Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
ζήτω εμείς !!!

δε πα να γαμηθούνε όλοι ?
βάσκος λέει ζήτω η ελλάδα ? άκου ζήτω η :2funny:Βασκία

ρε μλκες εμείς είμαστε απόγονοι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ-ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ με τελευταίο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

ΞΑΝΑΧΎΝΩ :wanker::2funny::2funny:
καναχεστηκα πατοκορφα τι λεει ο γιδοβοσκος μεσος Βασκος. εμενα με εξυπηρετει η ανεξαρτησια του. ξαναγαμιεται ολη η ισπανια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
στην πολυετη μπ@υτσα που αναμενεται να φατε στην μπαλα :zfuck: θα εχετε παλι αφθονο χρονο να μειωσετε με καμια κουπα στο μπασκετ

μεχρι τοτε :2on1:
Μην μας κλασετε πολυ τα αρχιδια.

Να σου πω. Περυσι εβγαλε ο βαζελος γλωσσα και προτελευταια αγωνιστικη του το εκοψε ο Ολυμπιακος. Στα καπακια βγαζει η Κουλας γλωσσα και της την εκοψε παλι ο Ολυμπιακος.
Οπως βλεπεις, οποιος μιλαει πολυ, ο θρυλος του την κόβει την γλωσσιτσα. Α, τωρα που το θυμηθηκα, Ετσι στην εκοψε και εσενα το 2020 που ειχες παρει ξανα πρωταθλημα την προηγουμενη.

Μπαναρισμενε.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Φιλαράκια μου ζέλες
@athinaios44
@Maximilien
@ROB. C
Πολύ φιλόξενο το νήμα σας , Καζούρα όμορφη , ατάκες έξυπνες , χωρίς σπίτια , μάνες και άλλες τέτοιες μαλακίες , αλλά λέω να μετακομίζουμε σιγά σιγά στους "δίπλα" :sunglasses:

Μλκς μου ξεκινάω πρόγραμμα διατροφής από αύριο που περιλαμβάνει : φασόλια γίγαντες γιαχνί , μπρόκολο βραστό , αγκινάρες αλά πολίτα , χυμό βατόμουρο και Μίλκο - ζαμπονοτυρόπιτα για πρωινό για να είμαι έτοιμος να αφήσω :shit: κάτι πράγματα που θέλω στο κάθισμα της αρένας :tooth: :tooth: την Τετάρτη .

Υγ. Άξιος πρωταθλητής Ευρώπης φέτος ο Παναθηναϊκός .
Και με τα Μεμέτια και χθες , οκ βγάζω το καπέλο :hi:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
καναχεστηκα πατοκορφα τι λεει ο γιδοβοσκος μεσος Βασκος. εμενα με:2funny: εξυπηρετει η ανεξαρτησια του. ξαναγαμιεται ολη η ισπανια.
άμα σε εξυπηρετεί προσωπικά άλλο καπέλο...
εμένα μου αρέσει η αργεντινή, η βραζιλία, η βενεζουέλα , η ιταλία , η αυστρία και η ισπανία για διάφορους λόγους σε κάθε μιά χώρα
Αλλά αν έρθει ο οποιοσδήποτε ξένος από αυτούς που συμπαθώ να μου το παίξει κυρίαρχος του μαμάω τη φάρα ....
Μη τα μπερδεύουμε...αν μιλάμε για αυτοκρατοριλίκι ,ΕΜΕΙΣ είμαστε οι γαμιάδες κ δικαιωματικά μας ανήκει ο ΘΡΟΝΟΣ :rockon::rockon:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Ξαναβλεπω τα στι
Μην μας κλασετε πολυ τα αρχιδια.

Να σου πω. Περυσι εβγαλε ο βαζελος γλωσσα και προτελευταια αγωνιστικη του το εκοψε ο Ολυμπιακος. Στα καπακια βγαζει η Κουλας γλωσσα και της την εκοψε παλι ο Ολυμπιακος.
Οπως βλεπεις, οποιος μιλαει πολυ, ο θρυλος του την κόβει την γλωσσιτσα. Α, τωρα που το θυμηθηκα, Ετσι στην εκοψε και εσενα το 2020 που ειχες παρει ξανα πρωταθλημα την προηγουμενη.

Μπαναρισμενε.
d053717cde1d930dc0cae04a96001fe2.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Φιλαράκια μου ζέλες
@athinaios44
@Maximilien
@ROB. C
Πολύ φιλόξενο το νήμα σας , Καζούρα όμορφη , ατάκες έξυπνες , χωρίς σπίτια , μάνες και άλλες τέτοιες μαλακίες , αλλά λέω να μετακομίζουμε σιγά σιγά στους "δίπλα" :sunglasses:

Μλκς μου ξεκινάω πρόγραμμα διατροφής από αύριο που περιλαμβάνει : φασόλια γίγαντες γιαχνί , μπρόκολο βραστό , αγκινάρες αλά πολίτα , χυμό βατόμουρο και Μίλκο - ζαμπονοτυρόπιτα για πρωινό για να είμαι έτοιμος να αφήσω :shit: κάτι πράγματα που θέλω στο κάθισμα της αρένας :tooth: :tooth: την Τετάρτη .

ντροπη σου αλλα και μπραβο σου. μια χαρη ζητω, στο μενου σου να ενταξεις μυδια αχνιστα συνοδεια στυφαδο με οσο πιο γινεται αβραστα κρεμμυδια. και μην ξεχασεις να "επισκεφτεις" το μουσειο τους....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.295
Πόντοι
3.446

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Φιλαράκια μου ζέλες
@athinaios44
@Maximilien
@ROB. C

κανω γκεσταριλικι σε σας:coffee:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
κ εγω το εβαλα , αλλα μου εβγαλε το 2009 με γαυρο. μαλλον το ιδιο με αυτο που εβγαλε κ εσενα εβγαλε :grin:
youtube τιποτα, ουτε dailymotion ουτε αυτο το κινεζικο το bilibili, καριολα euroleague

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
αυτα ειναι, μπροστα τους οι 17Ν ειναι παιδικη χαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
αυτα ειναι, μπροστα τους οι 17Ν ειναι παιδικη χαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:
Ελα πάρε το λινκ γιατί έπρηξες πούτσες

Http//::2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom