Λόγω των επιτυχιών το κάνουν πιο παιχνιδιάρικα
Εσείς λόγω των αποτυχιών έχετε νεύρα κ φαίνεται πιο ασχημα
Τσπ τα έχουμε πει πολλάκις ο αντί σάς μπαναρει ...τώρα αν κάποιοι τον ειδοποιούν αυτο είναι άλλο θέμα που το έχουμε πει πολλάκις κ πλέον ξέρουμε ποιοι είναι κ μάλιστα είμαι απομονωμένοι κ από το γαυρικό νήμα
Λόγω των επιτυχιών το κάνουν πιο παιχνιδιάρικα
Εσείς λόγω των αποτυχιών έχετε νεύρα κ φαίνεται πιο ασχημα
Τσπ τα έχουμε πει πολλάκις ο αντί σάς μπαναρει ...τώρα αν κάποιοι τον ειδοποιούν αιμυρο είναι άλλο θέμα που το έχουμε πει πολλάκις κ πλέον ξέρουμε ποιοι είναι κ μάλιστα είμαι απομονωμένοι κ από το γιατρικό νήμα
Πιστεψε με, αν ειχα την δυναμη του γενικού δερβέναγα στα χερια μου εδω μεσα, το συγκεκριμενο κουμπι δεν θα ητανε τιποτα μπροστά σε αυτα που θα εκανα σε μερικους....
Πιστεψε με, αν ειχα την δυναμη του γενικού δερβέναγα στα χερια μου εδω μεσα, το συγκεκριμενο κουμπι δεν θα ητανε τιποτα μπροστά σε αυτα που θα εκανα σε μερικους....
στο επόμενο μιστερ θα τη ψάξω με ανναπουρνα. του τη χάρισα πέρυσι λόγω κλαουντιας. σε θέλω δίπλα μου σε αυτή τη προσπάθεια . θα δεις σκουπιδιασμα στο μαν που δεν θα έχεις ξαναδεί.