Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
εχω χασει ολο το ματς της Πορτογαλιας εξ’ αιτιας σου.
και μονο γι’ αυτο θα σε παω τραινο μετα ( μπορει και αυριο γιατι σε..βαρεθηκα).
Α, ειναι σοβαρά τα πραγματα. Και ειμαι σε διακοπες ρε τυπε. Αλλιως θα σου εκανα παρεα....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.393
Πόντοι
10.446
Ευχαριστω τυπε μου, προσπαθω να εξηγησω στους αγαπημενους φιλους του γαυρου οτι πρεπει να ξεπερασουν τα ζητηματακια τους.
ειναι οι καλυτεροι των τριτοτεταρτων της Ευρωπης, ολων εκεινων των πικραμενων που ο τελευταιος τιτλος που ειδαν στα πρωταθληματα τους ηταν σε ετος με τον ασσο μπροστα.
πρωτοι των απελπισμενων λοιπον οι γαυροι,των αποκληρων, των wannabes, των not good enough.
Αυτο μαλλιστα.
Ρωταει χαιρεκακα ο φιλτατος ψυχαναγκαστικος τυπος @raopau :«εχετε κερδισει εσεις τετοιο Ευρωπαϊκο τιτλο?»
Απαντηση « οχι τυπε! Δεν εχουμε βγει πρωταθλητές των τριτοτεταρτων Ευρωπης. Λυπουμεθα που δεν συμμετεχουμε στο μαρτυριο σου».
Δεν παμε για τριτοτεταρτοι, δυστυχως δεν εχουμε την ιδια στοχευση φιλοι Ολυμπιακοι.
Ο καθεις εφ ω εταχθη.
Θελετε να βγαινετε τριτοτεταρτοι? Εδω ειμαστε να σας βοηθησουμε!
ο αλλος ο @Zebu εχει κοψει καπιστρι, ανοιξε τη συλλογη απο τις εικονες που εχει κατεβασει για τα κοπρολαγνα του βιτσια και τις ποσταρει εδω με υπερηφανεια.
θελεις χεσιμο τυπε? Να σε χεσουμε και σενα, χατηρια δεν χαλαμε, ιδιαιτέρως σε πελατες επιπεδου πρωταθλητών παρηγοριας Ευρωπης.
θα βγει τωρα ο @raopau , θα ανοιξει τα παδικα του αλμπουμ που τα εχει κρυψει κατω απο το νυφικο κρεββατι να μην τα βρει η πενθερα του, και θα μας βγαλει κατι απιθανα στατιστικα για να πεισει οτι ο γαυρος ειναι ανωτερος.
Σαν το Τσακωνα στο « μαθε παιδι μου γραμματα» που εψαχνε που πηγαν 6 χρονια της ζωης του.
Ας ειναι.
Μονο στοργη και προδερμ στα φιλαρακια του πρωταθλητη παρηγοριας.
το προδερμ φυσικα στο …πωπουδακι.
:confused:
Ε τωρα κι εσυ υπερβαλεις... Εχει δικιο ο @raopau....στη βαθμολογια της Uefa της δεκαετιας ειστε εκτος κατοσταδας... Μετα το 150......Μαζι με την αεκ... Ο γαυρος ειναι καπου στο 45.....αν στοχευετε να πατε ψηλα θα σας παρει πολυ χρονο γιατι ξεκινατε απο πολυ χαμηλα.....

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.070
Πόντοι
4.496
Ευχαριστω τυπε μου, προσπαθω να εξηγησω στους αγαπημενους φιλους του γαυρου οτι πρεπει να ξεπερασουν τα ζητηματακια τους.
ειναι οι καλυτεροι των τριτοτεταρτων της Ευρωπης, ολων εκεινων των πικραμενων που ο τελευταιος τιτλος που ειδαν στα πρωταθληματα τους ηταν σε ετος με τον ασσο μπροστα.
πρωτοι των απελπισμενων λοιπον οι γαυροι,των αποκληρων, των wannabes, των not good enough.
Αυτο μαλλιστα.
Ρωταει χαιρεκακα ο φιλτατος ψυχαναγκαστικος τυπος @raopau :«εχετε κερδισει εσεις τετοιο Ευρωπαϊκο τιτλο?»
Απαντηση « οχι τυπε! Δεν εχουμε βγει πρωταθλητές των τριτοτεταρτων Ευρωπης. Λυπουμεθα που δεν συμμετεχουμε στο μαρτυριο σου».
Δεν παμε για τριτοτεταρτοι, δυστυχως δεν εχουμε την ιδια στοχευση φιλοι Ολυμπιακοι.
Ο καθεις εφ ω εταχθη.
ο αλλος ο @Zebu εχει κοψει καπιστρι, ανοιξε τη συλλογη απο τις εικονες που εχει κατεβασει για τα κοπρολαγνα του βιτσια και τις ποσταρει εδω με υπερηφανεια.
θελεις χεσιμο τυπε? Να σε χεσουμε και σενα, χατηρια δεν χαλαμε, ιδιαιτέρως σε πελατες επιπεδου πρωταθλητών παρηγοριας Ευρωπης.
θα βγει τωρα ο @raopau , θα ανοιξει τα παδικα του αλμπουμ που τα εχει κρυψει κατω απο το νυφικο κρεββατι να μην τα βρει η πενθερα του, και θα μας βγαλει κατι απιθανα στατιστικα για να πεισει οτι ο γαυρος ειναι ανωτερος.
Σαν το Τσακωνα στο « μαθε παιδι μου γραμματα» που εψαχνε που πηγαν 6 χρονια της ζωης του.
Ας ειναι.
τι μαλακια αγραψες?????....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.979
Πόντοι
2.306
Ε τωρα κι εσυ υπερβαλεις... Εχει δικιο ο @raopau....στη βαθμολογια της Uefa της δεκαετιας ειστε εκτος κατοσταδας... Μετα το 150......Μαζι με την αεκ... Ο γαυρος ειναι καπου στο 45.....αν στοχευετε να πατε ψηλα θα σας παρει πολυ χρονο γιατι ξεκινατε απο πολυ χαμηλα.....
Ειμαι ΑΕΚ τυπε , κανω αγροτικο εδω στου βαζελου γιατι δεν μ’ αφηνουν τ’ αλλα παιδακια να παιξω στη παιδικη χαρα του γαυρου, φοβουνται μην σας μαγαρίσω το νημα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
τι μαλακια αγραψες?????....χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα θα μου λειψει ο τυπος! Κριμα. :(:(:(

Θα απέχω από την παρακολούθηση...δεν μαθαίνουμε και τίποτα από δω....έτσι και αλλιώς τους βιασαμε φέτος με όλους πια τους τρόπους....έως τον επόμενο βιασμό τους....για χαμπιμπι

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.070
Πόντοι
4.496
Μονο αληθειες τυπε, εγω κι η Ζηνα:confused:
ελα πες την αληθεια...το καταλαβες και εσυ οτι εγραψες μαλακια....και εισαι και Αεκ???.......ακομα χειροτερα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....θα παρακαλατε να σας ειχε παρει ο Μπομπ Κοζωνης!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.979
Πόντοι
2.306
ελα πες την αληθεια...το καταλαβες και εσυ οτι εγραψες μαλακια....και εισαι και Αεκ???.......ακομα χειροτερα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....θα παρακαλατε να σας ειχε παρει ο Μπομπ Κοζωνης!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
Μας πηρε ο κουμπαρος ο Ηλιοπουλος τυπε, μπήκαμε κι εμεις πλεον στα αδυτα της Κοζα Νοστρα.
τωρα αμα δεν εχεις χιουμορ δεν φταιω εγω τυπε, ειναι σαν αυτο που λετε οι γαυροι οτι ο Μαρινακης βαζει λεφτα στον Ολυμπιακο, δεν βγαζει.
αυτο κι αν ειναι αστειο.:2funny::2funny::2funny:
η μεγσλη πλακα ειναι οτι εσεις οι γαύροι το πιστευετε:2funny::2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
Εσενα σου λειπουν πολλα, εγω ειμαι το μικροτερο προβλημα σου.
images (4).jpeg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
Φιλε, μια χαρη μονο! Βαρα τον και εγω μαζι σου. Χτυπα γερα. Αλλα μην του ρίχνεις στο κεφάλι, σε παρακαλω. Δεν κανει, θα μεινει τελειως φυτο ρε συ.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.070
Πόντοι
4.496
Μας πηρε ο κουμπαρος ο Ηλιοπουλος τυπε, μπήκαμε κι εμεις πλεον στα αδυτα της Κοζα Νοστρα.
τωρα αμα δεν εχεις χιουμορ δεν φταιω εγω τυπε, ειναι σαν αυτο που λετε οι γαυροι οτι ο Μαρινακης βαζει λεφτα στον Ολυμπιακο, δεν βγαζει.
αυτο κι αν ειναι αστειο.:2funny::2funny::2funny:
η μεγσλη πλακα ειναι οτι εσεις οι γαύροι το πιστευετε:2funny::2funny::2funny:
ναι ρε μαν !!!!!!!!....................η Αεκ ειναι ιδεα!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχαχαχαχχααχχαχααχα

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.070
Πόντοι
4.496
Φιλε, μια χαρη μονο! Βαρα τον και εγω μαζι σου. Χτυπα γερα. Αλλα μην του ρίχνεις στο κεφάλι, σε παρακαλω. Δεν κανει, θα μεινει τελειως φυτο ρε συ.
χαβαλε κανουμε στα Αεκακια μωρε να γελασουμε λιγο!!!!!!!! δεν ειναι να τους μιλας σοβαρα...............

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.979
Πόντοι
2.306

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
Αυτο μαλλιστα.
Ο καθεις εφ ω εταχθη.
Ας ειναι.
Εντάξει δεν έχουμε ζήσει τέτοιες χαρές ένα μιλκομπουκαλο σηκώσαμε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.979
Πόντοι
2.306
Εντάξει δεν έχουμε ζήσει τέτοιες χαρές ένα μιλκομπουκαλο σηκώσαμε
Δεν θα μπορουσατε τυπε.
ολο και κανενα ΠΑΣΟΚ θα βρισκοταν να σας εσωζε…οπως και σας εσωσε.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom