πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.640
- Πόντοι
- 12.056
χύνω ακατάπαυστα σαν ελέφαντας ένα πράμα
χύνω ακατάπαυστα σαν ελέφαντας ένα πράμα
Βλάσση ξέρεις πόση αξία έχει η κουβέντα ενός μέσου βαζελου; Εκεί ανήκεις και εσύ.Αφου την πας εκει την κουβεντα λοιπον
Τραβα στο μπουρδελονημα σου και κλαψε μαζι με τις αλλες ξεκωλιασμενες Τρουμπαιες
Ξεστραβωσου κρετινε και δες το "μεγαλειο" του Ολυμπιακου σου,του μεγαλυτερου βοθρου του συμπαντος
Αλλα προβατα ειστε μια ζωη και οι κτηνοβατες σας σας θελουνε χορτατα
Οσο για το τι βαζει εκαστος στον κωλο του......
Για μενα κανε υποθεσεις, εσυ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ (κι απ οτι φαινεται σ ετσουξεεεε)
Εσύ λοιπόν θέλεις και μπορείς να μπαίνεις στο νήμα μας.Ξανά διάβασε μαλακά, γαμημενε και ξεφτυλισμενε. Έγραψα ότι θέλει να μπαινει και δεν μπορεί. Γιατί δεν μπορείς γιατί έχει φάει μπαν στο εκεί μέσα ηλίθιε. Άνοιξε τα στραβά σου ΚΟΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΌΡΟΥ...
ήταν υπέρμετρα σαδιστικό το στόρυ , ούτε σε χόλυγουντ τέτοιο analγητο σενάριο
Θα μου κλάσεις όπως μου εκλασες τα αρχιδια. Δεν ξέρει να και αλλη δουλειά ένας βαζελος σας εσέναΕσύ λοιπόν θέλεις και μπορείς να μπαίνεις στο νήμα μας.
Πόσο κομπλεξ και πόνος. Το τσούξιμο δεν λέει να σταματήσει.
Μείνε να σε γλενταω ζουμπουρλούδικο ναυτάκι.
Πονάς αλλά σ'αρέσει.
Συμφωνώ ρε μαν αλλά και οι γαυροι δεν θα δηλώνουν ότι τους συμφέρει. Πρωταθλητής Ευρώπης για φέτος στο ποδόσφαιρο είναι η Ρεάλ πως να το κάνουμε. Δεν θα δηλώνουν πρωταθλητές Ευρώπης τα σουργελα. Κάτοχοι Κονφερενς είναι. Δεν το αρνήθηκε κανείς. Αυτό που απαξίωνε ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ και ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.Ρε τύποι πράσινοι....
Γιατί παίζετε το παιχνίδι τους?
Γιατί μπλέκουμε το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο?
Άλλη κουβέντα το ένα και άλλη το άλλο.
2 τα δεδομένα.
1) ο Παναθηναικος κι ο πρόεδρος του αποστομώσε τους πάντες,αλλόθρησκους,ομοθρησκους(και εγώ τον κρίνω για την συμπεριφορά του)και αλλοδαπούς.Με ξεφτίλισμα...
2)Το Κονφεντερέϊσον είναι μια Ευρωπαϊκή κούπα,σε ενα ποδοσφαιρο τρομακτικά δυσκολο να διακριθείς.Πρεπει να βγάλουμε το καπέλο αντρικά.
Άλλοι μας τα εκλασαν ☘☘Θα μου κλάσεις όπως μου εκλασες τα αρχιδια. Δεν ξέρει να και αλλη δουλειά ένας βαζελος σας εσένα
Επιτέλους ξεστραβωθηκες.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός και μάλιστα σε δύο διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι.Συμφωνώ ρε μαν αλλά και οι γαυροι δεν θα δηλώνουν ότι τους συμφέρει. Πρωταθλητής Ευρώπης για φέτος στο ποδόσφαιρο είναι η Ρεάλ πως να το κάνουμε. Δεν θα δηλώνουν πρωταθλητές Ευρώπης τα σουργελα. Κάτοχοι Κονφερενς είναι. Δεν το αρνήθηκε κανείς. Αυτό που απαξίωνε ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ και ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.
Εκεί που φτύναν γλείφουν. Αλλά δεν είναι κωλοτούμπες. ΟΧΙ
Συγνώμη αλλά ο Αταμάν είναι μουσουλμάνος.παρακαλω κρατηστε ενα επιπεδο ....το σοδομισμο δεν τον δεχεται η θρησκεια μας και το νημα αν μη τι αλλο ειναι χριστιανικο
ειπαμε αυτος ειναι αντιχριστος ...αλλα το κωλοπαιδο ο σλουκας δεν ντραπηκεΣυγνώμη αλλά ο Αταμάν είναι μουσουλμάνος.
Αυτός φταίει.
Πρωταθλητής Ευρώπης στις πίπες είναι. Και μαζί κι εσύ μωρή Λάουρα.Σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός και μάλιστα σε δύο διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι.
Η Ρεάλ. Η Αταλάντα τι είναι; Α, ξέχασα ούτε το ,europa έχει αξία.
Πες το πουλάκι μου ότι είσαι ηλίθιος και μαλακας μαζί.
Κουλα, πολύ κωλόπαιδο ο Σλούκαςειπαμε αυτος ειναι αντιχριστος ...αλλα το κωλοπαιδο ο σλουκας δεν ντραπηκε
Σλούκας mvp ευρωπαικού , mvp τελικού 29 ψωλιές...είναι δαίμονας με τρία πόδια (666)ειπαμε αυτος ειναι αντιχριστος ...αλλα το κωλοπαιδο ο σλουκας δεν ντραπηκε
μα τον μλκ ολη την χρονια τον ειχε λιωσει στην μαλακια και προχθες βρηκε να πηδηξει χωρις καποτα και fantaΣλούκας mvp ευρωπαικού , mvp τελικού 29 ψωλιές...είναι δαίμονας με τρία πόδια (666)
Τυπε να το ξεκινησουμε απο τωρα αμα ειναι με κουακ κουακ κουαλιφικεσιον και καρνεσιον ραουντ με τα λιμα της μαλακιας που θελουν να μπουν στους ομιλους....βαριεμαι αφορητα οπως καταλαβαινεις.δεν σε πιανει εσενα τύπε. εκτος του οτι ανεβάζεις την τηλεθέαση , θα σε χρειαστούμε για εξτρα ποιοτικο σκουπιδιασμα στο επομενο μιστερ μαλακα τα χριστουγεννα που ερχονται πρωτα ο θεος να μαστε καλα.
πρεπει να γινει κατι ομως με το συμπαθή μεσήλικα ζεμπου. ειναι ενα βημα απο το ξεκινησει να γραφει οπως κλοζερ/λακαρος με μπολντ , αλλαγη γραμματοσειράς καθε λιγες λέξεις κλπ.
Το ιδιο λεμε...δεν γαμας ουτε με αιτηση, τι συφιλη να παθεις....δεν εχω πάθει και συφιλη τυπε, δεν βγαινω στους δρομους να το βροντοφωναζω
ο ιμπακα παει για ρεαλΕλα ρε,τον ήθελαν δυνατά...Και το Μιλάνο τον θέλει...
Μόνο καλός ο Ιμπάκα?
Έχει και σουτάκι καλό,πάντα μου άρεσε σαν παίκτης.
Είναι και καλό παιδί .
Δεν θα έχει θέμα αν παίζει 18-22 λεπτά.