Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.693
- Πόντοι
- 1.406
απαγορευται η εισοδος εις αλλοθρησκουςΕΜΠ1
Εσυ αν θες μπες Θανο Νικλα

απαγορευται η εισοδος εις αλλοθρησκουςΕΜΠ1
Αυτα ειναι μετσξύ σας, δεν επεμβαίνω στα ζευγαρια...Ναι αλλά εγώ εννοώ με την "οθωμανική" μέθοδο![]()
![]()
είσαι μέλος στο κλαμπ αυτό; σου έχουν δώσει το οκ να ανεβάζεις φωτό από φερμες εδώ μέσα;
δεν πάρθηκε απο παρεακι ..αντιθετα οπως και πολλα αλλα ειναι σαν δωρα μοιρασμένα στο διαδίκτυο.....και οχι απλα γουσταρω ηδονίζομαι ..είσαι μέλος στο κλαμπ αυτό; σου έχουν δώσει το οκ να ανεβάζεις φωτό από φερμες εδώ μέσα;
αν οχι , καλύτερα σταμάτα το. δεν είναι το κατάλληλο μέρος εδώ μέσα
αν ναι συνέχισε όπως γουστάρεις και κρίνεις εσύ.
https://www.temu.com/gr/μικροφίλτρα...&refer_page_id=10032_1741723337952_g1cyuxctk1Ψάχνω τίποτα "συλλεκτικό" να χέσω αν έχεις...
![]()
![]()
κάποιοι παίξαν κορώνα γράμματα για να τις φερμαρουν. μαλακια δεν είναι να κάνεις το κάμποσο με τα παράσημα άλλωνων;δεν πάρθηκε απο παρεακι ..αντιθετα οπως και πολλα αλλα ειναι σαν δωρα μοιρασμένα στο διαδίκτυο.....και οχι απλα γουσταρω ηδονίζομαι ..
κυρ τροχονομε![]()
Τον πρεζακια λεω ρε που ειναι συριζοδεξιοςκουκουες...Τον καράφλα τον ξεχέζω κάθε μέρα...
Εσάς θα πρέπει να περιμένω 100 χρόνια. Τώρα είναι ευκαιρία...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συλλεκτικό χέσιμο...
κάποιοι παίξαν κορώνα γράμματα για να τις φερμαρουν. μαλακια δεν είναι να κάνεις το κάμποσο με τα παράσημα άλλωνων;
άσε τα κυρ τροχονόμε σε μένα. γαμω τη λεζάντα και το ίντερνετ.
θυμάσαι λευκάδα που ανέβασαν οι μούλοι την φωτό με την ομπρέλα και την επόμενη μέρα ήρθε τσουνάμι και τους πήρε παραμαζωμα; έτσι συμβαίνει στη ζωή . η λεζάντα τιμωρείται από παντού. ταπεινή να είσαι.
επειδή έχει αλλόθρησκα ναυάγια εδώ μέσα που μαθαίνουν σκηνικά μόνο από συνθήματα , ενώ δεν έχουν βγει σέντρα ούτε με τη σκιά τους, δεν χρειάζεται να γίνεις και εσύ το ίδιο.
πάρε πουλο και εσυ ρε θέατρο να πούμε . καρνάβαλε αθηναίε παοκτζη ανυπαρκτε.χαλαρωσε τυπε κατι πατσαβουρακια ξεσκονοπανα ειναι δεν ψιρισαν κανα ρολεξ![]()
όπως στη λευκάδα που κάνανε κατι λαγουδάκια τις καμαριέρες; για πες; και η ομπρέλα στη φωτό του άλλου στο κωλο τους μπήκε; ισχύει; τι σου λένε στα τηλεφωνα;Σας θυμίζει κάτι ; Έχει κάτι βουνά εκεί και πολλούς λαγούς![]()
δεν συμπασχω τυπε σορυ ...απολαμβανω και θα απολαμβανω ...κάποιοι παίξαν κορώνα γράμματα για να τις φερμαρουν. μαλακια δεν είναι να κάνεις το κάμποσο με τα παράσημα άλλωνων;
άσε τα κυρ τροχονόμε σε μένα. γαμω τη λεζάντα και το ίντερνετ.
θυμάσαι λευκάδα που ανέβασαν οι μούλοι την φωτό με την ομπρέλα και την επόμενη μέρα ήρθε τσουνάμι και τους πήρε παραμαζωμα; έτσι συμβαίνει στη ζωή . η λεζάντα τιμωρείται από παντού. ταπεινή να είσαι.
επειδή έχει αλλόθρησκα ναυάγια εδώ μέσα που μαθαίνουν σκηνικά μόνο από συνθήματα , ενώ δεν έχουν βγει σέντρα ούτε με τη σκιά τους, δεν χρειάζεται να γίνεις και εσύ το ίδιο.
τη θελουν την μπουγατσα τους ...αλλα στα κρυφαχαλαρωσε τυπε κατι πατσαβουρακια ξεσκονοπανα ειναι δεν ψιρισαν κανα ρολεξ![]()
Εγώ δεν κάνω ερωτήσεις μόνο δίνω απαντήσεις άκουσα κάτι για Λευκάδα δεν έγραψε κανείς δικός μας εδώ για σκηνικάόπως στη λευκάδα που κάνανε κατι λαγουδάκια τις καμαριέρες; για πες; και η ομπρέλα στη φωτό του άλλου στο κωλο τους μπήκε; ισχύει; τι σου λένε στα τηλεφωνα;![]()
τι να συμπάσχεις μωρη κυρια να πούμε . θέατρο και εσυ . με τατουάζ στο κωλο το τριφύλλι;; ελα παιξτο κουλτούρα στους άκυρους. που ανεβάζεις και φερμες νούμερο . τι να καταλάβεις …δεν συμπασχω τυπε σορυ ...απολαμβανω και θα απολαμβανω ...![]()
και τι θες τωρα μαντήλι? δεν εχωτι να συμπάσχεις μωρη κυρια να πούμε . θέατρο και εσυ . με τατουάζ στο κωλο το τριφύλλι;; ελα παιξτο κουλτούρα στους άκυρους. που ανεβάζεις και φερμες νούμερο . τι να καταλάβεις …
όταν μάθεις τι έγινε λευκάδα θα σου πω και εγώ για ασεα. αν μετά μου πεις για παιανια θα σου πω για παγκράτι. αν μου πεις για βερολίνο θα σου πω για συμβάν ποσειδωνος αναστροφή κλπ. αν μου πεις για μετσ θα σου πω για πετραλωνα . και πάει λέγοντας. αν έχεις χρόνο για χάσιμο ξεκινάΕγώ δεν κάνω ερωτήσεις μόνο δίνω απαντήσεις άκουσα κάτι για Λευκάδα δεν έγραψε κανείς δικός μας εδώ για σκηνικά