You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 187
- Like
- 23.473
- Πόντοι
- 32.478
Ρε τύπε έχω ξαναγράψει ότι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτος τα τελευταία 15 χρόνια. Όταν είχε ομάδα αυτά που έκανε στο πρωταθλητριων και μετά στο CL είναι απλησίαστα για ελληνική ομάδα γι αυτό και οι γαύροι είναι με χάπια από τότε.Ε ναι,εξάλλου Πανάθα είναι σαν να λέμε...Ρεαλ,Μιλαν,Μπάγερν κλπ.Σιγά μην ασχοληθούν με μιλκοκύπελλα...
Πόσο πονάς ρε τύπε. Απέκλεισες Άστον Βίλα που μετά το 81 δεν είχε συμμετοχή πουθενά. Φενερ με καμία ευρωπαϊκή επιτυχία και Φιορεντινα που ο χειρότερος Παναθηναικος των τελευταίων 15 ετών της έριξε τρίμπαλο. Όλα αυτά εντωμεταξυ τα παρουσιάζεις με περηφάνια. Όταν εγω κάνω διπλό στο Άμστερνταμ στην περσινή τροπαιουχο του CLκαι όταν αποκλειζομαι από την Μπαρτσελόνα με διάφορα ενός γκολ κσι την έχω κλείσει στα καρέ της για ένα τέταρτο μέσα στο Καμπ Νου. Εγώ σου μιλάω για Φεραρι κι εσύ για Ζάσταβακλασικος βαζελος...εχει φτιαξει εναν δικο του φανταστικο κοσμο και ζει χαρουμενος...
καταρχάς το τσουλου δεν ειναι 25 χρονια...ειναι 35 χρόνια....
πηγες καλυτερα 1996, 2001, 2002, 2004, 2009
πηγα καλυτερα 1999, 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2020, 2021
ολη σου η ιστορια ειναι η 3ετια 2001 - 2004....οι μονες χρονιες που επαιζες σαν κανονικη ευρωπαικη ομαδα....ολη η υπολοιπη ιστορια σου ειναι 1 επιτυχια το 1970, 1 το 1994, 1 το 1852, 1 το 1644......σαν την νοτιγχαμ πχ που πηρε 2 χρονιες το τσουλου και εξαφανιστηκε ή σαν την μεταλιστ που πηγε τελικο ουεφα και διαλυθηκε....εισαι ενας νάνος στην ευρώπη που σε εκαναν panathinaikos τα αρδακια την 3ετια 2001-2004....
εντωμεταξυ η δικια μου 3ετια 2012 - 2014 ειναι καλυτερα απο την δικιά σου....αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο....το θεμα ειναι οτι εγω ημουν παντα εκει...σχεδον παντα θα μαζευα 9-10 βαθμους στον ομιλο...
υγ : βεβαια ολα αυτα δεν εχουν κανενα νοημα πλεον...εχω ευρωπαικο τιτλο!!!!! εχω ευρωπαικο τιτλο σε μια διοργανωση που εχασες απο την τζουγκραντεν!!!!! σε μια διοργανωση που εγω απεκλεισα αστον βιλα, φενερ και φιορεντινα και εσυ δεν μπορεσες να κερδισεις τζουγκραντεν και μπανια λουκα!!!!!!σαν να συγκρινεις ρεαλ μαδριτης με αχαρναικο....αραξε στα κυβικα σου νάνε...
υγ : αποκλειστηκα σε διπλά παιχνιδια λεει το αυτιστικό.....αλλη μια επιτυχια για τον ευρωπρεσβη....τι αλλο θα σκεφτουν οι φουκαραδες για να νοιωσουν καλυτερα....εντωμεταξυ το δικό μου μονό παιχνίδι ήταν ο τελικός!!!!!![]()
Οκ μέχρι εκεί είναι το ταβάνι σας το καταλάβαμε.
Αυτό που έχεις είναι άρνηση πραγματικότητας. Ούτε γιατρός δεν μπορεί να σε βοηθησει να ξέρεις.
Φάε τον μπακαλιάρο σου τώρα και νάνι.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.036
- Πόντοι
- 3.556
γιατί μωρη κωλοτρύπα βάζεις συνθήματα που βρίζουν μάνες; θέλεις να χαλάσεις το ωραίο κλίμα στο σαη;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 24.063
- Πόντοι
- 5.006
Ρε τύπε έχω ξαναγράψει ότι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτος τα τελευταία 15 χρόνια. Όταν είχε ομάδα αυτά που έκανε στο πρωταθλητριων και μετά στο CL είναι απλησίαστα για ελληνική ομάδα γι αυτό και οι γαύροι είναι με χάπια από τότε.
Πόσο πονάς ρε τύπε. Απέκλεισες Άστον Βίλα που μετά το 81 δεν είχε συμμετοχή πουθενά. Φενερ με καμία ευρωπαϊκή επιτυχία και Φιορεντινα που ο χειρότερος Παναθηναικος των τελευταίων 15 ετών της έριξε τρίμπαλο. Όλα αυτά εντωμεταξυ τα παρουσιάζεις με περηφάνια. Όταν εγω κάνω διπλό στο Άμστερνταμ στην περσινή τροπαιουχο του CLκαι όταν αποκλειζομαι από την Μπαρτσελόνα με διάφορα ενός γκολ κσι την έχω κλείσει στα καρέ της για ένα τέταρτο μέσα στο Καμπ Νου. Εγώ σου μιλάω για Φεραρι κι εσύ για Ζάσταβα
Οκ μέχρι εκεί είναι το ταβάνι σας το καταλάβαμε.
Αυτό που έχεις είναι άρνηση πραγματικότητας. Ούτε γιατρός δεν μπορεί να σε βοηθησει να ξέρεις.
Φάε τον μπακαλιάρο σου τώρα και νάνι.
βεβαια μεχρι και η αστον βιλα εχει ευρωπαικο τιτλο...σε αντιθεση με εσενα που εισαι ατιτλος...

αλλα το αστειο δεν ειναι αυτο....το αστειο ειναι οτι εισαι τοσο αυτιστικο που σε ολο το ποστ αναφερεις ως επιτυχιες σου τις ηττες!!!!!!
"εχασα απο την φιορεντινα......εχασα απο τον αγιαξ....εχασα απο την μπαρτσελονα...."

ρε αυτιστικο, μαθε επιτελους οτι γιορταζουμε τις νικες!!!!!!! οχι τις ηττες!!!!!λουζερ βαζελε....

σαν να λεω οτι τοτε επι ριβαλντο εχασα απο την λιβερπουλ η οποια μετα πηρε το τσουλου...και να το θεωρω επιτυχια!!!!

ρε βλημα ολες αυτες οι ομαδες που λες, ηταν ομαδαρες...και για αυτο εχασες!!!!το παραξενο θα ηταν να κερδιζες...

εχασα απο την μπαρτσελονα λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....

RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.036
- Πόντοι
- 3.556
ποια οπαδικα βιωματα να έχεις και εσύ ρε πουθενα . η μόνη σκασια που έχεις κάνει είναι να μπουκαρεις σε σαη στο ίντερνεττα μισα να ειχες θειτσα απο τα βιωματα μου θα ειχες ζωη....
ετσι που εισαι δεν

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μετράει. ειναι παρθένος ετών σαράντα. εχει το ακαταλόγιστοσας ξεβρακωνει και ο σαμπ..

raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 24.063
- Πόντοι
- 5.006
μαγκες καντε εντιτ το ποστ του μιλφομανιακ να εμφανιζεται μονιμως σε καθε σελιδα....
μιλαμε για ποστ επος.....
"εχασα απο την μπαρτσελονα" λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....

"εχασα απο την μπαρτσελονα" λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....

RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.036
- Πόντοι
- 3.556
ελα ρε ναυάγιο που λερωνεισ το νήμα με τα πουστριλικια . τα έχεις έτοιμα τα πουστικα γκιφ στη επιφάνεια εργασίας; τα έχεις αποθηκευμένα σε κανα φάκελο ;Τυπος @Μαλακας προσπαθιε να βρει κι αλλα ωραια βαζελικα να βρει το δικιο του. Και δεν θα το βρει.
Κουπα ευρωπαικη ΔΕΝ εχει ο κακομοιρης.
Ελα μαλακα, παρε καλη θεση μην παει χσμενη καμια σταγονα.
![]()

RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.036
- Πόντοι
- 3.556
τακη φύτρωσε αρχιδια ρε μαν. τι λέει το βίντεο που ανέβασες; όποιος είναι βαζελος και μετά τι; κάνε καμία αλητεία. ίντερνετ είναι μη κωλωνεις .μαγκες καντε εντιτ το ποστ του μιλφομανιακ να εμφανιζεται μονιμως σε καθε σελιδα....
![]()
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 187
- Like
- 23.473
- Πόντοι
- 32.478
Ρε τρόμπα ασχολήσου με μάστερ σεφ και ασε το ποδόσφαιρο. Το ποιος είναι αυτιστικός φαίνεται αφού άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις. Άλλο να χάνω ημιτελικό CL από Αγιαξ αφού του έχω κάνει διπλό στο γήπεδο του και την περσινή χρονιά το είχε κατακτήσει και άλλο να αποκλείω την Άστον Βίλα που η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν το 81 και από τότε δεν είχε παίξει ούτε στο Γιουροπα.βεβαια μεχρι και η αστον βιλα εχει ευρωπαικο τιτλο...σε αντιθεση με εσενα που εισαι ατιτλος...
αλλα το αστειο δεν ειναι αυτο....το αστειο ειναι οτι εισαι τοσο αυτιστικο που σε ολο το ποστ αναφερεις ως επιτυχιες σου τις ηττες!!!!!!
"εχασα απο την φιορεντινα......εχασα απο τον αγιαξ....εχασα απο την μπαρτσελονα...."
ρε αυτιστικο, μαθε επιτελους οτι γιορταζουμε τις νικες!!!!!!! οχι τις ηττες!!!!!λουζερ βαζελε....
σαν να λεω οτι τοτε επι ριβαλντο εχασα απο την λιβερπουλ η οποια μετα πηρε το τσουλου...και να το θεωρω επιτυχια!!!!
ρε βλημα ολες αυτες οι ομαδες που λες, ηταν ομαδαρες...και για αυτο εχασες!!!!το παραξενο θα ηταν να κερδιζες...
εχασα απο την μπαρτσελονα λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....![]()
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;
Μόνο ένας βλακας συνεχίζει να λέει μαλακίες που δεν ισχύουν.
Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι, στην ψωλάρα μου εμένα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 24.063
- Πόντοι
- 5.006
ωχ ωχ μπηκε ο αυτισμος final boss...θα αρχισει τα υπονοουμενα για σκηνικα να φοβηθουμε....τακη φύτρωσε αρχιδια ρε μαν. τι λέει το βίντεο που ανέβασες; όποιος είναι βαζελος και μετά τι; κάνε καμία αλητεία. ίντερνετ είναι μη κωλωνεις .
ποσους εχεις σκοτωσεις τυπε???30-40 τουλαχιστον????

"εχασα απο την μπαρτσελονα" λεει το αυτιστικο!!!!τεραστια επιτυχια!!!!το καταφερε και η στουρμ γκρατσ φετος...εχασε και αυτη....Ρε τρόμπα ασχολήσου με μάστερ σεφ και ασε το ποδόσφαιρο. Το ποιος είναι αυτιστικός φαίνεται αφού άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις. Άλλο να χάνω ημιτελικό CL από Αγιαξ αφού του έχω κάνει διπλό στο γήπεδο του και την περσινή χρονιά το είχε κατακτήσει και άλλο να αποκλείω την Άστον Βίλα που η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν το 81 και από τότε δεν είχε παίξει ούτε στο Γιουροπα.
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;
Μόνο ένας βλακας συνεχίζει να λέει μαλακίες που δεν ισχύουν.
Συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι, στην ψωλάρα μου εμένα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 187
- Like
- 23.473
- Πόντοι
- 32.478
Δημοτικό τελείωσες ρε γίδι;;;μαγκες καντε εντιτ το ποστ του μιλφομανιακ να εμφανιζεται μονιμως σε καθε σελιδα....
![]()
Μιλάμε είσαι μεγάλο παρατράγουδα. Για πάρε τηλέφωνο την Αννιτα, είναι κρίμα νσ χάνονται τέτοια ταλέντα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.036
- Πόντοι
- 3.556
απαντά ρε τρύπα το βίντεο τι λέει; αν θες να βρίσεις μάνες μη το κάνεις πουστικα . καντο στα ίσα . αδερφούλα.ωχ ωχ μπηκε ο αυτισμος final boss...θα αρχισει τα υπονοουμενα για σκηνικα να φοβηθουμε....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 24.063
- Πόντοι
- 5.006
ωχ ωχ μολις αποφυλακιστει ο τυπος ρετρο, την πουτσισα...απαντά ρε τρύπα το βίντεο τι λέει; αν θες να βρίσεις μάνες μη το κάνεις πουστικα . καντο στα ίσα . αδερφούλα.
εχω μπλεξει με σκληρο χουλιγκαν....

Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 187
- Like
- 23.473
- Πόντοι
- 32.478
Ερυθρόσβερκε δεν βαρέθηκες να σε ξεφτιλιζω:::ωχ ωχ μπηκε ο αυτισμος final boss...θα αρχισει τα υπονοουμενα για σκηνικα να φοβηθουμε....
Έχεις γίνει περιγελος.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 24.063
- Πόντοι
- 5.006
εδω δες επιτυχια τυπε...μεχρι το 80 ειχα αποκλεισει την λιβερπουλ, η οποια τελικα με κερδισε και πηρε το τσουλου εκεινη την χρόνια....Ερυθρόσβερκε δεν βαρέθηκες να σε ξεφτιλιζω:::
Έχεις γίνει περιγελος.
μιλαμε για τεραστια επιτυχια..λιγο μικροτερη απο την φετινη σου επιτυχια που εριξες τριμπαλο στην φιορεντινα που σε απεκλεισε....

ο λόγος του φ4 στο άκυρο Κατάρ ποιός είναι ? έχουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, οδηγούς φόρμουλας οι καμηλιέρηδες ?Λογικά φενερ ρεαλ..
Αλλά του χρόνου το σηκώνουν το τρόπαιο τα μεχμετια κ το πηγαίνουν σε τζαμί![]()
ανοιγοκλείνει το σουφρίδι των δυτικογκέουλων με το σουνιτικό ισλάμ
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 19.036
- Πόντοι
- 3.556
δύο φορές αδερφή δηλαδή. μια επειδή βρίζεις μάνες και άλλη μια επειδή το κάνεις κάλυψη απόκρυψη στη πουστια.ωχ ωχ μολις αποφυλακιστει ο τυπος ρετρο, την πουτσισα...
εχω μπλεξει με σκληρο χουλιγκαν....
![]()

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 8K