Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
τι μαλακας.....(το εκανα παντως αλλα μονο highlights/χυσιματα βγαζει...)χτυπα στο google
anal sex and abnormal passions in Alemania
τι μαλακας.....(το εκανα παντως αλλα μονο highlights/χυσιματα βγαζει...)χτυπα στο google
anal sex and abnormal passions in Alemania
Τωρα που ξεμπουκωσε ο Τρακης , στις μεταγραφες θα δουμε πραματα και θαματαΥπάρχει πείνα,φιλοδοξία και τεράστια ΚΑΥΛΑ να ξεπεράσουμε τα 11 της Ρεάλ!!!!!
Μετανοείτε μουνόπανα!!!!
γιατι, βγηκε κανα νεο μεταλλο αντι τον σιδηρο και πανε χαλια οι δουλειες των αφων δλδ; αντε ρεΈχετε τη λεφτια ρε πουσταραδες, μπορείτε
δηλαδή τα χαιλάιτ δε φτάνουν ?τι μαλακας.....(το εκανα παντως αλλα μονο highlights/χυσιματα βγαζει...)
δεν ξεμπουκωσε, τωρα του σηκωνεται....Τωρα που ξεμπουκωσε ο Τρακης , στις μεταγραφες θα δουμε πραματα και θαματα
σε ολα σωστοςΜετα την αυτοκρατορεια Παυλου και Θαναση αρχιζει η αυτοκρατορεια Δημητρη.
ΥΓ1 Στο λεωφορειο επρεπε να γραφει το " Βουντου- βουντου "
ΥΓ2 Αυτο το αλλαζονικο μουνι ο Ρουντι Φερναντεθ θα τελειωσει την καριερα του με σκυμενο κεφαλι
ΥΓ3 Ευχαριστουμε τον κοουτς Μπαρτζωκα
Μπορεί να είμαι και ο μοναδικός πράσινος που το πιστεύει.ΥΓ3 Ευχαριστουμε τον κοουτς Μπαρτζωκα
Εχεις δικιο. Εχω γνωρισει Ισπανους απο τη δουλεια μου. Επειδη πριν 300 χρονια ηταν αυτοκρατορεια, τους εχει μεινει το κομπλεξ της αλλαζονιας. Συν το οτι ειναι βαρια καθολικοι Χεσε μεσαΗ Ρεαλ ποτέ της δεν ειχε ενα plan b τα τελευταια χρονια, δλδ οταν το ματς δεν παει οπως το θελει εκεινη, και φανηκε περιτρανα χθες αυτο. Οταν φορτσαραμε και τους προβληματισαμε οτι "κοιτα, θα φτυσεις αιμα να με κερδισεις, και ουτε με ανοχη των γκρι δεν σε σωζει τιποτα", ο κοουτς τους εβαλε μεσα τα γεροντια Γιουλ,κτλ αντι φρεσκους παικτες, κινηση πανικου, και το πληρωσανε. Θεια δικη (δια εμε προσωπικα) για ενα "στυλ" μπασκετ το ισπανικο που το σιχαθηκα απο την πρωτη στιγμη, τριποντα τριποντα/ηλεκτροπληξια σε καθε μαρκαρισμα/γκρινια απο το 1ο λεπτο, εθνικη τους και συλλογοι τους, αει σιχτιρ και αυτοι και τα ηλιθια ονοματα τους (πολυ μπλαζε, ο καθενας με το μικρο του στην φανελα, ουστ) και η κωλοχωρα τους. Τσουναμι τωρα στον Ατλαντικο, να περασει πανω απο την Πορτογαλια (αυτοι ειναι οκ, πελατακια) και να σκασει στην τακο/παεγια χωρα τους!!!! Και να μαθουν να προφερουν το Σ ρε!!!!! Θ Θ Θ Θ αει στο διατανο..... (ξαλαφρωσα)
Εμείς τα λέμε απο το καλοκαίρι και μας έκραζαν οι ροπάηδες και οι βολκάνοι.τωρα τα λες, εγω στα ελεγα πριν την Φενερ
για πες τι παιζει με μεταγραφες....εικασιες,κουτσομπολια,σιγουρα κλπΕμείς τα λέμε απο το καλοκαίρι και μας έκραζαν οι ροπάηδες και οι βολκάνοι.
Ο Μπαρτζωκας ξερει μπασκετ, αλλα εχει προβλημα στα ψυχολογικαΜπορεί να είμαι και ο μοναδικός πράσινος που το πιστεύει.
Ότι δηλαδή είναι μεγάλος προπονητής ο Μπίν,σίγουρα ο νο1 Έλληνας όλων των εποχών.
Αν έχεις κάνει πρωταθλητισμό,έστω και σε ατομικό σπορ, μπορείς μόνο να τον καταλάβεις....
Βαριέμαι να εξηγώ τι και πώς.
