Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Ήρθε και νέος μαλακας στην παρέα. Έτσι να μαζευεστε πολλοί.

Όσο το υποτιματε τόσο μεγαλύτερη αξία έχει είναι βαρυς ο πονος να έχει ο ένας και ο άλλος όχι. Δικό σας.

Η ζήλια μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναίσθημα που εμφανίζεται όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς πλούτου, ικανοτήτων, ή ταλέντου, ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του. Σε αυτήν την περίπτωση η ζήλια εκδηλώνεται ως η επιμονή του ανθρώπου να αποκτήσει κάτι που έχει ο συνάνθρωπός του, ή, αν δε μπορεί να το αποκτήσει ο ίδιος, εύχεται (και συνήθως προσπαθεί να καταφέρει) να μην το έχει ούτε ο συνάνθρωπός του. Άλλοτε προσπαθεί να αποδείξει σαν απαξία την αξία του άλλου ατόμου σε κάποιον τομέα, ώστε να νιώσει επαρκής. Το συναίσθημα αυτό αρκετά συχνά αγγίζει τα όρια της εμμονής. Παρά το γεγονός ότι σε αυτούς που ζηλεύουν, η ένταση και ο θυμός είναι στο επίκεντρο, η ζήλια, συνήθως, πηγάζει από αίσθημα αδυναμίας και όχι ισχύος. Καταστάσεις, οι οποίες προκαλούν ζήλια είναι πιθανό να οδηγήσουν και σε φθόνο. [1] Ο φθόνος χαρακτηρίζεται από συναισθήματα κατωτερότητας, λαχτάρας, δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας του συναισθήματος. Η ζήλια χαρακτηρίζεται από φόβο απώλειας, δυσπιστία, άγχος και θυμό.[1] Η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες συννεφιασμένης συνύπαρξης στους εργασιακούς και οικογενειακούς χώρους και δεν είναι πάντοτε εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Στο επόμενο μάθημα θα μιλήσουμε για τον πόνο της ψυχής.
Μπορεις και κανεις κοπι παστε?
εσυ βελτιωνεσαι…
το διαβασες καθολου?
Να αρχισεις να μαθαινεις και τιποτα.

δεν υποτιμαμε τιποτα.
Ειστε πρωταθλητες κυπέλλου συνεδριων Ευρωπης, μαγκια σας και μπραβο σας!

:confused:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.561
Πόντοι
32.478
Ήρθε και νέος μαλακας στην παρέα. Έτσι να μαζευεστε πολλοί.

Όσο το υποτιματε τόσο μεγαλύτερη αξία έχει είναι βαρυς ο πονος να έχει ο ένας και ο άλλος όχι. Δικό σας.

Η ζήλια μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναίσθημα που εμφανίζεται όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς πλούτου, ικανοτήτων, ή ταλέντου, ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του. Σε αυτήν την περίπτωση η ζήλια εκδηλώνεται ως η επιμονή του ανθρώπου να αποκτήσει κάτι που έχει ο συνάνθρωπός του, ή, αν δε μπορεί να το αποκτήσει ο ίδιος, εύχεται (και συνήθως προσπαθεί να καταφέρει) να μην το έχει ούτε ο συνάνθρωπός του. Άλλοτε προσπαθεί να αποδείξει σαν απαξία την αξία του άλλου ατόμου σε κάποιον τομέα, ώστε να νιώσει επαρκής. Το συναίσθημα αυτό αρκετά συχνά αγγίζει τα όρια της εμμονής. Παρά το γεγονός ότι σε αυτούς που ζηλεύουν, η ένταση και ο θυμός είναι στο επίκεντρο, η ζήλια, συνήθως, πηγάζει από αίσθημα αδυναμίας και όχι ισχύος. Καταστάσεις, οι οποίες προκαλούν ζήλια είναι πιθανό να οδηγήσουν και σε φθόνο. [1] Ο φθόνος χαρακτηρίζεται από συναισθήματα κατωτερότητας, λαχτάρας, δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας του συναισθήματος. Η ζήλια χαρακτηρίζεται από φόβο απώλειας, δυσπιστία, άγχος και θυμό.[1] Η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες συννεφιασμένης συνύπαρξης στους εργασιακούς και οικογενειακούς χώρους και δεν είναι πάντοτε εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Στο επόμενο μάθημα θα μιλήσουμε για τον πόνο της ψυχής.
Τυπε συμφωνώ απόλυτα. Όλα αυτά περιγράφουν την αφεντομουτσουνάρα σου. Κάτι σαν προσωπογραφια μου μοιάζει. Δεν μπαίνω στο νήμα του γαύρου γιατί τους έχω γραμμένους στην καραπουτσακλαρα μου.
Τους απαξιώ και τους κατουράω. Εσύ είσαι όλη μέρα εδώ και μας ζαλίζεις την ψωλάρα.
Μόνος σου ξεφτλιζεσαι αλλά σε παραδέχομαι ρε μπαγάσα.
Το κάνεις πολύ καλά.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Τυπε συμφωνώ απόλυτα. Όλα αυτά περιγράφουν την αφεντομουτσουνάρα σου. Κάτι σαν προσωπογραφια μου μοιάζει. Δεν μπαίνω στο νήμα του γαύρου γιατί τους έχω γραμμένους στην καραπουτσακλαρα μου.
Τους απαξιώ και τους κατουράω. Εσύ είσαι όλη μέρα εδώ και μας ζαλίζεις την ψωλάρα.
Μόνος σου ξεφτλιζεσαι αλλά σε παραδέχομαι ρε μπαγάσα.
Το κάνεις πολύ καλά.
Είμαι σε αυτό το νήμα γιατί μπορώ. Εσύ μπορείς να μπεις στο γαυραδικο ή φοβασαι μπας και γίνεις teaserman ο Αθηναίος, ο σλευερ, ο μαξιμιλιεν μπαίνουν και δεν τους πειράζει κάνεις. Δεν λένε μαλακίες βλέπεις.

Κοίτα ξανά λέω τον teaserman πως κατάντησε θέλει να τα πει στο γαυραδικο και δεν μπορει δεν έχει να πει κάτι για την δικιά του ομάδα.βτι να πει άλλωστε για την ντροπή της προφυγιας. Από μικρή πουτανα είναι.

Που μας το παίζεις και υπεράνω μαλακομανιακ. Κότα είσαι

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
εχεις παρει καποιον ευρωπαικο τιτλο απο τους 4ους,5ους,6ους,28ους της ευρωπης????
εναν τιτλο δικο σου δειξε μου και ας ειναι με τους 30ους της ευρωπης...
κλαψε τωρα......
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
δεν εχω πάθει και συφιλη τυπε, δεν βγαινω στους δρομους να το βροντοφωναζω

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.561
Πόντοι
32.478
Κοίτα πως έχει τωρα και ο teaserman θέλε να μπει στο γαυραδικο να ξημεροβραδιαζει αλλα δεν μπορεί και ξέμεινε σε εσάς.

Για να καταλάβεις τι εστί κόμπλεξ και πόνος.....
Όσοι ξημεροβραδιάζονται στο νήμα του Παναθηναικου χωρίς να είναι οι ίδιοι είναι κομπλεξικοί και πονάνε .
Πολύ καλά τα λες, το καταλαβαίνω απόλυτα. Ο απόλυτος αυτοεξευτελισμός, σου βγάζω το καπέλο.

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
ρε μεγαλε εκρινα την κατασταση 1 οκτωβριου...ειχαν ηδη ξεκινησει τα επισημα ματς...δεν εκρινα τον βαζελο στις 1 ιουλιου...δηλαδη αν μετα τον ναν, φερνατε και τον ντονσιτς τον γεναρη, θα επρεπε παλι να επιφυλαχτω????

και εννοειται οτι ισχυει ο,τι εγραψα...ενα τσιρκο ησασταν...ειχατε δωσει 1 τσουβαλι λεφτα και φτιαξατε ομαδα με 2 παιχτες (σλουκα + λεσορ)....
γελαει ο κοσμος με την αμυντικη βελτιωση, τον χουαντσο και τον γκραντ...εβαζε ο ναν 30 ποντους σε καθε ματς...επαιζε μονος του απεναντι σε ομαδες οπως η μακαμπι και ο ολυμπιακος, αλλα ενταξει εβαζε και ενα κρισιμο τριποντο ο γκραντ....βεβαια αν δεν ηταν ο ναν, το τριποντο του γκραντ θα μειωνε απλα την διαφορα στους -15 ποντους...

υγ : παντως δεν καταλαβαινω γιατι εχετε φαει τοσο κολλημα οταν σας μιλαμε με τον ναν....παιχτης σας ειναι και μπραβο που τον πηρατε....δεν χρειαζεται να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι και χωρις ναν, θα περνουσατε την μακαμπι σε 5 ματς ή εμας στο σεφ στο προηγουμενο ματς...
εχω καταλαβει οτι εισαι μαλακας και τερμα εγωιστης αλλα με αυτο το ποστ μου εσπασες τις μπαλες μαλακα
που προσπαθεις μετα τις οπαδικες αρχιδιες που ελεγες , να δικαιολογησεις τον εαυτο σου.
λοιπον...
ποιος σοβαρος ρε ηλιθιε που το παιζεις και γνωστης μπαινει να κρινει και να βρισει μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 11
ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μετα απο τα 2 πρωτα ματς της σεζον???
και που μαλιστα παιζει λογω ατυχιας μεχρι 6 οκτωβριου 2 ματς με τον γαυρο που ειναι μια ιδια και ετοιμη ομαδα τα
τελευταια 2 χρονια???και την στιγμη που εχεις ακουσει κιολας οτι εχει βγει ηδη στην αγορα με 2 μυρια στην τσεπη
και ψαχνει βαρβατο σκορερ?
τι μαλακιες εχεις γραψει τοτε για τον γκραντ , για το που παμε με τον λεσορ που ειναι μονο 2,06
για τον χουαντσο και την ιωαννα και για τον σλουκα που δεν μπορει...
σε ολα που ειπες βγηκες τερμα μαλακας και ξεφτιλιστηκες μεσω μαξιμιλιεν που σε εψαξε και σε εβγαλε καραμουζα
εδω μεσα οπως και πολλους αλλους μαλακες γαυρους σαν εσενα που βιασκηκαν και τελικα ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΑΜΕ.
οσο για τον ναν ναι ειναι σουπερ παικταρα , θα μεινει τουλαχιστον ενα χρονο ακομα ,γαμησε πολυ κοσμο και εσας φετος, αλλα δεν παιζει μονος του και φανηκε
προχθες που αν δεν ηταν ο σλουκας να γαμαει μαλλον δεν θα το περναμε.τοσο απλα...
αν δεν εφερνε ναν ο δημητρης , με 2 μυρια θα εφερνε σιγουρα αλλον οι αλλους .
δεν μπορουμε να κρινουμε μια νεα ομαδα απο τα 2 πρωτα ματς ...
μονο εσυ βιαστηκες να μας αποδειξεις οτι δεν στησαμε
καλα την ομαδα και τωρα σε φτυνουμε στα μουτρα ....
αν δεν κατσει ο ναν και τα 2 χρονια ,του χρονου ερχεται μισιτς να σας ξεμουνιασει τελειως μαζι με τα υπολοιπα παιδια και
τον οθωμανο γαμια γαυρων...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Όσοι ξημεροβραδιάζονται στο νήμα του Παναθηναικου χωρίς να είναι οι ίδιοι είναι κομπλεξικοί και πονάνε .
Πολύ καλά τα λες, το καταλαβαίνω απόλυτα. Ο απόλυτος αυτοεξευτελισμός, σου βγάζω το καπέλο.
Είδες που είσαι κότα και κωλοτουμπες; Και ο teaserman ,εδώ τον παίρνει ο ύπνος. Αλλά αυτός κράζει απο πόνο οπως εσύ.

Όταν μου απαντήσεις σε ο,τι σου λέω θα σε πάρω στα σοβαρά

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Μαλακες παναθηναϊκοί. Λυπάμαι αλλά ο σύλλογος σας είναι πρώτος σε Ελλάδα και Ευρώπη μόνο στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια.

Στα υπόλοιπα αθλήματα και δη στο πιο δημοφιλές, το ποδόσφαιρο, σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός. Όλοι οι άλλοι ψάξτε ποιος είναι ανώτερος από τον άλλον μεταξύ σας.

Το έχει παραδεχτεί και ο Μιλφομανιακ.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Ειπες την μαγική λέξη φιναλίστ. Αυτό είσαι μέχρι τώρα. Φιναλίστ. Μέχρι να γίνεις πρωταθλητής βλέπουμε....

Κοίτα πως έχει τωρα και ο teaserman θέλε να μπει στο γαυραδικο να ξημεροβραδιαζει αλλα δεν μπορεί και ξέμεινε σε εσάς.

Για να καταλάβεις τι εστί κόμπλεξ και πόνος.....
Για καλο σας θελω να μπαινω, να κανουμε κανενα επισκεπτηριο οι λογικοι ανθρωποι να μην το χασετε τελειως…
δεν ειναι καλο που εχετε απομονωθει ετσι…ανησυχω για εσας και την ψυχικη σας υγεια!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Για καλο σας θελω να μπαινω, να κανουμε κανενα επισκεπτηριο οι λογικοι ανθρωποι να μην το χασετε τελειως…
δεν ειναι καλο που εχετε απομονωθει ετσι…ανησυχω για εσας και την ψυχικη σας υγεια!
Τυπε, δεν σας αντέχω άλλο. Δεν νιώθετε.
Θα με μαλώσει και ο @RETRO πάλι και θα έχει και δίκιο. Πάω να δω που γράφει ο ίδιος μπας και κάτσω εκεί. Ίσως να είναι καλύτερα.

Πραγματικα, ειδικά εσύ είσαι για λυπησγ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.561
Πόντοι
32.478
Είμαι σε αυτό το νήμα γιατί μπορώ. Εσύ μπορείς να μπεις στο γαυραδικο ή φοβασαι μπας και γίνεις teaserman ο Αθηναίος, ο σλευερ, ο μαξιμιλιεν μπαίνουν και δεν τους πειράζει κάνεις. Δεν λένε μαλακίες βλέπεις.

Κοίτα ξανά λέω τον teaserman πως κατάντησε θέλει να τα πει στο γαυραδικο και δεν μπορει δεν έχει να πει κάτι για την δικιά του ομάδα.βτι να πει άλλωστε για την ντροπή της προφυγιας. Από μικρή πουτανα είναι.

Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν δίνω

Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, εγώ μιλάω για τον εαυτό μου.
Δεν μπαίνω σε νήματα που απαξιώ για να τους την πω. Τους έχω συνδέσει με την πούτσα μου και τους αφήνω να έρχονται εδώ σαν σαν τα σκυλάκια.
Σε νήματα γαυρων και gay δεν μπαίνω όχι γιατί είμαι κότα αλλά γιατί δεν έχω να πω τίποτα μαζί τους. Ούτε να τους βρίσω θέλω ούτε να τους κοροϊδέψω.
Όταν όμως έρχονται σε αυτό το νήμα θα τους απαντάω όπως πρέπει.
Εσύ λοιπόν μπορείς να μπαίνεις σε όποιο νήμα γουστάρεις.
Δημοκρατία έχουμε και ελευθερία του λόγου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
fighting-dogs-dogs.gif

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.561
Πόντοι
32.478
Είδες που είσαι κότα και κωλοτουμπες; Και ο teaserman ,εδώ τον παίρνει ο ύπνος. Αλλά αυτός κράζει απο πόνο οπως εσύ.

Όταν μου απαντήσεις σε ο,τι σου λέω θα σε πάρω στα σοβαρά
Ρε τρόμπα έγραψες ότι ο teaserman μπαίνει συνέχεια στο νήμα του γαύρου και ότι αυτό είναι κόμπλεξ και πόνος. Εσύ τι κάνεις εδώ λοιπόν;;;
Πάλι αυτογκόλ έβαλες ρε κακομοίρη. Και επειδή δεν έχεις να πεις τίποτα πετάς την μπάλα στην εξέδρα και με λες κότα για να πάει η κουβέντα στο αλληλοβρίσιμο γιατί σε έχω χιλιοταπώσει σε όλα τα ποστ.
Οχι πουτανάκι σου απάντησα και κάνεις ότι δεν το κατάλαβες.
Μήπως είσαι ΑΜΕΑ;;
Αν είσαι πες το να μην σε καραμουζιάζω. Τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα δεν τους κοροϊδεύω.
Έχω ευαισθησίες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
εχω καταλαβει οτι εισαι μαλακας και τερμα εγωιστης αλλα με αυτο το ποστ μου εσπασες τις μπαλες μαλακα
που προσπαθεις μετα τις οπαδικες αρχιδιες που ελεγες , να δικαιολογησεις τον εαυτο σου.
λοιπον...
ποιος σοβαρος ρε ηλιθιε που το παιζεις και γνωστης μπαινει να κρινει και να βρισει μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 11
ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μετα απο τα 2 πρωτα ματς της σεζον???
και που μαλιστα παιζει λογω ατυχιας μεχρι 6 οκτωβριου 2 ματς με τον γαυρο που ειναι μια ιδια και ετοιμη ομαδα τα
τελευταια 2 χρονια???και την στιγμη που εχεις ακουσει κιολας οτι εχει βγει ηδη στην αγορα με 2 μυρια στην τσεπη
και ψαχνει βαρβατο σκορερ?
τι μαλακιες εχεις γραψει τοτε για τον γκραντ , για το που παμε με τον λεσορ που ειναι μονο 2,06
για τον χουαντσο και την ιωαννα και για τον σλουκα που δεν μπορει...
σε ολα που ειπες βγηκες τερμα μαλακας και ξεφτιλιστηκες μεσω μαξιμιλιεν που σε εψαξε και σε εβγαλε καραμουζα
εδω μεσα οπως και πολλους αλλους μαλακες γαυρους σαν εσενα που βιασκηκαν και τελικα ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΑΜΕ.
οσο για τον ναν ναι ειναι σουπερ παικταρα , θα μεινει τουλαχιστον ενα χρονο ακομα ,γαμησε πολυ κοσμο και εσας φετος, αλλα δεν παιζει μονος του και φανηκε
προχθες που αν δεν ηταν ο σλουκας να γαμαει μαλλον δεν θα το περναμε.τοσο απλα...
αν δεν εφερνε ναν ο δημητρης , με 2 μυρια θα εφερνε σιγουρα αλλον οι αλλους .
δεν μπορουμε να κρινουμε μια νεα ομαδα απο τα 2 πρωτα ματς ...
μονο εσυ βιαστηκες να μας αποδειξεις οτι δεν στησαμε
καλα την ομαδα και τωρα σε φτυνουμε στα μουτρα ....
αν δεν κατσει ο ναν και τα 2 χρονια ,του χρονου ερχεται μισιτς να σας ξεμουνιασει τελειως μαζι με τα υπολοιπα παιδια και
τον οθωμανο γαμια γαυρων...
Θα τον κράζουμε τον ροπάο γιατί ξέρει από αθλητισμό γενικά,πιο πολύ απο τους περισσότερους,(νομίζω ήταν και αθλητής του στίβου κάποτε), οπότε είναι εμπαθής και κομπλεξικός....
Αν ήταν άσχετος κλαϊν,δεν θα μας ένοιαζε...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306

οποιος μιουταρει φοβαται, οχι οποιος μιουταρεται…
δεν εχω βρισει κανενα περαν της κοινης νόρμας εδω και οτι εχω υπονοήσει σε βαριους χαρακτηρισμους εως τωρα, ειναι σε απάντηση απολυτως απαραδεκτων μηνυματων αλλων.
Αλλων που θα επρεπε να εχουν μιουταριστει και μπαναριστει ηδη με αυτα που γραφουν, αλλα επειδη ειναι της παρεούλας και ομιλουν την γαυρικη διαλεκτο, βριζουν ασυστολα και ανερυθριαστα οπου και οποιον γουσταρουν.
Αν υπαρχουν κανονες στο σαϊτ θα επρεπε να εφαρμοζονται το ιδιο για ολους. Δεν συμβαινει.
Βεβαιως εδω ειναι ενα ιδιωτικο φορουμ και ο admin μπορει να κανει οτι θελει, λεω απλως τι θα προσπαθουσα να κανω εγω στη θεση του.
Προφανως δικαιωμα του να πραξει οπως νομιζει.
Αυτη ειναι η κατασταση και θα επρεπε να εχεις το θαρρος να την παραδεχτεις.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Τυπε, δεν σας αντέχω άλλο. Δεν νιώθετε.
Θα με μαλώσει και ο @RETRO πάλι και θα έχει και δίκιο. Πάω να δω που γράφει ο ίδιος μπας και κάτσω εκεί. Ίσως να είναι καλύτερα.

Πραγματικα, ειδικά εσύ είσαι για λυπησγ
ενα μονο σχολιο-ερωτημα

σε ποιο θεσμο ,τριων ετων , εχει παει δις Ο ζμπαοκ στους 8?

στα προηγουμενα 60 χρονια που ηταν ο ζμπαοκ?
εκει που ηταν και οι λοιποι....κυριαρχοι στην Ευρωπη ,στον χλευασμο και στην απαξιωση σε ΟΛΟΥΣ τους θεσμους
Δεν ειναι τυχαιο που το ταβανι του Ευρωπαιου Ολυμπιακου ηταν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥς 8 του τσου-λου και τελος

Αποψη μου,επιτυχια του Γανυμηδη που το πηρε
Αποψη μου,μμικρος θεσμος με μικρες ομαδες (οπως ειναι ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ οι Ελληνικες)
Προβλεψη μου στα επομενα (δεκα?) χρονια θα το ξαναπαρει Ελληνικη ομαδα

Αντιληψη μου,τελικα οι "πορειες" σας πονουσαν πολυ και το κρυβατε βαθια μεσα σας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Αν μείνει Ναν + Λορεντζο Μπραουν και Ιμπάκα,ξεφεύγει ο βάζελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom