Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.145
- Πόντοι
- 6.536
Ασε να παίξουμε λίγο μαν.Όχι όχι με τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Ασε να παίξουμε λίγο μαν.Όχι όχι με τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Καλά τότε,τι τσιμπησες?Ασε να παίξουμε λίγο μαν.
Λόγω των επιτυχιών το κάνουν πιο παιχνιδιάρικαΕνώ εδώ οι γαύροι είναι ποιητές και καλλιτέχνες,επιστήμονες...
Δεν βρίζουν,δεν προκαλούν,δεν ειρωνεύονται,δεν κατουρούν()...
Όλα καλά λοιπόν....
![]()
το κυριότερο ξέχασες για κάποιες καμαριέρες πουστρακια που συνέχεια πιάνουν στο στόμα τους μάνες με υπονοούμενα .Ενώ εδώ οι γαύροι είναι ποιητές και καλλιτέχνες,επιστήμονες...
Δεν βρίζουν,δεν προκαλούν,δεν ειρωνεύονται,δεν κατουρούν()...
Όλα καλά λοιπόν....
![]()
Ρε μλκ αρχισες τις γκράπες από τις 08.00?Λόγω των επιτυχιών το κάνουν πιο παιχνιδιάρικα
Εσείς λόγω των αποτυχιών έχετε νεύρα κ φαίνεται πιο ασχημα
Τσπ τα έχουμε πει πολλάκις ο αντί σάς μπαναρει ...τώρα αν κάποιοι τον ειδοποιούν αιμυρο είναι άλλο θέμα που το έχουμε πει πολλάκις κ πλέον ξέρουμε ποιοι είναι κ μάλιστα είμαι απομονωμένοι κ από το γιατρικό νήμα
Ο κος βολκάνο δεν τα βλέπει αυτά....το κυριότερο ξέχασες για κάποιες καμαριέρες πουστρακια που συνέχεια πιάνουν στο στόμα τους μάνες με υπονοούμενα .![]()
Τώρα τις τελειώνω....γυρνω σπίτι σε λίγο ...Ρε μλκ αρχισες τις γκράπες από τις 08.00?
![]()
Εν πλώ καφέ καραβίσιο φρέντο εσπρέσο.Καλά τότε,τι τσιμπησες?
Για που μαν σαλαμυκονο ?Εν πλώ καφέ καραβίσιο φρέντο εσπρέσο.
![]()
Πιστεψε με, αν ειχα την δυναμη του γενικού δερβέναγα στα χερια μου εδω μεσα, το συγκεκριμενο κουμπι δεν θα ητανε τιποτα μπροστά σε αυτα που θα εκανα σε μερικους....Εσύ μας μπανάρεις/μιουτάρεις ρε μουνόπανο γαμημένε άντρα???
![]()
Είσαι μουνόπανο με iso....Πιστεψε με, αν ειχα την δυναμη του γενικού δερβέναγα στα χερια μου εδω μεσα, το συγκεκριμενο κουμπι δεν θα ητανε τιποτα μπροστά σε αυτα που θα εκανα σε μερικους....
Μη γελάς. Μιλαω σοβαρα.Είσαι μουνόπανο με iso....
![]()
Να πας σε ψυχολόγο...από τις φάπες στον έξω κόσμο σου χουν δημιουργηθεί ρωγμές...Πιστεψε με, αν ειχα την δυναμη του γενικού δερβέναγα στα χερια μου εδω μεσα, το συγκεκριμενο κουμπι δεν θα ητανε τιποτα μπροστά σε αυτα που θα εκανα σε μερικους....
Ποιον θα μπαναρεις πρώτα πρώτα ;Μη γελάς. Μιλαω σοβαρα.
Ξεχασες και αυτους που κανουν μπουλινκ σε μελη απλα για να σπανε πλάκα.το κυριότερο ξέχασες για κάποιες καμαριέρες πουστρακια που συνέχεια πιάνουν στο στόμα τους μάνες με υπονοούμενα .![]()
στο επόμενο μιστερ θα τη ψάξω με ανναπουρνα. του τη χάρισα πέρυσι λόγω κλαουντιας. σε θέλω δίπλα μου σε αυτή τη προσπάθεια . θα δεις σκουπιδιασμα στο μαν που δεν θα έχεις ξαναδεί.Ξεχασες και αυτους που κανουν μπουλινκ σε μελη απλα για να σπανε πλάκα.
Για τα γλυψιματα στην διοικηση, ας μην το κουβεντιασουμε καλυτερα.