πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.604
- Πόντοι
- 12.056
καλα οκ να προσεχεις ττν φοδρα ..........ΕΓΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ χαλαρος ειμαι εσυ σκουζεις σαν γουρουνακι....τσιλ.....
καλα οκ να προσεχεις ττν φοδρα ..........ΕΓΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ χαλαρος ειμαι εσυ σκουζεις σαν γουρουνακι....τσιλ.....
α γεια σου....στην γωνια σου τωρα...καλα οκ να προσεχεις ττν φοδρα ..........
Κλείσαμε Jordan Mickey.
Και μένει ακόμα μια μεταγραφή να γίνει....
αλλος ενας μαγκας του πληκτρολογιουα γεια σου....στην γωνια σου τωρα...
οπω το λες κανω τον μαγκα μονο απο το πληκρολογιο...δεν αντιλεγω!!!αλλος ενας μαγκας του πληκτρολογιου
Η ίδια πηγή που μου είπε ότι ο Αργεντίνος εχει κλείσει γαύρο 1 μήνα πριν...Μονο στη wikipedia το γράφει
Χτες στης 14:44 το σκασα και ξεχαρμανιασα ναουμαι.και???...βρηκες???
Στο εχω ξαναπει οτι δεν ασχολουμαι με τον συγκεκριμενο,αλλα για πες σιγουρα εκλεισε???Ρε συ @slayer123 ο αλγοριθμος δεν σου έβγαλε τιποτα τετοιο; Κανενας αλλος βαζελος, τιποτα; Απο χερι σε χερι βαζελων κυκλοφορουσε. Δεν μας το ανεβαζετε ετσι για γουστάρουμε λιγο με τον τσομπανη σας;
Κατσε να δουμε αν μεινει και ο ΨωλοΝαν,γιατι ψαχνεται για απεναντι.Κλείσαμε Jordan Mickey.
Και μένει ακόμα μια μεταγραφή να γίνει....
Κατσε να δουμε αν μεινει και ο ΨωλοΝαν,γιατι ψαχνεται για απεναντι.
Εχουμε ακομα να δουμε τι-πως-που.
Και μν ξεχναμε οτι μεχρι Οκτωβρη ειναι και οι λεγομενοι κομμενοι του ΝΒΑ!
Εχει συμβολαιο και αυτος,μαλλον για trade παει!!!!Πιστευω έχει κλεισμενο Μισιτς αν φυγει ο Ναν
ελα μωρε μην τα πειραζεις τα παιδια!!!!!!!!!ελα σχιζα...παλι ρομπα εγινες
Στο γαμησι τι ψαρια πιανει, ειναι καλη; Κωλο δινει;Και κατι τελευταιο για τον αλγοριθμο,κοιτα ποια ειναι η τριτη γενια!!!!
Ντεν κσερει εγκω!!!!Στο γαμησι τι ψαρια πιανει, ειναι καλη; Κωλο δινει;
Ρε τι βρισκει κανεις στο γκουγκλ.Ντεν κσερει εγκω!!!!
Αλλα για να κανει κατι καποιος πρεπει να ειναι σκληρος καριολης.
Οπως εκανε καποιος σε μια της Οικογενειας και νομιζε οτι ηταν,αλλα μετα ηπιαν κατι καφεδακια μεσα στα καμαρινια!!!!
Και αυτο στο google το διαβασα.
Ουτε αυτο δεν φτανει για να σβηστει το χρεος!!!Μέχρι να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή ρεύματος ο δήμαρχος Ζακύνθου παραχώρησε τον συγκεκριμένο μέρος στο αδελφό σωματείο.
Όπως λέει ο Μητσικώστας - Γεωργίου.Ουτε αυτο δεν φτανει για να σβηστει το χρεος!!!
Δεν πειραζει ας μπει στο δημοσιο χρεος και αυτο!
Αλλα εδω μεσα προσφατα γραφτηκε οτι η δικη μας ομαδα ειναι κρατικη!!!!