Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 114 29,8%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 42 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 151 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
και τι μας νοιαζει αν ασχολουνται 4-5 χωρες ολες κι ολες ?

στην Ελλαδα ασχολουμαστε ? ΝΑΙ

αφου το καναμε εμεις με τα σκουληκια εθνικο σπορ απο το 80

οποτε ?

οταν παιρνατε Ιωαννιδη και Φασουλα απο την μπασκετομανα και βγαινατε απο την ανυπαρξια του Παπαστρατειου ηταν καλα , μεχρι να ρθει το 97 να παρετε πρωταθλημα στην μπαλα

απο του χρονου που θα αρχισουν παλι οι φαπες στο ποδοσφαιρο με τι νομιζετε οτι θα ασχολειστε ? με το μπασκετακι θα ασχολειστε

πειτε μας τωρα για το πολο και το χαντμπολ και κανα αλλο γυναικειο μπας και ξεδωσετε :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.931
Πόντοι
6.056
Παίκτη, με βάση στα στοιχεία που δίνεις η Euroleague στο 1/3 της season rough είχε 747Μ impressions.
Tα Grand Slams του τέννις, είχαν 12Β, δηλαδή 16-17 φορές περισσότερα. Μιλάμε για τέννις, ούτε καν για CL.
Δηλαδή το 1/3 της Euroleague είχε περίπου 4 φορές λιγότερα από 1 και μόνο GS.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.

δεν είναι δικά μου τα στοιχεία όπως δεν είναι δικά σου τα στοιχεία που παραθέτεις για το τένις
Το συμπέρασμα που επιβεβαιώνεται και από το λινκ που παρέθεσες ,
είναι πως εκατομμύρια κόσμος ασχολείται και με διάφορα άλλα αθλήματα στην ευρώπη
εκτός του ποδοσφαίρου

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.576
Πόντοι
1.446
Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία ασχολούνται και μάλιστα πολύ σοβαρά.
Σοβαρέψου ρε bro. Έχω δουλέψει με άτομα και των τεσσάρων αυτών εθνικοτήτων μια ζωή.

1742136238551.png

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.006
Πόντοι
10.446
Χάλι μαύρο αυτή η Τσελσι ρε πούστη μου....απορώ πώς φαγατε 4 ...
Καισεδο κ Εντσο κοστισαν 250 μύρια..κ έχουν κανει 1 σουτ στο πρώτο ημίχρονο....μιλάμε για αμπαλίαση, όχι αστεία...
απο χριστοπαναγίες εδώ μέσα τι γίνεται ? :rockon::rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
39.775
Πόντοι
6.756
Χάλι μαύρο αυτή η Τσελσι ρε πούστη μου....απορώ πώς φαγατε 4 ...
Καισεδο κ Εντσο κοστισαν 250 μύρια..κ έχουν κανει 1 σουτ στο πρώτο ημίχρονο....μιλάμε για αμπαλίαση, όχι αστεία...
απο χριστοπαναγίες εδώ μέσα τι γίνεται ? :rockon::rockon:
Kαργα μαν

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.085
Πόντοι
3.556
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.576
Πόντοι
1.446
δεν είναι δικά μου τα στοιχεία όπως δεν είναι δικά σου τα στοιχεία που παραθέτεις για το τένις
Το συμπέρασμα που επιβεβαιώνεται και από το λινκ που παρέθεσες ,
είναι πως εκατομμύρια κόσμος ασχολείται και με διάφορα άλλα αθλήματα στην ευρώπη
εκτός του ποδοσφαίρου
Δεν το έχεις με τους αριθμούς bro, let it go. Self-implied ότι ασχολούνται κάποιοι, είναι όμως λίγοι. Αν το 1/3 μιας διοργάνωσης με δεκάδες αγώνες έχει το 1/4 του SM engagement ενός τουρνουά μερικών ημερών όπως ένα GS ή το 70% ενός single top αγώνα CL (το 2019 ήταν >1B) προφανώς ασχολούνται ελάχιστοι. Όποιος έχει κάνει 1-2 ταξίδια εκτός Ελλάδας το ξέρει αυτό, δεν είναι σπάνια γνώση.

αν δούλευες με Άγγλους θα ήξερες και κρίκετ :2funny:
Τεταρτοπέμπτο άθλημα στην Αγγλία κυρίως λόγω BI και Πακιστανών. Οι Άγγλοι δεν ασχολούνται πολύ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.085
Πόντοι
3.556
Βαλε κανα πεύκο στη σούφρα σου ρε σκουπίδι και μην ασχολείσαι μαζί μου
πολλά νεύρα έχεις φίλε παρθένε. αν δεν αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις από το νήμα. αν αντέχεις μείνε και μαζί με το φίλο ρομπ θα σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις τα νεύρα σου από την αγαμία σε κοσμική ενέργεια :woldman:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.931
Πόντοι
6.056
Δεν το έχεις με τους αριθμούς bro, let it go. Self-implied ότι ασχολούνται κάποιοι, είναι όμως λίγοι. Αν το 1/3 μιας διοργάνωσης με δεκάδες αγώνες έχει το 1/4 του SM engagement ενός τουρνουά μερικών ημερών όπως ένα GS ή το 70% ενός single top αγώνα CL (το 2019 ήταν >1B) προφανώς ασχολούνται ελάχιστοι. Όποιος έχει κάνει 1-2 ταξίδια εκτός Ελλάδας το ξέρει αυτό, δεν είναι σπάνια γνώση.

Τεταρτοπέμπτο άθλημα στην Αγγλία κυρίως λόγω BI και Πακιστανών. Οι Άγγλοι δεν ασχολούνται πολύ.
τι έχω και έχεις ρε τύπε, τις μετράμε ? :2funny:

να μηδενίζεις όλα τα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου είναι άκυρο ....
εκατομμύρια κόσμος ασχολείται και με άλλα αθλήματα, τι να κάνουμε τώρα ?
να τα βάλουμε με την πραγματικότητα ?

για κρίκετ , παγκόσμια λένε πως είναι το δεύτερο λαοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη , ούτε αυτό αλλάζει επειδή σε μας δεν αρέσει

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.377
Πόντοι
6.056
πολλά νεύρα έχεις φίλε παρθένε. αν δεν αντέχεις μπορείς να αποχωρήσεις από το νήμα. αν αντέχεις μείνε και μαζί με το φίλο ρομπ θα σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις τα νεύρα σου από την αγαμία σε κοσμική ενέργεια :woldman:

Δε μου κατσε η μάνα σου ρε σκουπίδι γι'αυτο έχω νεύρα.Όταν μου κατσει θα μου φύγουν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.174
Πόντοι
5.506
καποιοι λενε μαλακιες...
ισπανια ,ιταλια βαρανε κοκκινα με το μπασκετ και το βολει και το πολο....
εισαστε χωριατες ελληνες

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.085
Πόντοι
3.556
Δε μου κατσε η μάνα σου ρε σκουπίδι γι'αυτο έχω νεύρα.Όταν μου κατσει θα μου φύγουν
έντονα νεύρα και υποβάθμιση του θεσμού της μάνας. υποβόσκει οιδοποδειο σύμπλεγμα. εντονοσ θυμός από παγιδευμένη τεστο. ολα τα κακά της μοίρας σου έχεις φίλε παρθένε :sad2::sad2::sad2:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.006
Πόντοι
10.446
Να πω κάτι σαν άτομο που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με αθλητικά πλέον και χωρίς να είμαι γαύρος ή βάζελος.

Δεν έχει νόημα να βάζετε άλλα αθλήματα όταν συγκρίνετε τα brandnames των clubs. To brand ενός club διεθνώς είναι 99% το ποδοσφαιρικό του τμήμα. Επειδή δουλεύω χρόνια με ξένους, κανένας στην Ευρώπη δεν ασχολείται σοβαρά με μπάσκετ εκτός από Έλληνες και Σέρβους. Για βόλεϊ, πόλο κλπ. δε συζητάμε καν, nobody cares. That's how it works.

Στη μπάλα ο γαύρος έχει φτιάξει decent brand γιατί τα τελευταία χρόνια έχει κάνει 3-4 αποτελέσματα που έχουν ακουστεί στην Ευρώπη. Πέταξε τη Μίλαν έξω πριν 4-5 χρόνια, ακούστηκε. Πέταξε τη Βίλα που είναι top ομάδα PL nowadays, ακούστηκε. Πήρε το μίλκο, έδειχνε Ελλάδα το TNT για ώρα. Ο βάζελος OK έκανε κάποια αποτελέσματα once upon a time αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που το brand ξέφτισε, είναι σαν να κυκλοφόρησες μια ωραία γκόμενα όταν ήσουν 20 χρονών, αλλά μετά να κυκλοφορείς 40 χρόνια μπάζα, στα 60 σου ο μόνος που θυμάται την ωραία γκόμενα είσαι εσύ κι ο κολλητός σου, οι άλλοι σε θυμούνται με τα μπάζα.
τι κάθεσαι κ γράφεις κι εσύ τώρα ? μπερδεύτηκες στη μέση χωρίς να φταις βέβαια, αλλά μπερδεύτηκες...
εμείς εδω΄ βριζόμαστε για τις ομάδες μας, με τη διαφορά ότι εμείς οι γαύροι έχουμε ομαδάρα με μέλλον, και ξέρουμε μπάλα
οι βάζελοι, είναι άμπαλοι, δεν έχουν ούτε ομάδα και με τα μυαλά που κουβαλάνε ούτε μέλλον ...:grin::grin:
επιχειρήματα, ορθός λόγος, παράθεση στοιχείων δεν έχουν θέση....πες τους ένα απλά "γαμιέται ο παο και η τουρκ...ε η λεωφόρος κ θα γίνεις αντιληπτός....:hi:
κοιτάς κι εσύ να συννενοηθείς με οπαδούς που περιμένου να παίξουν με τους Σελτικς για να αποδείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο....:jerking:
πάνω να πιω καφέ τώρα κ να δω Λιβερπουλ μετά...ελπίζω να χάσει να κάνω πλάκα στον @ΑΝΤΖΕΛΟ :2funny:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.006
Πόντοι
10.446
και τι μας νοιαζει αν ασχολουνται 4-5 χωρες ολες κι ολες ?

στην Ελλαδα ασχολουμαστε ? ΝΑΙ

αφου το καναμε εμεις με τα σκουληκια εθνικο σπορ απο το 80

οποτε ?

οταν παιρνατε Ιωαννιδη και Φασουλα απο την μπασκετομανα και βγαινατε απο την ανυπαρξια του Παπαστρατειου ηταν καλα , μεχρι να ρθει το 97 να παρετε πρωταθλημα στην μπαλα

απο του χρονου που θα αρχισουν παλι οι φαπες στο ποδοσφαιρο με τι νομιζετε οτι θα ασχολειστε ? με το μπασκετακι θα ασχολειστε

πειτε μας τωρα για το πολο και το χαντμπολ και κανα αλλο γυναικειο μπας και ξεδωσετε :2funny:
ο Γκάλης θες να πεις μόνος του με τον Αρη κ την εθνική....μετά βρήκαν την ευκαιρία τα πασοκια του βασιλακόπουλου να ταϊσουν σανό τον κοσμάκη με την μασονία του αθλήματος, και φτιάξανε μπασκέτες σε όλη την ελλάδα, πλατείες, σχολεία, παντού...μιλάμε για εργολαβία , όχι αστεία....
το ποδόσφαιρο το πήρε το 2004 κ μετά διαλύθηκε....μιλάμε για βόδια...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.170
Πόντοι
5.006
Όχι αλλά έφτασα κοντά. Για πες μας εσύ την μεγαλύτερη επιτυχία σας στο CL να δω κάτι.
νεο λαβαρο :
"εφτασα κοντά"

υγ : πεοπρεσβης = ο επισημος αερογάμης του ελληνικου αθλητισμου...

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom