koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.295
- Πόντοι
- 3.446
Αγορασε η μπεμπεκα κατι καινουργια ρουχαλακια, τα φορεσε και μου εστειλε φωτο
Κούκλα ειναι το κοριτσακι μου
Αγορασε η μπεμπεκα κατι καινουργια ρουχαλακια, τα φορεσε και μου εστειλε φωτο
Κούκλα ειναι το κοριτσακι μου
εχω κανει 8 εγω
Οχι, ξαναβαφτιστηκε
Δλδ δύο φορές παντρεύτηκες ;;;
Ε ναι, ειπα κι εγω, δεν θα πεταξει κανείς τη μαλακια με καμια φωτο χοντρης?
Είναι άθεος
Ντεμεκ δεξιοί κ πράσινα άλογα
Nομιζω μόνο σε εμένα την είχες στείλει αλλά μάλλον ο αντισθενης την διέγραψε από το πμ.Οχι, ξαναβαφτιστηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι, ειπα κι εγω, δεν θα πεταξει κανείς τη μαλακια με καμια φωτο χοντρης?
Οσο και να με τσιγκλατε παντως δεν θα ανεβασω φωτογραφια της εδω
Την Νταιάνα σού ειχα στειλειNομιζω μόνο σε εμένα την είχες στείλει αλλά μάλλον ο αντισθενης την διέγραψε από το πμ.
Κ τη δικιά σου με πμ αλλά την αφαίρεσε ο αντισθενηςΤην Νταιάνα σού ειχα στειλει
γούνα πάνω με άσπρο σορτσάκι κάτω ή νταντελωτό κορμάκι διαφανές, της στέλνω πεντακό άμεσα στείλε ibanΕμενα θέλει γούνα ...για να ξεχωρίζει ρίξει στον τροπικό
Ξέρεις αυτές τις ελαφριές από μινκ αμανικες ολόκληρο κομμάτι κ όχι ρεταλια
Αλλά δυσκολεύομαι διότι ο Κούλης πετσοκοψε τις επιδοτήσεις
Θα κρυώσουν τα μωρά μας εκεί στο Κολομπια
της στέλνω πεντακό άμεσα στείλε iban
είσαι παντρεμένος alex ?Την Νταιάνα σού ειχα στειλει
Το σίγουρο είναι ότι έχει πάρει διαζύγιο με την αισθητική γουστάρει μονο χοντρέςείσαι παντρεμένος alex ?
Vranković. Κροάτης, Παναθηναϊκάρα, και παιδί μάλαμα.Κροάτης γαρ.
Ούτε εγώ τον θέλω.
Τρεις. Εκτός κι αν χειροτονήθηκε και τον ξύρισαν γιατί ήταν μουρντάρης με τις ενορίτισσες.
Δλδ δύο φορές παντρεύτηκες ;;;
συν η απουσια των Ρωσσων, η Μπαρτσα (που θα σπρωχτει παλι πόσο μαλλον δε που θα ειναι εντος εδρας το φ4) δειχνει ο μονος αντιπαλος μαςΚαι επειδη ειμαι και λιγο αρρωστος με τις ευρωπαικες κουπες , καθομαι και σκεφτομαι
Η Ρεαλ που ειναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος για το 8ο, του χρονου αποστρατευονται οι φιρμες της , Γιουλ , Τσατσο, Ρουντι και θα ειναι σε φαση μεταβασης
Τουρκικες δεν υπερβαινουν τα 22-23 μυρια μπατζετ πλεον λογω προβληματων στην οικονομια
Ο Παναθηναικος εχει πλεον winner κορμο και απλως θα ενισχυσει
Πούστικια φυλή εντελώς....Σε γαύρο Ζίζιτς,Βούισιτς,Νάκιτς,Μίρσιτς,Μπάγκαριτς....Vranković. Κροάτης, Παναθηναϊκάρα, και παιδί μάλαμα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Ήρεμα....συν η απουσια των Ρωσσων, η Μπαρτσα (που θα σπρωχτει παλι πόσο μαλλον δε που θα ειναι εντος εδρας το φ4) δειχνει ο μονος αντιπαλος μας
οκ αλλα μονακο δεν εχει φανελα, εφες και φενερ και ρεαλ αρχιζουν ξεσκαρταρισμα και αυτο θα φαει πολυ χρονο.Ήρεμα....
Ακόμα είναι πολύ νωρίς...
Εκτός από τους Καταλανούς πολύ χρήμα θα ρίξουν επίσης Μονακό,Εφές,Ρεάλ,Μιλάνο και Φενέρ.
όλο το στόρυ από σεπτέμβρη που μαζεύτηκαν κάμποσοι άγνωστοι μεταξύ τους και κατέκτησαν το ευρωπαικό ,Το κλαμμα του γιγαντα του Λεσορ.....εχει φαει το ξυλο της χρονιας μονος κατω απο την ρακετα. Εκεινη την στιγμη πρεπει να σκεφτοταν απο που ξεκινησε (γεννηθηκε σε ενα ψαροχωρι) και που μολις εφτασε.....κραταγε την μπαλα σαν μικρο παιδι....