Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 115 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 151 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 27 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.668
Πόντοι
1.446
στο βίντεο μπουρούσες πολύ καλύτερα
Ποιά στοιχεία βρε τούβλο ?
βάλε forbes να δείς τους πλουσιότερους , δεύτερος στη κατάταξη ένας που βάζει τα μπαλάκια στις τρούπες ,στο γκολφ
το ράγκμπυ όπως το γκολφ εκεί που πήγες ανακαλύφτηκαν αλλά ένιωσες αριστοκράτης στην εξέδρα της τσέλσυ :grin:
Τι θέλω να σου πω ? στα @@ μας το γκολφ ,το ραγκμπυ και το nfl πχ ,αλλά υπάρχουν κι αυτά , είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ξεκόλλα
Χθες φανταζόσουν data, σήμερα φαντάζεσαι τη ζωή μου. Κεφαλαία, γραμματοσειρές γίγας, πούτσες σαν 10 χρονος. Εγώ σου μιλάω ωραία, εσύ βρίζεις. Δεν είναι νορμάλ όλο αυτό αγορίνα και δε μπορώ να συζητήσω έτσι, you have issues.
Κάνε ένα τηλέφωνο και θα μπεις on track, ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ντροπή είναι.
Άντε και καλή τύχη. Βαρέθηκα και έχει και δουλίτσα σήμερα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.373
Πόντοι
6.756
στο βίντεο μπουρούσες πολύ καλύτερα
Ποιά στοιχεία βρε τούβλο ?
βάλε forbes να δείς τους πλουσιότερους , δεύτερος στη κατάταξη ένας που βάζει τα μπαλάκια στις τρούπες ,στο γκολφ
το ράγκμπυ όπως το γκολφ εκεί που πήγες ανακαλύφτηκαν αλλά ένιωσες αριστοκράτης στην εξέδρα της τσέλσυ :grin:
Τι θέλω να σου πω ? στα @@ μας το γκολφ ,το ραγκμπυ και το nfl πχ ,αλλά υπάρχουν κι αυτά , είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ξεκόλλα
Μη βριζεις μαν ηρεμα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
84.277
Πόντοι
15.931
γκαρσονάκι του uk μάθε την σημασία των λέξεων fame-popularity στην "έρευνα" που πόσταρες και ξαναέλα να κουνηθείς γκασμαδάκο
Πήγες από το χωριό στην αγγλία και σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο ενθουσιάστηκες και μου έγινες ξερόλας στο αγγλικό λεξιλόγιο βλαχοθόδωρα και στα παγκόσμια αθλητικά

take this , take it :alivedick::boff::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.379
Πόντοι
6.056
Χθες φανταζόσουν data, σήμερα φαντάζεσαι τη ζωή μου. Κεφαλαία, γραμματοσειρές γίγας, πούτσες σαν 10 χρονος. Εγώ σου μιλάω ωραία, εσύ βρίζεις. Δεν είναι νορμάλ όλο αυτό αγορίνα και δε μπορώ να συζητήσω έτσι, you have issues.
Κάνε ένα τηλέφωνο και θα μπεις on track, ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ντροπή είναι.
Άντε και καλή τύχη. Βαρέθηκα και έχει και δουλίτσα σήμερα.

μη κάνεις μουτράκια και τάχα τον σοβαρούλη στα ξαφνικά !!!!
Σε πήγα με το μαλακό ενώ έγραψες για θειές ξαδέλφια δεν έχω balls κτλπ ...
τι σε είπα ? σερβιτοράκο !! δεν σε είπα καμαριέρα αχαχαχα

το λινκ το έβαζα σε άλλους πέρυσι για να τους πικάρω ,μην αντιγράφεις βρε εμμονικέ της αγγλικής εξέδρας αχαχαχα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
84.277
Πόντοι
15.931
μη κάνεις μουτράκια και τάχα τον σοβαρούλη στα ξαφνικά !!!!
Σε πήγα με το μαλακό ενώ έγραψες για θειές ξαδέλφια δεν έχω balls κτλπ ...
τι σε είπα ? σερβιτοράκο !! δεν σε είπα καμαριέρα αχαχαχα

το λινκ το έβαζα σε άλλους πέρυσι για να τους πικάρω ,μην αντιγράφεις βρε εμμονικέ της αγγλικής εξέδρας αχαχαχα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
Εσυ δες τα επιχειρήματα των συνοπαδων σου και καταλαβε γιατι τρωτε και ΘΑ τρώτε συνεχεια πορτα απο το γαυραδικο. Και γαμω τα επιχειρήματα Τζον τζον.
Εσύ μας μπανάρεις/μιουτάρεις ρε μουνόπανο γαμημένε άντρα???

:knuppel:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
Τι πουθενάδες ρε αρχηγέ το 2005 που το παίζεις μπασκετάνθρωπος. Ιστορία του μπάσκετ στην Ελλάδα δεν έχεις διαβάσει;

Ευρωπαϊκό το 1987, τελικούς και 4άδες σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια από τότε ως το 2005 συνέχεια η εθνική, ΟΑ είχαμε πάει, 3-4 ευρωπαϊκά είχαν πάρει ήδη ο γαύρος κι ο βάζελος και άλλους 2-3 τελικούς, F4 άλλες ομάδες (Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, όλοι έχουν πάει) κύπελλα σε πιο μικρές διοργανώσεις που δεν τα θυμάμαι (ΠΑΟΚ, Άρης, μέχρι το Μαρούσι έχει πάρει νομίζω). Αν τα ψάξεις θα τα βρεις. Απλά το άθλημα δεν τους ενδιαφέρει για να τα ξέρουν. Είναι για Έλληνες, Σέρβους, Ισραήλ ίσως και μετά niche.

Δεν έχεις βγει ποτέ από τα σύνορα;
Εσύ που ζεις/ζούσες στο UK τι περίμενες να δεις...
Εκεί μπάλα και μετά ράγκμπι και κρίκετ.
Εμείς που πάμε και έξω γνωρίζουμε ότι το μπάσκετ σε Γαλλία(εκεί ειδικά,πιο πολύ από την Ελλάδα) και Ισπανία έχει τρομερή δημοφιλία και επίσης και στη Γερμανία έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τα τελευταία 10 χρόνια.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
Τι πουθενάδες ρε αρχηγέ το 2005 που το παίζεις μπασκετάνθρωπος. Ιστορία του μπάσκετ στην Ελλάδα δεν έχεις διαβάσει;

Ευρωπαϊκό το 1987, τελικούς και 4άδες σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια από τότε ως το 2005 συνέχεια η εθνική, ΟΑ είχαμε πάει, 3-4 ευρωπαϊκά είχαν πάρει ήδη ο γαύρος κι ο βάζελος και άλλους 2-3 τελικούς, F4 άλλες ομάδες (Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, όλοι έχουν πάει) κύπελλα σε πιο μικρές διοργανώσεις που δεν τα θυμάμαι (ΠΑΟΚ, Άρης, μέχρι το Μαρούσι έχει πάρει νομίζω). Αν τα ψάξεις θα τα βρεις. Απλά το άθλημα δεν τους ενδιαφέρει για να τα ξέρουν. Είναι για Έλληνες, Σέρβους, Ισραήλ ίσως και μετά niche.

Δεν έχεις βγει ποτέ από τα σύνορα;
Εσύ που ζεις/ζούσες στο UK τι περίμενες να δεις...
Εκεί μπάλα και μετά ράγκμπι και κρίκετ.
Εμείς που πάμε και έξω γνωρίζουμε ότι το μπάσκετ σε Γαλλία(εκεί ειδικά,πιο πολύ από την Ελλάδα) και Ισπανία έχει τρομερή δημοφιλία και επίσης και στη Γερμανία έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τα τελευταία 10 χρόνια.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.344
Πόντοι
3.556

δε νομίζω να είναι αυτός τυπε. αυτός ίσα ίσα που γουστάρει να μπαίνουν στο νήμα τους για να έχει αφορμές να ποστάρει τα σιχαμενα πουστικα γκιφ :coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
δε νομίζω να είναι αυτός τυπε. αυτός ίσα ίσα που γουστάρει να μπαίνουν στο νήμα τους για να έχει αφορμές να ποστάρει τα σιχαμενα πουστικα γκιφ :coffee:
Ασε να τον μπριζώσω λίγο ρε μαν.
Σιγοντάρει πάντως αντί...

:coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.344
Πόντοι
3.556
Ασε να τον μπριζώσω λίγο ρε μαν.
Σιγοντάρει πάντως αντί...

:coffee:
ναι ρε εννοείται γλύφτες και κλάψες. οχι μόνο αυτός και άλλοι. πλάκα έχουν όταν ταγκαρουν αντισθένη όπως τις προάλλες πχ μα καλά ο αντισθένης ακούει ; :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.115
Πόντοι
28.061
Μάξι λέει είμαι εγώ ..
:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
ναι ρε εννοείται γλύφτες και κλάψες. οχι μόνο αυτός και άλλοι. πλάκα έχουν όταν ταγκαρουν αντισθένη όπως τις προάλλες πχ μα καλά ο αντισθένης ακούει ; :tooth:
Όταν λέει καλά κάνει και σας κλείδωσε το νήμα,προς το γλύψιμο πάει.
:cool2:
Κρίμα ρε Ζεμπού φοράς και παντελόνια...

:confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.115
Πόντοι
28.061

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.145
Πόντοι
6.536
:confused:γαμιεσαι ..
Χίλιες φορές το έχουμε πει η διοίκηση σάς αποβάλει επειδή είναι ΣτΕ αθυροστομοι:confused:
Ενώ εδώ οι γαύροι είναι ποιητές και καλλιτέχνες,επιστήμονες...
Δεν βρίζουν,δεν προκαλούν,δεν ειρωνεύονται,δεν κατουρούν(:tooth:)...
Όλα καλά λοιπόν....

:sad2:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.373
Πόντοι
6.756

Όχι όχι με τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενώ εδώ οι γαύροι είναι ποιητές και καλλιτέχνες,επιστήμονες...
Δεν βρίζουν,δεν προκαλούν,δεν ειρωνεύονται,δεν κατουρούν(:tooth:)...
Όλα καλά λοιπόν....

:sad2:
Ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom