koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.301
- Πόντοι
- 3.446
θα με περιμενεις στην γωνια για να μου την πεις;; αν ειμαι Αθηνα , ναι θα παωΘα πας Judas Priest??
θα με περιμενεις στην γωνια για να μου την πεις;; αν ειμαι Αθηνα , ναι θα παωΘα πας Judas Priest??
Μαρτυράτε χωρίς ξύλο....
Ρε μην τσιτώνετεΔΕΝ ξαναγινονται αυτα το εχουν παρει χαμπαρι...
κατι μαλακιουλες που κανανε τον ηπιαν στεγνα
Γιατι να στην πω? Αρσεναλ δεν εισαι?θα με περιμενεις στην γωνια για να μου την πεις;; αν ειμαι Αθηνα , ναι θα παω
τι περιμενεις μαν αλλαζουν οι εποχες. παλιοτερα ειχαν τον γίγαντα του γκετο, τον χουιζ, που έβγαζε φωτο μπροστα στη μερσεντα και εκανε αντανάκλαση η ασπρη τριχα στο καπό. τωρα μείνανε με το τυπο παστέλη που ο πιο σκληρός χουλιγκανισμός που εχει κανει ειναι να ποστάρει χα χα χου χα κλπΤι πουστρονημα εγινε εδω μεσα????
Ουτε ενα καντηλι της προκοπης δν διαβαζω!
Ρε μαλάκα έκλαψα με χουιζ,έχει γίνει αυτό το έπος?τι περιμενεις μαν αλλαζουν οι εποχες. παλιοτερα ειχαν τον γίγαντα του γκετο, τον χουιζ, που έβγαζε φωτο μπροστα στη μερσεντα και εκανε αντανάκλαση η ασπρη τριχα στο καπό. τωρα μείνανε με το τυπο παστέλη που ο πιο σκληρός χουλιγκανισμός που εχει κανει ειναι να ποστάρει χα χα χου χα κλπ
το ίδιο ,με Ιταλία είμαι στα ευρωπαικά αλλά αυτή η Ιταλία δίκαια αποκλείστηκε ,καλύτερα να μην πήγαινε καν...Θα πήγαινα αλλά έχασε η Ιταλία μου χτες κ δεν το είδα διότι έτρεχα σε γάμους με σάμπα - Σαρακατσαναίους
οχι Γερμανους...Αυστρια ισωςτο ίδιο ,με Ιταλία είμαι στα ευρωπαικά αλλά αυτή η Ιταλία δίκαια αποκλείστηκε ,καλύτερα να μην πήγαινε καν...
Τι λες ? να στηρίξουμε Αλεμάνια στο Βερολίνο ? mein herz in flammen
και Γερμανία , μας σώσανε από την χρεωκοπίαοχι Γερμανους...Αυστρια ισως
Αρχιδια είναι,σιγά το μλκΓκανατσιος Αργυρουπολη πολυ καλος
γιατι ρε πολυ καλοςΑρχιδια είναι,σιγά το μλκ
κλαιω ρε μλκΑν δεν βρίσουμε τι κάνουμε τότε?
Υπάρχουν κάτι αδερφές που πατάνε συνέχεια αναφορές....
Γτχ τους....
Αν είναι αυτός καλός κόβω τη μασαγιατι ρε πολυ καλος
κυρα λεει οτι Γκανατσιος εχει φρεσκοτατα γλυκα και δινει και σε ζαχαροπλαστεια στην Γλυφαδα που τα πουλανε πιο ακριβα για δικα τουςΑρχιδια είναι,σιγά το μλκ
Αφού βρε μλκ εσύ δεν έχεις φάει γαμημενε,η κυρά ναι έχει γνώμη,εσύ μουνοπανοκυρα λεει οτι Γκανατσιος εχει φρεσκοτατα γλυκα και δινει και σε ζαχαροπλαστεια στην Γλυφαδα που τα πουλανε πιο ακριβα για δικα τους
αρα τουμπεκιασου ΜΠΟΥΣΤΗ
ε εισαι μαλακας....λες να μην με εχει παει κυρα να φαω ρε κοκοβιε;Αφού βρε μλκ εσύ δεν έχεις φάει γαμημενε,η κυρά ναι έχει γνώμη,εσύ μουνοπανο
Τα αρχιδια μου έχεις φάει,θα σου φέρω βρε γαμημενε από γνήσια μαγαζιά,τι γκανατσιος και αρχιδια κωλομπαραε εισαι μαλακας....λες να μην με εχει παει κυρα να φαω ρε κοκοβιε;
αντε φερε...μου αρεσουν κορνεδες,προφιτερολ,ποντικακια,παστες διαφορεςΤα αρχιδια μου έχεις φάει,θα σου φέρω βρε γαμημενε από γνήσια μαγαζιά,τι γκανατσιος και αρχιδια κωλομπαρα
Δεν μπορώ τους φριτζιδεςτο ίδιο ,με Ιταλία είμαι στα ευρωπαικά αλλά αυτή η Ιταλία δίκαια αποκλείστηκε ,καλύτερα να μην πήγαινε καν...
Τι λες ? να στηρίξουμε Αλεμάνια στο Βερολίνο ? mein herz in flammen
κυρα λεει οτι Γκανατσιος εχει φρεσκοτατα γλυκα και δινει και σε ζαχαροπλαστεια στην Γλυφαδα που τα πουλανε πιο ακριβα για δικα τους
αρα τουμπεκιασου ΜΠΟΥΣΤΗ
Ρε μαλάκα αφού σου λέει Αντζελο τι θες παραπάνω;Αφού βρε μλκ εσύ δεν έχεις φάει γαμημενε,η κυρά ναι έχει γνώμη,εσύ μουνοπανο