πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.883
- Πόντοι
- 12.056
Μπα χαρτομάντιλα θα τους δώσει με την ένατξη της νέας σεζόν
Μπα χαρτομάντιλα θα τους δώσει με την ένατξη της νέας σεζόν
Αυτό σε νοιάζει;
Σαν την Χουρεμ, γονατιστοι θα του φιλατε το καφτανι του Οθωμανου.
Αν ο Παναθηναϊκός πέσει σε χέρια Τούρκων θα σημαίνει ότι έχει καταληφθεί η Αθήνα και όλοι θα είμαστε νεκροί....Δεν ειναι θεμα τρολαρισματος ή αθλητικο , ειναι σοβαρο. Κοιταξτε να ξυπνησετε οσο ειναι καιρος και να αντιδρασετε. Αν πεσει ο Παναθηναικος σε χερια Τουρκων δεν ειναι απλα ξεφτιλα για σας , ειναι αλωση για τη χωρα. Εκτος κι αν πιστευετε οτι το παρεακι των νεο-Οθωμανων του Ερντογαν νοιαζεται για το μεγαλειο της Παναθας.
Μιλάς εσύ ρε προτεκτοράτο του Μάγκρεμπ?Σαν την Χουρεμ, γονατιστοι θα του φιλατε το καφτανι του Οθωμανου.
Στα Καμίνια φτιάχνει καλό το Γλυκοπωλείο του Προφιτερόλ,δίπλα από παλιά Eurobank.Να ρωτήσω εδώ τους γνωστες μεμετιδες που μπορώ να φάω ένα καλό κιουνεφε
Μην στεναχωριέσαι, φιλε. Εχετε περισσοτεορυς Ελληνες απο εμσς στο ροστερ. Αυτο εχει σημασια. Κοσκαμ(αν) ρουλς.Μιλάς εσύ ρε προτεκτοράτο του Μάγκρεμπ?
Περιοχή είναι το Μάγκρεμπ,όχι πιάτο από το "τι τσίμπησες μαν" για να μην ψάχνεις στο google...
Ειναι τιμή μας να έχουμε τους καλύτερους Τούρκους να προσκυνάνε το μεγαλείο του Παναθηναικού,όπως κάποτε και ο τοπ τότε Τούρκος,Κουτλουαϊ.
Και ο Άταμαν είναι παραπάνω από κύριος.
Αν το παίζει δεν το ξέρω,δείχνει ότι το πιστεύει και σέβεται....
Με την παραμικρή μαλακία θα τον απολύσει ο φρί.
Και στο λέει κάποιος που μισεί οτιδήποτε Τουρκικό,έχοντας ζήσει και εκεί κάποια χρόνια
Αντε γαμήσου τώρα,πάω να δω καμμια ταινία.
Η Τούρκικη κουζίνα είναι δυνατή,αλλα είναι δάνειο της Ελληνικής-"βυζαντινής" και της Αραβικής....Μην στεναχωριέσαι, φιλε. Εχετε περισσοτεορυς Ελληνες απο εμσς στο ροστερ. Αυτο εχει σημασια. Κοσμαμ(αν) ρουλς.
Απο Τουρκικα πιατα ξερω το μαντί. Θα στο μαθουν να το τρως.
Ευχαριστω πολύ, την έχω δοκιμάσει.Η Τούρκικη κουζίνα είναι δυνατή,αλλα είναι δάνειο της Ελληνικής-"βυζαντινής" και της Αραβικής....
Ρώτα @sex volcano
Θα δω το "Οι πειρατές της Μπαρμπαριάς" με Ελ Καμπί,Έλ Αραμπί κτλ....Ευχαριστω πολύ, την έχω δοκιμάσει.
Τι ταινια θα δεις; Εχω μια καλη Τουρκικη σαπουνόπερα. "Ο τριφύλλοφορος του Γαλατα"
Καλο. Απομακρυνε τα παιδια απο την τηλεοραση ειναι ανω των 18.Θα δω το "Οι πειρατές της Μπαρμπαριάς" με Ελ Καμπί,Έλ Αραμπί κτλ....
Στην ταβέρνα του Αταμάν...μετά το σουτζούκι που κέρασε πέρσι φέτος το γλυκό θα είναι τζάμπα πτωχοίΝα ρωτήσω εδώ τους γνωστες μεμετιδες που μπορώ να φάω ένα καλό κιουνεφε
Τέτοια ώρα ταινία .Μιλάς εσύ ρε προτεκτοράτο του Μάγκρεμπ?
Περιοχή είναι το Μάγκρεμπ,όχι πιάτο από το "τι τσίμπησες μαν" για να μην ψάχνεις στο google...
Ειναι τιμή μας να έχουμε τους καλύτερους Τούρκους να προσκυνάνε το μεγαλείο του Παναθηναικού,όπως κάποτε και ο τοπ τότε Τούρκος,Κουτλουαϊ.
Και ο Άταμαν είναι παραπάνω από κύριος.
Αν το παίζει δεν το ξέρω,δείχνει ότι το πιστεύει και σέβεται....
Με την παραμικρή μαλακία θα τον απολύσει ο φρί.
Και στο λέει κάποιος που μισεί οτιδήποτε Τουρκικό,έχοντας ζήσει και εκεί κάποια χρόνια
Αντε γαμήσου τώρα,πάω να δω καμμια ταινία.
Ο ιμάμης θα ανεβαίνει στο δέος στην πανορμου στην ταράτσα και θα ακούγεται το κοράνι στα πέριξ ;Άμα είναι να κλείσουνε τραπέζιΣτην ταβέρνα του Αταμάν...μετά το σουτζούκι που κέρασε πέρσι φέτος το γλυκό θα είναι τζάμπα πτωχοί
ησουν αθλητης στην τουρκια?Τσπ άκαιρο εδώ στο αθλητικό νήμα αλλά δεν θυμάμαι Τούρκους αθλητές που έπαιξαν στην Ελλάδα να προκάλεσαν όπως ούτε εμένα οι Τούρκοι στην Τουρκία ποτέ
Καρέκλα ηλεκτρική σίγουραΟ ιμάμης θα ανεβαίνει στο δέος στην πανορμου στην ταράτσα και θα ακούγεται το κοράνι ; Άμα είναι να κλείσουνε τραπέζι