Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.377
- Πόντοι
- 6.056
είναι κότα και δεν το γράφει ξεκάθαρα συμπαθέστατε παρθένε του σαη.![]()
Εσυ που εισαι η παρθένα του σαη τραβα βρες καναν άλλο να σε ξεκωλιάσει,απο μένα έχετε όλες άκυρο
είναι κότα και δεν το γράφει ξεκάθαρα συμπαθέστατε παρθένε του σαη.![]()
μη τσαντίζεσαι μαν. εδώ μια παρέα είμαστεΕσυ που εισαι η παρθένα του σαη τραβα βρες καναν άλλο να σε ξεκωλιάσει,απο μένα έχετε όλες άκυρο
Τυπος @Μαλακας προσπαθιε να βρει κι αλλα ωραια βαζελικα να βρει το δικιο του. Και δεν θα το βρει.
Κουπα ευρωπαικη ΔΕΝ εχει ο κακομοιρης.
Ελα μαλακα, παρε καλη θεση μην παει χσμενη καμια σταγονα.
![]()
Γιατί η άλλη η Λουλού που παραμονεύει μπας και δει κανένα αρχίδιαυτος ο ψυχοπαθης το λεσι ο καραγκιοζακος ολο ουρολαγνεια και κοπρολαγνεια ποσταρει.... του αρεσει να τον χεζουν και να τον κατουρανε τον ξεφτιλα
πρωτος απ'ολους επρεπε να εχει φαει μπαν εδω και πολυ καιρο αλλα εχει ασυλια
ποιος ξερει μαλλον τα πινει και τα τρωει του αντισθενη και τον κραταει εδω μεσα
Γαμάει το νήμα, τρένο...
μη τσαντίζεσαι μαν. εδώ μια παρέα είμαστε![]()
Και οι Λιθουανοί γτ το έχουν σαν εθνικό τους σπορ.Να πω κάτι σαν άτομο που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με αθλητικά πλέον και χωρίς να είμαι γαύρος ή βάζελος.
Δεν έχει νόημα να βάζετε άλλα αθλήματα όταν συγκρίνετε τα brandnames των clubs. To brand ενός club διεθνώς είναι 99% το ποδοσφαιρικό του τμήμα. Επειδή δουλεύω χρόνια με ξένους, κανένας στην Ευρώπη δεν ασχολείται σοβαρά με μπάσκετ εκτός από Έλληνες και Σέρβους. Για βόλεϊ, πόλο κλπ. δε συζητάμε καν, nobody cares. That's how it works.
Στη μπάλα ο γαύρος έχει φτιάξει decent brand γιατί τα τελευταία χρόνια έχει κάνει 3-4 αποτελέσματα που έχουν ακουστεί στην Ευρώπη. Πέταξε τη Μίλαν έξω πριν 4-5 χρόνια, ακούστηκε. Πέταξε τη Βίλα που είναι top ομάδα PL nowadays, ακούστηκε. Πήρε το μίλκο, έδειχνε Ελλάδα το TNT για ώρα. Ο βάζελος OK έκανε κάποια αποτελέσματα once upon a time αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που το brand ξέφτισε, είναι σαν να κυκλοφόρησες μια ωραία γκόμενα όταν ήσουν 20 χρονών, αλλά μετά να κυκλοφορείς 40 χρόνια μπάζα, στα 60 σου ο μόνος που θυμάται την ωραία γκόμενα είσαι εσύ κι ο κολλητός σου, οι άλλοι σε θυμούνται με τα μπάζα.
Nαι, ΟΚ, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει τύχει να γνωρίσω Λιθουανούς, έιναι και πολύ μικρή χώρα. Και κάποιοι Τούρκοι, Ιταλοί κλπ. ασχολούνται αλλά one in many, είναι σαν να ψάχνεις Έλληνα να ασχολείται με το χάντμπολ π.χ.. Ήξερα έναν Ιταλό που έβλεπε Euroleague και μου έλεγε "Nikos Zissis, best Greek player".Και οι Λιθουανοί γτ το έχουν σαν εθνικό τους σπορ.
Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο σε όλα,τους τα λέμε αλλά δεν...
Τύπε,εδώ οι Γερμανοί πήρανε παγκόσμιο,στο ΝΒΑ έχουν στείλει Σρέμπφ,Νοβίτσκι,Βάγκνερ και Σρέντερ και το άθλημα στην χώρα τους το έχουν υποβαθμισμένο.Όχι τόσο όσο παλιά,αλλά ακόμα είναι.Nαι, ΟΚ, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχει τύχει να γνωρίσω Λιθουανούς, έιναι και πολύ μικρή χώρα. Και κάποιοι Τούρκοι, Ιταλοί κλπ. ασχολούνται αλλά one in many, είναι σαν να ψάχνεις Έλληνα να ασχολείται με το χάντμπολ π.χ.. Ήξερα έναν Ιταλό που έβλεπε Euroleague και μου έλεγε "Nikos Zissis, best Greek player".
ισα μωρη λεχωναποια οπαδικα βιωματα να έχεις και εσύ ρε πουθενα . η μόνη σκασια που έχεις κάνει είναι να μπουκαρεις σε σαη στο ίντερνετηθοποιέ να πούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μετράει. ειναι παρθένος ετών σαράντα. εχει το ακαταλόγιστο![]()
μιά χαρά τραγουδάς , καμάρι σου η παρθενιά σουΜου γαμιεται οτι έχω και δεν έχω εκτός από την παρθενιά μου!! μπρος πίσω θα ψοφήσω παρθένος![]()
Kι οι Γάλλοι έχουν βγάλει μεγάλους παίκτες, έχουν πάρει τίτλους αλλά το άθλημα για τον πολύ κόσμο δεν υφίσταται. Και στην Ισπανία το ίδιο περίπου. Σε μια παλιά μου δουλειά είχα πολλούς Ισπανούς, όταν έπαιζε Ρεάλ με Μπάρτσα στο ποδόσφαιρο τσακώνονταν μια βδομάδα πριν και μία μετά τον αγώνα, όταν έπαιζαν μπάσκετ μπορεί και να μην το ξέρανε.Τύπε,εδώ οι Γερμανοί πήρανε παγκόσμιο,στο ΝΒΑ έχουν στείλει Σρέμπφ,Νοβίτσκι,Βάγκνερ και Σρέντερ και το άθλημα στην χώρα τους το έχουν υποβαθμισμένο.Όχι τόσο όσο παλιά,αλλά ακόμα είναι.
Δεν έχει νόημα να βάζετε άλλα αθλήματα όταν συγκρίνετε τα brandnames των clubs. To brand ενός club διεθνώς είναι 99% το ποδοσφαιρικό του τμήμα. Επειδή δουλεύω χρόνια με ξένους, κανένας στην Ευρώπη δεν ασχολείται σοβαρά με μπάσκετ εκτός από Έλληνες και Σέρβους. Για βόλεϊ, πόλο κλπ. δε συζητάμε καν, nobody cares. That's how it works.
Έλα τσακο δωρεάν , δεν θέλω πληρωμήΤύποι επειδή το νήμα έχει γίνει viral κι επειδή είμαι (όπως όλα τα σοβαρά μέλη του σάη) επιτυχημένος επιχειρηματίας, πλουτοκράτης - κατέχοντας, σκέφτομαι να εκμεταλευτώ την περίσταση.
Λέω να βάλουμε συνδρομή για όσους δεν δηλώσουν βάζελοι, είτε με τη βδομάδα (20 ευρά είναι καλά πιστεύω), είτε με το ποστ (40 λεπτα το ένα). Θα έχω και golden pass με 150 το μήνα όπου θα επιτρέπει κατουρήματα και χεσίματα (γιατί τα γαυράκια έχουν και μια ακράτεια βλέπω).
Τα κέρδη μισα ο αντισθέ και μισά στον καράφλα μπας και κουνηθεί λίγο.
Τι λέτε?
υγ
Ο φίλος-κολλητός τρουμπάκης, λόγω ακατάσχετης ακράτειας, με την απλή συνδρομή θα λάβει golden pass τιμής ένεκεν για την προσφορά του μέχρι τώρα...
Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία ασχολούνται και μάλιστα πολύ σοβαρά. Οι μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Μονο η Αγγλία δεν ασχολείται.Η Ελλάδα μπορεί να έχει ομάδες έχει καιρό όμως να κάνει διάκριση σε εθνικό επιπεδο. Γερμανούς και Γάλλους δεν μπορούμε πια να τους κερδισουμε ενώ παλιά τους είχαμε γισ πλάκα. Να μην πω για Ισπανούς που είναι ο κακός μας δαίμονας. Όπου μας πετύχει νας ρίχνει 20 ποντους. Αναμφισβήτητα όμως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιας και το πιο δημοφιλέςΝα πω κάτι σαν άτομο που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με αθλητικά πλέον και χωρίς να είμαι γαύρος ή βάζελος.
Στη μπάλα ο γαύρος έχει φτιάξει decent brand γιατί τα τελευταία χρόνια έχει κάνει 3-4 αποτελέσματα που έχουν ακουστεί στην Ευρώπη. Πέταξε τη Μίλαν έξω πριν 4-5 χρόνια, ακούστηκε. Πέταξε τη Βίλα που είναι top ομάδα PL nowadays, ακούστηκε. Πήρε το μίλκο, έδειχνε Ελλάδα το TNT για ώρα. Ο βάζελος OK έκανε κάποια αποτελέσματα once upon a time αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που το brand ξέφτισε, είναι σαν να κυκλοφόρησες μια ωραία γκόμενα όταν ήσουν 20 χρονών, αλλά μετά να κυκλοφορείς 40 χρόνια μπάζα, στα 60 σου ο μόνος που θυμάται την ωραία γκόμενα είσαι εσύ κι ο κολλητός σου, οι άλλοι σε θυμούνται με τα μπάζα.
καλοί όλοι αυτοί οι μηδενισμοί αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα
Η απίστευτη πορεία τηλεθέασης και τα ρεκόρ προβολών της EuroLeague σε κάθε διαθέσιμη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης