Τάκαρε σήμερα φτιάχτηκες από το sdna που μανιωδώς διαβάζεις με τα γυαλιά πρεσβυωπίας ή με κανά μπόμπα τσίπουρο 3 ευρά το κιλό περίπτερο ?ωχ ωχ μολις αποφυλακιστει ο τυπος ρετρο, την πουτσισα...
εχω μπλεξει με σκληρο χουλιγκαν....
![]()

Τάκαρε σήμερα φτιάχτηκες από το sdna που μανιωδώς διαβάζεις με τα γυαλιά πρεσβυωπίας ή με κανά μπόμπα τσίπουρο 3 ευρά το κιλό περίπτερο ?ωχ ωχ μολις αποφυλακιστει ο τυπος ρετρο, την πουτσισα...
εχω μπλεξει με σκληρο χουλιγκαν....
![]()
Κάποιες φορές έχει μεγάλα δίκιασας ξεβρακωνει και ο σαμπ..
Τον θέλω μεταγραφήΤσακο έναν ελληνικό σκέτο από τον καφενέ
![]()
Από το να τρώω 7αρα στους ομίλους Από την Γιουβε καλύτερα να τρώω 3 και 4 στον ημιτελικό του CL. Εσείς φάγατε 3 από την ΜΠΟΝΤΟεδω δες επιτυχια τυπε...μεχρι το 80 ειχα αποκλεισει την λιβερπουλ, η οποια τελικα με κερδισε και πηρε το τσουλου εκεινη την χρόνια....
μιλαμε για τεραστια επιτυχια..λιγο μικροτερη απο την φετινη σου επιτυχια που εριξες τριμπαλο στην φιορεντινα που σε απεκλεισε....
Καλώς το παρατράγουδα. Συνέχισε να μας διασκεδάζειςπαντως φετος ειναι ιστορικη χρονια στο τσουλου....μετα απο δεκαετιες, βρεθηκε ομαδα να επαναλαβει τον θριαμβο του πεοπρεσβη :
η μεγαλη μπενφικα καταφερε και αποκλειστηκε απο την μπαρτσελονα!!!!!!
26 τελικες ειχε η τεραστια μπενφικα, αλλα τελικα εχασε 0-1 απο την μπαρτσελονα και αποκλειστηκε....
αδιανοητη....τεραστια...τιτανοτεραστια επιτυχια για την μπενφικα....μετα απο δεκαετιες επιτελους καποια ομαδα καταφερε να ισοφαρισει την στοιχειωμενη επιτυχια του πρασινου καρναβαλου....δηλαδη να αποκλειστει απο την μπαρτσελονα....
![]()
εχεις παρει το τσουλου και το ξεχασα??? καμια νικη στο τσουλου θα μας πεις??? ή μονο τις ηττες πανηγυριζετε????@raopau μιλάω για CL κι εσύ για Conference. Συγκρινεις Φεραρι με Ζασταβα και συνεχίζεις το παραλήρημα.
Ζμούτσαμ.
Παρατραγουδο είσαι δεν περιμένω να καταλάβεις την διαφορά
Εγώ θυμάμαι κάτι καλύτερο. Πέρυσι όταν σας έσκισε την κλάνα η Ρεάλ στον ημιτελικό, εγώ πήγα στον τελικό και την ξεσκισα με 15 πόντους. Ακόμα θυμάμαι τις φάτσες τους στον πάγκο ότι ήταν έτοιμοι να κλάψουν.α και αλλη επιτυχια του ολυμπιακου θυμηθηκα : χασαμε απο την ρεαλ στο μπασκετ με καλαθι του γιουλ.....
ομαδαρα η ρεαλ, εχει 15 ευρωλιγκες...παιχταρας ο γιουλ...αλλη μια τεραστια επιτυχια για τον ολυμπιακο!!!!
πλησιαζει το επος της ηττας του πεοπρεσβη απο την μπαρτσελονα στο τσουλου....
![]()
Όχι αλλά έφτασα κοντά. Για πες μας εσύ την μεγαλύτερη επιτυχία σας στο CL να δω κάτι.εχεις παρει το τσουλου και το ξεχασα???
γιατί μωρη κωλοτρύπα βάζεις συνθήματα που βρίζουν μάνες; θέλεις να χαλάσεις το ωραίο κλίμα στο σαη;
Το 7-0 με την Γιουβεντους στο Ντέλε Άλπι στις 10 Δεκεμβρίου του 2003Όχι αλλά έφτασα κοντά. Για πες μας εσύ την μεγαλύτερη επιτυχία σας στο CL να δω κάτι.
είναι κότα και δεν το γράφει ξεκάθαρα συμπαθέστατε παρθένε του σαη.Σωστά,μονο για τη δικιά σου μάνα έπρεπε να βάλει
Δημοτικό τελείωσες ρε γίδι;;;
Μιλάμε είσαι μεγάλο παρατράγουδα. Για πάρε τηλέφωνο την Αννιτα, είναι κρίμα νσ χάνονται τέτοια ταλέντα