Εμεις εχουμε οργανωση στο μπασκετ. Δεν ειμαστε μπουρδελακι. Με συγχωρεις κιολας για τον χαρακτηρισμο. Αλλο ειναι το προβλημα με εμας. Εχουμε διοικηση που ομολογουμενως δεν μπορει να σταξει το χρημα του δικου σας. Και που το κανανε οταν ειχανε τον πατέρα τους και εσπρωχνε ο συγχωρεμενος, και μαλιστα διπλασιο ειχε φτασει απο το δικο σας, παλι προκοπη δεν ειδαμε. Σε εμας στο μπασκετ φταιει ο συνδυασμος αδυναμιας της διοικησης να σπρωξει και ξεροκεφαλου προπονητη. Ειχε παιχτη βαρομετρο (Σλουκας) και δεν εριχνε τα μουτρα του να τον βαλει να παιξει περισσοτερο. Ασχολήθηκε να παρει τον Ναν, αλλα ποιος ειναι ο Ναν να πει του Μπαρτζωκα πρεπει να παιζω μινιμουμ 30-32 λεπτα. Με τον Τουρκο μια χαρα τα βρισκει και οταν δεν του παει το παιχνιδι (βλ. Εδω μεσα με την Μπαρτσα) κατσε εξω, δεν σου βγαινει. Τον εβαλε θυμαμαι στα τελευταια πεντε λεπτα τοτε που ο Παναθηναικος ειχε αρχισει να καθαριζει και τους αποτελειωσε.
Ισως, ξανα λεω, με αλλο προπονητη λιγοτερο εγωιστη, και εστω με αυτα τα λεφτα να καναμε κατι περισσοτερο την τελευταια τριετια.
Ο στοχος να πλησιασουν τα αδερφια τον Παναθηναικο και να ξανα μειωσουν την διαφορά στα ευρωπαικα και ακομα περισσότερο δεν ειναι ανεφικτος.
Εγω θα το ξαναπω και ας ειμαι κουραστικος!
Ο Αντιγραφεας βρηκε ετοιμη ομαδα απο τον συγχωρεμενο και παταει (πατουσε)καθαρα πανω σε αυτη!
Τα αδερφια ειναι σφιχτοι και δν θα κανουν ανοιγμα με τιποτης!
Και για τον Συνταξιουχο που καπως ξεκινησε να παιζει μετα τον Μαρτη,που και παλι βγαζει τραυματισμους,
δν θα δινανε τα αυξηση και απλως παιξανε εποικινωνιακο παιχνιδι Μπαρτζωκα-Σλουκα,ο Τρακης λογο οτι ηθελε να φτιαξει ομαδα εδωσε
Υπεραξια σε ολους(εκτος του Ναν),αρα λογικο να ερθει σε εμας και να μν θελει να ξενιτευτει και στα 33 χρονια του!
Για τα φραγκα που δινουν τα αδερφια ο Αντιγραφεας υπαρχει μονο.
Και οταν θα φυγει και ο Παπανικολαου,που αυτος σας κραταει τα αποδυτητρια ΧΑΘΗΚΑΝ,
με τον τροπο που συμπεριφερεται ο Αντιγραφεας,και μετας ελατε να μου πειτε οτι ειχα αδικο!
Το γραφω για ολους!
Ξεχαστε ολοι τους προπονητες που οι παικτες καθονταν σουζα!
Πλεον με τις
συμφωνιες,σοσιαλ και διαφημισεις αυτοι κανουν κουμαντο και θελουν σωστη μεταχειριση!
Τα χρονια της Παναγιας-μπουκαλιων-ταπεινωσης των παικτων περασαν!