troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
το κοκο το παιρνει απο τον κυριο βαγγελη να ξερεις
το κοκο το παιρνει απο τον κυριο βαγγελη να ξερεις
Φίλε μου έχετε και ένα κακό αφήνετε απλήρωτη την ΔΕΗ και σας κόβουν το ρεύμα αλλά σήμερα παίζεται στην Κρήτη
ζωη ξανασκεψουτοΦίλε μου έχετε και ένα κακό αφήνετε απλήρωτη την ΔΕΗ και σας κόβουν το ρεύμα αλλά σήμερα παίζεται στην Κρήτη
Μπα δεν το διαπραγματεύομαι ο Ναν την έχει ακονισμένηζωη ξανασκεψουτο
Ξερεις ποσα ξενυχτια εχουν γινει στα Τουρκίας για να συντηρηθει????????Η ομάδα έκανε κοιλιά
Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Δεν πιστεύω όμως να τρώει κουτόχορτο η πλειοψηφία των βαζελων που δεν τον χωνεύειO Γιάννης Αλαφούζος ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία κάνοντας λόγο για θυγατρικές ομάδες και για ένα άχρηστο Υπουργείο Αθλητισμού.
Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία της αναμέτρησης, σχολίασε ως αστεία τα λεπτά των καθυστερήσεων ενώ αναφέρθηκε σε διαιτητές που φοβόνται.
Παράλληλα υποστήριξε πως κάποιες ομάδες έχουν άλλες ομάδες ως θυγατρικές στο πρωτάθλημα, το οποίο έτσι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:
«Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται.
Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν γιατί παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα, ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει τι κάνει το αριστερό χέρι το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς
Και το άλλο μπουστη μου ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙΑυτοί οι μλκες οι ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ με όλες τις αβαντες μαζί τους, πάντα θα έχουν μία δικαιολογία σαν τις κωλοτρυπιδες αν τους πάει κάτι στραβά!
Βλέπε κλάμα καραφλουζου....
Που θα τα βρείτε αυτά τα πονταλακια?? Μπορεί να ξαναπαρετε το μπουρδελο σας κ να ΦΥΓΕΤΕ! Ξέρετε εσείς!
Τετάρτη βράδυ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ να νιώσετε πάλι ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ με ροζ φανέλες!
Αυτοί οι μλκες οι ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ με όλες τις αβαντες μαζί τους, πάντα θα έχουν μία δικαιολογία σαν τις κωλοτρυπιδες αν τους πάει κάτι στραβά!
Βλέπε κλάμα καραφλουζου....
Που θα τα βρείτε αυτά τα πονταλακια?? Μπορεί να ξαναπαρετε το μπουρδελο σας κ να ΦΥΓΕΤΕ! Ξέρετε εσείς!
Τετάρτη βράδυ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ να νιώσετε πάλι ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ με ροζ φανέλες!
Σαν ΜΠΟΥΣΤΑΡΟΣ εμφανιστηκα πάλι!θα βιασθεις ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ
τι θα κανεις σημερα με αντζελο;Σαν ΜΠΟΥΣΤΑΡΟΣ εμφανιστηκα πάλι!
Μήτρα θα φτάσω! Καλώς τα 3-0τι θα κανεις σημερα με αντζελο;
να εχεις ανοιχτο βαιμπερ την ωρα του αγωνα εχει καυλες λεει @ΑΝΤΖΕΛΟΜήτρα θα φτάσω! Καλώς τα 3-0
eπειδή ειμαι έξω,συντονιστείτεΟλυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν στην τριάδα Παπαπέτρου, Καρπάνου και Κατραχούρα
Μία μικρή ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ και την διαιτησία αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για τον ορισμό της ΚΕΔ. Αποστολή- Κ. Μελάγιες.www.gazzetta.gr
Κανω επισημη Καταγγελια για την Ε.Ο.Κ.
Θελαμε Τσαρουχα!!!!!!!!!!!!!!
Τσι Γαμησαμεeπειδή ειμαι έξω,συντονιστείτε