FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.267
- Πόντοι
- 1.336
Με Τσαρουχα το ΑΕΚ-ΠΑΟ . Φαινεται οτι μετα την ηττα απο τον Αρη ανοιξε η ορεξη στο συστημα Λιολιου να σπρωξουν το γαυρο για το πλεονεκτημα εδρας
Ρε είσαι σούρας?Με Τσαρουχα το ΑΕΚ-ΠΑΟ . Φαινεται οτι μετα την ηττα απο τον Αρη ανοιξε η ορεξη στο συστημα Λιολιου να σπρωξουν το γαυρο για το πλεονεκτημα εδρας
Ρε είσαι σούρας?
Τι μαλακίες λες?
Από ποιον θα χάσουμε 2 ματς ακόμα?
Η Αεκ θα φάει 30.
Αν είναι να χάσουμε αλλά 2 ματς και με κόντρα διαιτησία,ας κατέβουμε στο Eurocup.
Από τους καλύτερους.. είμαι μαζί σουΡε είσαι σούρας?
Τι μαλακίες λες?
Η Αεκ θα φάει 30.
Αν είναι να χάσουμε αλλά 2 ματς και με κόντρα διαιτησία,ας κατέβουμε στο Eurocup.
![]()
Βρέθηκε κοκαΐνη αξίας 2,8 εκατ. ευρώ σε container με μπανάνες στον Πειραιά
Σε μία ακόμα επιτυχία στον τομέα καταπολέμησης του λαθρεμπορίου προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με την συμβολή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής. Ειδικότερα, μετά από διενέργεια τοπικής...www.newsbeast.gr
Ρε τι γινεται σε αυτη τη χωρα!!!
Νιαου νιαου
Παντως ξερουμε πως ξεπλενονται τα φραγκα στο λιμανι!!!
Η τσίτα του Ταρζάν τα κάνει όλαΠαντως ξερουμε πως ξεπλενονται τα φραγκα στο λιμανι!!!
Ρε γιγαντα γυμνασιο εχεις βγαλει ?Ρε είσαι σούρας?
Τι μαλακίες λες?
Η Αεκ θα φάει 30.
σιγά μην ξέρουμε για Εσκομπαριλίκια ...εμείς μόνο από κεφάτα άσματα ξέρουμεΠαντως ξερουμε πως ξεπλενονται τα φραγκα στο λιμανι!!!
Κρυφό σχολειό έχω πάει,σαν τον άλλον....Ρε γιγαντα γυμνασιο εχεις βγαλει ?
Δε λεω τι θα γινει , λεω τι ελπιζει ο απελπισμενος γαυρος και το συστημα Λιολιου που τον στηριζει.
Πρεπει καθε φορα να σου βαζω υποτιτλους ????
το πηρες τουλαχιστον με αρισταΚρυφό σχολειό έχω πάει,σαν τον άλλον....
![]()
Εντωμεταξυ στο αρθρο γραφει οτι ηρθε εμπορευματοκιβωτιο απο Εκουαδορ με μπανανες!!!σιγά μην ξέρουμε για Εσκομπαριλίκια ...εμείς μόνο από κεφάτα άσματα ξέρουμε
μονο ενας μπορει να τα βρισκει ολαΕντωμεταξυ στο αρθρο γραφει οτι ηρθε εμπορευματοκιβωτιο απο Εκουαδορ με μπανανες!!!
Οχι εμπορευματοκιβωτιο-ψυγειο,αρα εχουμε και εμεις Γατονια στο Τελωνιο ή περνούν καλα εκει!
Και σιγουρα ηταν μονο ΕΝΑ??????????![]()
Τον εχεις φαει τον ανθρωπο!!!!μονο ενας μπορει να τα βρισκει ολαδεν ξερω ομως αν θα τον στειλουν μεταγραφη
ειναι βλεπεις πολυτιμος για το χτισιμο στο βοτανικο
ηρθε η μεγαλη ωρα εσωτερικος δανεισμος θα σηκωσουμε το γηπεδο σε μια νυχταΤον εχεις φαει τον ανθρωπο!!!!
Δεν σταυρωνει τριποντο απο το κεντρο με τιποτα!![]()
Να σου πω γιατι τωρα ειπες για γηπεδο!!ηρθε η μεγαλη ωρα εσωτερικος δανεισμος θα σηκωσουμε το γηπεδο σε μια νυχτανα σταματησει να μας το παιζει τωρα ιστορια ο βλαδιμηρος με τις γεφυρες τις κριμαιας
φιλε δεν βγηκε ο ανηψιος του τελειου δημαρχος ξεγραψτε τοΝα σου πω γιατι τωρα ειπες για γηπεδο!!
Πριν κατι μηνες το ειχα ξαναπει και καποιοι δυσανασχετησαν!!
Γηπεδο Πότε?????????????????????![]()
Απο την αρχη βρωμαγε η υποθεση και δεν θελω να ειμαι αρνητικος,αλλα δεν πανε καλα τα πραγματα!!!φιλε δεν βγηκε ο ανηψιος του τελειου δημαρχος ξεγραψτε το
μια χαρα ειναι η λεωφορος ... ευτυχως υπαρχει ο μητσαρας αλλιως θα ειχαμε γυρισει στον ταφο του ινδουΑπο την αρχη βρωμαγε η υποθεση και δεν θελω να ειμαι αρνητικος,αλλα δεν πανε καλα τα πραγματα!!!
Και μολις και αν βρεθει αυτος που θα δωσει τα φραγκα για να καθαριστει το οικοπεδο,θα ισχυουν τα υπογεγραμμενα
ή θα πουν ολοι οτι τωρα ανεβηκαν τα εξοδα και θα πρεπει να ξαναυπογραψουμε καινουργια?????