You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Τρομερή ματσάρα.εχεις ενημερωσει Ντιμιγκοληδες και λοιπους οτι αποψε παιζει ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ;
Και οι 2 ακόμα δεν έχουμε βρεί τα πατήματα μας.
Η Ρεάλ καίγεται πιο πολύ,επιστρέφουν σήμερα Καμπάτσο και Χεζόνια.
Εμείς αδερφέ από Γενάρη θα είμαστε έτοιμοι.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
οι φουκαραδες παρακαλανε τα παιξουν με ομαδα NBA μπας και κανουν την φιγούρα τους, ενω δεν υπαρχει αντιστοιχη διοργανωση!!!!!
μιλαμε για αλλα επιπεδα γλίτσας και ξεφτυλας...
σαν να παρακαλαω εγω την ρεαλ να παιξει μαζι μας επειδη πηρα το κονφερενς, ενω δεν υπαρχει τετοια διοργανωση....αντε, δηλαδη και δεχεται η ρεαλ και παιζουμε ενα ματς και την κερδιζω....τι σκατα κερδισα????!!!!αφου δεν υπαρχει καποια επισημη διοργανωση....
υγ : και να φανταστειτε οτι ο βαζελος ειναι ο μεγαλυτερος μουνοαθλητικος συλλογος στην ελλαδα....αλλα αμα εισαι φουκαρας, εισαι και δειχνεις φουκαρας ακομα και στο μοναδικο αθλημα που εχεις....
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Franchise είναι ...υγ : και να φανταστειτε οτι ο βαζελος ειναι ο μεγαλυτερος μουνοαθλητικος συλλογος στην ελλαδα....
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.339
- Πόντοι
- 2.846
Γαύροι για κάποιο λόγο φτιαχτήκατε...
1,6 млн просмотров · 4 тыс. реакций | 13 The best natural mineral water | 13 The best natural mineral water | By FRAPP/France Dégage/KOLDA | Facebook
13 The best natural mineral water
www.facebook.com
πονεμένε σύντροφε ,Franchise είναι ...
ποιό πολύ σε έτσουξε ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
ή
ο ΠΘ μέχρι το 2044 ?
ή ο Μπίμπι ?
σκάσε ηλίθιαΈρχεται και άλλη τσαπου μέσα στη Μαδρίτη.
Προσκυνήστε Πουστοτουρκους βαζελια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσιμπουκωνω Κεμαλ σαν πουστρα αλλα πιο πολυ μου αρεσει η 29ΠΟΝΤΗ ψωλαρα του ΣΛΟΥΚΑΣ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
Ξέχασες το Ψευδοδιηπειρωτικο που διοργάνωσε μονος τους ο φαρμακοτριφτης ο ταπερμαν και δεν το αναγνωριζε η Fiba?
Εκεινο που παίξανε με τους Αργεντινους και τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για να το κερδισουν, ενώ το είχαν χάσει στη διαφορά πόντων?
ολη τους η ιστορια ειναι γεματη απο τετοιες ξεφτυλες...σε ολα τα αθληματα...ειτε ειναι 1οι, ειτε ειναι τελευταιοι....ειναι απλα στο dna τους.....
μπορει να σε κερδισουν 50 - 0 και να πουν οτι σε κερδισαν 51 - 0....τετοιο κομπλεξ κατωτεροτητας εχουν...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.021
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε στο καλλιμάρμαρο θα γινόταν ο τελικός; Δεν νομίζω να ξεπερνάγανε τον Παπακωσταντίνου καλά για την βισση δεν το συζητάωοι φουκαραδες παρακαλανε τα παιξουν με ομαδα NBA μπας και κανουν την φιγούρα τους, ενω δεν υπαρχει αντιστοιχη διοργανωση!!!!!
σαν να παρακαλαω εγω την ρεαλ να παιξει μαζι μας επειδη πηρα το κονφερενς, ενω δεν υπαρχει τετοια διοργανωση....αντε, δηλαδη και δεχεται η ρεαλ και παιζουμε ενα ματς και την κερδιζω....τι σκατα κερδισα????!!!!αφου δεν υπαρχει καποια επισημη διοργανωση....
υγ : και να φανταστειτε οτι ο βαζελος ειναι ο μεγαλυτερος μουνοαθλητικος συλλογος στην ελλαδα....αλλα αμα εισαι φουκαρας, εισαι και δειχνεις φουκαρας ακομα και στο μοναδικο αθλημα που εχεις....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Δεν το κατάλαβες τι πήγαν να κάνουν; Να παρουσιάσουν άλλη μια διάκριση ενώ δεν υφίσταται. Σαν τις πορείες ένα πραμα.οι φουκαραδες παρακαλανε τα παιξουν με ομαδα NBA μπας και κανουν την φιγούρα τους, ενω δεν υπαρχει αντιστοιχη διοργανωση!!!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
ναι αλλα μετα πρεπει να ξαναερθει με τον αρηΘα ανεβεί κι η γιαγια μου από το χωριό 98 χρονωνε με το πουλμαν της παναθας τσάμπα να κάνει έναν υπέρηχο στην Αθήνα να σε καλά ρε Αλαφούζο κιμπάρη
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.021
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε θα έρθει για να πάρει τα αποτελέσματαναι αλλα μετα πρεπει να ξαναερθει με τον αρη
NBA φιγούρα
σαν να παρακαλαω εγω τι σκατα κερδισα????!!!!
φουκαρας φουκαρας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K