Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Δηλαδή έφαγε όλα τα σκατά τόσα χρόνια και να χάσει το παντεσπάνι?θα φυγει οταν γινει το γηπεδο
Εκτός και αν βγούν μπροστά "οι σωτήρες"....
Δηλαδή έφαγε όλα τα σκατά τόσα χρόνια και να χάσει το παντεσπάνι?θα φυγει οταν γινει το γηπεδο
Και στο Ισραηλ να επαιζα,παλι θα εκανα το μπρεικ...Δυσκολα ή ευκολα θα το επαιρνα το ματς.Πιστευω να καταλαβαινεις τη διαφορα ποιοτητας των δυο ομαδων.Η μακαμπι,εκτος του Μπραουν και του Μπαλντγουιν δεν εχει καπου αλλου να στηριχθει...Το στυλ παιχνιδιου καταντα να μοιαζει σαν εκεινο της Μονακο.Και πολυ αντεξαν οι εβραιοι...Για 3-1 ηταν η σειρα!Φανταστείτε να'ταν Γιαντ Ελιάου...και να ήταν οι βολές 35-6 Τι θα είχαμε σήμερα...
Ο τράκης κάθε 5 λέπτά θα ποσταρε μπινελίκια...
Ο Παπαθεοδώρου θα έβγαζε βίντεο τους διαιτητές να κλέβουν καραμέλες απ'το περίπτερο...
Κουβόπουλοι και σια να λένε οτι ο Μπαρτζώκας ήπιε καφέ με τους διαιτητές πριν το ματς...
Εβραικα λόμπι...Σιωνιστές...Χαμας...Παλαιστίνες...Χαμός θα΄'χε γίνει,γαμώ τον Ναν μου μέσα
Και στο Ισραηλ να επαιζα,παλι θα εκανα το μπρεικ...Δυσκολα ή ευκολα θα το επαιρνα το ματς.Πιστευω να καταλαβαινεις τη διαφορα ποιοτητας των δυο ομαδων.Η μακαμπι,εκτος του Μπραουν και του Μπαλντγουιν δεν εχει καπου αλλου να στηριχθει...Το στυλ παιχνιδιου καταντα να μοιαζει σαν εκεινο της Μονακο.Και πολυ αντεξαν οι εβραιοι...Για 3-1 ηταν η σειρα!
Πες το αλλη μια φορα χωρις να κλαις ομως!Ελπιζω μονο να μη πιστευεις αυτα που λες,διοτι σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση,εχεις σιγουρα νοητικο προβλημα...Καλά ηρεμήστε,4 φορές χάσατε απ'τον Νιμπο και τον Κοεν φέτος.
Χωρις τον Ναν, 3-1 για τη Μακάμπι θα'ταν
να ειστε αντικειμενικοι με μπαλντουιν η μακαμπι 'ισως' να ηταν αλλιως,δεν θα το μαθουμε ποτε αυτο ομως.Πες την αλήθεια, ζηλεύεις
Δεν είπα πως δεν είναι καλή ομάδα η Μακαμπι, εμείς είμαστε καλύτεροι όμωςνα ειστε αντικειμενικοι με μπαλντουιν η μακαμπι 'ισως' να ηταν αλλιως,δεν θα το μαθουμε ποτε αυτο ομως.
γνωμη σου και σεβαστη.Δεν είπα πως δεν είναι καλή ομάδα η Μακαμπι, εμείς είμαστε καλύτεροι όμως
Πες το αλλη μια φορα χωρις να κλαις ομως!Ελπιζω μονο να μη πιστευεις αυτα που λες,διοτι σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση,εχεις σιγουρα νοητικο προβλημα...
Δεν είπα πως δεν είναι καλή ομάδα η Μακαμπι, εμείς είμαστε καλύτεροι όμως
Ήταν επιλογή του Κάτας τα φάουλ στον Λεσόρ.Φανταστείτε να'ταν Γιαντ Ελιάου...και να ήταν οι βολές 35-6 Τι θα είχαμε σήμερα...
Ο τράκης κάθε 5 λέπτά θα ποσταρε μπινελίκια...
Ο Παπαθεοδώρου θα έβγαζε βίντεο τους διαιτητές να κλέβουν καραμέλες απ'το περίπτερο...
Κουβόπουλοι και σια να λένε οτι ο Μπαρτζώκας ήπιε καφέ με τους διαιτητές πριν το ματς...
Εβραικα λόμπι...Σιωνιστές...Χαμας...Παλαιστίνες...Χαμός θα΄'χε γίνει,γαμώ τον Ναν μου μέσα
Καλύτερη ΟΜΑΔΑ έχουν αυτοί,εμείς έχουμε καλύτερους παίκτες συνολικά.Ανέβηκε η ψείρα στο γιακά,εγώ αυτό βλέπω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πως χάσατε 4 φορές απο αυτούς,ενώ είστε καλύτεροι;
Δεν είπα πως δεν είναι καλή ομάδα η Μακαμπι, εμείς είμαστε καλύτεροι όμως
Συμφωνώ σε όλα, έχουμε θεματακια η αλήθεια είναι.. Όμως είμαι πολύ ενθουσιασμένος μετά το χτεσινόΕμένα είναι πολλά που δεν μου αρέσουν.
Σίγουρα από προτελευταίος πας την επόμενη χρονιά φ4.
Αν δεν λεγόσουν Παναθηναϊκός θα έλεγες κλείνω εδώ την χρόνια τρομακτικά επιτυχημένα...
Στην σειρά σειρά την Μακάμπι...
Με διπλάσιο μπάτζετ είμαστε...
Παίξαμε μέτρια στην σειρά.
Αν δεν είχε χτυπήσει ο Μπάλντγουιν ίσως να ερχόταν 1-3.
Με τα αν θα μου πεις φίλε δεν γάμησε κανείς.
Χεστης αποδειχθηκε ο Μπαλντγουιν τελικα...Τι σοι τραυματισμο ειχε και δε μπορουσε να παιξει??Ολο λογια λογια,γελακια και απο ουσια μηδεν!Ο Ναν απο την αλλη μπηκε στο παρκε και τα γαμησε ολα παλι, αποδεικνυοντας για ακομα μια φορα ποιος ειναι ο καλυτερος σκορερ στη γιουρολιγδ φετος.Εμένα είναι πολλά που δεν μου αρέσουν.
Σίγουρα από προτελευταίος πας την επόμενη χρονιά φ4.
Αν δεν λεγόσουν Παναθηναϊκός θα έλεγες κλείνω εδώ την χρόνια τρομακτικά επιτυχημένα...
Στην σειρά σειρά την Μακάμπι...
Με διπλάσιο μπάτζετ είμαστε...
Παίξαμε μέτρια στην σειρά.
Αν δεν είχε χτυπήσει ο Μπάλντγουιν ίσως να ερχόταν 1-3.
Με τα αν θα μου πεις φίλε δεν γάμησε κανείς.