shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Εγώ καθόλου να σε ξεκώλιαζο μπασταδεσε βαρεθηκα μπασταρδε
Εγώ καθόλου να σε ξεκώλιαζο μπασταδεσε βαρεθηκα μπασταρδε
α τωρα μιλαμε.....αστο μουνοπανο πολυ....θα ψοφησει μονοςΕγώ φίλε του έφτιαξα το προφίλ σέσκουλα γιατί με πήρε σαν μουνι κλαμενο γιατί με τα από αυτό που έκανε ο αντί τον μπαναριζε συνεχώς και του είπα να μην κάνει μλκιες αλλά τον έβλεπα από μακριά και έκανε τα ίδια για αυτό του χώθηκα μπας και καταλάβει ότι δεν πρέπει να είναι μλκς
ελα ρε μουνοσπερμα....Εγώ καθόλου να σε ξεκώλιαζο μπασταδε
Απλός δεν χρειάζεται φίλε να μπαίνεις σε παιχνίδια με μανάδες γιατί μπορεί να γίνει κάνα κακό αν είσαι ψυχακιας...α τωρα μιλαμε.....αστο μουνοπανο πολυ....θα ψοφησει μονος
μπα...δεν πειραζω καμμια μαμα γιατι μαμα δεν εχει το μουλικοΑπλός δεν χρειάζεται φίλε να μπαίνεις σε παιχνίδια με μανάδες γιατί μπορεί να γίνει κάνα κακό αν είσαι ψυχακιας...
Ρε σε αυτό μην κάνεις κακό...δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ένα 0μπα...δεν πειραζω καμμια μαμα γιατι μαμα δεν εχει το μουλικο
πασο.....Ρε σε αυτό μην κάνεις κακό...δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ένα 0
Όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει γιατί δεν του μιλάει κανείς.... εκείνη την ώρα εσύ του δίνεις αξία..... αν δεν υπήρχε αυτό εδώ μέσα θα είχε αυτοκτονήσειπασο.....
πλακα κανω μηνες τωρα με το σκουδι ρε....σιγα μην τον παρω σοβαραΌταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει γιατί δεν του μιλάει κανείς.... εκείνη την ώρα εσύ του δίνεις αξία..... αν δεν υπήρχε αυτό εδώ μέσα θα είχε αυτοκτονήσει
Ξέρεις όμως φίλε μου είναι θέμα μιας στιγμής να χάσεις την ψυχραιμία σου και να γίνει το κακοπλακα κανω μηνες τωρα με το σκουδι ρε....σιγα μην τον παρω σοβαρα
κανεναν που θα επαιρνα σοβαρα δεν θα εβριζα τριτους...θα τα εβαζα στα ισα
μου αρεσει το σκουπιδι να βαραει εμετους
Θα έρθω να γαμησω την δικιά που είναι συνηθισμένηφερε και την μαμα
Ρε ναυάγιο σε πάω γαμιωντας τόσους μηνες υποκατάστατοπλακα κανω μηνες τωρα με το σκουδι ρε....σιγα μην τον παρω σοβαρα
Ρε συ τρουμπα αφου εισαι σε λαθος νημα , γιατι δεν την κανεις ??πλακα κανω μηνες τωρα με το σκουδι ρε....σιγα μην τον παρω σοβαρα
Γιατί είναι πουστρακι καί τού αρέσει να τον γαμανε δεν το έχετε καταλάβει γουστάρει πουτσεςΡε συ τρουμπα αφου εισαι σε λαθος νημα , γιατι δεν την κανεις ??
μωρέ δίκιο έχεις σε αυτά , άλλωστε μπανανία είμαστε,κωλοχανείο των ευρο-πέων ...Ρε πουστη μου , την Κηφισια τη φυτεψαν στο πρωταθλημα για τα στοιχηματα. Αθανατο ελληνικο ποδοσφαιρο
Οπως πιο παλια Βεροια , Πανθρακικο , Ακρατητο
Γι' αυτο εριξαν ιστορικες ομαδες , Λαρισα, Παναχαικη , Δοξα Δραμας Δε γουσταρουν ομαδες με ιστορια και φιλαθλους τα μουνοπανα