Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
εγώ είμαι ο τέταρτος από αριστερά.

Εσένα σε είχε πιάσει ακράτεια και έκανε κοντινό στον Ρακιντζή ο κύριος σκηνοθέτας ("ματιά" θυμάσαι;) για να φύγεις τουαλέτα...κουραδιάρη κωλόγερε  :shit: :shit: :shit: :shit:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Εσένα σε είχε πιάσει ακράτεια και έκανε κοντινό στον Ρακιντζή ο κύριος σκηνοθέτας ("ματιά" θυμάσαι;) για να φύγεις τουαλέτα...κουραδιάρη κωλόγερε  :shit: :shit: :shit: :shit:

μπες ξανά με το άλλο...
άργησες ν αλλάξεις........
 

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Μηνύματα
290
Like
0
Πόντοι
1
επιστροφη στην ελλαδα μετα απο ενα καταπληκτικο τετραημερο στην μαδριτη.η ομαδα με στεναχωρησε λιγο αλλα η μαδριτη ειναι τοσο ωραια που την επομενη του ματς ασχοληθηκα μονο με καλοπεραση!εδω θαμαστε να τα λεμε ελληνικο πρωταθλημα πλεον και europaleague.μεταγραφη δεξι μπακ δεν βλεπω και ανησυχω.ελπιζω τελεταια στιγμη να το αποφασισουν!
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
Μαθήματα αρχαρίων σε "πεπειραμένους"


Σάββατο 8 Αυγούστου. Μία μέρα μετά την κλήρωση που την έφερε αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό, η Ατλέτικο Μαδρίτης, δίνει το τελευταίο και πλέον σοβαρό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της αντιμετωπίζοντας στο Ανφιλντ την Λίβερπουλ.

Ο  Άμπελ έχει στην ενδεκάδα τους Ασένχο, Χάιτινγκα, Χουανίτο, Ουϊφαλούσι, Αντόνιο Λόπεζ, Μάξι, Ραούλ Γκαρσία, Ασουνσάο, Σιμάο, Φορλάν,Αγουέρο. Στη διάρκεια του αγώνα αν και το παιχνίδι είναι φιλικό θα κάνει μόλις μία αλλαγή. Στο 77′ ο Σιναμά Πονγκόλ θα πάρει την θέση του Αγουέρο.Βγήκε ο ένας από τους δύο βασικούς επιθετικούς και μπήκε η βασική εναλλακτική επιθετική λύση.

Μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, στα δύο φιλικά που ακολουθούν με Λα Κορούνια και Καστεγιόν δοκιμάζονται όλοι οι υπόλοιποι του ρόστερ και κάποιοι από τους βασικούς.
Τετάρτη 19 Αυγούστου. Ο Άμπελ παρατάσει στο ΟΑΚΑ την ίδια ενδεκάδα του «Άνφιλντ». Κάνει τρεις συγκεκριμένες αλλαγές προσώπων και όχι θέσεων.

Ο Κλέμπερ Σαντάνα στο 71′ στη θέση του Ραούλ Γκαρσία, στο 75′ ο Χουράδο στον Αγουέρο και στο 86′ ο Σιναμά στον Μάξι.

Τρίτη 25 Αυγούστου: Η ενδεκάδα που έπαιξε στο Λίβερπουλ και στην Αθήνα είναι εκείνη που ξεκινά και το ματς της Μαδρίτης. Οι αλλαγές θα κινηθούν και πάλι στην ίδια φιλοσοφία. Ο Χουράδο αντί τον Αγουέρο αλλάζει αυτή την φορά τον Φορλάν, ο Κλέμπερ και πάλι τον Ραούλ Γκαρσία και στο τέλος ο Ρέγιες τον Σιμάο σε μια αλλαγή σκοπιμότητας για καθαρά εσωτερικούς λόγους που δεν μας απασχολούν.
Στα τρία ματς, με την ίδια ενδεκάδα, με την ίδια ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία και πάνω κάτω με την ίδια τακτική, η Ατλέτικο φθάνει σε τρία νικηφόρα αποτελέσματα.
Το πρώτο από αυτά ως πρόβα τζενεράλε, χρησιμεύει ως οδηγός για τα επόμενα δύο εξαιρετικά κρίσιμα που θα καθορίσουν την υπόλοιπη σεζόν. Δύο νίκες αξίας μίνιμουμ 15 εκατ.ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Άμπελ  που δεν είναι και κανένα σπουδαίο προπονητικό όνομα (σε αντίθεση με το όνομα που έκτισε στην καριέρα του ως τερματοφύλακας) και με μοναδική προηγούμενη (προπονητική) εμπειρία από Ευρωπαϊκούς αγώνες τα δύο περσινά ματς με την Πόρτο στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε το αυτονόητο. ;)

Βρήκε την βασική ενδεκάδα στην προετοιμασία, την δούλεψε, προετοίμασε τις εναλλακτικές λύσεις και αντιμετώπισε πανέτοιμος τον Παναθηναϊκό.
Ποιός τώρα; Ένας προπονητής του οποίου η θητεία στους πάγκους ξεκίνησε μόλις το 2005.



ο τεν κατε(μαζι με αντωνιου) αντιθετα αφησε εκτεθειμενο τον παναθηναικο με τις επιλογες του
και εκανε πουτανα την ομαδα στην ενδεκαδα.


αφιερωμενο στον τεν κατε και στον καραγκιοζακο τον περσονα :cheesy: :cheesy:
 

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Μηνύματα
369
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και δεν παιρνει και αμυντικο γιατι δεν εχει δοκιμασει ακομη τους Καντε και τον Μπιάρσμιρ λεει... ποτε περιμενει τον Μαρτιο?:jerking: :jerking:
 

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Μηνύματα
369
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
                                                                                                  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να ναι καλα μ εκαναν και γελασα και σημερα.... :2funny: :2funny:
 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
9
Πόντοι
16
καλως ο Λετος... Ομως για εθνικη δεν νομιζω
 

Επισκέπτης
το μονο θετικο απο ολη την ιστορια με τον αποκλεισμο σας απο το τσουλου ειναι οτι δεν θα ξαναπαιξει ο γκαλινοβιτς και ισως αποκτησετε τερματοφυλακα μετα απο πεντε χρονια. το πρωτο βημα εγινε το δευτρο ειναι να φυγει και ο τεντας ο οποιος πρεπει να κετεχει παγκοσμιο ρεκος σε καταρτηση ενδεκαδας στο δευτρο χρονο που διανυει δεν εχει κατεβασει ποτε ιδια ομαδα!!!!!! :2funny: :2funny:
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κι εγώ έτσι πίστευα πέρσι.
Φέτος όμως δείχνει πως έχει ποιότητα.
Πέρσι ήταν ασταθέστατος αν και όταν πήρε στη σειρά αγώνες πήγαινε απο το καλό στο καλύτερο, για να είμαι και δίκαιος.
Ακόμα και αν τον πήρατε για επικοινωνιακούς κυρίως λόγους, μάλλον θα σας βγει μια χαρά, μη σου πω πως θα τον μοσχοπουλήσετε και του χρόνου.

Επειδή όμως δεν μου αρέσει να κρίνω νωρίς...θα προτιμούσα να τον κρίνω το Φλεβάρη.
Στην Εθνική Αργεντινής και Βραζιλίας έχουνε παίξει όλοι οι περίεργοι, ένας ακόμα δεν πειράζει και ο Λέτο μπορεί να αποδειχθεί καλή λύση.
Λίγο ατομιστής είναι, αλλά θα του περάσει μάλλον. Ξαναλέω...όλα θα παιχτούνε στη διάρκεια που θα έχει.
 

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.103
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εχει σημασια να βγεις 2ος φετος στα γκρουπ? Παλια οι 1οι παιζαν με τους  3ους στο ουεφα. τι λεει το νεο συστημα του πλατινι?
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Να αλλάξει επειγόντως η ψηφοφορία. Ή μάλλον να μηδενίσει για να ξαναρχίσουμε την ψηφοφορία για το Europa League. Μόλις γύρισα από διακοπές. Μια βδομάδα έλειψα και έφαγα μια ώρα για να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχασα από τότε που έφυγα.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Απάντησε αρνητικά ο Σαλπιγγίδης
Δημοσίευση: 30 Αυγούστου 2009 10:00

PrintFacebookΜοιράσου το Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης καθώς δεν τον καλύπτει οικονομικά. Ευελπιστούν στο Τριφύλλι ότι θα τα βρουν με το διεθνή επιθετικό.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην πρόταση του Παναθηναϊκού για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής επιθετικός αρνήθηκε την πρόταση ύψους 800.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ετησίως για ανανέωση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι μέχρι το 2013 καθώς θεωρεί ότι δικαιούται να πάρει κάποια χρήματα ακόμα παραπάνω.

Η άρνηση του Σαλπιγγίδη δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται προ της πόρτας της εξόδου της Παιανίας μιας και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα μπορέσουν να βρουν κοινές συνισταμένες με την πλευρά του παίκτη και αυτός να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και μετά το τέλος του συμβολαίου του.
Από τη μεριά του, πάντως, σύμφωνα με την "SportDay" έχει αρχίσει να σκέπτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Ο Σαλπιγγίδη καλύτερα να διόρθωσει τη μαλακία :jerking: που έκανε πριν χρόνια και να έρθει στο Γαύρο
μόλις λήξει το συμβόλαιο να είναι άρχοντας. Αλλιώς μάλλον θα φύγει και αυτός σαν κυνηγημένος...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom