Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ρε τύποι πράσινοι....
Γιατί παίζετε το παιχνίδι τους?
Γιατί μπλέκουμε το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο?
Άλλη κουβέντα το ένα και άλλη το άλλο.
2 τα δεδομένα.
1) ο Παναθηναικος κι ο πρόεδρος του αποστομώσε τους πάντες,αλλόθρησκους,ομοθρησκους(και εγώ τον κρίνω για την συμπεριφορά του)και αλλοδαπούς.Με ξεφτίλισμα...
2)Το Κονφεντερέϊσον είναι μια Ευρωπαϊκή κούπα,σε ενα ποδοσφαιρο τρομακτικά δυσκολο να διακριθείς.Πρεπει να βγάλουμε το καπέλο αντρικά.

:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ρε τρόμπα έγραψες ότι ο teaserman μπαίνει συνέχεια στο νήμα του γαύρου και ότι αυτό είναι κόμπλεξ και πόνος. Εσύ τι κάνεις εδώ λοιπόν;;;
Πάλι αυτογκόλ έβαλες ρε κακομοίρη. Και επειδή δεν έχεις να πεις τίποτα πετάς την μπάλα στην εξέδρα και με λες κότα για να πάει η κουβέντα στο αλληλοβρίσιμο γιατί σε έχω χιλιοταπώσει σε όλα τα ποστ.
Οχι πουτανάκι σου απάντησα και κάνεις ότι δεν το κατάλαβες.
Μήπως είσαι ΑΜΕΑ;;
Αν είσαι πες το να μην σε καραμουζιάζω. Τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα δεν τους κοροϊδεύω.
Έχω ευαισθησίες.
Ξανά διάβασε μαλακά, γαμημενε και ξεφτυλισμενε. Έγραψα ότι θέλει να μπαινει και δεν μπορεί. Γιατί δεν μπορείς γιατί έχει φάει μπαν στο εκεί μέσα ηλίθιε. Άνοιξε τα στραβά σου ΚΟΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΌΡΟΥ...

Ειπες την μαγική λέξη φιναλίστ. Αυτό είσαι μέχρι τώρα. Φιναλίστ. Μέχρι να γίνεις πρωταθλητής βλέπουμε....

Κοίτα πως έχει τωρα και ο teaserman θέλε να μπει στο γαυραδικο να ξημεροβραδιαζει αλλα δεν μπορεί και ξέμεινε σε εσάς.

Για να καταλάβεις τι εστί κόμπλεξ και πόνος.....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Θα τον κράζουμε τον ροπάο γιατί ξέρει από αθλητισμό γενικά,πιο πολύ απο τους περισσότερους,(νομίζω ήταν και αθλητής του στίβου κάποτε), οπότε είναι εμπαθής και κομπλεξικός....
Αν ήταν άσχετος κλαϊν,δεν θα μας ένοιαζε...
Δεν θέλω να πω παραπανω αλλα γνωριζω οτι εδω στο σαητ γραφουν τουλαχιστον δυο πρωην παικτες Α1 , ο ενας μαλιστα πρωτοκλασσατος.
προφανως δεν εχω καμμια σχεση, σε κοψιδια και μασα οτι θετε…

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
ενα μονο σχολιο-ερωτημα

σε ποιο θεσμο ,τριων ετων , εχει παει δις Ο ζμπαοκ στους 8?

στα προηγουμενα 60 χρονια που ηταν ο ζμπαοκ?
εκει που ηταν και οι λοιποι....κυριαρχοι στην Ευρωπη ,στον χλευασμο και στην απαξιωση σε ΟΛΟΥΣ τους θεσμους
Δεν ειναι τυχαιο που το ταβανι του Ευρωπαιου Ολυμπιακου ηταν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥς 8 του τσου-λου και τελος

Αποψη μου,επιτυχια του Γανυμηδη που το πηρε
Αποψη μου,μμικρος θεσμος με μικρες ομαδες (οπως ειναι ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ οι Ελληνικες)
Προβλεψη μου στα επομενα (δεκα?) χρονια θα το ξαναπαρει Ελληνικη ομαδα

Αντιληψη μου,τελικα οι "πορειες" σας πονουσαν πολυ και το κρυβατε βαθια μεσα σας
Στ αρχιδια μας ρε Βλάσση και εσύ . Αν το έχει σηκώσει ο Παναθηναϊκός ζητώ ο Παναθηναϊκός και μόνο ο ΠΑΟ στην Ευρώπη.
Αλλά το σήκωσε ο Ολυμπιακός. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΑΣ. ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ.

Σας γάμησε όλους ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Αν μείνει Ναν + Λορεντζο Μπραουν και Ιμπάκα,ξεφεύγει ο βάζελος.
Που το άκουσες αυτό?
Για Μότλει ξέρω....
Οι άλλοι 2 παιχταράδες αλλά είναι μεγάλοι, 34ρηδες.
Ο Ιμπάκα χάνει 1/3 ματς μέσα στην χρονιά άμα δεις....
Ίσως άμα δεν βρει άλλους να παρει αυτούς.Θα παιξει ρολο τι θα γίνει με τον Μίσιτς.
Ο Λορέντζο νομίζω είναι κοντά σε Ρεαλ.

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Ρε μουνoπανο @RETRO ειπες να παρω μπουλο απο το μνημα σας;
δεν σε πιανει εσενα τύπε. εκτος του οτι ανεβάζεις την τηλεθέαση , θα σε χρειαστούμε για εξτρα ποιοτικο σκουπιδιασμα στο επομενο μιστερ μαλακα τα χριστουγεννα που ερχονται πρωτα ο θεος να μαστε καλα. :coffee:

πρεπει να γινει κατι ομως με το συμπαθή μεσήλικα ζεμπου. ειναι ενα βημα απο το ξεκινησει να γραφει οπως κλοζερ/λακαρος με μπολντ , αλλαγη γραμματοσειράς καθε λιγες λέξεις κλπ. :undecided::undecided::undecided:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Δεν θέλω να πω παραπανω αλλα γνωριζω οτι εδω στο σαητ γραφουν τουλαχιστον δυο πρωην παικτες Α1 , ο ενας μαλιστα πρωτοκλασσατος.
προφανως δεν εχω καμμια σχεση, σε κοψιδια και μασα οτι θετε…
Τον έναν τον ξέρω και εγώ...
:sunglasses:
Μην ρωτήσει κανείς,δεν θα πάρει απάντηση.
Τον δεύτερο ποιόν να λες ρε τύπε....
:think:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
δεν σε πιανει εσενα τύπε. εκτος του οτι ανεβάζεις την τηλεθέαση , θα σε χρειαστούμε για εξτρα ποιοτικο σκουπιδιασμα στο επομενο μιστερ μαλακα τα χριστουγεννα που ερχονται πρωτα ο θεος να μαστε καλα. :coffee:

πρεπει να γινει κατι ομως με το συμπαθή μεσήλικα ζεμπου. ειναι ενα βημα απο το ξεκινησει να γραφει οπως κλοζερ/λακαρος με μπολντ , αλλαγη γραμματοσειράς καθε λιγες λέξεις κλπ. :undecided::undecided::undecided:
Προσπαθώ να αγειασω και δεν με αφήνουν ρε συ. Ρε τι μαλακές είναι τούτοι;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Τον έναν τον ξέρω και εγώ...
:sunglasses:
Μην ρωτήσει κανείς,δεν θα πάρει απάντηση.
Τον δεύτερο ποιόν να λες ρε τύπε....
:think:
Προφανως δεν δινουμε ονοματα ουτε κατα προσεγγιση.
απο αυτα που γραφεις παντως ανεβαινουμε μαλλον στους τρεις.
Αλλοι δυο και κανουμε πενταδα.:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Χελ είναι αρχηγός τύπε.
Μορφωμένος αλλά και σκουπιδιάρης μπουστόγαυρος Ιχθυόσκαλα χαλαρά.
Μίστερ μαλάκας έχει κλειδώσει από τώρα....
1.02 δίνει....

:confused::confused::confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Που το άκουσες αυτό?
Για Μότλει ξέρω....
Οι άλλοι 2 παιχταράδες αλλά είναι μεγάλοι, 34ρηδες.
Ο Ιμπάκα χάνει 1/3 ματς μέσα στην χρονιά άμα δεις....
Ίσως άμα δεν βρει άλλους νανπαρει αυτούς.Θα παιξειβρολο τι θα γίνει με τον Μίσιτς.
Ο Λορέντζο νομίζω είναι κοντά σε Ρεαλ.

Για ρεζέρβα του Λεσορ καλος δεν είναι;Απ'το τίποτα που είχατε φέτος

Η Ρεαλ νομιζω αποσυρθηκε για Λορεντζο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
:coffee:
έτσι.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ρε τύποι πράσινοι....
Γιατί παίζετε το παιχνίδι τους?
Γιατί μπλέκουμε το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο?
Άλλη κουβέντα το ένα και άλλη το άλλο.
2 τα δεδομένα.
1) ο Παναθηναικος κι ο πρόεδρος του αποστομώσε τους πάντες,αλλόθρησκους,ομοθρησκους(και εγώ τον κρίνω για την συμπεριφορά του)και αλλοδαπούς.Με ξεφτίλισμα...
2)Το Κονφεντερέϊσον είναι μια Ευρωπαϊκή κούπα,σε ενα ποδοσφαιρο τρομακτικά δυσκολο να διακριθείς.Πρεπει να βγάλουμε το καπέλο αντρικά.

:hi:
Του Τρακη δεν του βγήκε αμέσως αλλά στην πορεία
Παιχνίδι με παιχνίδι. Το καλό είναι ότι η κερκίδα δεν ζαλίσε αρχιδια ειδικά στην αρχή που έπεσε φαπα στο σούπερ καπ. Μετά χάθηκε και το κύπελλο. Και πάλι δεν βγάλατε κιχ. Και καλως πράξατε. Στο φινάλε για τίποτα δεν πηγαίνατε στην ουσία. Το μπουρδέλο να ξανά γίνει ομάδα σας ένοιαζε. Έκατσε καλά, ήτανε και το πρεστίζ πήρατε ευρωκουπα
Δεν αντέξαμε εμείς, πιαστηκανε και μαλακές πήρατε και άλλη.
Χαλάλι του και ας είναι μαλακας ο Τρακης

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Στ αρχιδια μας ρε Βλάσση και εσύ . Αν το έχει σηκώσει ο Παναθηναϊκός ζητώ ο Παναθηναϊκός και μόνο ο ΠΑΟ στην Ευρώπη.
Αλλά το σήκωσε ο Ολυμπιακός. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΑΣ. ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ.

Σας γάμησε όλους ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.
Παλι νευρακια?
Γιατι?
Αφου μας το σηκωσες?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Παλι νευρακια?
Γιατι?
Αφου μας το σηκωσες?
Άκου Βλάσση. Εγώ την χάρη μονά ζυγά δικά σας το ψέμα που ζεις και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι ανώτερη η ομαδα σου δεν θα σας την κάνω . Οι τελικοί χωρίς κούπα δεν μετράνε. Αν μετράνε τότε να μετρήσουμε και τα φ4 του Ολυμπιακου τους τελικούς.

Δεύτερη είναι η ομαδουλα σου στη μπαλα. Τέτοια ομάδα υποστηρίζεις. Δεν είναι ανώτερη του Ολυμπιακού και άμα το αντεχεις. Το μονα ζυγά δικά σας βάλτε το στο κωλο σας.

Τώρα τα σας τα σηκώσαμε και τέτοια Βάλτα στον ΚΩΛΟ σου. Και αν δεν σου αρέσει όχι μόνο την καλημέρα αλλά και την καλησπέρα και την καληνύχτα να μου κόψεις. Άντε με το κωλοχανειο που εχετε για ομάδα.

Αυτό είναι το παναθηναικακι Σου κωλοχανειο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Του Τρακη δεν του βγήκε αμέσως αλλά στην πορεία
Παιχνίδι με παιχνίδι. Το καλό είναι ότι η κερκίδα δεν ζαλίσε αρχιδια ειδικά στην αρχή που έπεσε φαπα στο σούπερ καπ. Μετά χάθηκε και το κύπελλο. Και πάλι δεν βγάλατε κιχ. Και καλως πράξατε. Στο φινάλε για τίποτα δεν πηγαίνατε στην ουσία. Το μπουρδέλο να ξανά γίνει ομάδα σας ένοιαζε. Έκατσε καλά, ήτανε και το πρεστίζ πήρατε ευρωκουπα
Δεν αντέξαμε εμείς, πιαστηκανε και μαλακές πήρατε και άλλη.
Χαλάλι του και ας είναι μαλακας ο Τρακης

Άκου Βλάσση. Εγώ την χάρη μονά ζυγά δικά σας το ψέμα που ζεις και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι ανώτερη η ομαδα σου δεν θα σας την κάνω . Οι τελικοί χωρίς κούπα δεν μετράνε. Αν μετράνε τότε να μετρήσουμε και τα φ4 του Ολυμπιακου τους τελικούς.

Δεύτερη είναι η ομαδουλα σου στη μπαλα. Τέτοια ομάδα υποστηρίζεις. Δεν είναι ανώτερη του Ολυμπιακού και άμα το αντεχειςμ Το μονα ζυγά δικά σας βάλτε το στο κωλο σας.

Τώρα τα σας τα σηκώσαμε και τέτοια Βάλτα στον ΚΩΛΟ σου. Και αν δεν σου αρέσει όχι μόνο την καλημέρα αλλά και την καλησπέρα και την καληνύχτα να μου κόψεις. Άντε με το κωλοχανειο που εχετε για ομάδα.

Αυτό είναι το παναρηναικακι Σου κωλοχανειο
Αφου την πας εκει την κουβεντα λοιπον
Τραβα στο μπουρδελονημα σου και κλαψε μαζι με τις αλλες ξεκωλιασμενες Τρουμπαιες
Ξεστραβωσου κρετινε και δες το "μεγαλειο" του Ολυμπιακου σου,του μεγαλυτερου βοθρου του συμπαντος
Αλλα προβατα ειστε μια ζωη και οι κτηνοβατες σας σας θελουνε χορτατα
Οσο για το τι βαζει εκαστος στον κωλο του......
Για μενα κανε υποθεσεις, εσυ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ (κι απ οτι φαινεται σ ετσουξεεεε)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Για ρεζέρβα του Λεσορ καλος δεν είναι;Απ'το τίποτα που είχατε φέτος

Η Ρεαλ νομιζω αποσυρθηκε για Λορεντζο.
Ελα ρε,τον ήθελαν δυνατά...Και το Μιλάνο τον θέλει...
Μόνο καλός ο Ιμπάκα?
Έχει και σουτάκι καλό,πάντα μου άρεσε σαν παίκτης.
Είναι και καλό παιδί .
Δεν θα έχει θέμα αν παίζει 18-22 λεπτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom