troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει τοτε....ειμαι κλινηρης για αυτο
ξερω οτι δεν θα ,ε ακουσεις αλλα.....ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ....
ενταξει τοτε....ειμαι κλινηρης για αυτο
Να πας να γαμηθεις πάρε και κρεμουλαειπες κατι ΜΠΟΥΣΤΑΡΧΕ 2 φιλε μου;
Κωλομπαραδες αδελφεΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ....
εχω κανει δηλωσειςΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ....
Τρομερή ματσάρα.εχεις ενημερωσει Ντιμιγκοληδες και λοιπους οτι αποψε παιζει ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ;
οι φουκαραδες παρακαλανε τα παιξουν με ομαδα NBA μπας και κανουν την φιγούρα τους, ενω δεν υπαρχει αντιστοιχη διοργανωση!!!!!
Franchise είναι ...υγ : και να φανταστειτε οτι ο βαζελος ειναι ο μεγαλυτερος μουνοαθλητικος συλλογος στην ελλαδα....
πονεμένε σύντροφε ,Franchise είναι ...
σκάσε ηλίθιαΈρχεται και άλλη τσαπου μέσα στη Μαδρίτη.
Προσκυνήστε Πουστοτουρκους βαζελια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσιμπουκωνω Κεμαλ σαν πουστρα αλλα πιο πολυ μου αρεσει η 29ΠΟΝΤΗ ψωλαρα του ΣΛΟΥΚΑΣ
Ξέχασες το Ψευδοδιηπειρωτικο που διοργάνωσε μονος τους ο φαρμακοτριφτης ο ταπερμαν και δεν το αναγνωριζε η Fiba?
Εκεινο που παίξανε με τους Αργεντινους και τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για να το κερδισουν, ενώ το είχαν χάσει στη διαφορά πόντων?
Τύπε στο καλλιμάρμαρο θα γινόταν ο τελικός; Δεν νομίζω να ξεπερνάγανε τον Παπακωσταντίνου καλά για την βισση δεν το συζητάωοι φουκαραδες παρακαλανε τα παιξουν με ομαδα NBA μπας και κανουν την φιγούρα τους, ενω δεν υπαρχει αντιστοιχη διοργανωση!!!!!
μιλαμε για αλλα επιπεδα γλίτσας και ξεφτυλας...
σαν να παρακαλαω εγω την ρεαλ να παιξει μαζι μας επειδη πηρα το κονφερενς, ενω δεν υπαρχει τετοια διοργανωση....αντε, δηλαδη και δεχεται η ρεαλ και παιζουμε ενα ματς και την κερδιζω....τι σκατα κερδισα????!!!!αφου δεν υπαρχει καποια επισημη διοργανωση....
υγ : και να φανταστειτε οτι ο βαζελος ειναι ο μεγαλυτερος μουνοαθλητικος συλλογος στην ελλαδα....αλλα αμα εισαι φουκαρας, εισαι και δειχνεις φουκαρας ακομα και στο μοναδικο αθλημα που εχεις....