή εχει όρια
αντι στα τέσσερα φέτος τον παίρνει στα 3 ο ευρωπαίος και νομίζει ο μαλάκας ότι είναι καλύτερα .....ακόμα δεν καταλαβε ότι του τον χωνουν απλά με το ένα πόδι σηκωμένο .....αλλα τον τάισαν Σισέ και Λέτο όλο το καλοκαίρι και τωρα που του τον περνάνε ασάλιωτο στην Ευρωπή ....βγάζει γλώσσα Ελληνική
Εδω πού τον έχει μουρλάνει ο Κόκκαλης στην σβουριχτή και στο πουτσοσκάμπιλο ζητιανεύει για ένα πρωταθληματάκι .....αντι να πάρει μεταγραφη τον Τζόλε ....πήρε τον Λέτο που του θυμίζει το γνωστό καυλέτο πάνω στο καβαλέτο
Και μιλάνε οι άρχοντες της καρπαζιάς που τα 5 τελευταία χρόνια έχουν δει 4 νταμπλ του θρυλου και μια ψωλή από το αλογάκι της Λάρισας
Από τότε που τους εστησαν στα τρια οι Σερραίοι κόψαν ταρίφα οι Ευρωπαίοι .....
Πατέρααααααα τα έμαθες τα νεα .......σου πηδήξαν και την κόρη οι Γαλατασερρέι .....
Ο Δεκάγατος τεντοπανάς ήθελε να δείρει και τον Φρανκ ....αλλαξοκολιες ....γαμήσι ο Ραινκαρτ ξύλο ο Ολλανδός Παϊτέρης
Ρε ουστ απο δω..... κάθε χρόνο με τον γαβρο ασχολείστε
Ελλας-Ευρωπη-Παναθηναϊκός ξυριστηκε η πούτσα μου και ντυθηκε γαμπρός !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K