You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 11.432
- Πόντοι
- 3.446
John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 8.900
- Πόντοι
- 4.696
Ντάξει μωρέ, είναι λίγο πωρωμένοιτο ξερω ρε φιλε... αλλοι δεν θελουν να το καταλαβουν η δεν εχουν το μυαλο να το καταλαβουν
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.906
- Πόντοι
- 28.246
Με συγχωρεις, ξεχασα οτι μιλαω με ατομο της υψηλής κοινωνίας.δεν θυμαμαι να σε εχω βρισει ποτε... αλλα αφου θες, παρε μια αφιερωση και βαλτην και αυτη στον (φακελο) που θα εχεις κανει με ποσταρισματα δικα μου για να το (πετας) σαν εξυπναδα οποτε νιωσεις οτι πρεπει. αρκετα ασχοληθηκα με ενα τιποτα τοσο καιρο. γραψε οτι παπαρια θες πλεον , δεν με νοιαζει τι λες.....
σε άθλημα στην ΕΘΝΙΚΗ, έχουμε τούρκο προπονητή εδώ και χρόνια...ευτυχώς δεν έχει γραφτεί στα σόσιαλ, οι σχετικοί μόνον γνωρίζουμε
Επομένως τι ψάχνεις με τους άρρωστους που η σχέση τους με τον αθλητισμό είναι τα τουιτέρια,
η σφουγγαρίστρα Τσουκαλάς με τα στημένα λοττο του Κρόκους
και οι φυλλάδες του πρεζέμπορα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83.564
- Πόντοι
- 15.931
Οι Κρητικοί από το Ρέθυμνο είναι η από τα Χανιάδεν χορταίνουνεσφαλιάρεςτρίποντες τάπες οι μπαγάσηδες ...
διαβάζουν πίπες στα τουίτερ και αμέσως τις αναπαράγουν σαν τα σκυλάκια του Παβλώφ ...
το νωχελικό μυαλουδάκι σε συνεχή fast food mode ..να σκεφτούν κάτι ,να αναπτύξουν κριτική σκέψη ΔΕΝ ....![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83.564
- Πόντοι
- 15.931
Ξεχνάς ότι πριν λίγους μήνες τους ξεκωλιασε ένας φαφουτης...με το δόντι που άνοιγε τίς μπύρες τους άνοιξε την σουφρασε άθλημα στην ΕΘΝΙΚΗ, έχουμε τούρκο προπονητή εδώ και χρόνια...ευτυχώς δεν έχει γραφτεί στα σόσιαλ, οι σχετικοί μόνον γνωρίζουμε
Επομένως τι ψάχνεις με τους άρρωστους που η σχέση τους με τον αθλητισμό είναι τα τουιτέρια,
η σφουγγαρίστρα Τσουκαλάς με τα στημένα λοττο του Κρόκους
και οι φυλλάδες του πρεζέμπορα![]()
συνέχισε το θέραπι τσο+λο στις κλαίουσες Τζούλιες ,Οι Κρητικοί από το Ρέθυμνο είναι η από τα Χανιά
εγώ βαρέθηκα , έχω και ραντεβού σε λίγο με το Μολδαβάκι

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83.564
- Πόντοι
- 15.931
Τους έχω κλείσει πτέρυγα ολόκληρη στο Δαφνί δίπλα στην ταβέρνα του Αταμάνσυνέχισε το θέραπι τσο+λο στις κλαίουσες Τζούλιες ,
εγώ βαρέθηκα , έχω και ραντεβού σε λίγο με το Μολδαβάκι![]()
ο ταβερνιάρης φταίει για όλα ,σερβίρει κράσους με κανάτες κιλούΤους έχω κλείσει πτέρυγα ολόκληρη στο Δαφνί δίπλα στην ταβέρνα του Αταμάν

John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 8.900
- Πόντοι
- 4.696
Ερωτηθείς, από παιδιά, ο κυριάκος σήμερα για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα απάντησε "καλός ο ολυμπιακός, καλός και ο παοκ".
Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Γκεστ σταρ επιπλέον ευχές...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.906
- Πόντοι
- 28.246
Τυπε, ειπε τιποτα και για την εθνικη αποψε; Να κατσεις να την δεις στις 21:45. Ολοι οι βαζελοι θα ειναι στο πλευρο της λογω τιμιου απατεωνα. Το μονο κακο οτι παιζει στο Καραισκακη. Αλλα και παλι θα το δουνε.Ερωτηθείς, από παιδιά, ο κυριάκος σήμερα για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα απάντησε "καλός ο ολυμπιακός, καλός και ο παοκ".
![]()
John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 8.900
- Πόντοι
- 4.696
Πάω σινεμά τύπε, κάνω μπόντινγκΤυπε, ειπε τιποτα και για την εθνικη αποψε; Να κατσεις να την δεις στις 21:45. Ολοι οι βαζελοι θα ειναι στο πλευρο της λογω τιμιου απατεωνα. Το μονο κακο οτι παιζει στο Καραισκακη. Αλλα και παλι θα το δουνε.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.906
- Πόντοι
- 28.246
Α, καλα. Χάλασες κι εσύ.Πάω σινεμά τύπε, κάνω μπόντινγκ![]()
Δεν μου λες. Τη προβατινα συνεχιζεις να την τρως με το χερι ή να ανησυχω;
John 100
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 8.900
- Πόντοι
- 4.696
Είμαι μπον βιβέρ και τρώω μπουκίτσες κρέατος με μαχαιροπήρουνο...Α, καλα. Χάλασες κι εσύ.
Δεν μου λες. Τη προβατινα συνεχιζεις να την τρως με το χερι ή να ανησυχω;
Έκαναν αγώνα φόρο τιμής στον Πρίντεζη και δεν έφτιαξαν ούτε το παρκέ

Σάπιο είναι γύρω από το νούμερο του!!
Ρε μαουνιερηδες πόσο πιο ξεφτίλα;;;;
Πόσο;;;;

Δημητρακη τιτάνα πέρα από το παλιό air condition του ΟΑΚΑ που πρέπει να τους δώσεις, δεν τσονταρεις και τίποτα 2ευρα να πάρουν τα λιμα καμιά τυρόπιτα μην πέσουν κάτω από την πείνα;;;

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83.564
- Πόντοι
- 15.931
![]()
Έκαναν αγώνα φόρο τιμής στον Πρίντεζη και δεν έφτιαξαν ούτε το παρκέ
Σάπιο είναι γύρω από το νούμερο του!!
Ρε μαουνιερηδες πόσο πιο ξεφτίλα;;;;
Πόσο;;;;
Δημητρακη τιτάνα πέρα από το παλιό air condition του ΟΑΚΑ που πρέπει να τους δώσεις, δεν τσονταρεις και τίποτα 2ευρα να πάρουν τα λιμα καμιά τυρόπιτα μην πέσουν κάτω από την πείνα;;;
![]()
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.920
- Πόντοι
- 3.556
Μπα χαρτομάντιλα θα τους δώσει με την έναρξη της νέας σεζόνασταματητος ο δημητρακης ...εγω λεω να το εκμεταλευτουν τα αδελφακια μπας και τους βαλει και αυτουνους στο γηπεδο θερμαινομενο παρκε

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83.564
- Πόντοι
- 15.931
Μπα χαρτομάντιλα θα τους δώσει με την ένατξη της νέας σεζόν![]()
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.920
- Πόντοι
- 3.556
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις