εαν δεν ήσουν στέρφα κ αλκοολικιά φώκια θα σε προτιμούσα σαν παρένθετη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
Κακώςδεν έχω παιδιά
Να κάνεις
Έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας
Συν ότι λόγω έλλειψης πρωταθλημάτων μειώνονται οι βαζελοι
Δυστυχώς ο βαπτιστικος μου βγήκε Ηρακλής
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Δεν εμπιστευονται οι γυναικες ολους τους αντρες για να γκαστρωθουν. Φοβουνται τα γονιδια...Κακώς
Να κάνεις
Αναγκαστικά τα κανουν με αλλον.
βαπτιστικό έχω κ γω , περιμένω να μεγαλώσει λίγο να το πάω ΟΑΚΑ κ ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΑΚακώς
Να κάνεις
η υπογεννητικότητα ....προτιμώ να γονιμοποιήσω στο Καράκας
Αυτά που παίζουν με τους Αμερικανούς...Συγγνώμη, ποιοι είναι οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ τίτλοι;;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Γελάνε και τα ξύλα στο παρκέ του Boston Garden!Αυτά που παίζουν με τους Αμερικανούς...
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.295
- Πόντοι
- 3.446
Αφού είναι απ το '23 η φωτο, γιατί έχουμε 7 στο μπάσκετ εμείς;; κανε ένα τσεκ πριν ανεβάσεις ότι ανεβασεις
για πες και για εδω κατι...και ειναι και απο το 23 η φωτο...αρα ξερεις τι λειπει....
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Τα παιδιά θα μείνουν εκεί που πρέπει:Κακώς
Να κάνεις
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΥΠΕ
Ω ρε φίλε ούτε τους τίτλους σας δεν ξέρετε.... Κάνε εσύ ένα Τσεκ και απαντά μετά...Αφού είναι απ το '23 η φωτο, γιατί έχουμε 7 στο μπάσκετ εμείς;; κανε ένα τσεκ πριν ανεβάσεις ότι ανεβασεις
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.295
- Πόντοι
- 3.446
Αφού η φωτο είναι του 23 όπως λες ΕΣΎ, το 23 είχαμε 6. φέτος που έγιναν 7 έχουμε 2024 γκεγκε;;Ω ρε φίλε ούτε τους τίτλους σας δεν ξέρετε.... Κάνε εσύ ένα Τσεκ και απαντά μετά...
Ναι ρε έγινε....Αφού η φωτο είναι του 23 όπως λες ΕΣΎ, το 23 είχαμε 6. φέτος που έγιναν 7 έχουμε 2024 γκεγκε;;
πίνε να το ξεπεράσεις σοφέ γέροντα , πίνε να μας φλομώσεις στη λαλακία ότι οι γυναίκες διαλέγουν γονίδια ..Δεν εμπιστευονται οι γυναικες ολους τους αντρες για να γκαστρωθουν. Φοβουνται τα γονιδια...
Αναγκαστικά τα κανουν με αλλον.
οι γυναίκες διαλέγουν πούτσα και αν είναι βουτυρομαλακάκος ο άντρας σαν κ σένα ,τον κερατώνουν ακόμη κ λεφτά να έχει που δεν έχεις ή ακόμη χειρότερα
τσιγκουνεύεσαι να χαλάσεις
Μη γίνεσαι λοιπόν αρνητής της πραγματικότητας όπως στη φάση με τον Σλούκας ..και το αλκοόλ δεν είναι διέξοδος,
ούτε είναι γιατρειά να κάνεις τον βλαχοχωροφύλακα στα αντίπαλα αθλητικά νήματα και να ανεβάζεις πίεση..κακό στον εαυτό σου κάνεις
Να μην με ευχαριστήσεις που σου λέω ωμή την αλήθεια
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μην στεναχωριεσαι. Γονιος δεν ειναι αυτος που γεννάει το παιδι αλλα αυτος που το μεγαλωνει...πίνε να το ξεπεράσεις σοφέ γέροντα , πίνε να μας φλομώσεις στη λαλακία ότι οι γυναίκες διαλέγουν γονίδια ..
οι γυναίκες διαλέγουν πούτσα και αν είναι βουτυρομαλακάκος ο άντρας σαν κ σένα ,τον κερατώνουν ακόμη κ λεφτά να έχει που δεν έχεις ή ακόμη χειρότερα
τσιγκουνεύεσαι να χαλάσεις
Μη γίνεσαι λοιπόν αρνητής της πραγματικότητας όπως στη φάση με τον Σλούκας ..και το αλκοόλ δεν είναι διέξοδος,
ούτε είναι γιατρειά να κάνεις τον βλαχοχωροφύλακα στα αντίπαλα αθλητικά νήματα και να ανεβάζεις πίεση..κακό στον εαυτό σου κάνεις
Να μην με ευχαριστήσεις που σου λέω ωμή την αλήθεια
ο ναύτης δηλαδή ήρθε -έσπειρε-έφυγεΜην στεναχωριεσαι. Γονιος δεν ειναι αυτος που γεννάει το παιδι αλλα αυτος που το μεγαλωνει...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Στο δικο σου περιβολι. Εγω παιδια δεν εκανα και δεν μεγαλωσα παιδια.ο ναύτης δηλαδή ήρθε -έσπειρε-έφυγε
Μουνοπανο, ειτε το πιστευεις ειτε οχι, τη γυναικα που επιασες στα βρομοχερα σου, εχει πεθανει σε ηλικια 44 χρονων απο ανακοπη το καλοκαιρι του 2014. Μια κι εξω. Με φωναξανε και μου ειπανε οτι την βρηκαν μελανιασμενη αφου σπασανε τη πορτα. θα σε παω γαμιωντας.
Ειτε με πιστευεις ειτε οχι χτυπησες ευαισθητη φλεβα.
Ο,τι ιερο εχεις σου το εχω ηδη καταρραστει!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Αστον αδερφε! Δεν ξερει με ποιον χει μπλεξει. Θα μαθει.μουνοπανα βαζελες....μπουρδελο μυαλο εχετε με μεγαλο στομα ....παλιοτσολια
Και να πεις οτι τον προκαλεσα, δεν....
είσαι έτοιμος για το κουστουμάκι με τους ιμάντες στο Δαφνί γερομεθύστακαΣτο δικο σου περιβολι. Εγω παιδια δεν εκανα και δεν μεγαλωσα παιδια.
Μουνοπανο, ειτε το πιστευεις ειτε οχι, τη γυναικα που επιασες στα βορμοχερα σου, εχει πεθανει σε ηλικια 44 χρονων απο ανακοπη το καλοκαιρι του 2014. Μια κι εξω. Με φωναξανε και μου ειπανε οτι την βρηκαν μελανιασμενη. θα σε παω γαμιωντας.
Ειτε με πιστευεις ειτε οχι χτυπησες ευαισθητη φλεβα.
Ο,τι ιερο εχεις σου το εχω ηδη καταρραστει!
ήσουν καρατσεκαρισμένος μαλάκας αλλά μετά την 29ποντη ψωλιά του ΣΛΟΥΚΑΣ παραφρόνησες κερατούκλη
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Να σου συμπληρωσω την εικονα ....είσαι έτοιμος για το κουστουμάκι με τους ιμάντες στο Δαφνί γερομεθύστακα
ήσουν καρατσεκαρισμένος μαλάκας αλλά μετά την 29ποντη ψωλιά του ΣΛΟΥΚΑΣ παραφρόνησες κερατούκλη
Οταν την ειδα στο κουτι ηταν παραμορφωμενη και τρομαξα και να την γνωρισω.
Θα σε γαμησω μουνοπανο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K