ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 5.006
Δως του και αλλο του γαμιολη
Δως του και αλλο του γαμιολη
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν τραγούδησε ή όχι. Πληροφοριακά το είπα επειδή είδα και τα δύο βίντεο.αρχηγέ μου έβαλα μια φατσούλα μετά το "τραγούδησε" και έγραψα ένα επεξηγηματικό "δηλαδή"
Πως να τραγουδήσει ο άνθρωπος χωρίς να ξέρει τη γλώσσα ? έμαθε όμως και πρόφερε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
κατσε να το δουν τα αλανια πουα σχολουνται μην βιαζεσαιεγω ακομα με τον πονο μου....ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΝΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΑΑΑΑΑ;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
...δεν μπορω δεν μπορω να περιμενωωωωωω.....κατσε να το δουν τα αλανια πουα σχολουνται μην βιαζεσαι
Υπάρχει πείνα,φιλοδοξία και τεράστια ΚΑΥΛΑ να ξεπεράσουμε τα 11 της Ρεάλ!!!!!maximilien στα ελεγα δεν στα ελεγα; ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ δεν παλευονται με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χτυπα στο googleεγω ακομα με τον πονο μου....ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΝΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΑΑΑΑΑ;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχετε τη λεφτια ρε πουσταραδες, μπορείτεΥπάρχει πείνα,φιλοδοξία και τεράστια ΚΑΥΛΑ να ξεπεράσουμε τα 11 της Ρεάλ!!!!!
Μετανοείτε μουνόπανα!!!!
σοβαρη οργανωση εατ-εσα..Πω ρε πούστη....
Σούρα φούλ...
Θα ντυθώ(αν και λίγο άθεος)παπάς (σαν τον Ψωμιάδη στην ΕΑΤ-ΕΣΑ) και θα κοινωνώ-εξομολογώ αλλόθρησκους!!!!!
τωρα τα λες, εγω στα ελεγα πριν την ΦενερΥπάρχει πείνα,φιλοδοξία και τεράστια ΚΑΥΛΑ να ξεπεράσουμε τα 11 της Ρεάλ!!!!!
Μετανοείτε μουνόπανα!!!!
Και αλλου στοιχειωνε τον Ολυμπιακο η καταρα αλλα καποια στιγμη εσπασε. Και εκει που εφτασες, εφτασε. (Το οτι ο ενας πηγε πρωταθλητριών τελικο ο αλλος σε conference θεωρουνται δικσιολογιες της πλακας για να σε προλαβω) Και νικες εκτος εδρας εσπασε η καταρα, και να ξεπορτισει απο τους 16 εσπασε.
τι μαλακας.....(το εκανα παντως αλλα μονο highlights/χυσιματα βγαζει...)χτυπα στο google
anal sex and abnormal passions in Alemania
Τωρα που ξεμπουκωσε ο Τρακης , στις μεταγραφες θα δουμε πραματα και θαματαΥπάρχει πείνα,φιλοδοξία και τεράστια ΚΑΥΛΑ να ξεπεράσουμε τα 11 της Ρεάλ!!!!!
Μετανοείτε μουνόπανα!!!!
γιατι, βγηκε κανα νεο μεταλλο αντι τον σιδηρο και πανε χαλια οι δουλειες των αφων δλδ; αντε ρεΈχετε τη λεφτια ρε πουσταραδες, μπορείτε
δηλαδή τα χαιλάιτ δε φτάνουν ?τι μαλακας.....(το εκανα παντως αλλα μονο highlights/χυσιματα βγαζει...)
δεν ξεμπουκωσε, τωρα του σηκωνεται....Τωρα που ξεμπουκωσε ο Τρακης , στις μεταγραφες θα δουμε πραματα και θαματα
σε ολα σωστοςΜετα την αυτοκρατορεια Παυλου και Θαναση αρχιζει η αυτοκρατορεια Δημητρη.
ΥΓ1 Στο λεωφορειο επρεπε να γραφει το " Βουντου- βουντου "
ΥΓ2 Αυτο το αλλαζονικο μουνι ο Ρουντι Φερναντεθ θα τελειωσει την καριερα του με σκυμενο κεφαλι
ΥΓ3 Ευχαριστουμε τον κοουτς Μπαρτζωκα