Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Αλάνια , ξέρετε μήπως πως μπορούμε να βρούμε εισιτήρια για φάιναλ φορ σε είκοσι περίπου μερουλες?
Ψήθηκα άγρια να κάνω την καταδρομική Γερμανία αλλά σε κάτι site που τα πουλάει έχει κάτι ακραία 700αρικα και 1000 αρια ευρώ, για τις τιμές των εισιτηρίων
Οκ είπαμε ένα 200αρι 300αρι άντε βαριά 400αρι να δώσουμε αλλά όχι και 1000αρι ρε φιλε !
Αν έχει κάποιος προαγορασμενο από κάνα site της euroleague ευχαρίστως το αγοράζω ! Η γενικά αν μπορεί να μου δώσει κάποιος που ξέρει κατευθυντήριες πως να βρούμε άμεσα ένα καλό εισιτήριακι για ημιτελικά και τελικό.
Διαβασσε λιγο τα αρθρο και θα δεις οτι υπαρχει πλατφορμα για αγοροπωλησειες των εισητηριων.

Συμβουλη και αμα θες κρατα την.
Εισητηρια μονο μεσω γνωστου,αλλιως 90% την πατησες.
Μονο απο επισημο σιτε της Euroleague(τωρα τελος).
Αμα εχεις κονε και παρεις απο την ΚΑΕ εισαι ΟΚ.
Αλλιως μν κανεις κινηση και εισαι εξω απο το γηπεδο και φας τρελη ηττα.
Ακομα και απο γνωστα σιτε διακινουνται μουσαντενια εισητηρια.

Οσο για τα φραγκα,200-300 θα τα επαιρνες απο Euroleague,τωρα αμα βρεις 700-800 για το διημερο καλα εισαι!!

Αλλα προσεχε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Κανέναν δεν ξέρω. Ίσως γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν πουλάει. Ίσως γιατί ζητάει παράλογα πράγματα για να έχει την ομάδα όμηρο και εργαλείο. Οπότε δεν εμφανίζεται και αγοραστής. Ο Τράκης αν εμφανιστεί πωλητήριο είναι ένας πιθανός ενδιαφερόμενος.
Γιατί με τη λογική δεν ξέρουμε κανέναν αγοραστή, λες και θα έμπαινε στον κόπο να μας ενημερώσει αν υπήρχε, μένουν όλοι αυτοί ιδιοκτήτες ομάδων που τις κρατάνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Εδώ μέχρι και προπονητή πήρε με πολιτικά κριτήρια. Για να στηρίξει το αφήγημα Μητσοτάκη περί ελληνοτουρκικής φιλίας. Τα αποτελέσματα γνωστά. Τουλάχιστον στο μπάσκετ πήγε η ομάδα Φ4.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
σκεφτεσαι και βλεπεις σαν βαζελος.
δεν γινεται κουβεντα ετσι. :coffee:
Μπάρος καλέ φίλε του φίλου Σεσκου με τους μετασχηματιστές λαχείο :angel:
εκτός από τηλεοπτικός οπαδός του οσφπ ,συμμετέχεις ενεργά στο ΔΣ του Ερμή ? μήπως φήμες ? :coffee:
https://www.newsbeast.gr/weekend/ar...lektes-pou-trigirnoun-san-skies-stous-dromous

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ξέρω πολύ καλά την.οικογενεια Κώστα Γιαννακοπούλου ...ακούω ;;τι θέλετε;

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Κανέναν δεν ξέρω. Ίσως γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν πουλάει. Ίσως γιατί ζητάει παράλογα πράγματα για να έχει την ομάδα όμηρο και εργαλείο. Οπότε δεν εμφανίζεται και αγοραστής. Ο Τράκης αν εμφανιστεί πωλητήριο είναι ένας πιθανός ενδιαφερόμενος.
Γιατί με τη λογική δεν ξέρουμε κανέναν αγοραστή, λες και θα έμπαινε στον κόπο να μας ενημερώσει αν υπήρχε, μένουν όλοι αυτοί ιδιοκτήτες ομάδων που τις κρατάνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Εδώ μέχρι και προπονητή πήρε με πολιτικά κριτήρια. Για να στηρίξει το αφήγημα Μητσοτάκη περί ελληνοτουρκικής φιλίας. Τα αποτελέσματα γνωστά. Τουλάχιστον στο μπάσκετ πήγε η ομάδα Φ4.
Για να πουλησει καποιος κατι πρεπει να του ανηκει!!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Μπάρος καλέ φίλε του φίλου Σεσκου με τους μετασχηματιστές λαχείο :angel:
εκτός από τηλεοπτικός οπαδός του οσφπ ,συμμετέχεις ενεργά στο ΔΣ του Ερμή ? μήπως φήμες ? :coffee:
https://www.newsbeast.gr/weekend/ar...lektes-pou-trigirnoun-san-skies-stous-dromous
ναι προεδρευω ειμαι και εγω αλλος ενας ελληνας προεδρος. :coffee:
τον φαγατε τον σεσκουλινο αρχιβαζελας δικο σας παιδι και του φερθηκατε ασχημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ ασε τα σαπια και στειλε αρνια,μοσχαρια,σουτζουκ-λουκουμ,κρεμαγιερα να γινουμε
εσυ θα το φας το σουτζουκ δεν την γλυτωνεις.

• Λύπη
Αντιδράσεις: ROB. C

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
ναι προεδρευω ειμαι και εγω αλλος ενας ελληνας προεδρος. :coffee:
τον φαγατε τον σεσκουλινο αρχιβαζελας δικο σας παιδι και του φερθηκατε ασχημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ θα το φας το σουτζουκ δεν την γλυτωνεις.
ειμαι ενας ΔΕΞΙΟΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κυριος:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Ξέρω πολύ καλά την.οικογενεια Κώστα Γιαννακοπούλου ...ακούω ;;τι θέλετε;
μελαχροινή 1,75+
με ωραία αμυγδαλωτά ανατολίτικα μάτια , τα βυζιά δεν με ενδιαφέρουν
εννοείται να μην είναι τόφαλος :confused:

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Τα θέματα που έχει η ομάδα τα ξέρουμε.

Η Ρεάλ δεν έδωσε κανένα ματς.
Έχει εσωτερικά προβλήματα....
Με κωλοφαρδία κερδίσαμε Φενέρ,Μπαρτσα,Μονακό,τις 2 με 20αρες....

:jerking:
Μου αρεσει εντωμεταξυ που μερικοι μας λενε να υποστηριζουμε τις Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη...Ολοι με τη Μπαρτσα σημερα λοιπον!Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται με το ετσι θελω!

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Μου αρεσει εντωμεταξυ που μερικοι μας λενε να υποστηριζουμε τις Ελληνικες ομαδες στην Ευρωπη...Ολοι με τη Μπαρτσα σημερα λοιπον!Ο σεβασμος κερδιζεται,δεν απαιτειται με το ετσι θελω!
Το 80% των Ολυμπιακων εδω μεσα,γιατι τωρα εδω μεσα γραφουμε,ειναι πολυ σωστοι,το αλλο 20:jerking::jerking:.
Απλως λιγο καλμα,δν σου λεω να υποστηριζεις,αλλα μν βαζεις και φωτια!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Κ αύριο με Άστον Βίλα κ το Σάββατο με την Σλοβενα στη γιουροβιζιον:rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Το 80% των Ολυμπιακων εδω μεσα,γιατι τωρα εδω μεσα γραφουμε,ειναι πολυ σωστοι,το αλλο 20:jerking::jerking:.
Απλως λιγο καλμα,δν σου λεω να υποστηριζεις,αλλα μν βαζεις και φωτια!
Καλά τα λέει ο τύπος ....έχει κρυφοβαζελογαυρους.......
Να πάνε να γαμηθουμε οι λιμανισιοι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ώπα ρε Πανούλη!

Βάστα λίγο τα άλογα ...

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
γιατι υπηρχε περιπτωση να υποστηριξεις κατι αλλο? :rolleyes:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.575
Πόντοι
1.056
Αλήθεια ποιός ήταν πρωθυπουργός όταν πήγε ο Μπακασέτας στην Τουρκία για πολιτικούς λόγους και το αφήγημα του?????

Ρωτώ γιατί φαίνεσαι διαβασμένος και πολιτική αναλυτική σκέψη και γνώστης είς βάθος , και θέλω να μάθω????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom