Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
το βλεμμα του λεει σε μενα τουλαχιστον "πατερα θειε, τα καταφεραμε"Το βλέμμα του τα έλεγε όλα.
το βλεμμα του λεει σε μενα τουλαχιστον "πατερα θειε, τα καταφεραμε"Το βλέμμα του τα έλεγε όλα.
Μη βρίζεις μαξMαλάκες και ο Χριστός να ερχόταν στην Αθήνα,δεν θα είχε τόσο κόσμο....
Μονος σου το εγραψες.θα σου εκανα λαικ αλλα εγραψες την τελευταια προταση που δεν υπαρχει περιπτωση να πραγματοποιηθει ποτε.
ειχες περσυ την ευκαιρια σου με βεζε και σλου να το παρεις αλλα με τον ηλιθιο αλαζονα κλοουν που εχεις στον παγκο δεν
υπαρχει περιπτωση.
Μονος σου το εγραψες.
Ειχα περυσι την ευκαιρια μου να το παρω και θα ήτανε το τεταρτο. Και μεσα σε 13 χρονια που εσυ εκανες νανι θα ειχα μειωσει στα δυο την αποσταση.
Νανι εκανα και εγω για δεκατρια χρονια (1998-2011) και εσυ το εκμεταλλευτηκες καλυτερα και σηκωσες πεντε και ξεφυγες.
Εμενα πηγε πολλες φορες στη βρύση αλλα μονο δυο ηπιε νερο.
Γι αυτο λοιπον αναψε κερακι που ειμαστε μαλακες γιατί κάθε φορα που πηγαινα τελικο μετα το back to back η καρδουλα σου πηγαινε στην κουλουρη.
ΥΓ. Καλως τ' αρχιδια μας τα δυο...
αρχηγέ μου έβαλα μια φατσούλα μετά το "τραγούδησε" και έγραψα ένα επεξηγηματικό "δηλαδή"Δυο κυκλοφορούν και στα δυο χαμογελαστός, με συγχαρητηρια και κουβέντα, τραγούδι όμως οχι.
μη λες μπουρδες μανΜονος σου το εγραψες.
Ειχα περυσι την ευκαιρια μου να το παρω και θα ήτανε το τεταρτο. Και μεσα σε 13 χρονια που εσυ εκανες νανι θα ειχα μειωσει στα δυο την αποσταση.
Νανι εκανα και εγω για δεκατρια χρονια (1998-2011) και εσυ το εκμεταλλευτηκες καλυτερα και σηκωσες πεντε και ξεφυγες.
Εμενα πηγε πολλες φορες στη βρύση αλλα μονο δυο ηπιε νερο.
Γι αυτο λοιπον αναψε κερακι που ειμαστε μαλακες γιατί κάθε φορα που πηγαινα τελικο μετα το back to back η καρδουλα σου πηγαινε στην κουλουρη.
ΥΓ. Καλως τ' αρχιδια μας τα δυο...
γράψου μέλος ερασιτέχνη ΠΑΟ να πιάσουν τόποΈχω βρει 100 ευρώ
τωρα που το λες, οταν διωξουν σκακιστη, μπορει να ερθει στον ερασιτεχνηγράψου μέλος ερασιτέχνη ΠΑΟ να πιάσουν τόπο
Και αλλου στοιχειωνε τον Ολυμπιακο η καταρα αλλα καποια στιγμη εσπασε. Και εκει που εφτασες, εφτασε. (Το οτι ο ενας πηγε πρωταθλητριών τελικο ο αλλος σε conference θεωρουνται δικσιολογιες της πλακας για να σε προλαβω) Και νικες εκτος εδρας εσπασε η καταρα, και να ξεπορτισει απο τους 16 εσπασε.μη λες μπουρδες μαν
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ'
Η μια ομαδα εχει χτισει dna νικητη τελικων κι αλλη χαμενων
αδερφε αν δε βλεπεις τη διαφορα ,νο κομμεντςΚαι αλλου στοιχειωνε τον Ολυμπιακο η καταρα αλλα καποια στιγμη εσπασε. Και εκει που εφτασες, εφτασε. (Το οτι ο ενας πηγε πρωταθλητριών τελικο ο αλλος σε conference θεωρουνται δικσιολογιες της πλακας για να σε προλαβω) Και νικες εκτος εδρας εσπασε η καταρα, και να ξεπορτισει απο τους 16 εσπασε.
Οχι δεν βλεπω καμια διαφορα. Μα καμια λεμε.αδερφε αν δε βλεπεις τη διαφορα ,νο κομμεντς
αν ειναι ιδιοι οι τελικοι ,παλι νο κομμεντς
κρατειστε τον κομπλεξικο σκακιστη κι ετοιμαστειτε για τελικους πρωταθληματος.....
εεεεεεγκρίνεεεται μόνον ο βολκάνο !!!!τωρα που το λες, οταν διωξουν σκακιστη, μπορει να ερθει στον ερασιτεχνηστο τμημα σκακι!!! λενε οτι ειναι καλος!
α)κακωςΟχι δεν βλεπω καμια διαφορα. Μα καμια λεμε.
Και τον σκακιστη δεν τον θελουμε. Τουλάχιστον οχι εγω πλεον.
Μορη γαμιολα γύρισεςαδερφε αν δε βλεπεις τη διαφορα ,νο κομμεντς
αν ειναι ιδιοι οι τελικοι ,παλι νο κομμεντς
κρατειστε τον κομπλεξικο σκακιστη κι ετοιμαστειτε για τελικους πρωταθληματος.....