Φαλ σίγουραποιος παιχτες θα επαιρνες του ολυμπιακου σε ποιανων τις θεσεις?
και μετά Ουόκαπ
Φαλ σίγουραποιος παιχτες θα επαιρνες του ολυμπιακου σε ποιανων τις θεσεις?
ουοκαπ σε ποιου την θεση?Φαλ σίγουρα
και μετά Ουόκαπ
πολυ καλος παιχτης ο μητογλου, αλλα μας εχετε φλομωσει στις μαλακιες του στυλ "το καλυτερο 3αρι" ή "το καλυτερο 4αρι" στην ευρωπη...πραγματα που δεν ισχυουν..τα λετε μονο εσεις και το σανοδνα...Εχουμε παιχταρα 3αρι , παιχταρα 4αρι και τον πιο εμμονικο μαλακα προπονητη της Ευρωπης
Ρε φιλαρακο , αν θελεις να μιλησουμε σοβαρα , βαλε στην εξισωση οτι απο τον Οκτωβρη παιζει συνεχως 35 λεπτα και απο Γεναρη εχει πτωτικη πορειαπολυ καλος παιχτης ο μητογλου, αλλα μας εχετε φλομωσει στις μαλακιες του στυλ "το καλυτερο 3αρι" ή "το καλυτερο 4αρι" στην ευρωπη...πραγματα που δεν ισχυουν..τα λετε μονο εσεις και το σανοδνα...
φερατε τον χουαντσο με τις πουτσας ποσοστα στο nba....ενα παιχτη που στα 27 χρονια ειχε μονο ενα καλο παιχνιδι σε τελικο ισπανιας γαλλιας, και προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι φερατε το καλυτερο 3αρι στην ευρωπη!!!ενας παικτης που ειναι 27 χρονων και εχει ενα καλο παιχνιδι στην καριερα του!!!!
ευτυχως σας βγηκε ο μητογλου και ψιλοσωζεστε....αλλα οχι και το καλυτερο 4αρι στην ευρωπη ο μητογλου...γελαει ο κοσμος....
εχουμε και λεμε :
μητογλου : 29 λεπτα μ.ο. στην ευρωλιγκα...12,8 ποντους μ.ο.............6,2 ριμπαουντ μ.ο............1 ασιστ μ.ο....15,7 σκορ αξιολογησης...
πιτερς : 26,46 λεπτα μ.ο. στην ευρωλιγκα...14,3 ποντους μ.ο........5,2 ριμπαουντ μ.ο..........1,6 ασιστ μ.ο....16,1 σκορ αξιολογησης....
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 4ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 4ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......
για ελληνας ειναι παιχταρας.ο Μήτογλου είναι ένα ποιοτικό ψηλό 4άρι με κάποιες καλές κινησούλες
και καλό τρίποντο ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
καινουργιο ειναι αυτο τυπε????
μεχρι τωρα ξεραμε για τον καρναβαλο ερνανγκομπεθ, που ειναι το καλυτερο 3αρι στην ευρωπη....
τωρα εχετε και το καλυτερο 4αρι?????!!!!!!!
τρεμε ρεαλ......
αρχηγέ μου είπα Φαλ , μετά τον Ταβάρες είναι ο καλύτεροςουοκαπ σε ποιου την θεση?
οκ φαλ στη θεση μοαλτεροφσκι να υποθεσω.
Φαλ ρε μαλάκα,τι ρωτάς....ποιος παιχτες θα επαιρνες του ολυμπιακου σε ποιανων τις θεσεις?
ε βέβαια αν οι επόμενοι είναι κάτι Κασελάκηδες και κάτι Ζούγρηδεςγια ελληνας ειναι παιχταρας.
Άντε και Ουόκαπ αντί Βιλντόζα....ουοκαπ σε ποιου την θεση?
οκ φαλ στη θεση μοαλτεροφσκι να υποθεσω.
Επειδη εσυ εισαι εξυπνος ανθρωπος και μπορεις να συνδιασεις καποια πραγματα Θυμησου πως σουτερνε περσι ο Γκριγκονις και βγαλε συμπερασμααρχηγέ μου είπα Φαλ , μετά τον Ταβάρες είναι ο καλύτερος
Ουόκαπ στον είπα επειδή μιλάς για παίκτες που θα ήθελα,
δεν καίγομαι αλλά είναι σούπερ για την δουλειά και έλληνας
Στις θέσεις η γνώμη μου είναι ότι οι παίκτες πρέπει να παίξουν κ κάπου αλλού από την βασική τους θέση όταν χρειασθεί
Αυτά που λένε για Χουάντσο με αφήνουν αδιάφορο , ο παίκτης σουτάρει σαν να αξίζει τρία κατοστάρικα,όχι μύρια...
Φυσικά όχι να βάλεις πλειμέικερ τον ψηλό σέντερ..
Ο Οουόκαπ είναι μια χαρά , υγιής,σταθερός,καλός..
εμεις την πατησαμε με ελληνες που δεν πηραμε και σε καθε παιχνιδι εχουμε εξω παιχτες ξενους.Άντε και Ουόκαπ αντί Βιλντόζα....
Βαριά και Λαρεντζάκη που είναι βάζελος να μετανοεί κάθε πρωί 07.00 στην Βιανεξ......
Αλλος παίκτης δεν μας έκανε...
Ανάλυση άλογομουρη από δέλτα φαληρου με το γκανιαν διπλωμένο στην κωλοτσεπηπολυ καλος παιχτης ο μητογλου, αλλα μας εχετε φλομωσει στις μαλακιες του στυλ "το καλυτερο 3αρι" ή "το καλυτερο 4αρι" στην ευρωπη...πραγματα που δεν ισχυουν..τα λετε μονο εσεις και το σανοδνα...
φερατε τον χουαντσο με τις πουτσας ποσοστα στο nba....ενα παιχτη που στα 27 χρονια ειχε μονο ενα καλο παιχνιδι σε τελικο ισπανιας γαλλιας, και προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι φερατε το καλυτερο 3αρι στην ευρωπη!!!ενας παικτης που ειναι 27 χρονων και εχει ενα καλο παιχνιδι στην καριερα του!!!!
ευτυχως σας βγηκε ο μητογλου και ψιλοσωζεστε....αλλα οχι και το καλυτερο 4αρι στην ευρωπη ο μητογλου...γελαει ο κοσμος....
εχουμε και λεμε :
μητογλου : 29 λεπτα μ.ο. στην ευρωλιγκα...12,8 ποντους μ.ο.............6,2 ριμπαουντ μ.ο............1 ασιστ μ.ο....15,7 σκορ αξιολογησης...
πιτερς : 26,46 λεπτα μ.ο. στην ευρωλιγκα...14,3 ποντους μ.ο........5,2 ριμπαουντ μ.ο..........1,6 ασιστ μ.ο....16,1 σκορ αξιολογησης....
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 4ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 4ΑΡΙ
Καλά πόσες επιλογές νομίζεις υπήρχαν εκεί έξω?εμεις την πατησαμε με ελληνες που δεν πηραμε και σε καθε παιχνιδι εχουμε εξω παιχτες ξενους.
και ο καλοκαιρινος σχεδιασμος με μεταγραφες σικμα,ασε που μας βγηκε ο γκος γυαλινος.
Εγώ θυμάμαι ότι έλεγες τον ΣικμαΦαλ ρε μαλάκα,τι ρωτάς....
Τα λέγαμε εδώ και προχθές....
τους δινω σικμα να μου δωσουν μπαλντεροφσκι.Εγώ θυμάμαι ότι έλεγες το Σικμα
Φάλ έλεγα.Εγώ θυμάμαι ότι έλεγες τον Σικμα