Οι δηλώσεις του και οι ειρωνείες του πηγάζουν στο ότι είναι οπαδός του ΟΣΦΠ από μικρός...
Λογικό το βλέπω.
Και αυτό το δέχομαι.
Έκανε το νούμερο του,πήγε σε πόσα φ4,εφτιαξε ωραία σύνολα με κατώτερα υλικά απο τις τοπ ομάδες,όμως μάγκες τώρα έρχεται η σειρά μας....
Κάντε στην άκρη για να μην στραπατσαριστείτε....
δηλαδή τα χαιλάιτ δε φτάνουν ?
Τους γάμησε ότι είχε απομείνει ο Φράνκο...Εχεις δικιο. Εχω γνωρισει Ισπανους απο τη δουλεια μου. Επειδη πριν 300 χρονια ηταν αυτοκρατορεια, τους εχει μεινει το κομπλεξ της αλλαζονιας. Συν το οτι ειναι βαρια καθολικοι Χεσε μεσα
αριστερη κυβερνση εχουν οποτε απο μενα ειναι ΟΧΙΤους γάμησε ότι είχε απομείνει ο Φράνκο...
Παραλίγο να ήταν η πρώτη πραγματική δημοκρατία στην Ευρώπη....
Γαμώ τους λαούς είναι οι Ισπανοί,μην λέτε μαλακίες.
Έχουν αποβάλλει όλα τα αποικιοκρατικά και τις αυτοκρατορικές αναμνήσεις...
Ετοιμάζονται στην φαρέτρα Κάρι,ΛεΜπρόν,Ντουράντ,Giannis,Χάουαρντ 5άδα και Ρόντμαν για πρεσβευτής στις ΗΠΑ.για πες τι παιζει με μεταγραφες....εικασιες,κουτσομπολια,σιγουρα κλπ
λεγε βρε μουνοπανο αν ξερειςΕτοιμάζονται στην φαρέτρα Κάρι,ΛεΜπρόν,Ντουράντ,Giannis,Χάουαρντ 5άδα και Ρόντμαν για πρεσβευτής στις ΗΠΑ.
Ω ναι, σας ενδιαφερει. Μην λες ψεματακιαΠιστευεις πραγματικα οτι μας ενδιαφερει τι θα γινει στο πρωταθλημα , μετα απο αυτο το ευρωπαικο ?
Τύπε ωραίο το κωλογαμήσι χθες, αλλά να ξέρεις ότι δεν μπορούμε να συγκριθούμε ούτε στο ελάχιστο με την αθλητική παιδεία και το αθλητικό πλάνο των Ισπανών.Η Ρεαλ ποτέ της δεν ειχε ενα plan b τα τελευταια χρονια, δλδ οταν το ματς δεν παει οπως το θελει εκεινη, και φανηκε περιτρανα χθες αυτο. Οταν φορτσαραμε και τους προβληματισαμε οτι "κοιτα, θα φτυσεις αιμα να με κερδισεις, και ουτε με ανοχη των γκρι δεν σε σωζει τιποτα", ο κοουτς τους εβαλε μεσα τα γεροντια Γιουλ,κτλ αντι φρεσκους παικτες, κινηση πανικου, και το πληρωσανε. Θεια δικη (δια εμε προσωπικα) για ενα "στυλ" μπασκετ το ισπανικο που το σιχαθηκα απο την πρωτη στιγμη, τριποντα τριποντα/ηλεκτροπληξια σε καθε μαρκαρισμα/γκρινια απο το 1ο λεπτο, εθνικη τους και συλλογοι τους, αει σιχτιρ και αυτοι και τα ηλιθια ονοματα τους (πολυ μπλαζε, ο καθενας με το μικρο του στην φανελα, ουστ) και η κωλοχωρα τους. Τσουναμι τωρα στον Ατλαντικο, να περασει πανω απο την Πορτογαλια (αυτοι ειναι οκ, πελατακια) και να σκασει στην τακο/παεγια χωρα τους!!!! Και να μαθουν να προφερουν το Σ ρε!!!!! Θ Θ Θ Θ αει στο διατανο..... (ξαλαφρωσα)
Είπα παραπάνω,η πρώτη μεταγραφή είναι ο Μότλεϊ.λεγε βρε μουνοπανο αν ξερεις
κανονισε να μην ξερεις για Χεζονια
O Ροντμαν θα δει τον προεδρο να κανει γυμναστικη με το τσιγαρο στο στομα και θα πει " my bro "Ετοιμάζονται στην φαρέτρα Κάρι,ΛεΜπρόν,Ντουράντ,Giannis,Χάουαρντ 5άδα και Ρόντμαν για πρεσβευτής στις ΗΠΑ.
Για να γυρναει εκει ο Μισιτς , κατι παιζει.Είπα παραπάνω,η πρώτη μεταγραφή είναι ο Μότλεϊ.
Μίσιτς παίζει,για Χεζόνια δεν νομίζω.